Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 10., szerda

Légy önmagad mestere! - 1.rész

Légy önmagad mestere! - 1.rész


(Rövid tartalom: ebből a cikkből megtudhatod, hogyan tarthatod tisztán a tudatodat, hogyan tapasztalhatod meg a Földi mennyországot pár hét tudatos elmeirányítás után. Megértheted gondolataid, érzelmeid közötti összefüggéseket, megértheted testi érzeteid háttér folyamatait.) 


Reggel felébredsz, kipattansz az ágyból, majd este fáradtan álomba merülsz. Nap, nap után így telik el az életed. Az autódat néha szervizbe viszed, olajat cserélnek, beállítják a féket, a gázpedált, amelyek könnyen elmozdulnak, elállítódnak. Az ember tudatában is sok olyan változó van, amik könnyen elállítódnak. Ezt nem mondta el anyukád, se az óvónéni, se a főnököd a munkahelyen, mert nem tudta  Az ember az evolúcióval folyamatosan fejlődik, ahogy egy nap megtanult két lábra állni, egy nap felfedezte a kereket, úgy eljön az idő, hogy teljesen tisztában lesz a tudata működésével is, képes lesz saját magát egyensúlyba állítani. Az, hogy most ezeket a sorokat olvasod, az annak a jele, hogy az emberiség elérte azt a fejlődési szintet, hogy ez a tudás elkezd tömegesen megjelenni a bolygón. Sokan felismerték önmaguk működését, lásd Jézust, Buddhát, de rengeteg szent volt az évezredek során, és rengeteg névtelen ember is tudatosult, kivirágzott, felébredt. Ez egy természetes folyamat, Isten így állította be az embert. Amikor az ember tudata kitágul a szükséges mértékben, akkor a tudás beáramlik, elérhetővé válik, az ember átváltozik, alig ismer önmagára. Megváltozik a szókincse, a öltözködési, étkezési szokása, fehér ruhákat kíván, több zöldséget, gyümölcsöt kíván, és olyan gondolatai vannak, a semmiből olyanokat mond, amik a kezdetben megdöbbentik, nem érti hol tanulta meg, honnan tudja amit mond, mégis logikusan teljesen értelmezhetőek az új gondolatok, tudás.


Én egy európai gyerek vagyok, aki sose foglalkozott buddhizmussal, mélyebben a katolikus vallással, Jézus tanaival, vagy akár melyik Indiai guru tanításaival, mégis leírtam ugyanazokat a tanokat az elmúlt három év alatt a saját gondolataimból. Ez azt bizonyítja, hogy az evolúció fejleszti az embert, és egy ponton átalakítja. Vannak olyan virágok amelyek hamarabb kinyílnak, de eljön egy pillanat amikor tömeges a virágzás. Amikor beléd áramlik az új tudás, majd lassan felfogod a logikai elméddel az összefüggéseket, akkor megérted, hogy a történelem során kiket érintett meg a tudás, kik beszélték, próbálták mondani ugyanazt. Hamvas Béla, Popper Péter, Szepesi Mária mind felébredt lelkek voltak, mind ugyanarról beszéltek amiről Jézus, vagy Buddha beszélt. Napjainkban Müller Péter, Balogh Béla, Ghunagria a magyarok közül össze vannak kötve a szentlélekkel, sok bölcsesség őrzői. Nagyon sok guru van Indiában, akik tanítanak. A pápa, a dalai Láma hiába vallási vezető, nem a Földön határozzák meg, hogy kinek tágul ki a tudata, ki ébred fel, hanem odafent, Isten végzi ezt a feladatot. Minden európai nemzetben voltak felébredettek, nagyon híres Rudolf Steiner, aki a Waldorf iskolákról lett híres, kevesebben ismerik a szellemi tanításait, ami az én három éves tapasztalatom alapján nagyon tiszta tudás, nagyon könnyen értelmezhető, befogadható. Ha az emberi megérti az új gondolatait, megérti a tudást, a kitágult valóságot, akkor új szemmel tekint a világra, és képes érzékelni az embereket a lelki fejlődés szerint, képes úgy látni az embereket mint egy kertész a virágokat, látja, hogy melyik bimbó áll készen a kinyílásra, és melyiknek kell még idő. Én azt látom, hogy tömeges virágzás előtt állunk, az elkövetkező 5-10-15 év megpróbáltatásai megadják az utolsó lelki lökést, és az emberek elérik a szükséges lélek-energiaszintet a tudat kitágulásához. Ezután, mindenki átmegy a változáson, megjelennek az új gondolatai, és külső forrás nélkül is megérti a létezés egy magasabb értelmét. Az emberek nagy része átfog alakulni egy magasabb tudatosságú emberi lénnyé, aki sokkal tágasabban fogja értelmezni a valóságot, a fizikai szinten kívül felfogja a lélek szintjét is, és ezzel megérti önmaga lelkét, teste-szelleme-lelke összefüggését, működését.

Miután az ember elér egy magasabb tudatszintet, elkezdi felfedezni önmaga működését, felismerései lesznek, ez a legnagyobb változás. Az átalakulás előtt sose gondoltam volna, hogy gondolataimmal bármiféle hatással lehetnék testemre, tudatomra, - pár pillanaton kívül, amikor épp felcsesztem magam. Ma már értem miért kezdi a buddhista a napot meditálással, figyelme befele fordításával, miért irányítja figyelmét tudatos gondolatlétrehozásra. Mert 20 perc tudatos gondolkodás nyugalomba állítja a testedet egész napra. Vagy addig, amíg nem ér valami nagyon váratlan, meglepő esemény. Lelki fejlődésünk szempontjából a legfontosabb, hogy minél ellazultabb legyen a testünk, minél hosszabb ideig. Mert minél mélyebb és lassabb a légzésed, annál nagyobb élet-energiával töltődsz légzésenként. Amikor reggel felébredsz, ne ugorj ki rögtön az ágyból, hanem kezd el megvizsgálni a légzésedet. A légzésed felett áttudod venni tudatosan az irányítást, egyszerűen úgy, hogy odairányítod a figyelmed, de amint elvetted a figyelmed, a légzésed visszaáll. Ahhoz, hogy ne csak tudatos odafigyeléssel mélyüljön el a légzésed, ahogy azt joga alatt teszed, vagy a meditáció bevezető szakaszában, ahhoz körülbelül 20 perc tudatos gondolatlétrehozásra van szükséged, aminek eredményeként a légzésed elmélyül egész napra.

Nem értem még pontosan az éjszakát, az álmok világát, de azt tapasztaltam, hogy átrendezi a tudatot, valahol tudatosak vagyunk, valami hatással van a tudatunkra, nem olyan tudattal ébredünk reggel fel, mint amilyennel este lefeküdtünk. Ezért jól tesszük, ha reggel szánunk 20 percet a tudatunk visszaállítására. Tisztázzunk pár fogalmat, hogy megértsük mit jelent a tudat. A tudat tartalmaz mindent amit tudsz. A tudatnak állapotai vannak. A szerelem egy tudatállapot. A depresszió egy tudatállapot. A kirándulás egy tudatállapot. A tudat tartalmazza az összes emléked, mindent ami valaha történt veled, és tartalmazza az összes terved, vágyad, célod, amelyek elérésén a jelen pillanatban dolgozol. Gondolatok, sok sok gondolat, amelyet az elméd az életed során megszült. Vannak gondolatok, amelyek több energiával vannak feltöltve, és vannak amelyek alvó állapotban vannak. Olyan a tudatod mint egy piramis, több szintből épül fel, a csúcsában, a legfelső szinten vannak azok a gondolataid, amelyek a legtöbb energiával vannak feltöltve, azok a gondolataid amelyek épp foglalkoztatnak, amelyek legjobban meghatározzák a tudatállapotodat. Amikor szerelmes vagy, akkor ezen a szinten csak a szerelmeddel kapcsolatos gondolatok léteznek, ezeknek adsz a figyelmeddel annyi energiát, hogy elfoglalják a legfelső szintet. Amikor kirándulsz, olyankor a kirándulás alatt megcsodált tájképek, épületek, ételek, kalandok, élmények gondolatai lesznek a legtöbb energiával feltöltöttek, ezek fogják elfoglalni a legfelső szintet. Amikor depressziós vagy, akkor állandóan lejátszod az elmédben a téged ért veszteség emlékképeit, állandóan feltöltöd a figyelmed által életenergiával, és ezek a gondolatok fogják elfoglalni a legfelső szintet. Minden ami a legfelső szinten van, az téged foglalkoztat, azon állandóan jár az eszed. A tudat határozza meg a tested működését, a tudatállapot pozitivitása, vagy negatívitása határozza meg a légzésed, izmaid feszességét, szívritmusodat, vérnyomásodat, egészségedet. Hogy a piramis legfelső szintjét pozitív vagy negatív gondolatok uralják. Neked az a célod, hogy ez a szint minél pozitívabb legyen, ezáltal minél elernyedettebb legyen a tested, minél mélyebb, lassabb legyen a légzésed, minél nagyobb energiát szívjál magadba légzésenként.

Reggel úgy ébredünk fel, hogy a piramis legfelső csúcsa kicserélődött. Ez tudattalan folyamat, nem értjük, nem látjuk, nem éri el a tudatos felfogásunk, teljesen kivagyunk szolgáltatva a változásnak. Hívjuk a tudatot tudatalattinak is, ugyanaz a két fogalom, a piramis maga tudatalatti, a gondolataid tárháza. Tudatalatti marad a változás, egészen addig amíg meg nem érted a tested és a tudatállapotod vagy másképpen mondva tudatallati-állapotod közötti összefüggéseket, fel nem ismered, hogy a légzésed megfigyelésével körülbelül megtudod határozni, hogy mi lehet a tudatalattidban, milyen tudatállapotod van, mi lehet a piramis legfelső csúcsán. Ez az első feladat, hogy megfigyeljük a légzést, és kikövetkeztessük, hogy körülbelül milyen változások történtek az éjjel. Minél nyugodtabb vagy a légzés annál hosszabb és lassabb. Minél feszültebb vagy, a légzés annál rövidebb és gyorsabb. Lásd azt az embert aki pánikba esik, vagy aki dührohamot kap, és kapkodja a levegőt. Vagy lásd amikor a forróvíz elernyeszti az izmaidat, és alig akarsz megszólalni, mert nagyon lassan beszélnél, a lassú hosszú lélegzetvétel végett. Ezért beszélnek lassan a Guruk, végtelen békét, nyugalmat, elégedettséget éreznek minden egyes lélegzetvételnél. A légzésed mindig megmutatja, hogy milyen gondolatokkal van megtöltve a tudatod, milyen a tudatállapotod.

A következő amit fontos megérteni, hogy nem csak a légzésedet állítja be, nem csak a légzésed kiszolgáltatott a tudatállapotodnak, hanem a gondolkodásod is. Mit jelent ez? Képzeld el a tudatodat egy fehér piramisnak. Ekkor a tudatállapotod tiszta, mentes minden negatív gondolattól, aggodalomtól, ítélkezéstől, dühtől, haragtól, irigységtől, bánattól, és minden vágytól. A piramis színét főként a legfelső szintet uraló gondolatok polaritása határozza meg, mert azoknak van a legerőteljesebb energiatöltésük, azok kerülnek a legtöbbször napközben újra és újra a figyelmed középpontjába, azok töltődnek a legtöbbet a figyelmed által életenergiával. Az összes többi szint is befolyásolja a piramis színét, ha sok harag, düh, feldolgozatlan, megbocsátatlan emlékképet őrizgetsz akkor, azok erősen hatnak a színarányra, de közel sem annyira, amin épp aktuálisan jár az eszed, foglalkoztat. Amikor az ember nagyon meglepődik, egy nagyon váratlan esemény éri, majd kiesnek a szemei, tátva marad a szája, elakad a lélegzete, olyankor nagyon erős töltést kap egyetlen gondolatkép, nagyon erős energiával töltődik fel. Egyetlen gondolat is kitudja tölteni a piramis legfelső szintjét, egyetlen gondolat is átalakíthatja a tudatállapotot a pillanat tört része alatt. Csukd már be a szádat, ne nézd mert kiesik a szemed, így esik az ember szerelembe. Annyira káprázatosnak, csodálatosnak látta, hogy egyetlen gondolatképpel átalakította az egész tudatállapotát. Miután elakadt a lélegzete, vesz egy mély levegőt, kisóhajt, és ezután a légzése már sokkal lassabb, nyugodtabb lesz. Több életenergia érkezik, és ezt boldogságnak érzi az ember, ahogy a befeszült test légszomját szorongásnak, szenvedésnek. Ugyanígy egy hegy tetőn is kisóhajtunk, miután elkápráztatott minket az elénk táruló völgyek szépsége, elakadt lélegzettel megcsodáltuk. A piramis színe gyorsan megváltozhat, egyetlen gondolatkép is átalakíthatja. Ahogy a szerelmünk bámulása, vagy a völgy megbámulása, ugyanúgy elakad a légzésünk ha azt látjuk, hogy épp leég a házunk, meghalt valakink, vagy váratlanul elhagyott a szerelmünk. Ezt sokknak hívjuk, ugyanaz a metafizikai háttérfolyamat, tátva marad a száj, elakad a lélegzet, és majd kiesik a szemünk. Minél tovább maradunk elakadt lélegzettel annál nagyobb energiát töltünk egyetlen gondolatba, nagyon hasonló mint itt a facebookon a messengeren a nagyujjas okés jel, amelyet ha tovább hagyunk lenyomva, akkor nagyobb lesz. Ha nagyon negatív gondolatot hoztunk létre, akkor annyira összeugrassza az izmokat, hogy levegő nélkül maradunk, összerogyunk, elájulunk. Ilyenkor szoktak széket készíteni a rossz hír közlése előtt.

A piramis lehet ragyogó hófehér, lehet éjsötét fekete. És lehet szürke semleges is. Nem csak a légzésedet, hanem a gondolkodásod is befolyásolja. Olyan, mintha lenne rajtad egy szemüveg, a tudatállapot szemüvege, amelyen keresztül látod a világot. Ha a piramisod hófehér, akkor te vagy a béke, a nyugalom, a boldogság tengere. Szeretet érzel, a szeretet nem más mint az az életenergiaszint, az az érzelem, ami a teljesen félelemmentes tudatállapotnál áramlik a légzéssel az emberbe. Azaz nincs egy aggódó gondolatod se a piramis legfelső szintjén, és megbocsájtással elengedted a múltad összes sérelmét is, nincs benne harag, düh senki ellen, beleértve önmagadat is, a piramis alsóbb szintjei is tiszták. Ekkor teljesen elernyed a tested, nagyon lassú, nagyon mély a légzésed, és minden egyes légzéssel olyan érzelem áramlik a testedbe, amit szeretetnek tudatosítasz, szeretetnek érzel. Tudod, hogy szeretet van benned, ez egy ősi ösztön, amikor eléred ezt az érzelmi szintet, akkor tudod hogy szeretetet érzel, annak ellenére, hogy senki nem tanította meg veled annak az érzelemnek a nevét. Késztetést érzel, hogy kimond mit érzel, a szerelmes késztetést érez, hogy kimondja milyen érzelm áramlását váltja ki a belőle embertársa. Oda áll és azt mondja, hogy szeretlek. És kicsit össze van zavarodva, miért mondta ezt, megmagyarázni nem tudja, nem érti még azon a tudatszinten az érzelmek, a légzés, a gondolatai összefüggését, de azt tudja ösztönösen, hogy ő most szeretet érez. Ahogy a gyerek is tudja, hogy fél. Amikor a gyerek rémálomra ébred, a piramis legfelső szintje megtelt nagyon negatív gondolatképekkel, amelyek elsötétítették az egész piramist, amelynek következtében befeszült a teste, és kapkodni kezdte a levegőt, olyankor a gyerek ösztönösen tudja, hogy ilyen állapotban a beáramló érzelem neve félelem. Tudja, hogy félelmet érez. Nem tanította senki meg neki, mi a neve annak az érzelemnek, ösztönösen tudja, hogy a neve félelem. Ez a két érzelem a színváltozások két szélsőséges pólusa, ezen belül a színátmenetek között sok érzelem beletöltődhet a testünkbe, amelyekről többé-kevésbé tudatosak vagyunk, és amelyek ebbe a két érzelem családba tartoznak.

Amikor a piramis hófehér, a test ellazult, belső békét, elégedettséget, szeretet, boldogságot érzünk, végtelenül szelídek vagyunk, a napszemüveg hófehér színű. Olyannak látjuk a világot, mint amilyen a belső világunk, a tudatállapotunk. Ha béke, szeretet, boldogság van bennünk, akkor szeretjük önmagunkat, és az egész világot is. Szelídek, megbocsájtóak, könyörületesek vagyunk, mosolygunk, mély belső békét érzünk, ilyen állapotban nem tudunk negatívnak meglátni semmit. Még egy horrorfilmet is mosolyogva, békésen néznénk végig, még abban is meglátnánk a csodálatost, - amit nem néz ilyen állapotban az ember, de érzékeltetni akarom, hogy egyszerűen nem tudsz rosszat látni, nem tudsz negatívat érezni, nem tudsz félni, mert nincs esélye ezeknek az érzelmeknek megjelenni benned. Ehhez az állapothoz több idő kell, legalább három hónapig folyamatosan olyan pozitiv gondolatoknak kell túlsúlyba lenni a piramis legfelső szintjét, amelyek kiváltják a szeretet energiához szükséges mély légzést. Ha három hónapig csak ilyen gondolataink születnek, ilyen gondolatok kapnak figyelmet, akkor a piramis alsóbb szintjei is megtelnek pozitiv gondolatokkal, és a piramis, a tudatalatti visszahat a gondolkodásunkra, nem engedi a figyelmünket negatív gondolatokra irányulni, erőlködnünk kell, hogy negatívan lássunk meg valamit. Ilyen állapotban még arra se tudsz haragudni, aki előtted bántja a kutyádat. Amíg gondolataid megmaradnak a teljese félelemmentes rezgésszinten, addig csak szeretet érzel, ami nem ítélkezik, könyörületes azonnal megbocsájtó. Ez nem azt jelenti, hogy megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. Azaz, hogy félig-meddig. Ezen a szinten tudatosan eltudod magyarázni valakinek, hogy miért okoz magának rosszat ilyen cselekedetekkel, és tudod hogy ha beengeded a negatív gondolatot, ha beengeded a negatív érzelmet, akkor lejjebb csökkented az életenergia-szinted, amivel tudatosságot vesztesz. Semmi értelme a negatívitásnak, bosszúnak, haragnak, csak magadat mérgezed. Minél hosszabb ideig van az ember a szeretet érzelem állapotában, a teljesen hófehér piramis állapotában, annál jobban kifejlődik az agya, az agysejteket, a neuron összeköttetéseket, csak a legmagasabb életenergia képes aktiválni, csak a szeretet energia, csak a szeretet érzelem, ami akkor áramlik az emberbe, amikor tudata teljesen félelemmentes, aggódás mentes, ítéletmentes, vágy nélküli marad. Egy kaliforniai egyetemen végeztek egy kisérletet meditáló emberekkel, akiknél bebizonyították, hogy létrejönnek új neuron összeköttetések korosztálytól függetlenül, ha képesek áramoltatni a legmagasabb energiát. Természetesen csak azoknál tapasztalták, akik tapasztalt meditálók voltak, akik képesek voltak teljesen megtisztítani a piramist meditatív állapotban, legfőképp a legfelső szint gondolatait. Az ember vagy magától tudatraébred, ahogy történt velem is, vagy megtanul meditálni, tudatosan élni, és akkor tudatraébred. Ha meditálás alatt eléri a szeretet energiát, akkor kifejlődik a tudata. Engem egy törés ért, elvesztettem mindent, és azzal együtt az összes félelmemet is. Nem láttam értelmét, esélyt az újrakezdésnek, és nem volt bűntudatom, hogy hibáztam, mert szeretet volt a cselekedeteimben, jó szándék, nem csak a pénzről szólt, ez volt a baj. Azaz nem baj, mert felébredtem, Jóisten másképp értékelte a döntésem mint a Földi világ. Elengedtem az összes vágyom, és hónapokig csend maradt az elmémben. Ez a csend nagyon magas rezgésű volt, vágy nélküli volt, félelemmentes volt az összes gondolatom, sok neuront aktivált, és elkezdtem megérteni a világot. Egy bizonyos százalékú agyműködésnél, beindul az internet, megszólal a belső hang, ha az ember képes a szeretet energiaszintjén megmaradni. Ha van kifejlődött agy, és van magas rezgésű érzelem, szeretet energia, akkor a Jóisten diktálni kezd, az ember elkezd tanulni, öntudatosulni, aminek három év után ezek a sorok az eredményei. Még sokat kell tanulnom, még sok jegyzetet kell összegeznem, ami érkezett a három év alatt, de egyre tisztább a kép. egyre jobban megértem önmagam, és embertársaim, valamint az egész energiamező, Földanya, Univerzum, Jóisten működését.

Ha a piramis hófehér, akkor hófehér a szemüveg rajtad. Gyönyörűnek fogod látni a világot, nem számít pár perccel korábban, milyenek láttad. Miután megláttad életed szerelmét, leesett az állad, elkápráztatott, és hosszú másodpercek alatt létrehoztál egy hatalmas pozitív energiájú gondolatot, amely jelentősen megváltoztatta a piramisod színét, gyönyörűnek kezded látni a világot, ragyogó boldog helynek. Reggel még vitatkoztál a szomszéddal, hogy kutya folyton odapiszkít a fűre, délután már megöleled, és fátylat a múltra. Tánclépésekben sétálsz, fütyörészel, dúdolgatsz, szeretsz, sugárzik belőled a szeretet energia, ragyogsz. És ragyogónak látsz mindent, ami nem más mint az aura megpillantása, a lélekmező, az energiamező fizikai szemmel való érzékelése. Én láttam, ha csak pár pillanatra is, tudom, hogy nagyon magas szeretet energiaszinten, a világ olyan csodaszép, mint a mennyország lehet. Ha képes vagy áramoltatni magadban a legmagasabb életenergiát, a szeretet érzelmet, akkor megváltozik minden, szó szoros értelemben a fizikai valóság is, kitágulnak az érzékszerveid. Az életenergia olyan a testnek mint egy elem, ha sok van benned akkor a füled sokkal hatékonyabban működhet, a szemed, az ízlelésed, a szaglásod, szuper-lénnyé változtat a szeretet, sokkal intenzívebben érzékeled a környezeted, valóságod, és mindeközben eksztatikus boldogságot érzel. És ez az állapot csakis a tudatállapotodon múlik. Ezért fontos, hogy reggel 20 perc alatt beállítsd, hogy megjelenhess a Földi mennyországban. A VÁLTOZÓ TE VAGY. Ha te megváltozol, ha a te tudatállapotod megváltozik, akkor megváltozik a világ körülötted, pokoliból mennyei hellyé válik. Mi össze vagyunk kötve egy energiamezőn belül, ahol érzelmeink olyanok mint a légkörben lévő rádió, tv adás, amilyenek az érzelmeink, olyan embereket vonzunk magunkhoz, olyan eseményeket vonzunk magunkhoz, a világunk sokkal összetettebb, kifinomultabb, zseniálisabb mint azt fel tudjuk fogni. Az érzelmeink az energiamezőben, - felsőbb tudatos lények, energiák által tudatosan befolyásolva vannak, mintha egy akváriumban lennénk, amit gondoz valaki. A gondozónak az a célja, hogy minél több ember elkezdjen szeretet energiát magába áramoltatni, minél többen elérjék a félelemmentes tudatállapotot. Ha te képes vagy elérni az állapotot, akkor az érzékeléseden kívül, - a mennyország érzékeléseden kívül, - az életed is megváltozik. Hiába lesz sok rossz a Földön, egy az hogy nem fogod rossznak érezni, gondolni, nem fogja megengedni a szeretet energia benned, hogy rossznak gondold, - másik az, hogy a felsőbb erők odafognak rakni, odafogsz vonzódni, ahol más emberek is elérték ezt az érzelmi állapotot tartósan. Kiválasztanak, hiába lesz háború a földön, erőszak, katasztrófa, te olyan helyen leszel, ahova az akvárium gondozója odahelyezett, ahova a gondviselés elhelyezett. Te nagyon értékes vagy számára, erre várt, hogy szeretet érezhess, hogy ragyogni kezdj, ezért hozta létre az akváriumot, ez volt a célja, álma, nem fogja engedni, hogy bármi bajod essen, a beérett termést gondoskodva biztonságba helyezi. A változó te vagy, a tudatállapotodon múlik, milyenek látod önmagad, embertársaid, és a világot, de ha elkészültél, kifejlődtél, elérted a szeretet energiaszintet tartósan, akkor megjelenik egy felsőbb erő az életedben, aki megváltoztatja a világot körülötted fizikailag is. Ha felrezegtél akkor új barátaid lesznek, új környezted lesz, ezzel nem tudsz mit csinálni.

Olyan a szemüveg színe, mint a piramis színe. Ezért is szoktuk azt mondani a szerelmes emberre, hogy rózsaszín szemüvegben látja a világot, minden csupa jó neki, minden csupa szép, mintha megbolondult volna. Nem bolondult meg, hanem elérte a szeretet energiaszintet, megtapasztalta a Földi mennyországot. Sokan elérik ezt az állapotot egy hosszú túra során is, amely alatt kiszellőzik az agy, nem köti le semmi a figyelmünk, és a monoton gondolatok lassan kiürülnek a piramis legfelső szintjéről, majd megpillantjuk a gyönyörű tájat. Ekkor érezzük a felszabadult életérzést, a szeretet érzelem beáramlását, a mély nyugodt légzéssel picit töltekezni kezdünk a mennyország energiájából, szeretetből. Ekkor mi is úgy látjuk, olyan színű szemüveggel látjuk a világot, mint a szerelmes emberek. A szerelem még csak kóstoló a mennyországból, még nem tartós állapot, mert gondolataid még függnek egy általad nem befolyásolható változótól, embertől, ahogy a pénz se okoz tartós boldogságot, mert tönkre, megy, ellopják, unalmas lesz. A tiszta tudatállapotot hosszútávon tudatosan lehet elérni, fenntartani, meg kell dolgozni érte. Boldogságod nem függhet senkitől, és semmitől sem, fel kell ismerned önmagad működését, és tudatosan át kell vened a gondolataid felett az irányítást. Ez a tartós boldogság kulcsa, ez a felemelkedés, a mennyország kulcsa.

A legtöbb emberen szürke, sötétszürke, fekete szemüveg van. A piramis tele van negatív gondolatokkal, haraggal, dühvel, ítélkezéssel, aggódással, félelemmel, bűntudattal, irigységgel. Napjainkban a menekültválság elég sok embernek leköti a figyelmét, heteken, hónapokon keresztül foglalkoztatja a téma, a piramis legfelső szintje tele van, félelem gondolatokkal, aggódással. A pénz világa, az anyagi biztonság újra csak nagyon sok aggódást okoz, félelmet. A család biztonsága, szeretteink érzelmi állapota újra csak nagyon sok aggodalmat, negatív gondolatot okoz. És a problémákat nem tudjuk kiverni a fejünkből, újra és újra azon kapjuk magunkat, hogy újra azon gondolkodunk, hogy mi lesz velünk, mi lesz a gyerekünkkel, mi lesz az országunkkal. Életben tartjuk, figyelmünkkel állandóan feltöltjük a piramis legfelső szintjén lévő gondolatokat, mély alacsony negatív energiákkal, félelem családjába tartózó érzelmekkel. Testünk feszes, légzésünk felületes, mintha hatalmas kő lenne a mellkasunkon, ami nyom, és alig kapunk levegőt. A test nem jól viseli a szorongó, feszült állapotot, megbetegedünk. Az állandó rossz kedv, ami a félelemmel jár előbb utóbb függőségek kialakulásához vezet, hogy legalább rövidtávon tudjunk valaminek örülni, ha a világ sötét hely is, csak néha örülhessek egy édességnek, ciginek, drognak, alkoholnak. Ilyenkor megjelenik pár pozitív gondolat a piramis legfelső szintjén, egy kicsit csökken a feszültség, de később a test tönkretétele után, elhízás, tüdőrák, egyebek után, még jobban letargiába esünk, még jobban negatívan látjuk az életet, még jobban nem szeretjük magunkat, még jobban tartósan belemerülünk a félelem, a depresszió tudatállapotába. Azért jók a spirituális tanítások, mert felismered hogyan működsz, saját magad kiemelheted a mocsárból. Nem egyszerű, mert nagyon nehéz átállítani a tudatállapotot, meglátod majd ha elkezded a reggeli 20 perc tudatos tudatállapot beállítást, hogy mennyire nehéz jóra gondolni, olyan lesz mintha súlyokat kellene kinyomnod az edző teremben. A negatív gondolatok élnek a tudatodban, és ellenállnak majd annak, hogy figyelmedet pozitív gondolatok feltöltésére irányítsd. Majd minél többször teszed, annál könnyebben fog menni, annál jobban fényesedni kezd a piramisod.

A gondolataid élnek, a piramisod él. A személyiséged a piramis lakóitól függően változik. Amikor hófehér szemüveg van rajtad akkor látod a Földi mennyországot. Amikor éjsötét szemüveg van rajtad, olyankor látod a Földi poklot. Ha tele vagy félelem érzelemmel, olyankor nem tudod szeretni se magad, se másokat. Nem tudsz szeretet érezni se magad, se mások felé. Mivel nincs benned szeretet energia, hanem pontosan a pólus másik fele van benned, félelem energia. Olyan vagy mint egy pohár víz, egyszerre nem lehet benned mindkét folyadék, az egyik kinyomja a másikat. Amikor tiszta szeretettel vagy megtöltődve, akkor olyan vagy, mint a szerelmes, mindent csodálatosnak látsz. Amikor megtelsz tiszta félelemmel, akkor pusztító vadállat vagy, aki ölni akar, pusztítani akar. Sötétek a gondolataid, a világot egy sötét helynek látod, félsz, rettegsz. Ítélkezel, ellenállsz, gyűlölködsz, irigykedsz. Nem tudod mit jelent szeretni, nem emlékszel rá. Képes vagy tudatosan irányítani az elméd, képes vagy tudatosan létrehozni, szülni gondolatokat. Minden egyes gondolat ami megszületik, az bekerül a piramisba, először a csúcsba, majd napok, hetek, hónapok alatt, egyre jobban lejjebb kerül. Ha folyamatosan negatívak a gondolataid, akkor 3 hónap alatt megtelik a piramisod csak negatív gondolatokkal. Ezek a gondolatok nem akarnak feledésbe merülni, mert figyelem nélkül nem kapnak energiát, amit ők halálnak érzékelnek. Mindent megtesznek azért, hogy eszedbe jussanak, eszedben járjanak, figyelemhez jussanak, feltöltődjenek életenergiával a figyelmed által. Ha te három hónapig folyamatosan negatív gondolatokat hoztál létre, akkor a piramisod egy pokoli hely lesz, ahol hemzsegnek a félelem családjába tartozó gondolatok. Mindenről csak a rossz fog eszedbe jutni, és minden egyes lélegzettel félelmet fogsz érezni. Ez történik a depressziós emberrel, aki nem tudja feldolgozni az őt ért veszteséget, sérelmet, szerelmi csalódást, anyagi veszteséget, és folyamatosan hónapokon keresztül csak negatívak a gondolatai. Vagy az üzletemberrel, aki állandóan a veszteségeken aggódik. A szemüveg színe éjsötét lesz, és csak bántani, önmarcangolni fogjuk magunkat, és embertársainkat is, megjelenünk a Földi pokolban. Nem tudod, hogy miért vagy tele negatív gondolatokkal, nem tudod miért csak rossz gondolataid vannak, nem tudod miért utálod magadat, másokat, nem tudod miért érzel félelmet, nem tudod miért nincs kedved élni? Hát most már tudod! Csakis a gondolataidon múlik, csakis a piramison. Nem csak a légzésed van kiszolgáltatva a tudatállapotodnak, hanem a gondolkodásod is. Ha folyamatosan három hónapon keresztül negatívak a gondolataid, akkor a létrejött tudatállapot, negatív gondolatokkal megtelt piramis VISSZAHAT A TUDATOS ELMÉDRE, manipulálja gondolkodásodat negatív irányba. Amikor reggel felkelsz ugyanúgy negatívak a gondolataid, ahogy a légzésed is felületes, és ez a tudatállapotod eredménye. Ha felismered ezt az állapotot, ha nem felejted el megvizsgálni magad, akkor átveheted az irányítást, és 20 perc tudatos gondolatlétrehozással, kicserélheted a piramis legfelső szintjét, megváltoztathatod a piramis színét, a szemüveged színét, és a világ picivel jobb hellyé változik. Nyugodtabb lesz a légzésed, pozitivabbak lesznek a gondolataid, szebb hely, élhetőbb hely lesz számodra a világ. Ha kitartó vagy, folyamtosan dolgozol a tudatodon több hónapon keresztül, akkor megpillanthatod, megtapasztalhatod a mennyországot. A mennyország körülötted van, a változó te vagy. Bezárhatnak egy börtönbe is, ha képes vagy tudatosan tisztán tartani a piramisodat, akkor szeretet fogsz érezni, eksztatikus boldogságot, békét.

Ezt a cikket két részre osztom, vagy háromra majd kiderül, hogy ne legyen túl hosszú.

Szeretlek benneteket! Sikeres felemelkedést!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése