Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 9., kedd

Élve a mennyországban - 6.rész: Mennyországok, poklok

Élve a mennyországban - 6.rész: Mennyországok, poklok



Kedves barátom, ha elolvasod a rövid tartalmat, azt fogod gondolni, hogy ilyen csak a mesében van. Kérlek ne légy vaskalapos, állításaimat rengetek emberi élettapasztalattal támasztom alá, amelyekkel te is rendelkezel, te is azonosulhatsz velük. Világunk változás előtt áll, neked is jogod van tudni, rajtad áll, hogy az egód megakadályoz e ebben. Egyszer olvasd el, adj esélyt a csodáknak.

(Rövid tartalom: ebből a részből megtudhatod, hogy mi az örök fiatalság titka, mire szolgáltak a piramisok. Megtudhatod kik azok a Földön kívüliek, milyen technológia teszi lehetővé, hogy járműveik lebegjenek, legyőzzék a gravitációt. Megtudhatod mit értett a Biblia pokol, és mennyország alatt, megtudhatod milyen időkről írtak a próféciák)

Az előző két részben elkezdtük feltárni az embert körülölelő életenergia-mezőt, az aurát. Onnan indultunk, hogy jeleket találtunk arra, hogy az embernek töltődnie kell valami féle energiával, mert túl sok olyan megnyilvánulása van, ami erre utal. Kezdve a kifejezéseinkkel, hogy kimerültünk, lemerültünk, ki kell kapcsolódnunk, fel kell töltődnünk. És valóban látszik az emberen ha feltöltődött egy-egy nyaralás után, a szemei ragyognak, sugárzik a boldogságtól, életerős, élesek a gondolatai, mintha kicserélték volna. Minden éjszaka töltődünk, minden reggel egy picit jobban fog az agyunk, ezért a népi bölcsesség, hogy aludjunk rá egyet, reggel majd eszünkbe jut, könnyebben megtaláljuk a megoldást. Minden reggel több a testi erőnk, mint éjszaka a lefekvés előtt volt. Reggel jobb a kedvünk, többet mosolygunk, este már hamarabb megsértődünk, morcosak leszünk. Jól látszik, hogy minden éjszaka feltöltődik a test életenergiával. De vannak olyan időszakaink, amikor már nem elég egy éjszakai alvás, csak alig töltődik belénk életenergia, már reggel fáradtak vagyunk, reggel morgósak vagyunk, már reggel összezavarodik a gondolkodásunk. Általában olyan időszakokban következik ez be, amikor több megpróbáltatás ér minket, több a gondunk, családi, vagy munkahelyi, anyagi természetű. Ilyenkor látványosan lemerülünk, pár hónap alatt éveket öregedhet a testünk, ismerőseink megijednek hogy mi történt velünk. Elmondjuk, hogy nagy gondokkal küzdünk.

Majd elmegyünk egy hosszú nyaralásra, és megszépülve, megfiatalodva, kisimulva jövünk haza. Feltöltődünk, és ragyogunk. Jól látszik, hogy az ember rendelkezik egy energiamezővel, életenergiát tárolni képes rendszerrel, amely különböző feltöltődési szinteken lehet kiegyensúlyozódva. Egy stresszes, gondterheltebb időszakban teljesen lemerítjük egészen a tartalékokig. Olyan, mintha a telefonunk akkumulátorát éjszakánként csak 5-6%ig sikerül feltölteni a 100% töltöttség helyett. 5-6%-os életenergia feltöltődési szinten, a szerveink, sejtjeink kénytelenek minimális életenergia-szinten működni, csak azokat a feladatokat látják el, amelyek létszükségesek az életben maradáshoz. Nem tudnak teljes értékűen megfrissülni, az öreg elhalt sejtek helyett kevés életenergiával feltöltődött sejtek épülnek vissza. Az ember teste 7 évente teljesen kicserélődik, az összes sejt megújul. Ha hosszú ideig maradunk alacsony életenergia feltöltődési szinten, akkor az egy sejtciklus változásai látványosak lesznek a bőrünkön, hajunkon, ezt látjuk öregedésnek. Bármely korosztályba belekerülhetünk egy olyan életenergia feltöltődési szintbe, amely öreg korunkban normális, a sejtjeink csak lereagálják az elérhető életenergia-szintet. Ha teljesen kimerítjük a tartalékainkat, nem tudunk kikapcsolódni, erőltetjük a testünk pár százalékos életenergia-szinten, akkor a belső szervek elkezdnek meghibásodni, megbetegedni. Ugyanígy, amikor nagyon boldogok vagyunk, amikor tudatunk eléri a tejesen aggodalommentes rezgésállapotot, akkor hónapokig légzésenként magas energia értékű életenergiával töltődünk. A sejtjeinknek bőségesen elérhető az energia, egy sejt ciklus alatt a megújulás után, több életenergiával feltöltött sejtek születnek, amelyek látványosak az emberen, az ember megszépül, fiatalodik, kisimul. Egy másik részben majd bővebben feltárom a megfigyeléseimet, át kell gondolnunk az élettel kapcsolatos tudásunk, az örök fiatalság kulcsát nem a tudósok fogják megtalálni, hanem a spirituális kutatók.

A piramisok olyan pontokon voltak építve a Földön, ahol összegyűjtötték a Föld életenergiáit, a kvarcokban felhalmozódtak, majd napéjegyenlőségkor, amikor elérhető volt a legmagasabb energia értékű életenergia, rezonáltatni kezdték a piramist. Őseink nagy tudással rendelkeztek, képesek voltak összegyűjteni, kristályokba koncentrálni az életenergiát, és a kristályok által képesek voltak a megfiatalodásra. A jövőben olyan technológiát fogunk használni, amelyet az emberi életenergia fog működtetni, ellátni energiával. Most mindenki kivan szolgáltatva a gondolatainak, tudatának, olyan az életenergia feltöltődési szintje, amilyenek az elmúlt pár hónap gondolatai. Az új technológia megengedi majd, hogy az ember magához vesz egy feltöltött kristályt, és azonnal békét, nyugalmat, boldogságot, szeretetet kezd érezni. Megfiatalodik. Aki utána olvas az ősi egyiptomi tudásnak, az sokat hallhat a fáraó napéjegyenlőségkor történt megfiatalodási rítusáról. Valamint a papokról akik, akik az örök jelenben, békésen járták. A hotep magyarul azt jelenti, hogy békés. Akik elérték a magasabb kiegyensúlyozott életenergia-szinteket, azok megkapták a Hotep jelzőt. Im-hotep, aki mindig az örök jelenlétben él, békében közlekedett, és a Maath egyensúlyában volt. Nem sokára a bolygó előtt feltárul az ősi tudás, a tudatra.ébredett emberek a jobb agyféltekén keresztül összekapcsolódnak az energiamezővel, mátrixal, Isten elméjével, és lehozzák az ősi tudást, ahogy a Hajnalhozó könyv írta, összeáll a nagy könyvtár, az ember újra tudáshoz jut hosszú sötét korszak után. Én ezekre a próféciákra bizonyíték vagyok  Három éve rendezem a könyvtárt, biztosan tudom hogy a Maja prófécia, és az összes ősi prófécia, amely erre az időszakról beszélt, - igaz. Nem sokára akkora változások lesznek a bolygón, hogy nem fog kelleni moziba járni, mozi lesz a hétköznapi élet.

Most újra sok olyan emberi élettapasztalatról írtam, amelyek arra engednek következtetni, hogy van életenergia, van életenergiát tároló rendszer, és vannak különböző életenergia-szintek, melyeknél megváltozik a testi erőnlétünk, felfogó képességünk, kedvünk. A boldogság nem más, mint magas életenergia feltöltődési szint. Ha feltárjuk mi befolyásolja a feltöltődést, megértjük a gondolkodásunk szerepét a feltöltődésben, akkor az emberiség előtt megnyílik egy újabb evolúciós fejlődési szakasz, amelyben felismeri hogy energialény, felismeri hogyan maradhat tartósan kiegyensúlyozva nagyon boldog, hogyan őrizheti meg sokkal hosszabb ideig teste fiatalságát. Amikor ez az áttörés megtörténik, amikor egyre több ember ér el tartós feltöltődési szinteket, akkor egyre több olyan emberi elme lesz, amely felfogóképessége megengedi új technológiák felfedezését, amelyek már harmóniában lesznek a természettel. Nekem rengeteg mozaik darabkám van már erről a spirituális technológiáról, ugyanúgy ahogy az ember metafizikáját elkezdtem megérteni, egyre több mozaik darabra lettem figyelmes egy fejlettebb technológiával kapcsolatban. Először az ember tudatát kell feltárni, hogy tudatosan feltöltődhessünk életenergiával, hogy elérjük a legmagasabb életenergia szintet a szeretet életenergia-szintet. Ekkor már biztos kezekben lesz az új technológia az ember nem fog vele visszaélni. Ezért én is arra törekedek, hogy több figyelmet szenteljek az emberi tudatra, majd később a technológiára. Annak ellenére, hogy nagyon vonz, meglátásom szerint nagyon közel vagyok a megértéshez. Egy nagyon érdekes dolog, hogy sok különbség nincs az emberi test életenergia áramlása, és az új technológia energia áramlása között. azok akik nem hisznek a Földön kívüli életben, még mélyen alusznak. Azért nem jelennek meg a Földön kívüliek, mert az emberiség még a félelem tudatszintjén él, még nem tudatosították az emberi energiákat, nem értik mit jelent, a szeretet és félelem. A legtöbb Földönkívüli amely a bolygót látogatja, olyan bolygóról érkezett, ahol már régen megtörtént a tudat forradalma, már hosszú ideje tisztában vannak testük energialény, hosszú ideje tudatosan töltődnek. Ezeken a bolygókon mindenki hatalmas szeretetben, boldogságban él, az emberek, egyéb élőlény formák olyanok, mint a mi gyerekeink, az élet felnőtt korban is a boldogságról szól. Ezeken a bolygókon már megvalósultak a mennyországi állapotok.

Napjainkban nagyon sok ilyen bolygóról megfigyelnek minket, várják a pillanatot, hogy a 2012 december 21-én emelkedni kezdett rezgés elvégezze a feladatát, a tudatok felébredjenek, és az ember tudáshoz jusson, megértse kik azok az UFO-k. Amikor tudáshoz jutottunk, elkezdünk tudatosan feltöltődni, egyre több olyan központ lesz ahol tanítani fogják az embereket az új tudatosságra, a szeretetre, az emberek megértik a szeretet és félelem életenergiák valódi célját, akkor felveszik velünk a kapcsolatot. A Föld része lesz egy olyan közösségnek, amely bolygókon a szeretet életenergiaszint a kiegyensúlyozódott életenergiaszint. Nem csak a bolygónk belül lesznek utazási irodák, hanem galaxis, kozmosz szerte sok helyre elutazhatunk majd. A spirituális technológia megengedi majd. A Földön kívüli szeretet életenergia-szinten élő jóindulatú fajok, több úton is próbálják manipulálni a gondolkodásunk, próbálnak ráébreszteni bennünket önmagunk működésére. Nagyon sok olyan film van, amelyre hatással voltak. A pán Péternek a Hook kapitányban vidám dolgokra kell gondolnia, hogy lebegni kezdjen. A madagaszkár karácsonya mesében a pingvineknek a csillámporral, vidám dolgokra kellett gondolniuk, hogy repülni tudjanak, húzni tudják a mikulás szánját. Sejtésem szerint ebben a mesében benne van a jóakaratú idegenek keze, mert Julien király úgy fogalmaz, hogy ürességet érez, szomorúságot, pedig az összes ajándék az övé. Majd azt mondja, amikor osztani kezdi az ajándékokat, hogy feltalált valamit, mert meleg bizsergető jó érzése van, miközben osztogatja az ajándékokat. Az ember minél önzőbb, annál alacsonyabb az életenergia-szintje, amelyet űrnek, vákuumnak, ürességnek érzékel. Olyan, mintha az energiamező egy gömb volna körülöttünk, amelynek a feltöltődési szintjét éreznénk a köldökünknél. Ha kiürül, akkor űrt érzünk, és félelmet. Nagyon sokan emlékezhetünk ilyen érzetre. Amikor szeretünk, megsimogatunk egy kutyát, önzetlenül segítünk valakinek, adunk az ételünkből ha kevés is van, adunk a pénzünkből ha kevés is van, minél jobban a közösségért élünk, annál jobban azt érezzük, hogy megtelünk, feltöltődünk éltető, meleg, bizsergető, finom életenergiával, amelyet boldogságnak érzékelünk. Amikor az emberiség felfogja, mitől töltődik fel az életenergia mezője, akkor szeretet roham lesz a bolygón, az emberek törekedni fognak arra, hogy minél többet szerethessenek, az emberek megértik Jézus tanításait végre a szeretetről.

Látjuk, hogy a gyerekek úgy szaladnak, egész nap annyit ugrálnak, mintha nem lenne súlyuk. Látjuk, hogy az öregek úgy mozognak, mintha sziklákat cipelnének. A szerelmes ember önzetlenül kezd gondolkodni, életét kész felajánlani egy másik emberérét, akár szó szerint is az életét. A szerelmes ember teste könnyed lesz, légies lesz, újra olyan mozgékony lesz, mint gyerekkorában volt. Legszívesebben szökdécselve menne az utcán, táncmozdulatokkal kiszínezve. Nem érzi a testét, majd el repül, majdnem elszáll. Gyakran szét is tárja a kezeit, miközben az ég felé néz, mintha csak szárnyai lennének. A depressziós ember akár 20 évesen megtapasztalja az öregkori sziklacipelős fizikai testérzeteket. Alig bír kikelni az ágyból, testét sűrűnek, nehéznek érzékeli. A stresszes emberek munka után már csak a TV előtt feküsznek, mert fáradtságot éreznek, ami nem más mint a test besűrűsödése, elnehezedése. Csak a TV-hez van kedvünk, a sportra, természetben túrázásra rá se gondolunk, a gondolat is kifáraszt minket. Nyaralás alatt reggel úgy pattanunk ki az ágyból, mintha nem lenne súlyunk. Kimegyünk a tengerparta és széttárjuk a karjainkat, szárnyainkat. Felmászunk a hegytetejére és szét tárjuk a karjainkat, mélyet lélegzünk, boldogságot érzünk. Testünk légies, könnyed, nem érezzük úgy hogy cipelünk valamit. Most gondolkodj el az itt leírtakon. Tudjuk már hogy van bennünk életenergia, hogy van körülöttünk egy energiamező, amely különböző feltöltődési szinteken lehet kiegyensúlyozódva. Látjuk azt, hogy amikor magas a feltöltődési szint, olyankor légies a testünk, könnyed a mozgásunk. Látjuk azt, hogy amikor kiürül, lemerülünk, olyankor a testünk egyre nehezebb, egyre sűrűbb, egyre nehezebbek a kezeink, lábaink. Most gondolkodj el azon, hogy mi történik, amikor feltöltődsz egy általad még nem ismert életenergia-szintre. Amikor akkora boldogságot, akkora szeretet érzel, amekkorát még ezidáig ebben az életedben nem tapasztaltál. Most már kezded sejteni miért kellett Pán Péternek boldog dolgokra gondolnia, hogy lebeghessen. Vagy a madagaszkár pingvinjeinek. Sokan álmodtuk már, hogy lebegni, repülni kezdünk. Én sokszor ébredtem úgy fel, hogy emlékezett a testem az érzelemre, amely olyannyira csodálatos volt, amilyet ébren még nem tapasztaltam.

A csillámpor nem más, mint spirituális technológia. Életenergia kristálypor, amely felerősíti az energiameződ életenergia-szintjét. Egy külső akkumulátor forrás. Ugyanígy magához vehet az ember egy feltöltött kristályt, mely felerősíti az energiamezőjét. Sok olyan jóindulatú Földön kívüli van, akik kiválasztottak olyan embereket, akik életenergia-szintje a szeretet életenergia mezőt megközelítette, őket többször elvitték a saját bolygójukra. Az emberek kinevették őket, az egó az alacsonyabb tudatszinten túl gőgös, az ember elhiszi hogy egyedül van a sok billió bolygó között, amelyen élet fejlődhetett ki. Az ember az alacsony tudatszinten butaságnak tartja a szeretet elemzését, a szeretet valami naiv dolog, amelynek megvan a helye, de többet beszélni róla felesleges. Kinevették ezeket az embereket, amikor elmondták, hogy a jóindulatú idegenek a szeretet fontosságáról beszéltek. Engem ébredés után az energiamező elvezetett több beszámolóhoz, amelyekről biztosan érzetem, hogy igazak. Azt állítják, hogy amikor az összes ember elkezd majd szeretet életenergia-szinten feltöltődni, akkor olyan energiamező lesz a bolygón, melynek köszönhetően képesek leszünk a lebegésre, repülésre, csak felnézünk és széttárjuk karunk, megjelenítve egy nagyon boldog gondolatot, amely a repülés gondolata. Nézd meg a szentképeinket, a repülő angyalainkat, az égre mutogató Atyát, ugyanezt üzenik, ha az emberben elég sok szeretet van, akkor képes felemelkedni szó szerint. Amikor először megemelkedett a rezgésem a szeretet életenergia-szintre, és elkezdtem azt beszélni amire gondolok a magas érzelmi állapotban, akkor nagyon meglepődtek a szüleim, hogy nagy örömmel kijelentem, az ember tud repülni. 3 évnek kellett eltelnie, hogy logikai ésszel is felfogjam, milyen fizikai, metafizikai törvényszerűségek engedik meg ezt a folyamatot. A jóindulatú földönkívüliek továbbá azt állítják, hogy a csészealjak amelyeket látunk, élnek. Hogy testük fizikai kiterjesztése, gondolataikkal irányítják. Ezt az állítást, csak napjainkra értettem meg, ebben a cikkben feltártam, hogyan lehetséges ez. Az emberi életenergia mágneses természetű, negatív érzelmeink vonzódnak a Föld életenergia mezőjéhez, pozitív érzelmeink taszítják a Föld életenergia-mezőjét. Olyanok vagyunk, mint egy mágnes, amely képes monopólus állapotban lenni, azaz lehet vonzó, vagy taszító. Minél több bennünk a negatív érzelem, annál jobban vonzza a testünket a Föld. Az atom belseje üres, az anyag illúzió, légüres tér. Nincs tömegünk, gravitációs vonzásunk van, annak függvényében érzünk nehéznek, vagy könnyűnek egy testet, hogy milyen a mágneses térereje. Csak azért esnek különböző sebességgel a tárgyak a Föld felé, mert a levegőnek sűrűsége van. Vákuumban egy tekegolyó, és egy toll is ugyanolyan sebességgel esik a föld felé. Csak akkor jelentkezik az esés sebességében eltérés, ha megváltozik a test mágneses tere. Ha megváltozik az életenergia-feltöltődési szint. Hányszor olvastuk a hírekbe, hogy kiesett egy csecsemő a tizedik emeletről, és élve maradt. 50% alatt negatív tartományban vagyunk, 50% felett pozitív tartományban. Ha Pán Péter lebegni akart, akkor vidám emlékekre kellett gondolnia. A csészealjak a gondolataink segítségével fognak felemelkedni. Hatalmas kristályok vannak bennük, amelyek összeolvadnak az energiamezőnkkel, életenergiánkkal, testünk kiterjesztése lesz a csészealj. Többé nem ér ott véget a testünk ahol a bőrünk, nem csak a kezünk fog emelkedni a gondolatunk hatására, hanem a csészealj is.

A technológiát létre lehet hozni elektromos áram segítségével is, nagyon magas feszültségen, nagyon erős mágneses teret kell létrehozni, akkor a csészealj már kölcsönhatásba lép a Föld mágneses terével. Csészealjak esetében dipólus van, amelyet változtatni lehet emelkedéstől, vagy ereszkedéstől függően. meg lehet változtatni, hogy a csészealj tetején + pólus legyen, alján - pólus legyen, így változtatni lehet a taszítást, vonzást. Sok helyen összerakták ezeket a szerkezeteket a Földön. Nem csak jóindulatú fajok vannak, vannak olyan Földön kívüliek is, akik nem képesek felemelkedni a szeretet életenergiaszint rezgésszintjére. Nem mások szolgálatában állnak, hanem önmagukat szolgálják. Sok ilyen bolygó van. Nem minden ember emelkedik fel, Jóisten lehetőséget kínál más utak bejárására is. Az emberben akkor fejlődik ki a tudat, ha a fényből és sötétségből is azonos mértékben, egyensúlyban töltődik fel. A tudat semleges energia, a szeretet és a félelem összeolvadva. Jóisten a semleges tudati energia, a tudás, amely a bölcsesség, a szeretet szintjén rezeg. Az emberben váltakozik a rend, a káosszal, a fény legyőzi a sötétséget, majd a sötétség a fényt, ahogy a nappalok az éjszakákkal teszik, az éjszakák a nappalokkal. A jobb és bal agyféltekének egyensúlyban kell növekednie. A tudat úgy növekedik, hogy a mérleg mindkét oldalán arányosan növekednek a súlyok. Az ember sokszor rezeg magas életenergia-szinteken, ekkor pozitív érzelmekkel töltődik, a jobb agyféltekéje fejlődik, és sokszor rezeg negatív érzelmekkel, ekkor a bal agyféltekéje fejlődik. Minél mélyebben járjuk meg a Földi poklot, annál magasabb Földi mennyországokat tapasztalhatunk. Amilyen mélységet tudunk kitágítani, olyan magasságokat érhetünk el. A tudatunk gömbje egyre nagyobb, egyre szélesebb a pozitív, és negatív oldal skálája. A kistudatú ember -5-től, +5ig van kiterjedve, ennyi életenergiát egyenlített ki a tudatában. Az az ember aki sokat tűrt, sok negatív energiát feldolgozott, az -50től, +50ig van kiterjedve. Nagyobb gömbje van, nagyobb tudata van, nagyobb tudása van.

Az ember a reinkarnációi során bejárja a különböző rezgésszinteket, beleszületik azokba a világokba, ahol megtapasztalhatja azt a rezgésű életenergiát, amelyet meg kell tanulnia kiegyenlíteni. Kezdetben sok életet eltölt a fényben, életenergia-szintje nem zuhan 50% alá, sok boldogságot érez, érzi Istent, érzi az energiamezőt, sok megérzése van. Tele van érzelmekkel, jobb agyféltekéjén keresztül a felsőbb én, Jóisten vezeti, gondolkodni még nem képes a bal agyféltekével. Gyerekkorunkban vagyunk ilyen állapotban itt a Földön. Majd sok olyan életet kezd élni, ahol olyan sors vár rá, amely által tudata lerezeg 50% alá, a félelem életenergia-szintre. Itt már nincsenek érzelmei, mágneses tere már taszító lesz, nincs együtt-érzési képessége. Egyedül marad Isten nélkül a bal agyfél-tekéjével, megadatik a szabad akarat. Minél több félelmet képes legyőzni, annál több pozitív érzelmet halmoz fel a mérleg jobb oldalán, és annál több negatív érzelmet szelídit meg a mérleg bal oldalára. Életről életre úgy születik újra, hogy gyerekkorában egyre több benne a fény, egyre nagyobb benne a szeretet. Majd egyre nagyobb félelmekkel küzd meg a mélyben, a szívén keresztül tudatát elérik az előző életekben felhalmozott pozitív érzelmek. Eljön egy olyan élet, amikor a bolygón rezgésváltás történik, a szív hangja egyre jobban felerősödik, és az ember felemelkedik.

Abban az esetben, ha az ember nem fejlődik egyensúlyban, ha nem hajlandó a tűrésre, elengedésre, ha életeken keresztül csakis negatív érzelmekkel töltődik fel, akkor idővel olyan életeket kezd élni, ahol az élőlények nem tudják mit jelent az érzelem, nem tudják felfogni mit jelent a szeretet, a testekbe zárt agy csapdába ejti őket. Ezeken a bolygókon, minden az észről szól, minden az anyagról szól, az élőlények eltávolodnak a természettől, teljesen lecsatlakoznak az energiamezőről, Istentől. Az anyag feltárása, az orvostudomány megengedi a hosszabb életeket, az elektromos áram megengedi a bolygó közi utazást. Olyan társadalmak ezek, amelyekben teljesen megszűnik a fény, az ember többé nem mosolyog. Boldogság érzetét a hatalom adja, amelyet büszke arckifejezéssel élnek meg. Ezek a világok a bibliai poklok. Azok az emberek akik a reinkarnációs ciklus végére nem voltak hajlandóak a közösség érdekeit szolgálni, ha szélsőségesen önzően saját céljaikat szolgálták, azok megjelennek ezekben a világokban. A sötét oldalt fogják képviselni, amelynek megvan a pontos feladata a mindenségben, a fájdalom okozás, hogy a lelkeknek megadasson a lehetőség, hogy negatív érzelmeket dolgozzanak fel. Akik ilyen bolygókra kerülnek, azok továbbra is a hatalomért képesek lesznek megalázni magukat, továbbra is éltetni fogja őket a káröröm, továbbra is törekedni fognak a felsőbb rendűségre. megmarad a jó és a rossz fogalma. A szeretet bolygókon egyenlőség lesz. A sötét oldal nagyon fejlett technológiával rendelkezik, az anyagról hatalmas tudásuk van. Agresszív lények közösségei, húsevők. Amikor a bolygók a negatív rezgésű életenergiákban vannak, olyankor ezek az idegenek manipulálják a társadalmainkat, arra törekednek, hogy minél több gonoszság, negatív érzelem szülessen a bolygón. Jóisten gyermekei ők is, nélkülük nem lenne lehetőség a tudat fejlődésére, tágulására. Bánat nélkül kevés öröm van, szenvedés nélkül kevés hála. A reinkarnációs ciklus végére a lelkeket kiválogatják, vannak akik mennek a mennyországokba, természettel, energiamezővel harmóniában élő szeretet bolygókra, ahol a közösségért élnek, ahol arra törekednek hogy minél több örömöt okozzanak embertársaiknak, mert abból az örömből ők is feltöltődnek. Vannak akik a poklokba mennek, rideg sötét világokba, ahol az anyag diadalmaskodik, mosoly nincs, csak röhögés. Hierarchiák, hazugságok, manipulációk, háborúk, felsőbb és alsóbb rendűségek. Ezeken a bolygókon az ember továbbra is magát szolgálja ki, továbbra is önző lesz, továbbra is az fogja neki a legnagyobb örömet okozni, ha neki sokkal jobb lesz, mint a többieknek. Minél rosszabb lesz a többieknek, annál nagyobb lesz a káröröme.

Nem kel ezektől a világoktól sem félni, innen is ki lehet szabadulni, a kozmoszban, mindenségben, ciklikusan változik az energia, időszakonként van lehetőség a megváltásokra. Napjainkban kinyílnak kapuk, lehetőség van a váltásra. Én azt ajánlom minden embertársamnak, hogy válassza a mennyországot, mert én a fénytől vagyok, nekem az a feladatom, hogy minél több ember átlépjen a szeretet bolygókra. Ugyanígy megvannak azok az emberek, akik engem kiegyensúlyoznak az energia világában. A fény mindig erősebb, egy szál gyufával kioltod a sötétséget egy szobában. A sötétség csak azért van, hogy fejlődhessen a fény. Én nem bántom azokat az embereket akik a fájdalmat okozzák, tudom hogy nagyon fontos szerepet látnak el istenek, tudom hogy mennyit szenvednek, mi alatt ezt megteszik. Én szeretem őket, és hálás vagyok nekik. Csak azért ébredhettem fel, mert volt lehetőségen bőségesen negtaív érzelmeket megtapasztalni, kiegyensúlyozni, csakis így növekedett a tudatom. Ettől függetlenül, most arra szólítom fel az embertársaimat, hogy kezdjék el elengedni az anyag világát, cselekedeteiket önzőről változtassák meg önzetlenre. Nem sokára kinyílnak a kapuk, a befogadott negatív életenergiáknak adjanak hálát, és megbocsájtással, elengedéssel, fogadják magukba, többé ne harcoljanak ellene, ezeknek az energiáknak Köszönhetően lesz több fénynek is hely. Eljött az ideje a könyörületnek, megbocsájtásnak, eljött az ideje hogy befogadjuk azokat a negatív életenergiákat, amelyekért megdolgoztunk. A most feltárult tudás által megértheted, hogy minél többet szenvedtél, annál jobban érdemesnek talál azt Isten a fejlődésre. Akik nem tudták feldolgozni a fájdalmakat csak alkohollal, drogokkal, azoknak most eljött az ideje, hogy megértsék mi történt velük, eljött az ideje, hogy újra átgondolják a múltat, és a megértés segítségével, megbocsájtás segítségével, magukba fogadják a negatív érzelmeket, amelyek tágítani fogja a tudatukat, közelebb kerülnek a szeretet tudatszinthez, amely a felemelkedés kulcsa. Nagyon sok ember kincseket hordoz az emlékei között, az összes fájdalmas feldolgozatlan negtaív emlék lehetőség a felemelkedésre. Gondold át az életed, azokat az élethelyzeteket amelyekben megbántottak, megharagudtál, megsértettek, és azóta se bocsájtottál meg. Amint rájuk gondolsz érezni fogod a testedben az érzelmeket, vad érzelmek lesznek, dühöt fognak kiváltani belőled, de te légy erős, és bocsásd meg a vétkeiket tiszta szívből. Ekkor átalakítod az érzelmet, elsírod magad, és a tudatod tágulni fog. Sorba menj végig az összes sérelmen, szabadítsd fel magad. Kérj bocsánatot a vétkeidért, amit elloptál azt vidd vissza, akit megbántottál attól kérj bocsánatot, akinek hazudtál, azzal légy őszinte. Minden egyes bátor lépéssel közelebb kerülsz a felemelkedéshez, egyre jobban kitisztul a szíved, és egyre jobban kitágul a tudatod. Még van idő hogy változtass, pontosan mennyi, azt nem tudom. Csak a Jóisten tudja. Én 2022 érzek, de vannak látomásaim, gondolatképeim 2031-ről is. Lehet csak az elmém játszik velem, lehet ezek a látomások Isten üzenetei. Egy biztos, a változás elkezdődött, a tudás ébredni kezdett, ahogy a cikkeim jól mutatják. Csak a nagyon vaskalapos, büszke, egós ember mond ellent, túl sok élethelyzettel, élettapasztalattal bizonyítom állításaim igazságtartalmát. Minden úgy történik, ahogy a próféciák eljövendölték, az emberiségnek fel kell fognia, hogy újra Bibliai idők következnek, a Nagy könyvbe új lapok, új történetek kerülnek. Áldott az ember aki elérkezett idáig, áldott az összes embertársam. Változás előtt állunk, eljött a kiválogatás kora. Az angyalok megjelennek, a Föld változni kezd.

Nem tudom mennyi igaz az utolsó idők próféciáiból, valóban eljön e az antikrisztus, valóban megremeg e a Föld, csak annyit tudok, hogy bármi álljon előttünk, ne féljünk. Bármi álljon előttünk, legyünk önzetlenek. Az önző ember először a saját céljait figyeli, majd a családjáét, majd a városáét, megyéjét, országét, nemzetét, vallásáét figyeli, nem érez, hanem számítóan gondolkodik, helyezkedik, hogy olyan helyzetbe kerüljön, hogy az érdekei minél jobban érvényesüljenek, a többiek érdekeivel szemben. Ha van lehetősége akkor segíti a vallása, nemzete, városa céljait, de első sorba önmaga, és családja céljait figyeli. Az önzetlen ember aki a szeretet tudatszintjén rezeg, az első sorban a Föld élőlényeit helyezi, vagy a mindenség élőlényeit helyezi. Fontossági sorrendben csak a legvégén következik a családja, és önmaga. Nagyon boldog ha sikerül segítenie családját, és neki is sikerélménye lett, de első sorba a minél szélesebb közösség céljait figyeli. A reinkarnációk során így növekedik bennünk a szeretet. Először csak magunkat tudjuk szeretni, majd a családunkat, majd a nemzetünket, majd az embereket, majd az életet. Minél nagyobb bennünk a szeretet, annál nagyobb félelmeink vannak, mert annál jobban úgy érezzük, hogy kincseink vannak, amelyeket elveszthetünk. A szeretet érzete a legboldogabb érzés, féltjük a nehezen megkaparintott boldogság érzetét, foggal körömmel óvni fogjuk. Egy apa aki életében először akkor érez szeretetet, amikor karjaiban tartja a gyermekét, vérengző fenevaddá válik, ha valaki csak csúnyán néz a gyermekére. Ahhoz, hogy egyre nagyobb szeretetet érezzünk, ahhoz egyre nagyobb félelmeket kell leküzdeni. A reinkarnáció végére, az ember leküzdi a félelmet, hogy elveszti a családját, nemzetét, vallását, elfogadja, megadja magát, hogy inkább vesszen el mindent, de a félelem végett nem fog agresszívan viselkedni, nem fog fájdalmat okozni embertársainak. Elfogadja Isten akaratát, hogy inkább hátrányos helyzetbe kerül ő is, és családja is, de nem okoz fájdalmat idegen embertársainak, a saját, vagy családja érdekei végett. Ekkor bebizonyította, hogy tettei elérték a tiszta önzetlen tettek szintjét, a szeretet tettek szintjét, a félelem mentes tettek szintjét. Az utolsó pillanatban csodák történnek, a dolgok jó irányba fordulnak, a családban minden rendbe jön, Jóisten megnyilvánul. Az ember a legsötétebb völgyben, amikor azt gondolja, hogy mindent elvesztett, akkor megleli a világosságot, Isten felemeli, mert bebizonyította tetteivel, hogy érdemes lett a szeretet energiára. Istennek az összes élőlény olyan, mint a sejtek a testében, mindenki egyenlő. Isten nem családokként lát minket, nem nemzetekként, hanem gyermekeiként. Az ő szemében minden gyermek ugyanannyit ér, mindenki egyenlő, ember az emberrel, de még egy fűszállal, kaviccsal is. Amikor az ember tetteivel bebizonyítja hogy megérett a gondolkodása a tiszta szeretet szintre, bebizonyítja, hogy nem maradt benne félelem amely agresszív tettekre, ölésre, pusztításra ösztökélné, akkor kiválasztja az embert, felemeli az embert, a teremtés termése beérett.

Isten boldog amikor azt látja, hogy az ember először érez szeretetet gyermeke, családja iránt. Hogy képes feláldozni önzetlenül saját életét gyermekéért, családjáért. Hogy képes legyőzni a félelmet a szeretetért. Boldog amikor látja, hogy a szeretet egyre jobban kiterjed az emberben. Már nem csak a családját szereti tiszta szívből, hanem nemzetét is, vallását is, hogy képes feláldozni önzetlenül életét, családja életét a nemzetért, vallásért. Ezek nagyon fájdalmas döntések, reinkarnációink alatt sokszor mély lelki fájdalmakat okoztak. Boldog amikor képes önzetlenül feláldozni saját életét, családját, nemzetét, vallását, az emberiségért. Ekkor az ember már hatalmas szeretet érez, a szeretet legyőzi benne a félelmeket. Így fejlődik a szeretet a félelemmel vállvetve, egészen addig, amíg a szeretet teljesen le nem győzi az összes félelmet. Helyesebb úgy kifejezni, hogy uralja, nem legyőzi, mert a félelem, a negatív érzelem a tudatában van kiegyensúlyozva pozitív érzelemmel, szeretettel. A reinkarnáció kezdetén az emberben megjelent egy pici szeretet, a hatalmas félelem mellett. Mindenkit ellenségnek látott, minden élőlénytől félt. A reinkarnációs ciklus végére nem marad benne félelem, a szeretet minden félelmet legyőz. Nem marad a Földön olyan élőlény akit ellenségnek látna, akitől meg kéne védenie szerettei életét, biztonságát. A szeretet és félelem harca alatt az embernek kifejlődik a tudata, tudáshoz jut a mindenségről, létezése értelméről, Istenről, teremtésről. A sötét félelmetes tudatlanságot, felváltja a fényes szeretetteljes tudás. Az ember a tudás segítségével végleg uralni tudja félelmeit, tartósan megtalálja Istent. Minden életünkben megadatik a lehetőség, hogy áldozatot hozzunk, hogy legyen egy nemes önfeláldozó tettünk a közösségért, egy szeretetteljes cselekedet, mely szembe megy a józan ésszel, melyet a szív irányít. Ezek a tettek a beavatásaink, jó pontjaink, amelyek a fejlődési szintünket mérik meg. Az utolsó időkben sok ilyen tettre lesz lehetőség!

Sikeres felemelkedést kívánok mindenkinek! Szeretlek benneteket.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése