Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 3., szerda

Emberből angyal lesz

Emberből angyal lesz


Az előző cikkben arról írtam, hogy a mennyország itt van körülöttünk, még élve megpillanthatjuk. Én többször értem el olyan tudatállapotot, melyet követően gyönyörűnek láttam a természetet, a levelek fényben úsztak, mintha minden egyes falevélke mögött egy izzó lett volna. A szembejövő embereket végtelenül jóságosnak érzékeltem.

Felismertem, hogy a szépség érzékelésünk kettő dologtól függ. Legfőképpen attól, hogy az ember mennyire emelkedett tudatállapotban van, ezen múlik hogy a világot szürkének, szépnek, vagy akár káprázatosan gyönyörűnek, ragyogónak észleljük. Ez egy hatalmas misztérium, a környezetünk észlelése valóban megváltozik, szép érzékelésünk valóban megváltozik, ha változás történik a tudatállapotunkban, és azzal együtt a rezgésszintünkben. A másik mérvadó a szépségérzékelésünkben, hogy a megfigyelt természet, tárgy, ember, milyen rezgésszinten van. Az érintetlen természet nagyon magasan rezeg, azt még az az ember is kicsit szépnek látja, aki amúgy depressziós, nagyon alacsony rezgésszinten van, csúnyának, szürkének látja a világot. Ugyanígy az érintetlen ember is magasan rezeg, a gyerekek még jók, a depressziós ember szemében is. A szerelmes ember rózsaszín szemüvegén, magas rezgésszintjén keresztül, pedig csodálatosan gyönyörű emberek. A szép érzékelésünk ettől a két változótól függ.

A rezgésemelés annyit jelent, hogy megemeljük az életenergia szintünket, amelyet tudatállapot változással tudunk elérni. Minden embernek van egy aurája, egy atmoszférája mint a Földnek, egy tórusz alakú energiamező, egy gömb, amely alul és felül köralakban lyukas. Mintha egy hurrikán lenne körülöttünk, és a fejünk búbja épp a hurrikán szemében lenne. Amikor a Föld energiát kap a Naptól, olyankor sarki fénynek látjuk ahogy az energia a hurrikán szeménél örvénylik a Föld belsejébe az északi sarkkörnél. A szentek glóriái ugyanezt a jelenséget örökítették meg az ősi szentképeken. Az ember energialény, az ember különböző energiamennyiséget képes felhalmozni auráján belül. Két ember nem csak bőrszínben, nemzetiségben, életkorban különbözik, hanem életenergia szintben is. pontosan megvan, hogy melyik ember mennyi életenergiát tud kiegyensúlyozva megtartani az auráján belül, milyen életenergia szinten él.

A tudatállapot változással energiát engedünk be az auránkba, megnyitjuk az energiakapunk. Ha képesek vagyunk egy órán keresztül benne maradni egy nagyon magas tudat állapotban, akkor egy órán keresztül nagyon sok energia ömlik belénk. Ez az energia változtatja meg az érzékelésünk, ennek köszönhetően változik a szépség érzékelésünk. Kiülsz egy rétre, amelyet átlagos rétnek látsz, semmi különös. Behunyod a szemed, egy órát meditálsz, egy órát töltöd magad nagyobb energiamennyiséggel, kinyitod a szemed, és azt veszed észre, hogy olyan más lett a rét, sokkal szebb. Majd újra behunyod a szemed, sikerül elérned egy nagyon magas tudatállapotot, hatalmas mennyiségű energia ömlik beléd rövid idő alatt, azt veszed észre miután kinyitottad a szemedet, hogy gyönyörű helyen vagy. Hogy ragyogónak látod a rétet, a növények körül fény ragyog, megpillantod az aurájukat. Megváltozott az életenergia szinted, ezzel együtt megváltozott az érzékelésed. Csak pillanatokra pillanthatod meg, mert csak rövid ideig tudod tartani a nagyon magas rezgésszintet. A beáramló életenergia elkeveredik az aurádban lévő energiával, hónapoknak kell eltelnie folyamatosan nagyon magas rezgésszinten, hogy a tapasztalás állandósuljon. Vannak lények az univerzumban, akik ilyen rezgésszinteken élik a valóságot, őket angyaloknak nevezzük. A majomból ember lesz, emberből angyal lesz. Ez az evolúció.

Mit kell tenned, hogy tudatállapotot válts? Hogyan tudod megnyitni magadban az energiakaput? Két útja van, az egyik hogy elcsendesíted az elméd, a másik hogy a figyelmed szépre, jóságra irányítod. Az elme csak akkor csendesedik el, ha nincsenek gondjaid. Csak akkor fejezed be a kényszeres GONDolkodást, ha nincsenek gondjaid. Ez természetes, öntudatlan állapotban akkor történik meg, amikor nyaralunk, vagy ha az ember elveszíti mindenét. Mi úgy érkezünk erre a Földre, hogy semmink nincs. Majd az emberi tudatszinten felfogunk egy valóságot, és követni kezdjük a többiek viselkedését. Nincs tudomásunk az auránkról, tudatszintünkről. Kialakítunk egy olyan környezetet, amelyben birtokolunk tárgyakat, kapcsolatokat, amiben vagyunk valakik, valahol az időben. Amikor elmész nyaralni jó messzire, olyankor egy kis időre elfelejted, hogy ki vagy, mikor vagy. Kikapcsol az elméd, amely azért az összetett ÉN képért, EGÓ-ért felel, amit felépítettél gyerekkorod óta. Kikapcsolt állapotban megszűnik az időérzékelésed, nem tudod mi történt tegnap, nem foglalkoztat mi történik majd holnap, az összes figyelmeddel a pillanatban vagy. Ez a gondolat nélküli állapot, amely egyenes arányosságban van az energia kapu megnyitódásával. Minél jobban eltudod felejteni ki vagy, annál jobban kitárul az energiakapud, és nyitva marad forrásként. Az energiabeáramlás megváltoztatja az érzékelésed, szépnek, gyönyörűnek, káprázatosan gyönyörűnek kezdesz észlelni mindent. Én négy évvel ezelőtt elvesztettem mindenem, és elfogadtam. Olyan munkám volt, olyan életem volt, amely sok szeretetet, örömet, boldogságot kínált az embereknek, volt egy erdei iskolám, közel tízezer gyereket mosolyogtattunk meg négy év alatt, és amikor pénzügyi nehézségeim lettek, nem volt olyan ember akinek fontos lett volna a gyerekek öröme, aki átsegített volna a nehéz helyzeten. Azaz volt, én is sokat hibáztam, nem hibáztatok senkit innen a jövőből nézve, de akkor úgy láttam, hogy ha ennek a világnak nem fontos a szeretet, akkor én feladom, nem akarok részt venni benne, nyugodt szívvel hátradőltem. Hónapokig maradtam GOND nélkül, újraszülettem, olyan lettem mint egy kisgyerek, se tegnap, se holnap, nem érdekelt semmi. A csődben mindenem elvesztettem, nem maradt mit birtokolnom, nem maradt mit féltenem, nem maradt GONDom. Ahogy felfogtam, hogy nincs visszaút, amikor az utolsó próbálkozásom is kudarcot vallott, egy mély sírást követően azonnal megnyílt az energiakapum, és nagyon magas energiaszinten kezdtem el élni hónapokon keresztül. Azt gondolom, hogy a megvilágosodáshoz legkönnyebb így eljutni, ez az a természetes állapot, amely leghosszabb ideig megadja a gondolat nélküli állapotot. Nagyon sokan így világosodnak meg, elfogadják hogy élve meghaltak, elvesztettek mindent, egó nélkül maradtak. De azt gondolom, hogy ez a tapasztalás csak a kezdet, ebben az állapotban pár hónap után az ember felismeri, hogy valami megváltozott benne, és keresni kezdi az igazságot, tudást.

A tudás az önismeret, önismeret arról, hogyan épülünk fel, mit jelent az aura, energia test, hogyan kell használni az elmét, hogyan kell irányítani a figyelmet, hogy megtörténjen a tudatállapot változás, energiabeáramlás. Amíg a folyamat nem tudatos, addig az történik ami velem is történt. Eljutottam egy elég magas kiegyensúlyozott energiaszintig, de elvesztettem mert ne tudtam hogyan történt meg. Újra gondolkodni kezdtem, egy év alatt jelentős mértékben lecsökkent a kiegyensúlyozott életenergia szintem. Azért írom, hogy kiegyensúlyozott, mert pillanatokra, órákra az egekbe ugorhatunk, megpillanthatjuk az aurát, de tartós állapothoz hosszú idő kell, a beérkező energiák mindig kiegyenlítődnek az auránkban találhatókkal, egy átlag energiaszintet meghatározva, amitől a szépségérzékelésünk függ. A magas tudatállapotokért meg kell dolgozni, tudatosan kézbe kell vennünk a figyelmünk irányítását, végezni kell az elme gyakorlatokat, meditációkat. Meg kell érteni, hogyan nyithatjuk ki minél nagyobbra az energiakaput, és meg kell tanulni úgy élni, hogy minél hosszabb ideig nyitva tudjuk tartani a magasabb szinteken. Ha így teszünk, akkor egyre több magas rezgésű energia érkezik az auránkba, egyre magasabb lesz az átlag energiaszint, kiegyensúlyozott energiaszint, egyre természetesebb, ösztönösebb lesz az a gondolkodási forma, érzékelési állapot, amit meditációban akarattal kell végezzünk. Főleg alacsony rezgésszinten nagyon úgy tűnik, hogy meg kell erőszakolnunk az elménk, figyelmünk, hogy kinyitódjon bennünk az energiakapu.

Az egyik gyakorlat, hogy gondolat nélküli állapotba kerülsz, a másik hogy figyelmed akarattal szépre irányítod. Ugyanazt az eredményt éred el, ha sikerül meditációval elcsendesítened az elméd, akkor szépnek kezdesz látni mindent (mivel beléd áramlott az energia), ha a figyelmed tartósan, folyamatosan szépre irányítod, akkor megjelenik a gondolat nélküli állapot. a meditáció, ima arról szól, hogy neked nem kell elmenned szép helyekre, nem kell nyaralnod, nem kell leveszítened mindent, te a belső szemeiddel képes vagy látni az élethelyzeteket, gondolatképeket, egy helyben is, akár egy börtön cellában is kinyithatod magadban az energiakaput. Meg kell tanulnod létrehozni olyan gondolatképeket, melyek nálad eredményt érnek el. Ezt gyakorolnod kell, és tapasztalásaidat elemezned kell, legközelebbi alkalomnál finomítani kell. Tudatosítanod kell, melyik módszert választod a meditáció során, gondolatnélküli állapotot akarsz tudatosan elérni, vagy szépnek akarod látni a világot. Leírok pár módszert mely nálam működik. Ha gondolat nélküli állapotba akarsz kerülni, akkor képzeld el, hogy nincs semmi gondod, lásd hogy minden gondod megoldódott, ahogy te akartad. Nincs mitől félned, nincs mit veszítened, minden a legnagyobb rendben van. Biztonságban vagy. Képzelj el egy iskolát, az általános iskolád épületét, képzeld el hogy épp az utolsó tanítási nap van, kezdődik a nyári szünet, már üres az iskola, és téged visszaküldtek, hogy leellenőrizd a tantermeket, bevannak e csukva az ablakok, kulcsra vannak zárva e az ajtók. Képzeld el, hogy ide már többé nem jössz vissza. Most jártad ki az iskolát, már vár rád a középiskola. Többé nincs feladatod, gondod ebben az iskolában, teljesen ellazulhatsz, már nincs tétje a dolognak, már csak végig járod a tantermeket. Ezen gondolkozz, figyelj arra, hogy ne kalandozzon el a figyelmed, itt maradj a fejedben, járd a tantermeket. Közben lásd ahogy néha hangosan kimondod, hogy nincs mitől félnem, korlátlan szabad lény vagyok. Vagy egy másik jó gyakorlat, hogy lásd, hogy Isten visszahív erről a bolygóról. Egy váróteremben ülsz, mintha egy vonatra várnál, valami érkezni fog érted. Van még pár órád, már nem beszélhetsz senkivel, már nem mehetsz sehova, már csak a váróteremből szemléled a Földet. Teljesen kiengedhetsz, ellazulhatsz, már nem tudsz semmit tenni, nincs több feladatod. Hiába várnak segítségre a szeretteid, hiába vannak gondjaid, hiába akarnál segíteni nekik elvenni a szenvedésük, már nem tudsz mit tenni. Már nem kell, hogy bűntudatod legyen, már Isten irányítása alatt vagy, már nem tehetsz semmit, és ebből nem lesz baj.

Ha a szépségen keresztül akarsz megnyílni, akkor képzelj el csodálatos szépségű tájakat. Lásd őket minél részletesebben, játssz a gondolatokkal hogy sétálsz egy gyönyörű szigeten, mosakszol egy vízesésben. Lásd az embereket jóságosnak, köszönd meg nekik jóságukat. Amikor nagyon magas rezgésszinten vagy, olyankor ez normális, Isten mindannyiunkat végtelenül jóságosnak lát. Mert tudja ha így tekint ránk, azzal segít a legtöbbet, akkor tud energiát átadni, ami elkezdi megemelni a rezgésünk, és valóban Istené, jóságossá válunk. Itt hatalmas a misztérium, higgy abban ha elképzeled az működik, lásd lelki szemeid előtt végtelenül jóságosnak embertársaid, te megkapod érte az energiát, amiből majd adni tudsz a meditáció után a valóságban is embertársaidnak, és valóban változtatsz rajtuk, hozzá adsz az energiájukhoz. Lásd ahogy rád mosolyognak az emberek, ismerőseid, barátaid, és mosolyogj vissza. Csak olyankor mosolygunk gyermeki tisztasággal, amikor magas a rezgésszintünk. Ha csak pillanatokra is. Lásd magad ahogy jó ember vagy, ahogy jóságosan testvérként segítesz a számodra idegeneknek is. Tartsd ezeket a gondolatképeket figyelmed előtt legalább fél óráig, megnyitják a kapud, beléd áramlik az életenergia, és a meditáció után oktalanul két órát fogsz mosolyogni, és természetes állapotod a jóság lesz.

Ha felfogod az itt leírtakat, felfogod hogy elméd, figyelmed helyes használatával tudat állapotváltozást érhetsz el, amit ha folytonossá teszel, akkor egyre magasabb kiegyensúlyozott életenergia szintekre kerülsz, akkor felfoghatod, hogy ez az út vezethet valahova. Ez a keskeny ösvény, ezt találta meg Buddha, Jézus is. Elkezdesz átalakulni, mint ahogy a hernyóból pillangó lesz. De ehhez hosszú ideig tudatosan nagyon magas rezgésszinteket kell fenntartanod. Jézus amikor elvonult negyven napra a sivatagba, valószínű folyamatosan megtartott egy ilyen nagyon magas rezgést. Buddha úgy szintén. Nekem vannak tapasztalataim abból a fél évből, amikor öntudatlanul magasabb kiegyensúlyozott életenergia szintet értem el. A változás ösztönösként jelenik meg, egy reggel úgy ébredsz fel, hogy gondolataid vannak, vonzódást érzel egy új cselekedetre, amit azelőtt sosem tettél. Például elmész kristályokat vásárolni, és éjszakára a fejed köré helyezed őket. Ezt több megvilágosodott tapasztalta. Ha a hegyikristályt a közel a homlokodhoz teszed, az oda vonzza. A bizonyos harmadik szem, a tobozmirigy kristálya mágnesesen reagálni kezd a hegyikristályra. Energiagömböt kezdesz érzékelni a tenyeredben. Nekem nagyon sok nagyon fura változás kezdett elindulni, mely később elmúlt. A tartós magas rezgésszint elkezd átalakítani, a hernyóból pillangó lesz, az emberből angyal. Döntsd el, hogy politikus akarsz lenni, sztár akarsz lenni, sikeres akarsz lenni, vagy megtalálod valódi célod amiért ideérkeztél, és elindulsz az evolúciós feljebb emelkedés útján. Kitartást, és gyönyörű tapasztalásokat kívánok neked!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése