Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 26., péntek

Erős gondolat

Erős gondolat



Hogyan tudunk megteremteni egy erős gondolatot? Az erős gondolat azt jelenti, hogy erős érzelmi hatás követi. Minden gondolatunknak van érzelmi hatása testünkre, de a legtöbb gondolatunk olyan rezgésszinten születik, mint amilyen energia, érzelem épp uralja a testünk. Nem okoz érzelmi változást testünkben. Erős gondolatnak kell megszületnie, hogy az épp aktuálisan uralkodó érzelmi energia kicserélődjön a testünkben. Ez a cikk arról fog szólni, hogy feltárjuk hogyan hozhatunk létre erős gondolatot.

Miért fontos ez? Mert ezekkel a gondolatokkal vagy hatással a rezgésszintedre. Reggel megkarcolják az autód, a látvány hatására létrehozol egy nagyon erős negatív gondolatot, magadba engedsz egy nagyon erős negatív érzelmi energiát. Kora délután, már máson gondolkodsz, épp füvet nyírsz, vagy bevásárolsz, de a reggeli gondolataid érzelmi eredménye még mindig elkísér, még mindig érzed a beengedett érzelmet. Egész nap rossz kedved van a beáramlott energiától, fáradékonyabb is vagy, és negatívabb lett a gondolkodásod. Az érzelem visszahat. Megváltozik az aurád energiaszintje, megváltozik a gondolkodásod. Hamarabb veszed észre a rosszat, hamarabb ítélkezel, panaszkodsz. Ez nem választás kérdése, ez a természetes elmeműködésünk. Ha egy erősen negatív aurában vagy, erősen negatív érzelmekkel töltődött fel a tested, akkor akaratlanul folyamatosan aggódsz, vagy bosszankodsz, kényszeres negatív elme működésed van. Folyamatosan fenntartod gondolataiddal, folyamatosan biztosítod gondolataiddal az érzelmi energiát az aura energiaszintjének. A megkarcolt autó látványa kicserélte benned az energiát egy negatívabbra, amely visszahatott az elmédre, a nap hátralévő részében elkezdtél az új energiaszintnek megfelelő negatív szinten gondolkodni. Borúsabban kezdted látni az életedet, világodat. Így működünk.

A folyamat fordítva is igaz, ezért érdemes azzal foglalkozni, hogy megtanuljunk erős pozitív gondolatot létrehozni, amelynek eredményeként egy erős pozitív energia áramlik auránkba, kicserélve az alacsonyabb rezgésűt. Hogy a nap hátralévő részében sokkal jobb legyen az alapkedvünk, pozitívabb legyen az alapgondolkodásunk, több életerő legyen bennünk. Képesek vagyunk lépcsőzetesen elég magas rezgésszintet elérni órák alatt, ahol már szinte meseszerűnek látjuk a világunkat, gondolataink nagyon szeretetteljesek. Ez egy gyönyörű folyamat, ha az ember megtanulja megemelni saját rezgését, megtanulja kicserélni aurájában az érzelmi energiát sokkal magasabb rezgésűre, akkor megtalálta a mennyország kulcsát élve a Földön. Nem attól vagy boldog, hogy nyertél egy autót, hanem attól hogy létrehoztál egy erős pozitív gondolatot, és annak megjelent az érzelmi energiája az aurádban. Attól lett jobb kedved, attól érzel boldogságot, hogy kicserélődött a lelked, az érzelmi energiád, aurád. Nem kell semmilyen tárgy, nem kell senki, elég annyi hogy tudatosan megtanuld használni az elméd, a gondolkodási képességed, tudatosan megtanulj erős pozitív gondolatokat létrehozni.

Nem túl könnyű, mert elméd erősen az aurád hatása alatt van, az érzelem visszahat, az energiáid erőhatással vannak az elméd működésére, korlátozzák a gondolkodásod egy bizonyos frekvenciasávon belül. Ami pozitív ha nagyon magas a rezgésszinted, mert olyankor nagyon nehezen tudsz negatív gondolatot megteremteni, nagyon nehezen tudod borúsan szemlélni a világot. Saját tapasztalatom, hogy egy nagyon magas rezgésszinten, egyszerűen nem vagy képes látni a rosszat. Megszűnik a rossz. Az embereket ártatlan gyermekeknek látod, még azokat is, akik épp gonoszkodnak. Nem tudsz megbocsátani, mert nem tudsz megharagudni ezen a rezgésszinten. Még akkor sem, ha előtted csapják agyon a kutyád. Nagyon erős példa, de szeretném érzékeltetni, hogyan működünk, hogyan hat az auránk az elménkre, gondolkodásunkra. Nagyon magas rezgésszinten, nagyon nehéz negatívan gondolkodni. Nagyon nehéz rossznak látni, hogy elvették a kutyánk életét a szemünk előtt. Mint valami szentember, ilyen helyzetben is együtt érzünk az elkövetővel, könyörületesek vagyunk, és a szereteten keresztül hatunk rá, azzal változtatjuk meg, hogy szeretettel reagálunk tettére. Ami annyira megdöbbenti, hogy elgondolkodik brutális tettén, életén, változni kezd. Amíg ha agyoncsaptuk volna, fogat fogért, akkor mi se lettünk volna jobbak, vagy ha túl éli, akkor még gonoszabb ember lett volna belőle, legközelebb jobban félt volna, a kutya után a gazdát is megpróbálta volna elpusztítani.

Mi úgy gondolkodunk, úgy viselkedünk, olyanok a szokásaink, személyiségünk, amilyen lélekenergia van bennünk, amilyen érzelmi energiák vannak az auránkban. Ha feltöltődünk a legmagasabb rezgésű energiával, a szeretettel, akkor szentemberek leszünk. Én fél évet éltem ilyen rezgésszinten, emlékszek hogyan láttam a világot, azóta is ebből az időszakból táplálkozok, kutatok, akkora hatással volt rám, hogy erős késztetést érzek, hogy feltárjam az ember működését. Tudom, hogy sokkal összetettebb a működésünk, mint azt a mai orvostudomány látja. reményeim szerint meg fog jelenni egy új tudományág, az ember energia rendszerét kutató tudományág, amely sokat fog segíteni a gyógyításban. Ma csak a testtel foglalkozunk, és a szellemmel. Csak fizikai úton gyógyítjuk magunkat orvosságokkal, szikével, valamint az elmén keresztül a pszichológia segítségével. A lélek még nincs gyógyítva, az auráról, emberi energiákról még kevés fogalmunk van. Ha létrejön ez az új tudományág, akkor sokkal logikusabban fogjuk felfogni az emberi test működését, sokkal okosabban fogjuk tudni gyógyítani a betegségeket. Most nagyon sok mozaik darab hiányzik az orvosoknak, ezek végett sok a téveszme. Például az orgazmus által energiát veszítünk. Minél alacsonyabb az ember energiaszintje, rezgésszintje, annál könnyebben élnek a testében gombák, vírusok, baktériumok, amelyek rezgésszintje nagyon alacsony. A börtönökben felhívják a rabok figyelmét, hogy az elkülönítőben, sötét lyukban ne végezzenek önkielégítést, mert nagyban csökkentik az immunrendszerüket, könnyebben elhaláloznak. Nézd meg a híres Pillangó börtönös filmet. A papok nem véletlenül hirdették a cölibátust, csak nem tudták elmagyarázni, hogy mi okból kell uralni a szexuális ingereket. Jézus könnyen hozzányúlt a leprásokhoz, biztos vagyok benne, hogy olyan magas volt az aurájának a rezgésszintje, amelyben a vírusnak esélye se volt életben maradni. Én 25 évesen rákos voltam, a sok kemoterápia hatásának köszönhetően lecsökkent akkor a rezgésszintem, lábgombát, korpát, ekcémát kaptam, amelyek tünetei időszakosan erősebbek, időszakosabban gyengébbek, immunrendszeremtől függően. Megtanultam velük élni, csak néha jelentkeznek, olyankor bekenem a lábam krémmel és megint hónapokig eltűnnek. Az ekcéma csak a könyökömnél jelentkezik, majd kenegetés nélkül eltűnik. Sok ember hordja ezeket a gombákat, vírusokat. Amikor fél évre bekerültem a magas rezgésszintbe, akkor ezek a tünetek teljesen eltűntek. Minden gyógyszer nélkül nyomuk se maradt. És ha valami baktérium megtámadott, akkor egy óra torokkaparás után eltűnt. Biztos vagyok abban, hogy a lélekenergiának, aura rezgésének hatalmas befolyása van a testi egészségünkre, immunrendszerünk erősségére, és köze van az orgazmushoz, az orgazmus során ebből a lélekenergiából merítünk, adunk magunkból az új élet születéséhez.

Nem csak azért van fontos szerepe, hogy megtanuljuk hogyan kell erős pozitív gondolatot létrehozni, hogy a nap hátralévő részében vidámabbak, pozitívabb gondolkodásúak, életerősebbek legyünk, hanem azért is, hogy több hét, hónap leforgása alatt, visszaállítsuk az auránk rezgésszintjét a gyermeki tisztaságúra. Képes vagy elérni nagyon magas rezgésszinteket másfél órán belül, de ahhoz hogy úgy maradj, több hónapig napi szinten emelned kell a rezgésed. Mi úgy születünk meg, hogy az auránk a legmagasabb energiaszinten rezeg, a kisugárzásunk tiszta szeretet. Majd az elménk egyre jobban kifejlődik, és tudatlan gondolkodásunkkal lépcsőzetesen lecsökkentjük az auránk rezgésszintjét. Olyan mintha egy fényes gömb lenne körülöttünk születésünkkor, majd ez a fény egyre jobban halványul, végül szürke lesz, a gonosz embereknek sötét. Ebből a szürkeségből kell újra fényt csinálnunk. Nekem sikerült tudatlanul pár hónap leforgása alatt. Majd újra sikerül szürkébbé tenni. Amikor létrehozol egy erős pozitív gondolatot, amelynek hatására beléd áramlik egy magasabb rezgésű lélekenergia, olyankor a beáramlott energia elkezd összekeveredni az aurádban található többi energiával. Mintha a köldöködnél beáramolna a magasabb rezgésű energia, és egy kisebb gömbben körül ölelne, és ezt a fényes gömböt egy nagyobb gömb körülölelné. Egy sokkal nagyobb gömb, amely energiamennyiségéhez képest a frissen beáramlott energia csak picike mennyiség, mégis ez az energia lesz rád a legnagyobb hatással, mert van közvetlen a tested körül. Ez hat legjobban az elmédre. Majd órák leforgása alatt a két elkülönült réteg összeolvad. reggel megkarcolják az autódat, magadba engedsz egy erős negatív energiát, még délután is érzed a hatását, de estére már feloldódik a sötét köd az aurád több energiarészében. Ez nem azt jelenti, hogy többet nincs rád hatással, mert mindenképpen rontott a rezgésszinteden, csökkentette az átlag energiaszintet az erősen negatív hatásával. Ha több hónapon keresztül napi szinten ekkora rossz hír ér, akkor eléggé lecsökkented a rezgésszinted több hónap alatt, egy reggel arra ébredsz, hogy az alapkedved már olyan, mint amikor megkarcolták az autód. Depressziós lettél. Ugyanígy a folyamat fordítva is igaz. Ha napi szinten képes vagy nagyon erős pozitív gondolatokat megteremteni, magadba engedni nagyon erős pozitiv lélekenergiákat, akkor több hónap után egy reggel szentemberként ébredsz, szeretet érzel alapkedvedben is. Ez nagyon furcsa dolog, valóban szeretet érzel, mint amikor szerelmes vagy, - vagy épp a megszületett gyermeked tartod a kezedben. Jézus azért beszélt annyit a szeretetről, mert ő mindíg szeretetet érzett. Mindenki aki megvilágosodik, aki felnőtt korban eléri a legmagasabb gyermeki tisztaságú auraszintet, rezgésszintet, az feltétlen nélküli szeretet érez a nap össze percében. Sokat kutatom mi történt velem, sok embert találtam, akikkel hosszabb rövidebb időre megtörtént a változás, mind szeretetről számoltak be. Az ismerőseim között megtalálodGegő Nóra Selina -át, aki nem rég érte el ezt a rezgésszintet, ő most reggeltől estig ezt érzi. Amikor kicsik voltunk, akkor voltak olyan könyvek amelyek felvilágosítottak minket a nemiségünkről, ilyen címek alatt, hogy: Mi történik velem? A megvilágosodáshoz is ilyen könyveket kell írni, mert itt is egy olyan folyamaton megy keresztül az ember, aminek testi-tudati hatásai vannak. Sok ember véletlenül megvilágosodik, kivilágosodik az aurája, elkezdi tapasztalni a furcsaságokat, és fogalma sincs mi történik vele. Ekkor válik keresővé, és kutat éjt nappallá téve, hogy válaszokat kapjon. Ekkor olvas el mindent Buddhától, Jézustól, összes spirituális tanítótól. Majd ő is kicsit értelmezni próbálja, logikailag megérteni, és tovább adni az emberiségnek a tudást, arról, hogy hogyan működünk, Mi történik velünk. Amikor megtapasztaljuk a változásokat, olyankor a tudatlanságnak köszönhetően, elveszítjük a családot, baráti kört, mert bolondnak néznek minket embertársaink, nem tudják, hogy miről beszélünk, velük még nem történtek meg ezek a változások. Valahol jogosan furán tekintenek ránk, de ettől még ezek a metafizikai folyamatok, emberi átváltozások valósak, és ahogy a történelem mutatta, mindig voltak emberek, akik keresztül mentek rajta. Ma a facebooknak köszönhetően kinyílt egy új kapu, nagyon könnyen megtalálják egymást azok az emberek akik hasonló tapasztalatokban részesültek, sokkal könnyebben megértéshez jutunk napjainkban, mint valaha a történelmünkben. Ha ezer ember mondja ugyanazt, akkor már tudod, hogy nem bolondultál meg, hanem egy gyönyörű átalakulásban veszel részt. Főleg ha születnek olyan írások, amelyek feltárják az elme működését, a mai orvostudomány, pszichológia szintjén is alátámasztják ezeknek a metafizikai folyamtoknak a valóság tartalmukat. Nincs messze a nap, amikor a megvilágosodást az emberi energiatudomány fogja kutatni, oktatni, világszerte rezgésemelő központok fognak megnyílni, az emberi lélek tudományosan is el lesz kezdve gyógyítva.

Erős gondolattal lehet rezgést emelni. Nagyon fontos megérteni, hogy hatással vagyunk egymás energiájára, auráink összeérnek. Egy nagyon sötét aurájú ember közelében sokkal hamarabb kezdünk negatívan gondolkodni. Az energiavámpír emberek olyan emberek, akik eléggé lecsökkentették rezgésszintjüket, nagyon negatívan látják a világot, dől belőlük a rosszindulat, panaszkodás, ítélkezés, pletykázás. Érzed az energiaterét, és hallgatod a szavait, fizikai formát öltött gondolatait, lélekenergiáját. Egy órát hallgatod, egy órát nagyon negatív gondolatokat hozol létre, egy óra alatt jelentős változást érsz el energiateredben. Ezt érzed később fáradtságnak, fizikai kimerültségnek. A depressziós ember alig bír kikelni az ágyból, súlyosnak érzi a végtagjait. A megvilágosodott olyan fürge, könnyed, mint a gyermek, érzi hogy átjárja a magas rezgésű energia az összes sejtjét. Nem csak a gondolkodásodra hat vissza a lélek, hanem a testi erőnlétedre is. hallgatni egy erősen rosszindulatú, alacsony rezgésű ember panaszáradatát, erősen lehangoló, lehúzó, nagyon erős negatív energiákat áramoltatunk a gondolataink hatása végett az auránkba. Nekem ha hallgatnom is kell egy ilyen embert, akkor azonnal konvertálok, amit mond, abban azonnal megtalálom a pozitivat, és kontrázok. Ezzel segítek neki is emelkedni, és magamat se süllyesztem le. A folyamat fordítva is igaz. ha nagyon lecsökkent a rezgésünk, ha alapjáraton már nagyon negatívan látjuk a világot, saját auránk nagyon erősen befolyásolja az elménket, nehezen tudunk létrehozni pozitiv gondolatokat, amellyel sikerülhetne kijönni a mélypontból, akkor segíthetnek magasabban rezgő barátaink. Egy öleléssel, egy beszélgetéssel sok energiát kaphatunk. Egy óra után úgy távozhatunk, hogy megemelkedett a rezgésszintünk pár órára. Jézusnak annyira erős volt az aurája, akkora szeretet sugárzott belőle, hogy az emberek azonnal meghatódtak a közelében, sírva rogytak össze. Napjainkban is sok olyan spirituális tanító van, főleg Indiában, akikből hatalmas szeretet árad ki. Az ő aurájukban nagyon erős pozitív gondolatokat tudunk létrehozni, hatalmasat emelkedhetünk pár óra alatt. Sokan nem azért járnak ilyen gurukhoz, hogy tanuljanak, hanem azért hogy az energiájukban részesülhessenek. Nem gond ha nincs a közeledben Guru, megvilágosodott ember, nagyon magas a rezgése a természetnek is, érintetlen erdőknek, vizeknek. benned is víz van, a víz él, a víznek energiatere van, aurája van. A fában is víz van. Nagyon sokszor tapasztaltam, hogy elkezdek rezgést emelni, akarattal elkezdek értékelni, hálát adni, megköszöni, tudatosan pozitiv gondolatokat létrehozni, majd azon kapom magam, hogy újra aggódok, újra negatív gondolatok áramlanak az elmémben. Majd kimegyek az erdőbe, vízpartra, és érzem hogy megnyugszok, nagyon könnyen hosszan értékelek, a gondolkodásom nem vált vissza, könnyen tartom, összpontosítom a figyelmem az értékelő gondolatokra. Úgyszintén a spirituális zenék, a füstölők nyugtató hatással vannak az elménkre, ellensúlyozzák a saját auránk negatív hatását. Sokszor tapasztaltam, hogy fejhallgatóval, szép mantrákkal sokkal könnyebben értékelek. Nekünk az a dolgunk, hogy napi szinten sokat értékeljünk, sok pozitiv gondolatot hozzunk létre, hogy napról napra egyre magasabb rezgésű legyen az auránk, az átlagérték felfele növekedjen. Ha ehhez az kell, hogy egész nap mantrákat hallgass, amik lenyugtatják az elméd, akkor megteszed, - magadért, lelkedért. Ugyancsak megteszed, hogy rendszeresen felkeresel erdőket, folyókat és egy ideig sétálsz az aurájukban, kihasználod a könnyen hozzáférhető magasabb rezgésszintet, és értékelsz a hatásuk alatt. Valamint az is sokat segít, ha magasabb rezgésű emberek összejönnek, és értékelik egymást, ezzel mind magukat, mind a változni akarókat tovább emelik.

Vagy egész nap értékelsz, és akkor egy nap alatt elérsz egy olyan hatást, mint egy erős gondolattal, vagy megtanulhatsz erős gondolatot létrehozni. Leírom, hogy nekem hogyan sikerült. Az erős gondolat lényege, hogy az összes figyelmedet csoportosítod, és az összpontosított figyelem köteget egyetlen gondolat megteremtésére irányítod. Tudatosan nem könnyű elérni ezt a figyelem állapotot. Tudattalanul, véletlenül akkor történik meg velünk, amikor valami nagyon fontos, valaminek nagyon nagy jelentőséget szentelünk. Egy olyan információ, ami nagyon meglep minket, megdöbbent minket, váratlan volt. Ilyenkor sokkos állapotba kerülünk, akár pozitiv, akár negatív irányban. A sokkos állapot azt jelenti, hogy tátva marad a szánk, elakad a lélegzetünk, kidüllednek a szemeink. Általában a fejünkhöz emeljük a kezünket. Nem tudom miért, de rengeteg fényképet megnéztem, és az emberek ilyenkor a fejükhöz kapnak. A szánk elé tesszük a kezünk, vagy két oldalról az arcunkat fogjuk meg, vagy a füleinket, vagy a fejünk tetejét. Addig maradsz ebben az állapotban, amig nem tudatosítod, nem fogod fel, hogy mi történt, mit látsz, érzékelsz. Majd ezt követően a betörő energia nagyságától függően különböző testi reakcióink vannak. Ha nagyon erős energia változás történt a testünkben, akkor azonnal elérhetjük a padlót, vagy mennyet. Pozitiv esetben azonnal szeretet érezhetünk, amit meghatódásnak érzékelünk. Negatív esetben széket készítenek mielőtt elmondják, hogy meghalt valakink, vagy leégett a házunk. Az ember csendesen dolgozza fel a hatalmas energiát. Kisebb mértékben robbanás követi. Nyertél 100 ezer dollárt és egy utazást, ekkor örömödben ordibálni kezdesz, ujjongani. Ha megkarcolták az autód, akkor is sokkot kapsz pár pillanatra, majd dührohamot kapsz. Mindegyik esetben egy olyan információt dolgoztál fel, amit fontosnak értékeltél, összpontosítottad rá az összes figyelmed. Hétköznapokban valamit hallasz, látsz, de közben máshol jár az eszed, csak félszemmel, félfüllel figyelsz. Ha valami, vagy valaki lenyűgöz, akkor több figyelmet összpontosítasz. A szerelmes embereket annyira lenyűgözik a párjuk, hogy nagyon sok figyelmet összpontosítanak egy nagyon pozitív gondolatba. Ennek nagyon erős rezgésemelő hatása van, főleg ha hetekig, hónapokig megmarad a csodálat, az ember közel eléri a megvilágosodás állapotát, rengeteg szeretet kezd érezni alaphangulatban is. Nagyon szépnek látja a világot, azt mondjuk rájuk, hogy rózsaszín szemüveg van rajtuk.

Ha egy medve kiugrik eléd, akkor is összpontosítod az összes figyelmed. Ha ordibálni kezdnek melletted az utcán akkor is. Ha megtámadnak, akkor is. Ilyen esetekben nem csak fél füllel, félszemmel figyelünk. Ilyen esetekben erős gondolatokat hozunk létre, erős érzelmi hatással, erősen belenyúlunk az auránkba, energiarendszerünkbe. Nagyon erős energiaszintű tettek képesek összpontosítani, bevonzani az összes figyelmünket. Mind negatív, mind pozitiv irányban. Ha halálesetek, gonosz tettek tanúi leszünk, akkor elborzadva, kezünket a fejünkhöz kapva fogunk szörnyülködni a negatív tettek látványától. Ugyanígy ha erősen szeretetteljes tettek szemtanúi leszünk, amikor meghatódunk, olyankor is összpontosul pár pillanatra a figyelmünk. A szeretet energiaszint sokféle képen materializálódhat világunkban. Egy csodás naplemente látványában, természetben, emberi alkotásokban, művészetben, ételekben, növénytermesztésben. Amikor úgy érezzük, hogy valami csodaszépet látunk, olyankor az a tárgy, jelenség nagyon magas rezgésen lett megteremtve. Érteni nem értjük, de az energiáját érezzük, bevonzza, összpontosítja a figyelmünket. Erős gondolatokat vált ki belőlünk. Egy írás is képes erre, mint például reményeim szerint több írásom sokszor megközelíti a tiszta szeretet szintet.  Az energia belé épülhet bármibe, és a figyelem összpontosító hatása megjelenik. Legerőteljesebben a pozitív sokk hatást x-faktor előadásoknál figyeltem meg, ott a kamerák közelről mutatják az emberek arcát, jól látható a visszafojtott lélegzet, kidülledő szemek, majd a könnyes, meghatódott tekintetek. Szerintem ekkor egy dominó hatás történik, az összes ember aurájába hirtelen beáramlik magasabb rezgésű energia, és egymásra vannak hatással, hisz egymás mellett ülnek, felerősítik a hatást, sokkal könnyebben éri el az összes ember a közönségtéren a szeretet szintet. Elég egyetlen ember aki beindítja az energia láncreakciót, egy magas rezgésű énekes, akinek a hangja töltve van magas rezgésű energiával. Ahogy a spirituális zene nyugtató hatású, úgy itt is szerepe van a hangnak, plusz mellé még az aura láncreakciónak. Létrejön egy nagyon erőteljes szeretet energiafelhő a közönség körül, ami aztán visszahat az énekesre is, még több energia kezd belőle áramolni, még erősebb gondolatokat hoz létre az ének alatt, még erősebben visszahat a közönségre. Egekbe emelik egymást az emberek érzelmileg.

Tudatosan a következőképpen értem el a hatást. Napfelkeltével elmentem egy közeli parkba, folyópartra szemetet szedni. Hangos spirituális zenét hallgatva közben. A séta megkezdésénél értékelni kezdtem, de szép vagy fa, de szép vagy folyó. Majd összeszedtem fél óra alatt egy nagyobb területen a szemetet, és megcsodáltam munkám eredményét. Csak álltam, és bámultam, hogy milyen szép lett szemét nélkül a folyópart. Közben akaratlanul is értékeltem magam, hogy jót cselekedtem, és szeretetem visszatükröződött a kitisztított parkból. Közben benne álltam a folyó, fák aurájában, közben csodaszép spirituális zenét hallgattam, majd belenéztem a felkelő napba egy perc erejéig. Több alkalom után azt vettem észre, hogy ekkor elbambul a tekintetem, jól eső érzés járja át a testem, mintha beleülnék egy kád forró vízbe, és megszólalni sincs erőm a kéjes érzéstől. Folytattam a sétát a park egy másik részébe, ahol madarakat lehetett etetni. Oxfordban volt a Temze partján ez a park, kis mellékágai voltak ott a Temzének. Ahogy elsétáltam a madarakig, azt vettem észre több alkalom után, hogy lépteim lelassulnak, és üveges a tekintetem, csak egy pontba nézek séta közben, mintha egy forró kádban ülnék, egy fáradt nap után jól esően elbambulnék, és nem akarom séta közben kiélesíteni a fókuszpontom, nézésem. A figyelmemet a jól eső érzésre összpontosítottam a köldököm köré, és kevésbé érdekjelt az amit látok. így volt bambuló, kicsit merengő, üveges tekintetem, a kéjes séta közben, mintha közben egy kád forró vízben ültem volna. Majd megérkeztem a madarakhoz, és már szinte könnyekig meghatódva figyeltem őket az etetés alatt. Hogy milyen boldogok. Közben továbbra is hangosan szólt a fülemben a gyönyörű zene. Ekkora már hatalmasat növekedett a rezgésem, már gyönyörűnek láttam a világot, a folyópartot, ahol sokan futottak, kajakoztak. Folytattam a sétám a egy nagyobb rét fel. Már nagyon lassú volt a mozgásom, és még jobban egy pontba kezdtem nézni, annyira jóleső érzelmeim voltak, hogy az se érdekelt, ha a szembejövőknek esetleg furcsa lehet, hogy merengve, elbambulva figyelek egy távoli pontot, keresztül nézek rajtuk. Én láttam őket, csak a periférián. A réthez közeledve, már azt vettem észre, hogy erőmozgást érzek a szememben, kezd kidülledni a szemem, majd ki esik, és mindeközben annyira lenyugodtam, hogy szinte megállt a légzésem. Ekkor kerültem bele az x-faktoros zsűrik által tapasztal pozitiv sokkos állapotba. Ami ezután következett az maga mennyország.

Minden alkalommal volt egy pillanat, amikor hirtelen kiélesedett a tekintetem, már nem csak egy pontban láttam, hanem 180 fokban. Folyamatosan lelassult a légzésem, majd egy lélegzetnél nagyon lassan fújtam ki az összes levegőt, kipréselve az összeset a tüdőmből, majd nagyon mélyről, nagyon lassan vettem egy lélegzetet. Ekkor az összes illatot érezni kezdtem körülbelül 20 méteres körzetben, és hallottam az összes hangot a környékről egy időben. Nagyon erőteljesen felerősödött az öt érzékszervem. De ami a legfontosabb, hogy hatalmas szeretetet éreztem, és olyan érzetem volt, mintha valami virág kinyílt volna a mellkasomban, szívemben. Erős gondolatot úgy kell létrehozni, hogy lelassítjuk a szívünk, szinte megállítjuk, mélyen megnyugszunk, amiben a szeretetteljes tettek sokat segíthetnek, majd révülő tekintettel szeretetre gondolunk. Ha képesek vagyunk fél órát ebben a nagyon lelassult merengő tekintetű állapotban maradni, ahol légzésenként nagyon erőteljes pozitiv energiákat áramoltatunk az auránkba, akkor elérhetjük a szeretet rezgésszintnek megfelelő energiaszintet, és feljebb léphetünk az energiarendszerünkben egy szintet, magasabb energiára válthatunk. Ha ez sikerül, akkor az erőteljes energiát először a szemeink nyomásán érezzük, majd a szuper érzékelésen, majd a szeretet érzeten. Nekem miután elértem ezt a rezgésszintet, hihetetlen szeretetteljesek lettek a gondolataim. Mind az emlékképeim, az asszociációm, hogy miről mi jut eszembe, milyen emlékképet hoz fel a tudatalattimból a megfigyelt hang, illat, látvány, mind a gondolkodásom hihetetlen szeretetteljes lett. A gyerekkori kirándulásaim helyszíneit idézték fel azok az utcák, amiken naponta végig mentem, és sose emlékezettek rájuk. Az embereket kis angyaloknak, gyermekeknek érzékeltem.

Idővel szeretnék tanfolyamokat indítani, ahol segíthetem elérni ezt a rezgésszintet, majd táborokat, elvonulásokat szervezni, ahol több hétig segíteni szeretném a tudatos napi nagymértékű rezgésemeléseket, hogy a lélek visszanyerhesse gyerekkori tisztaságát. Tudom, hogy lehetséges ezt tanítani, ahogy az orvostudomány feltárta a fizikai test működését, és tudását tovább tudta adni, úgy az ember energiatudománya feltárja az ember energiaműködését, és tudásáét tovább tudja adni. Tudom, hogy rengeteg embert vissza fogunk hozni a fénybe, és dominóhatást fogunk elérni a bolygón. Az emberiségnek egy új korszaka kezdődik el, a boldog, erős immunrendszerű, hosszú életű, szeretetteljes ember korszaka, ami olyan csodákkal fog járni, amiket Jézus mutatott. A Föld bolygó átfog alakulni egy mesebeli, mennyországgá. Erre képesek vagyunk, Isten így teremtett meg minket, eljött az ideje hogy aktiváljuk szívünket, elértük azt a tudatszintet, hogy logikusan az elme segítségével lépésről - lépésre, feltárjuk a teljes működésünk.

Sikeres felemelkedést kívánok! Szeretlek benneteket!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése