Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 8., hétfő

Élve a mennyországban / 1.rész

Élve a mennyországban / 1.rész



(Rövid tartalom: ebből a részből megtudhatod, hogy a boldogságod csakis az emelkedett, vagy lesüllyedt érzelmi állapotodtól függ, amelyet a figyelmeddel tudsz befolyásolni. Megtudhatod mi történik a testeddel, ha sikerül hosszabb ideig emelkedett érzelmi állapotban maradnod. Megtudhatod, milyen félelmei vannak az embernek, milyen élethelyzetek hatnak ránk olyan gondolatokkal, amelyek megfigyelése, lesüllyeszti az érzelmi állapotunkat. Feltárul a szerelem misztériuma is ebben a részben.

Milyen a hangulatod, kedved, hogy érzed magad, hogy vagy? A válasz csakis attól függ, hogy milyen érzelemszinten vagy, milyen életenergia-szinten vagy. Az érzelemszinted a figyelmedtől függ, a gondolkodásod, a gondolatfeldolgozásod felelős a testedben megjelenő érzelmekért. Csakis rajtad múlik, hogy emelkedett hangulatban, elragadtatva, eufóriában, szeretettől túlcsordulva éled az életed, vagy reggelente életundorral, bal lábbal fogsz az ágyból felkelni. A boldogság érzete a magas érzelmi szint, a magas életenergiaszint. Ha képes vagy hónapokon keresztül emelkedett hangulatban maradni, akkor élve megtapasztalod a Földi mennyországot. Minél hosszabb ideig vagy magas érzelmi szinten, annál jobban átalakul a tested, annál hamarabb megtörtének veled a csodák. Megerősödik az immunrendszered, a sejtjeid a bőséges életenergiának köszönhetően meggyógyítják magukat. Én három éve alatt egyszer voltam megfázva, míg az előtt 2 havonta küszködtem valami baktériummal.

Amikor felismertem a változást, akkor elgondolkodtam azon, hogy talán ezzel az energiával gyógyított Jézus, ő benne is sok életenergia lehetett. Azért mert hozzányúlni a betegekhez, a leprát nem kaphatta el, az immunrendszere sziklaszilárd volt. Sejtésem szerint Jézusnak így alakultak ki a képességei, elérte a szükséges életenergiaszintet, érzelmi szintet, az életenergiával gyógyított, az életenergiának köszönhetően vitte véghez a csodákat. Ebben a cikkben leírom, hogy mire kell figyelned, hogyan kell gondolkodnod, milyen döntéseket kell hoznod, milyen tetteket kell véghezvinned, hogy fél év alatt megközelítsd Jézus életenergia-szintjét. Ha sikerül, akkor élve megtapasztalod a mennyország érzelmi állapotát. Én fél évig benne voltam egy magasabb életenergiaszintben, rengeteg furcsaságot tapasztaltam érzelmeimen, testemen, gondolataimon. Fél év után fokozatosan visszacsökkent a rezgésem, az érzelmi szintem, de az emlékek megmaradtak, hogy mit tapasztaltam, mozaik darabkák, melyek segítségével azóta kutatom, hogy miért jelent meg ez a csodálatos állapot. Ennek már 2,5 éve, lassan meglesz az eredménye a kutatásnak, lassan megértettem mit kell ahhoz tenni, hogy fokozatosan növekedni kezdjen a rezgésünk, életenergia-szintünk. Nekem a fél év nem volt arra elég, hogy vízen járjak, de így is rengeteg olyan tapasztalatom lett, amelyek messze vannak a megszokott érzelmi szinteken élt életektől 

Hogy tisztán lássuk, miért történhetnek meg a csodák, miért alakulhat át az ember, ahhoz meg kell értenünk mit jelent az érzelem, mit jelent az életenergia-szint. A tested egy kehely, egy életenergia-tartály, egy akkumulátor, amely különböző energiaszintű érzelmekkel töltődhet fel. Képzeld el magad egy robotnak, akinek lehetősége van megvásárolni az energiákat. Elmész a piacra, és felkínálnak neked 7 különböző energiaszintű életenergiát, amivel teletöltheted a kelyhedet. A szivárvány 7 színének megfelelő érzelmek - életenergiák vannak a kereskedő asztalán. Nincs más dolgod mint megvásárolni, és behelyezni az akkumulátort a választott energiaszinttel, és megtapasztalod az energiaszint lehetőségeit a testedben. Mind a 7 szinten más ember vagy. Más a kedved, mások a szokásaid, más az étvágyad, mások a gondolataid. A kereskedő azt mondja, hogy a lila színű akkumulátor 1 milliárd dollár, a vörös színű akkumulátor 100 dollár. A lila színű akkumulátornak van a legmagasabb rezgése, ezerszer több életenergiát képvisel ugyanakkora tartályban, mint azt a vörös teszi. A lila színű tartály a szeretet érzelem energiaszintje. A vörös tartály a félelem érzelem energiaszintje. Azzal is képes lesz működni a robot, de félelmet fog érezni, kedvtelen lesz, morgós lesz, beteges lesz.

Neked nem kell 1 milliárd dollárt fizetni a lila energiatartályért, a legmagasabb rezgésű érzelemért, életenergiáért, te olyan szerencsés vagy, hogy a Jóisten adott neked egy eszközt a testedben, amivel megtermelheted, előállíthatod, feltöltheted testedet a legmagasabb energiaszinttel. Ez a te agyad, a gondolatokat feldolgozni képes érzékszerv, és a tudatod figyelme, amely kiértékeli az egyes gondolatok energiaszintjét, ki értékeli hogy mit ítélsz meg jónak, és rossznak. Törekedj arra, hogy minél több gondolatban, élethelyzetben megtaláld a jót, a csodát, mert akkor alakítod át a gondolatok rezgésszintjét a figyelmed célkeresztjével olyan energiaszintekre, amely a lila akkumulátornak felel meg. Te felelsz a saját feltöltődésedért. Nem kell fizetned, se a lila, se a vörös tartályért, csak annyi a feladatod, hogy figyelsz, és a megfigyelt gondolatokban megtalálod a csodálatost, az elragadót. Nem baj ha bolondnak néz a környezeted, te napok, hetek, hónapok alatt folyamatosan el fogsz érni egyre magasabb érzelmi szinteket, egyre jobban megközelíted az egy milliárd dollár értékű akkumulátorszintet. Ezért születsz újra, és újra, hogy megtanuld csodálatosnak látni a világot, hogy elérd azt az életenergia szintet, érzelmi szintet, rezgésszintet, amelyen a tested bebábozódik, és pillangóvá alakul. Most megadatik neked a tudás, a fátyol eltűnik, tisztán megértheted mi a dolgod, rajtad múlik a kifejlődésed. A legtöbb ember vörös, narancssárga, sárga színben látja a gondolatokat, életenergia tartályuk még a félelem energiaszintjén rezeg. Leírok pár tapasztalatot, hogy lásd mi vár rád, ha sikerül emelkedett érzelmi állapotban maradnod pár hétig. Azt gondolom, hogy a test érzékeli az elért rezgésszinteket, valahogy úgy lehet a DNS kódolva, hogy számolja a napokat az egyes életenergiaszinteken, figyeli hogy mennyire marad meg kiegyensúlyozva a magas életenergiaszint, és ha a szükséges értékek teljesítve vannak, akkor DNS átalakulás kezdődik meg. Csak 20 aminosav kombináció aktív a DNS-be, a lehetséges 64 közül. Az agyunk 6-8%-át használjuk, ne foglalkozz az Oxfordi professzorokkal, az ő tudásuk nem éri el ezt a tudatszintet, az ember előtt még ismeretlenek ezek a tanítások. A kvantumfizika, kvantum biológia egyre közelebb kerül a titkokhoz, de a titkok nem a laboratóriumban fognak kiderülni, hanem a tudatraébredett elmékben, az önmegfigyelésre képes emberek elméjében. Az emberi agy rejtelmei nem a boncasztalon lesznek feltárva, hanem az ember belülről fogja feltárni a labirintusokat.

Azt tapasztaltam hogy megerősödött az immunrendszerem, újra olyan fürge voltam mint a gyerekek, nem éreztem az időt, néha egy energiagömböt érzékeltem a tenyeremben. érezni kezdtem az emberek, állatok, növények, kristályok érzelmeit, egyenlőnek éreztem magam az embertársaimmal, de egy kaviccsal, fűszállal is, hatalmas szeretetet éreztem mindenki felé, végtelen belső békét, elégedettség érzetet, boldogságot, eufóriát, és nagyon furcsa volt hogy minden egyes be-ki légzés között picike orgazmusom volt. Ugyanúgy villámcsapásokat éreztem a fejem búbjáig, és a talpamig, a köldökömtől kiindulva. A táplálkozásom megváltozott, nem kívántam a húst. Egy bizonyos energiaszintnél könnyen letettem a cigarettát, úgy ébredtem fel, hogy többet nem dohányzok, nem volt harc, eszembe se jutott többet. Csodálatos időszak volt ez a fél év, minden nap olyan boldogságot éreztem, mintha karácsony lett volna. Csak szeretetteljesek voltak a gondolataim, nem volt olyan hogy megbocsássak valakinek, mert meg se fordult a fejemben hogy megharagudjak. A régi ellenségeimet legszívesebben megöleltem volna, megköszöntem volna nekik az összes élettapasztalatot, ami ebbe az állapotba vezetett. Nagyon sok embert felhívtam, és bocsánatot kértem. És nagyon sok emberhez elmentem, és elmondtam hogy már nem haragszok. A lila színű életenergia-szinten az ember a megtestesült szeretet. Reggel úgy kelsz fel, hogy hatalmas szeretetet érzel, örömöt akarsz adni embertársaidnak, azt akarod, hogy ők is átérezzék, megéljék ezeket a csodálatos érzelmeket. Szeretni akarsz, és egyre több olyan cselekedetet találsz, amely által szerethetsz, örömet okozhatsz. Minél nagyobb örömöt okozol embertársaidnak, annál nagyobb érzelmi emelkedést tapasztalsz. Feltöltődsz, tovább emeled a rezgésszinted. Mind a 7 színen, mind a hét érzelmi szinten erre törekednek az emberek, megpróbálnak embertársaikban olyan érzelmeket kiváltani, amelyek saját kelyhükben, akkumulátorukban, testükben uralkodnak, hogy tovább erősödjenek, jobban feltöltődjenek. Aki a vörös szinten él, félelemben él, az sok gonoszságot csinál, mert az emberek dühéből, haragjából töltődik fel, ahogy a Csillagok háborújában is szépen bemutatták. Ugyanezt csinálja a szeretet is, a félelem ellenpólusa, örömöt okoz, boldogságot ad, és a boldogság látványából tovább töltődik. A fény és a sötétség így harcol a mindenségben. Minden egyes ember lelke a testében egy kehely, egy életenergia tároló akkumulátor, melyért a fény és a sötétség erői versenyeznek. Én a fénytől jöttem, az a célom, hogy minél több ember, minél magasabb boldogsági szinteket érjen el, ahogy a sötétség erői arra törekednek, hogy lent tartsák az emberek rezgéseit a félelmeikkel.

Ahhoz, hogy elkezdj tudatosan emelkedni, és képes legyél kiegyensúlyozva megtartani a magasabb életenergia szinteket, ahhoz el kell engedned az összes félelmed, aggódásod, mert bármikor eszedbe jutnak, azonnal vörös rezgésszintű gondolatokat hozol létre, vörös életenergiát folyatsz a tartályodba. A sötétség erőinek ez a célja. Ismerik a gondolataidat, ismerik a félelmeidet, ismerik az érzelmeidet, mert az ő birodalmukhoz tartoznak. Amíg az alsó három csakra rezgésszintjén vannak az érzelmeid, addig a sötét erők uralják a gondolataidat, elérik az elmédet, képesek befolyásolni, képesek súgni-búgni a füledet. Manipulálják a gondolkodásodat, képesek befolyásolni a tudatod kiértékelését, képesek a vörös színtartományba irányítani a figyelmed középpontjába lévő gondolatok rezgésszintjét. Amikor egy anyuka hirtelen szemelől téveszti a gyermekét, akkor mindjárt a legrosszabb eshetőségre gondol. Ez a sötét erő hatása. Neki nem elég, hogy a sárga színben vagy, törekedni fog, hogy le menjenek az érzelmeid egészen a mélyvörös szintig, hogy megtestesült gonosz legyél ezen a Földön, megtestesült ördög. Az ember úgy jöhet fel a pokoli érzelmi szintekről ha elengedi a félelmeit. Ha megadja magát, ha nem aggódik. Ha nem félsz, akkor a sötét erő nem talál rajtad fogást, nem férkőzik a gondolataidhoz, nem éri el az energiatestedet, akkumulátorodat, a sötétségből a fénybe kerülsz. A Földi pokolból, a Földi mennyországba. Amíg van benned picike félelem is, addig bármikor visszazuhanhatsz. A csillagok háborújában Annakint akkor szerzi meg a sötét erő, amikor fél hogy elveszíti a szerelmét, hogy szerelme belehal a szülésbe. A legendás Nimród vezér azért nem tudta megmenteni a világot, mert a sötét erő manipulálta a gondolatait, azt hallotta, hogy a felesége sikít, hogy kínozzák, és egy pillanatra nem tudott koncentrálni, elhibázta a nyilat, és a világot elnyelte a sötétség. Bármely furcsa is a fény erői azt várják az emberektől, hogy ne féljenek semmitől, beleértve attól se ha elvesztik a szeretteiket. A bibliában ezért mondta Isten hogy vigye fel az apa a fiát, és áldozza fel Istennek. Az utolsó pillanatban megállította, csak azt akarta látni hogy maradt e benne félelem. A fény erői nem várják el senkitől, hogy öljenek, pont fordítva, a fény erői szeretnek. Ezért a bibliai példa nem a legjobb példa, de tisztán mutatja, mennyire elfogadónak, félelemmentesnek kell lenni. A sötétség erői pusztítanak, ölnek, ők erősödnek az emberek fájdalmaiból dühéből, haragjából.

Csak akkor tudod elveszteni az összes félelmed ha tudáshoz jutsz. A tudás szeretet, fény, a tudatlanság sötétség, félelem. Először is nincs olyan hogy halál. Az ember mindig újraszületik. Minden ember addig él, amíg a saját lelke jónak tartja. Te nem menthetsz meg senkit a haláltól, és nem vagy hibás senki haláláért. Próbákon, beavatásokon veszel részt, amely élethelyzetek lehetőséget adnak arra, hogy bizonyítsd az elért tudatszintedet, bizonyítsd, hogy képes vagy uralni a tudatod, a félelem érzelem nem önt el, nem adod át a tested a sötét érzelmek irányításának. Nem fog el a düh, a harag, nem kezdesz tombolni. Jóisten irányítja a sötét erőket és a fény erőket is. Ha Isten úgy látja, hogy elérted azt a tudatszintet, ahol minden leckét teljesítettél, akkor felkínálja a lehetőséget a tovább fejlődésre. Kapsz egy nagy félelmet amellyel megküzdhetsz. Te a Földről tragédiának érzékeled a kialakult élethelyzetet, de a színfalak mögött tudatos forgató könyv van, nézőközönség van, a fény erői ott figyelnek, ott szurkolnak neked, hogy legyőzd a félelmeket, legyőzd a sötétség erőit, győzedelmeskedjen benned a szeretet, a fény. Miután van tudásod, tudod hogy nincs halál, azután könnyebben engeded útjára szeretteidet. A lila színű energiaszinten akkora fény, szeretet van benned, hogy ha a gyermekedet elveszted, ha melletted veszik el az életét, te akkor is szeretettel, könyörülettel, megbocsájtással reagálsz, nem tapasztalsz negatív érzelmeket, dühöt, haragot. Tudod, hogy Isten akarta így, isten mérte ki rád ezt a megpróbáltatást, tudod hogy vizsgáztatva vagy. Ahhoz hogy kijárd a Föld iskoláját, ahhoz le kell győznöd az összes félelmed. A halálfélelem a legerősebb, a sötétség erőinek ez a legnagyobb fegyvere. Csakis akkor küzdhetsz meg ellene, ha sziklaszilárd hited van az itt leírtakról, ha tudod hogy életed egy másik szinten csak egy játék, amelyet nem érdemes túl komolyan venni, mert sose fejezed be a játékot, sose kerülsz ki a pokolból. Csakis akkor jutsz ki, ha megtanulsz szeretni, ha megtanulod szeretni a rosszat, az ellenségeidet, a félelmet. Csakis a fénnyel lehet kioltani a sötétséget, amint megtanulsz nevetni az életen, azonnal elhagyod a pokoli dimenziókat.

A másik nagy félelem az egyedül maradottság félelme. Az ember társas lény, az ember keresi a szerelmet, keresi a sikert, és keresi a biztonságot. Ezért a három érzelemért szoktunk párt keresni magunknak. A vörös energiaszinten élők a biztonságot keresik, ha van pénz, vagyon, akkor lehet kötni biztosításokat, közösen könnyebben ki lehet fizetni a számlákat, az egész kapcsolat egy üzleti vállalkozás. Az ember azt érzékeli elégedettségnek, nyugalomnak, életerőnek, hogy nincs kiszolgáltatva a pénznek. Hatalmas kerítéseket épít, és megpróbál minél több kincset összegyűjteni. Erős félelemben él, önző, nem érdekli őt a többi ember sorsa. A gondolat amely arról szól, hogy van pénzem ezért biztonságban vagyok, a vörös színű életenergia szintjén rezeg. Ezek a lelkek egész életeket áldoznak fel arra, hogy folyamatosan számolják a pénzt, biztosításokat kössenek, bankszámlákon spóroljanak. Ezek a tudatok olyan párt keresnek akik ugyanígy félnek, és egymás félelmét csökkentik azzal, hogy vagyonos fiú, gazdag család lányát veszi feleségül. A sötét erő illúziója nagyon erős, valójában minél több pénze van valakinek, annál nagyobb félelemben él, annál jobban felerősödik az ego, annál jobban tudod te hogy ki vagyok én - lesz az emberből, annál önzőbb, gonoszabb lesz. Annál kevésbé fogja érdekelni a jóság, az együttérzés, a szeretet. Ha a pénz elfogy, ha az anyagi biztonság veszélybe kerül a párunk végett akkor a szeretet is elfogy, a kapcsolatnak vége szakad. Már nem tudják megfigyelni azokat a gondolatokat, amelyek kiváltják az elégedettség érzelmét.

A társkapcsolatok következő szintje a sárga színben jelennek meg. A napfonatcsakra a siker, a luxus, az ész, az ego, a felsőbbrendűség tudatszintje. Ekkor a boldogság, az elégedettség érzete a sikertől, az emberek figyelmétől függ. Az ember annál nagyobb életerőt érez, minél többen rajonganak érte. Minden színnek megvannak a bánatai, örömei. Minden szinten megvannak azok az érzelmek, amelyeket az ember megtapasztalhat, megküzdhet velük. Minden szintnek megvannak az elégedetlenség, és elégedettség érzetét nyújtó érzelmei. Minden érzelmi szinten olyan érzelmeket akarunk kiváltani embertársainkból, amelyeket tapasztalunk, mert azokból feltöltődhetünk, nagyobb életerőt érezhetünk. A napfonatcsakra szintjén sikeresek akarunk lenni, akkor érzünk egyre nagyobb elégedettséget, egyre nagyobb életerőt, ha minél nagyobb szakadék alakul ki közöttünk, és a pornép között. BMW-vel, luxusautókkal lehúzott ablakkal megyünk a szegények között, és az irigykedő tekintetekből töltődnek fel életerő forrásaink. Olyan párt választunk aki kiváltja bennünk ezt az érzelmet, a felsőbbrendűség érzelmét. Mindig a figyelmünk középpontjában rezgő gondolatokon múlik az energiatöltődésünk, mindig olyan életre törekedünk, olyan élethelyzetek elérésére törekedünk, amelyekben megfigyelhetjük az uralkodó érzelmeinknek megfelelő rezgésszinteket. Ha a napfonatcsakra uralkodik, akkor orvos, ügyvéd, sportoló, színész, sikeres vállalkozó lesz a férjed, feleséged. Ha a siker elmúlik, a kapcsolat megszakad, mert többé nem tudod megfigyelni a szükséges rezgésszintű gondolatokat, nem tudsz feltöltődni párod csodálatából.

A harmadik a legtisztább kapcsolat, amely a szerelem végett alakul ki. Itt már magasabb csakrapontok vannak, magasabb érzelmi szintek vannak. Az ember a szerelem esetén a szív jóságát figyeli meg, inkább érzi a másik ember életenergiáit, mint gondolkodna az előnyein, hátrányain. Nem tudja miért szeret, nem tudja pontosan megmondani mi váltja ki benne a gyönyörű érzelmeket, nem érti, inkább csak érzi. Ez azért van, mert az alsó három csakránál az ember inkább gondolatokkal érzékeli a világot, a felső három csakra rezgésszintjén érzelmekkel tapogatja le a világot, inkább érzi a világot, mint érti, gondolja. A szerelem érzelem csak akkor alakul ki, amikor az ember megfigyeli a másik ember jóságát, szeretetét, kedvességét, figyelmességét embertársai felé. Vagy állatkák felé. Csak akkor érhetjük el a szerelem érzelmet, ha olyan tetteket figyelünk meg, amelyek a szeretet érzelemszinten rezegnek. A tetteink rezgésszinttel rendelkeznek, az agy nem fogja fel, hogy mit lát, de a figyelmünk középpontjában attól függetlenül még szeretet érzelemszintű gondolatokká alakulnak át a megfigyelt tettek. Az az ember aki felsőbb csakrákszintjén rezeg, csak olyan emberbe lesz szerelmes, aki szintén azon a szinten rezeg, mert azt érzi boldogságnak, elégedettség érzetének, hogy a megfigyeléséből feltöltődik az akkumulátora. Két szeretet teljes ember feltölti egymást, felerősíti egymást, annyival, hogy megfigyelik egymás szeretet szintjén rezgő tetteit. De ugyanígy az alsóbb energiamezőkön, a párok feltöltik egymást az energia mezőjüknek megfelelő rezgésszinttel. A gonosz férj gonosz feleségének tetteitől életenergiával duzzad a férj. Szerelmesen csak akkor élhet két ember együtt, ha megküzdöttek az egyedül maradottság félelmével. Az ember amíg nem ébred tudatra, amíg meg nem érti mi váltja ki az érzelmeit, mitől érez boldogságot, vagy szomorúságot, addig ki van szolgáltatva figyelmének. Keresi az olyan tetteket, embereket, munkahelyeket, ahol minél több olyan rezgést figyelhet meg, amely megfelel az érzelmi szintjének, amely feltölti. Úgy próbál élni, hogy sok szeretet teljes cselekedetet figyelhessen meg. De mindezt ösztönösen teszi, még nem ura a figyelmének. Minden energiamező szinten megvannak az örömök, és bánatok is. Amíg az ember nem küzd meg a bánattal, a félelemmel, addig elveszti azokat a gondolatokat amik feltöltik, addig pontosan az ellenkezőjüket figyeli meg, amelyek a tükörképei a boldog gondolatok rezgéseinek. Minél magasabb energiamezőkre, érzelmi szintekre jut fel az ember, annál nagyobb boldogságot érezhet a megfigyelt gondolatoktól függően, és annál nagyobb félelmet is. A félelem egyre jobban kifinomul, az alsó csakrák szintjén dühként jelentkezik, a felső csakrák szintjén mély bánatként.

Minden csakraszinten megvan az örömünk, és annak a hiánya, a bánatunk. Csak akkor jutunk eggyel feljebbi energiamezőre, ha megküzdöttünk a csakramező félelmeivel, bánataival. Az élet először mindig megmutatja az örömöket, majd engedi megtapasztalni azoknak a hiányát. Sok pénzed lesz, majd csődbe mész. Híres ember leszel, majd egy senki lesz belőled. Szerelmet fogsz érezni, megízleled a mennyország érzelmét, majd megízleled a poklot. A birtokláson van a hangsúly, amely a félelme megnyilvánulása. Megfigyelem a páromat, megfigyelem a tiszta szeretetet, és feltöltődök belőle. Olyan erőket érzek, olyannyira boldog vagyok, hogy úgy érzem enyém az egész világ, élve megérkeztem a mennyországba. Az ember úgy érzi, hogy ilyen állapotban nincs olyan akadály, amely megállíthatná a céljai elérésében, képes lenne lehozni a csillagokat az égből. Egészen addig ebben az érzelmi állapotban marad, amíg eszébe nem jut az a gondolat, hogy mi lesz ha elveszti a szerelmét, mi lesz ha többé nem lesz neki ez a csodálatos teremtmény. Újra egyedül marad, és elveszti a mennyei boldogságot. Ugyanígy az összes kapcsolati szinten, elveszti az anyagi biztonság érzetét, elveszti a sikerek végetti felsőbbrendű érzetét. Az ember halálra rémül a gondolattól, főleg a szerelmes ember, akinek nagyon nehéz dolga van egyenlőre a Földön, mert kevés még az olyan ember akinek a tettei a szeretet szintjén rezegnek. Nem könnyű újra olyan embert találni, aki magas érzelmi szinteken van kiegyensúlyozódva. Billegni lehet, vannak hullámok, de az egyensúly visszaáll. Egy mosoly, egy kacér mozdulat elárulja az ember életenergiaszintjét. A szeretet érzelmek szintjén élő ember felnőtt korában is olyan picit, mint egy gyerek. Nem merevedett be a mozgása, járása kicsit olyan mintha táncolna, beszéde kicsit olyan mintha énekelne. Amikor az embert elönti a félelem, hogy sok hosszú év után végre megtalálta azt az embert, akivel elérheti a Földi mennyország boldogsági állapotát, és mégis elveszítheti, akkor a gondolat megszületése pillanatában átéli a Földi poklot. Minden érzelemnek, minden energiamező szintjén, van duálpárja, van plusz és mínusz, fény és a sötétség, fény és annak a hiánya. Jóisten látja a gondolatainkat, örül hogy megjelent a félelem, mert megkezdhessük a fejlődésünk következő szakaszát. Ha végig járjuk a poklot, ha legyőzzük a félelem teljes gondolatot, akkor visszaérkezünk a mennyországi érzelemig, és többé nem lesz ami végett elveszítsük. Többé nem félünk, hogy elhagy a szerelmünk, hogy egyedül maradunk, mert mire végig jártuk a poklot, addigra lett akkora tudatunk, hogy megértettük mitől érzünk boldogságot, mit jelentenek az érzelmek, mit jelent a figyelmünk. Megértettük, hogy nem kell ahhoz másik ember, hogy szeretet teljes tetteket figyeljünk meg, elég ha a saját cselekedeteink a szeretet szintjén kezdnek rezegni, elég ha a saját tetteinket kezdjük megfigyelni, ugyanazokat az érzelmi állapotokat érhetjük el, amelyet szerelmesen tapasztaltunk meg. Megtanultuk magunkat szeretni, megtanultunk nem félni, beleszeretünk önmagunkba. Ilyen ember készen áll a szerelemre, a gonosz sötét erő már nem tudja megkörnyékezni, már nem tud befurakodni a gondolatai közé, hogy jaj mi lesz velem ha elvesztem a párom. Már egyedül is azt érzi, amit a párjával. Már minden emberbe szerelmes, már minden emberen megtud figyelni csodálatos gondolatokat, amelyek a szeretet szintjén rezegnek. Ez nem jelenti azt, hogy egyedül akar maradni, készen áll a kapcsolatra, egy magas rezgésű kapcsolat még jobban feltölti, ha van akinek állandóan örömöt tudunk okozni, az egyre jobban feltölt minket is.

Amíg a félelmekkel nem küzd meg az ember, addig nagyon fél a magánytól, az egyedül maradottságtól. Addig nagyon féltékeny, önző, próbálja minél jobban bebiztosítani hogy ne veszítse el embertársait, próbálja minél jobban birtokolni őket. Te az enyém vagy, értsd meg hogy azt kell tenned amit én mondok, nem veszíthetlek el, mert akkor megbolondulok, azt a félelmet nem bírom ki. A Jóisten addig fogja visszaadni ugyanazokat a megpróbáltatásokat, amíg végül kibírjuk, megadjuk magunkat, többé nem félünk. Az első hármas az iskolában világvége, a tizediknél már csak megvonod a vállad. Ötször voltam nagyon szerelmes, ötször nem sikerült, az utolsó után megadtam magam. Ébredésem után szerelmet kezdtem érezni, fél évig sikerült szerelmet éreznem, és tudom hogy nem sokára újra elkezdem érezni, mert feltártam mi váltja ki a szerelem érzelmi állapotát.

Az érzelmi állapotunk nem függ senkitől, és semmitől, csakis a figyelmünktől. Nem függünk emberektől, tárgyaktól. Azért hittük el, hogy az emberek, meg tárgyak végett vagyunk boldogok, mert nem értettük a kvantum biológiánkat. Sok kapcsolatunk volt ami egy ideig-óráig boldogságot okozott az életünkben, majd újra elszürkültek a hétköznapok, újra lesüllyedt az érzelmi állapotunk. Sok olyan tárgyat vásároltuk amely napokig-hetekig boldoggá tettek minket, megemelték az érzelmi állapotunk, majd unalmasak lettek, visszasüllyedtünk a szomorúságba. Sokszor éreztünk boldogságot egy-két étkezés előtt, egy két cigaretta előtt, egy két alkoholos buli előtt, egy-két szeretkezés előtt, majd amikor teleettük magunkat, teledohányoztuk magunkat, teleittuk magunkat, kiszeretkeztük magunkat, akkor pont az ellenkező érzelmi állapotot tapasztaltuk meg. Sokszor voltunk boldogok kirándulások előtt, és kirándulások alatt, majd nagyon szomorúak a kirándulás utolsó napjain. Sokszor voltunk emelkedett hangulatban hetekig az iskolai nyári szünet előtt, decemberekben a karácsony előtt, tavasszal amikor megjött a jó idő, és lezuhant érzelmi állapotban augusztus utolsó heteiben, szeptemberben amikor megjött az esős ősz, januárban amikor egy újabb nehéz év állt előttünk. Ilyenek voltunk mi emberek, teljesen ki volt szolgáltatva az érzelmi állapotunk, a figyelmünknek. Csak akkor éreztünk emelkedett érzelmeket, amikor sikerült a figyelmünk középpontjában lévő gondolatokat örömtelinek, csodálatosnak megítélni, osztályozni. Amíg a párunk újdonság volt, amíg csodálatosnak találtuk szépségét, sikereit, jó szívét, addig folyamatosan magas rezgésű gondolatokat figyeltünk meg, közelében folyamatosan felrezegtünk magas érzelmi szintekre, amelyet boldogságnak érzékeltünk. De amikor már megszoktuk, sőt elkezdtünk hibákat találni benne, olyan ismétlődő cselekedeteket, amelyeket egyre negatívabbnak ítéltünk meg, akkor a kezdetleges boldogságból háborús övezet lett, már figyeltük hogy mikor fogja megint azt csinálni, amit már ezerszer megbeszéltünk, hogy nem csinál. Gombok lettek rajtunk, amelyek kapuk lettek a pokolba, olyan negatív rezgésű gondolatoknak adtunk életet, amelyek figyelmünk középpontjába helyezésénél, azonnal vidámból pipák lettünk, szomorú kimaradt. Ugyanígy a pénzhajsza, egy darabig csodálatosnak láttuk a lehetőségeket, az elképzelt jövőképet, álmaink, vágyaink beteljesedését, lelkesedtünk, boldogok voltunk, majd amikor egyre több mindenek kellett ellenállnunk, hiába építettük a homokvárat, a hullámok újra és újra elmosták, akkor kezdtünk belefásulni, kezdtük egyre negatívabban látni a jövőt, egyre szerencsétlenebbnek látni magunkat. Ha néha elértünk egy állomásig, ahol sikerült megvenni valamit, akkor pár napig boldogok voltunk, örültünk mint a gyerek a szemetes kocsis játéknak, pár napig a figyelmünk középpontjában csodálatosnak ítéltük meg a gondolatokat, szerencsésnek érzetük magunkat, ezért megemelkedett az érzelmi állapotunk, amelyet boldogságnak tudatosítottunk. Az ember beletörődött az érzelmi szintjébe, elfogadta hogy nem tud változtatni, a pénz világa rákényszeríti hogy a tömeggel haladjon, nem látott kiutat, feladta a gyerekkori álmait, a boldogságot. Elfelejtette gyerekkorában milyen életenergia-szinteken élt, milyen érzelmi emelkedett állapotokban töltötte mindennapjait. Beállt a sorba, és elfogadta azt a sorsot ami jutott neki. A legtöbb ember nem harcol, elfogadja az érzelmi állapotot. Megtalálja boldogságot ebben a rendszerben is. Dohányozni kezd, drogozni kezd, alkoholista lesz, elhízik.

A testi örömök, élvezetek gondolatainak a megfigyelése megemeli az érzelmi állapotot, picike boldogságot érzünk. A legtöbb ember olyan munkát végez a pénzért amit nem szeret csinálni. Egész nap azon gondolkodik, hogy milyen szerencsétlen, egész nap olyan gondolatokat figyel meg, amelyek csökkentik a rezgését, érzelmi állapotát. Kivéve a cigaretta elszívása előtt, kivéve az ebéd előtt egy órával, kivéve a munka előtt egy órával, kivéve a vacsora előtt egy órával, kivéve a szeretkezés előtt egy órával, kivéve pénteken, kivéve a nyári szabadság előtti héten, kivéve karácsony előtt egy héttel. Amikor a tudat teljesen kifejlődik, akkor megszűnik dualitás, az ember megtanulja mindenben meglátni a jót, legyőzte az összes félelmét. Amíg a dualitásban él, addig egyik pillanatban az egekbe emelkedik az érzelmi állapota, másik pillanatba a pokolba süllyed. Boldog hogy rágyújthat, de idegbajt kap ha nincs cigarettája. Ha boldog, akkor kedves az embertársaival, ha idegbajos akkor buta. Boldog hogy ebédelhet, de kész vérre menni ha valaki elveszi előle az ételt. Boldog hogy szeretkezni fog, de dührohamot kap, ha a feleségének fáj a feje. Boldog hogy nyári szünet lesz, de augusztus utolsó hetében tiszta ideg lesz. Boldog, hogy tavasz van, de szeptemberben morgós lesz. Amíg az ember nem ismeri fel, hogy energialény, hogy érzelmi állapota csakis a figyelme középpontjában megítélt gondolatok rezgésétől függ, addig ki van szolgáltatva a figyelmének, kivan szolgáltatva az érzelmeinek, amely visszahatnak a gondolkodására. Mindig van egy uralkodó érzelmi mező, mindig valamelyik emeleten vagyunk, és az az érzelmi mező hat a gondolkodásunkra, manipulálja döntéseinket, kísért minket, sugdolódzik a fülünkbe. Minél többször ítéljük meg szörnyűnek az életünket, annál jobban menetelünk lefele az érzelmi emeleteken, annál rosszabb lesz a kedvünk, annál morgósabbak leszünk, ördögibbek leszünk.

Van kiút, az ember képes tudatosan megemelni az érzelmi állapotát, a figyelme segítségével. Annyi mindent megtanultunk ebben az életben, akkor miért ne szánnánk arra időt, hogy megtanuljuk tudatosan irányítani a figyelmünket. Hiszen minden ezen múlik, bármely tett az életünkben arról szól, hogy minél boldogabbak legyünk, közben a boldogság kulcsa a figyelmünkön múlik. Megtanultunk járni, beszélni, írni, olvasni, szakmákat tanultunk meg, mindet azért hogy boldogok legyünk. Most megtanuljuk használni az agyunkat, tudatunkat úgy, hogy többé senkitől, és semmitől ne függjön az érzelmi állapotunk. Megemeljük az érzelmi állapotunkat, és elérjük a DNS átalakulását, az emberiség egy evolúciós ugrás küszöbén áll, ahol akkora értelmi különbség lesz az új ember és a régi ember között, mint most a majom, és az ember között van. Ha felfogtad ennek az üzenetnek a jelentőségét, akkor könnyen hátrahagyod az eddigi életedet, eddigi félelmeid, búcsút intesz a pénz fogságának, végrehajtod az evolúciós ugrást. Elmondom mit kel tenned, hogy sikeresen elérd a szükséges emelkedett érzelmi állapotokat, ahol a tested átalakulása elkezdődhet.

Elmondom, de a következő részben, mert túl hosszú lenne ez a rész. Olvasd el többször az itt leírtakat, ez a tudás egyre tisztább, egyre szeret teljesebb, segíteni fogja a felemelkedésed. Sikeres felemelkedést kívánok!

Szeretlek benneteket.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése