Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 4., csütörtök

Elfelejteni aggódni

Elfelejteni aggódni


Lehetséges? De még mennyire. Mindenről csak a rossz jut eszedbe? Nagyon negatív a gondolkodásod? Bármit mondnak te rögtön a legrosszabbra gondolsz. Ha épp nem kell semmit átgondolnod, akkor az elméd megtelik aggódó gondolatokkal? Ez azt jelenti, hogy alacsony a rezgésed. 


Az emberi agy csak egy átalakító eszköz a lélekenergiának. Amilyen benned a lélek, olyan az elmeműködésed. Ha folyamatosan kényszeresen negatívan gondolkodsz, az azt jelenti, hogy negatív benned a lélek, alacsony energiaszinten vagy kiegyensúlyozódva. Nem tehetsz arról, hogy folyamatosan aggódsz, hogy ítélkezel, hogy panaszkodsz, hogy bosszankodsz. Ez az energia van benned, ez nyilvánul meg a testeden keresztül, ezt az energiát alakítja át az agyad gondolatokká.

Anyukád a telefonban folyton aggódik. De vigyázzatok ám! Nagyon vigyázzatok a gyerekre! Erre, arra, amarra! Nem kell megkérdezned anyukádtól hogy van. Ha aggódik az azt jelenti, hogy tele van negatív energiával. Ha azt is mondja, hogy minden rendben, jól van, az csak a felszín. A lelke háborog.

Annyian aggódnak a nyugati világban, olyan sok ember van negatív energiaszinten kiegyensúlyozódva, hogy azt hisszük ez a normális. Sőt azt hisszük ez a szeretet. Ha valakiért aggódunk, azt szeressük. Az igazság az, hogy amíg sok negatív energia van benned, addig nem tudsz szeretni. Mert a szeretetet csak magas rezgésen tudsz érezni, alacsonyan csak félelmet. Alacsonyan csak félsz egyedül maradni, azért ragaszkodsz a másikhoz. Alacsonyan magunkra gondolunk, önzőek vagyunk, birtokoljuk a másikat, félünk. Magas rezgésen embertársainkra is gondolunk, önzetlenek a cselekedeteink, kapcsolatokban szabadságot adunk a partnernek, családtagnak, barátnak, tiszta a szeretetünk.

Gondolkodj el magadon, hogy milyen vagy, vajon milyen energia uralja a lelked. Kutasd fel, hogy mit jelent a rezgésemelés, hogyan tudod elérni, hogy pár hét alatt magasabb rezgésű energia legyen kiegyenlítődve benned, amelyet ha már átalakít az agyad, akkor mindenről a jó fog eszedbe jutni. Visszanyerheted gyerekkori lelked, visszanyerheted a fényt, újra te lehetsz a szeretet. Ne félj!

Előfordult, hogy egy hétig befejeztél aggódni? Mondjuk kirándulás alatt. Haza jöttél és szebb helynek láttad, gondoltad a világot. Nem mindjárt mindenről csak a rossz jutott eszedbe? Talán megemelkedett egy kicsit az energiaszinted? Nem a pénz boldogít, hanem a tudatosság. Tudatosság önmagunk működéséről!

Ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem sok értelme van az aggódásnak. Mi mégis aggódunk. Nem furcsa ez? Ennek mélyebb oka van. A lelkünk az oka. Ha megváltoztatjuk a lelkünk, megváltozik a gondolkodásunk is. Elfelejtünk aggódni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése