Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 9., kedd

Ne bántsd magad!

Ne bántsd magad!


(Rövid tartalom: ebből a részből megtudhatod hogyan szabadulj meg káros szokásaidtól, túlevéstől, dohányzástól, édességtől, alkoholtól, drogoktól. Megtudhatod miért erősödnek fel időszakonként ezek a káros szokásaid. Megtudhatod, hogyan hozd egyenesbe az életed, hogyan érheted el az álmaidat)


Nem sikerült úgy az életem ahogy elterveztem, egy vesztes vagyok. Nem tudom befejezni a dohányzást, gyenge az akaraterőm. Nem tudok leszokni a csokiról, nagy kajálásokról. Nem vagyok felelősségteljes szülő. Nem törődök úgy a szüleimmel, ahogy kellene. Nem voltam sportolni, kihagytam az edzést.

Sok elvárásunk van önmagunkkal szemben, amelyek ha nem sikerülnek, akkor könnyen ostorozzuk magunkat, lelkiismeret-furdalásunk van. Ha túl sok minden rossz irányt vesz, akkor érzelmileg a padlóra kerülünk, amelyet követ a fizikai megnyilvánulásunk is. Szedjük ezt szét. Fiatalkorunkban vágyaink lesznek, céljaink, álmaink, amelyek kialakulásában nagyban segít a Tv, a filmek, más emberek élettörténetei, tapasztalatai, élményei. Elhatározzuk, hogy kik leszünk, és nagy lelkesedéssel, életerővel nekifogunk a megvalósításnak. hamar rájövünk, hogy az élet nem olyan, mint a filmekben, nagyon gyakran találkozunk olyan külső váratlan akadályokkal, amelyek akadályoznak minket a céljaink elérésében. Egy bizonyos szinten hosszabb-rövidebb időre feladjuk, padlóra kerülünk, ahol elkezdnek kialakulni a káros szokásaink. Mint a dohányzás, sokat evés, édesség evés, drogozás, alkoholizmus.

Nézzünk meg egy nagyobb képet, hogy mi történik ilyenkor valójában velünk. Érzelmi állapotunk a létrehozott gondolatainktól függ. Gondolataink lehetnek pozitívak, semlegesek, negatívak. A fizikai világ, a kézzel megfogható környezetünk, az öt érzékszervünkkel befogadott információk hatással vannak a gondolkodásunkra, az épp születő gondolatainkra. Az öntudatraébredés lényege, hogy az ember képes ellenőrzés alatt tartani a környezettől érkező információkat, képes tudatosan beavatkozni a születő gondolatok polaritásának kialakításába, többé nincs kiszolgáltatva az érzelmi állapota a környezetének. Mert az érzelmi állapotunk, a testünkben megjelenő, változó energiák, a megszületett gondolatok energia tükörképei. Így van kölcsönhatásban a test a szellemen keresztül a lélekkel. Test-szellem-lélek. A lélek változik az emberben, a gyerekben még fényes, a gyerek még nagylelkű. A depressziós emberbe csak hálni jár a lélek, alig maradt benne élet, energia, érzelem. A lelkünk érzelmekből épül fel, amelyek a gondolataink energia tükörképei. Amíg az ember nem tanulja meg tudatosan irányítani az elméjét, addig a születő gondolatok az embert körülölelő környezet hatásaitól függnek, így az ember érzelmi állapota teljesen kivan szolgáltatva az általa nem befolyásolható külső körülményeknek. Ha öntudatraébred, vagy valamelyik vallás segítségével tudatmódosító gyakorlatokat végez, akkor kiküszöbölheti a külső környezet hatásait, tudatos gondolatlétrehozással megemelheti érzelmi állapotát, megtarthat egy magasabb érzelmi állapotot, életenergia-szintet.

Képzelj el lelki szemeid előtt egy zongorát. A zongora közepén lévő billentyűk leütésével semleges gondolatok születnek, a legszélső mély hangoknál nagyon negatív gondolatok születnek, legszélső magas hangoknál nagyon pozitív gondolatok születnek. A gondolat megszületését követően hosszabb-rövidebb időn belül, megjelenik a gondolatnak megfelelő érzelem a testünkben. Attól függően, hogy milyen erővel ütöttük le a billentyűt, milyen hangosan szólalt meg a hang. Az érzelem megjelenése a testben testi változásokat is azonnal beindít. A szívritmusa megváltozik, vérnyomás megváltozik, fehérvérsejtek száma megváltozik, izmok feszessége megváltozik. A rekeszizom teljesen elernyedhet, és nagyon nyugodt mély légzésünk lesz, vagy teljesen befeszülhet, görcsösen szoronghatunk. Középütt vannak a semleges billentyűk, mély hangoknál a félelem billentyűk, magas hangoknál a szeretet billentyűk. Attól függ hogy szeretetet, vagy félelemet érzünk, sugárzunk, hogy milyen energia jelent meg a testünkben. Csak akkor lesz erre figyelmes az ember ha öntudatraébredt, és képes folyamatosan megfigyelni, analizálni önmaga működését, és azon belül is csak akkor érti meg a folyamatokat ha képes megtapasztalni szélsőségesen magas vagy mély billentyűk leütését, vagy rendelkezik az érzelmi emlékeikkel. Ha létrehozol egy nagyon erős pozitív gondolatot, és annak megjelenik az energiája, akkor megérted hogy mit jelent a szeretet, megérted hogy maga a magas rezgésű érzelmet, életenergiát hívjuk szeretetnek, mert amikor belédáramlik, elönt, olyankor késztetést érzel elmondani, kimondani embertársaidnak, hogy szereted őket, és egyben nagyon boldog vagy.

Az ember viselkedése, szokásai, táplálkozása változik az egyes kiegyensúlyozott érzelmi szinteken. Újra képzeld el a zongorát, látsz hét oktávot, hétszer ismétlődnek ugyanazok a billentyűk. Nem igaz, hogy nem változik az ember, a saját élettapasztalataim szerint, az ember személyisége, szokásai teljesen átalakulnak az egyes oktávokon belül. Egy hosszabb lelkileg, érzelmileg nehéz időszak után bekövetkezik egy pillanat, amikor az ember elengedi a felhalmozott érzelmeket, megadja magát, elfogadja a veszteséget békével, megbocsájtással. Ezt követően mélyen megnyugszik, és mélyen átváltozik. Más színű ruhákat kezd hordani, más ételeket kíván, új szavak jelennek meg a szókincsében, alig ismer magára. Mintha egy frissítést kapna a telefon, ami után fejlettebb programok jelennek meg.

Minden a szellemmel kezdődik el, a gondolatok forrásával, a gondolkodással. Az ember akkor változik meg, akkor alakul át, akkor vált oktávot, ha gondolkodása elérte az oktáv hangjainak rezgésszintjét. Ha a gondolkodás eredményeként, a nap nagyobb részében a születő gondolatok rezgésszintje a következő oktávval rezonál, akkor bekövetkezik a lélekcsere. Ha bekövetkezik, akkor a lelkünk egy magasabb oktávban lesz kiegyensúlyozva, magasabb érzelmek lesznek az alapérzelmeink, tudatalattinkban szeretet-teljesebb érzelmi minták, programok fognak uralkodni. Ezért változnak meg a szokásaink, mert magasabb oktávban finomabb az ösztönös érzelem által vezérelt automatikus viselkedés.

Egy-egy pillanatra leüssük a magas hangokat, de ahhoz hogy a gondolkodásunk kiegyensúlyozva magas-hangú gondolatok születését eredményezze, sok megpróbáltatáson kell végigmennünk. A lélek adott, csak alkalmazkodik a testben lévő szellem rezgéséhez, a változó a szellem a testben, a megértés, az értelem, az élettapasztalatok feldolgozása után változó gondolkodásmód. Annál magasabb rezgésű a gondolkodásmód, minél jobban átitatja alap gondolkodásunkat a hála tudata. Minél több megpróbáltatás ér minket, minél több lelki fájdalommal megbirkózunk, minél több veszteséget sikerül feldolgozni, annál jobban átitatja a gondolkodásmódunkat a hála tudata. Aki sose éhezett, az nem tudja azt mondani, hogy hálás vagyok, szerencsés vagyok, kiváltságos vagyok, hogy fázok, - mert legalább nem éhezek. Aki megjárta az érzelmek poklát, az már könnyen meglátja mindenben a jót, a szépet, a csodálatosat, a ragyogót. Annak már alap gondolkodása át lesz itatva ezekkel a fényes tudatokkal. És ennek köszönhetően egész nap olyan gondolatai születnek, amelyek a zongora magas hangú billentyűit ütögetik, testükben tartósan magas érzelmi állapotok alakulnak ki, belekerülnek egy testileg nagyon egészséges ellazult állapotba, és állandó szeretetet éreznek, és sugároznak embertársaik felé. Ők a guruk.

Amikor tavasszal kisüt a nap, amikor a szerelmeddel együtt lehetsz, amikor kirándulsz, amikor egy finom ételt készülsz megenni, amikor csodaszép környezetben vagy, amikor szabad napod van, olyankor tudod hogy mennyire szerencsés vagy, kiváltságos vagy, mennyire jó neked. És érzed a gondolataid érzelmi eredményét, boldog vagy, szeretetet sugárzol, javul az egészséged. Nézd meg mennyire jó hatással van rád ha hosszabb ideig megmaradsz ebben a tudatállapotban, a szerelmesek megfiatalodnak, a nyaralásból hazatérők kisimulnak, feltöltődnek életenergiával, ami nem más mint a megemelkedett érzelmi állapot, 10 napig csak a magas hangú billentyűket ütötték le.

Ha boldog akarsz lenni, és szeretnéd megtapasztalni az ezzel járó egészséget is, akkor kezd el tudatosan megtanulni irányítani az elmédet, tudatosan létrehozni magas hála rezgésű gondolatokat. Ahogy az ember lelke megemelkedhet, és elérhet olyan tartósan kiegyensúlyozott érzelmi állapotokat, életenergia-szinteket, amelyekben szó szerint ragyogónak kezdi látni a világot, - megpillantja az aurát, - ugyanúgy a világ elszürkülhet, ha tartósan nagyon szörnyűnek, nagyon rossznak, nagyon szerencsétlenek ítéljük meg magunkat. Egyik napról a másikra nem lehet tartósan egyik oktávból a másikba ugorni, de ha kitartóan létrehozzuk azokat a gondolatképeket, amelyekben nagyon szerencsésnek látjuk magunkat, akkor hetek alatt lépésenként elérjük alapérzelemnek a magasabb hangokat. Ugyanígy, ha nem tudunk feldolgozni egy veszteséget, tartósan nagyon szerencsétlenek gondoljuk magunkat, akkor pár hét alatt elérjük a depresszió szintjét, alapérzelmeink nagyon boldogtalanok lesznek, nagyon alacsony életenergia-szintre süllyedünk, a nap nagy részében szorongva aludni fogunk, mert nem lesz életerő, lélek a testünkben. A gurukban annyi az energia, hogy általában nagy maraton futók, magas életenergia-szinten olyanok vagyunk mint a gyerekek, akik legszívesebben mindenhova szaladva mennének. A gyerek még csodásnak lát mindent, még nagyon szerencsésnek gondolja magát, ezer egy csoda vár rá, a föld a világ még ismeretlen. Kivéve ha a szülők veszekednek, vagy gonoszkodnak, akkor a gyerek érzelmi szintje is tartósan lesüllyedhet.

A hetedik oktávban a legmagasabb hangoknál, a legmagasabb ÉN-nél az ember alig eszik, és csak növényeket eszik, mást nem kíván. Fehér színű ruhákra vágyik. Ezek tudatalatti változások, érzelmek általi automatikus háttér-folyamatok megnyilvánulásai. Ne bántsd magad! Mert ha bántod magad, akkor egyre szerencsétlenebbnek fogod gondolni magad, egyre több olyan gondolatot hozol létre, melynek eredményeként egyre több rossz érzelem lesz a testedben, egyre lejjebb kerülsz az oktávokban, egyre károsabb szokásaid jelenek meg, aktiválódnak a tudatalattidban. Ha eléred az alsóbb oktávokat akkor kívánni kezded a cigarettát, drogot, alkoholt, édességet, több ételt. A tudatalattidban olyan érzelmek jelenek meg, amelyek gondolataidban támogatják, hajtják ezeket a tetteidet. Csapdába kerülsz. Először megalkottad a vágyadat, álmodat, célodat, majd sikertelenség esetén elhitted, hogy szerencsétlen vagy, vesztes vagy, ezek a gondolatok alsóbb érzelmi szinthez vezettek, amelynek eredményeként megjelentek a káros szokásaid, amelyek eredményeként még jobban nem szereted magad, még jobban elkeseredsz akaraterő híján, még jobban szerencsétlenek gondolod magad, tartósan megmaradsz kiegyensúlyozva az alacsony érzelmi szinteken, életenergia-szinteken. Rövid életet élsz, szorongva, aggódva, káros szokásokkal testedet tönkretéve.

Kiszabadulhatsz, ha akarsz. Ott kezdődik, hogy nem bántod magad, elfogadod magad, megbékülsz a jelen állapotával, befejezed a negatív gondolatgyártást, tudatosan elkezded a pozitív változást a szellem szintjén. Azt lereagálja az érzelmi szint, és idővel megnyilvánul a testi-fizikai szinten is. Elvagy hízva, szeretnél lefogyni, elhatározod hogy diétázni kezdesz, de a második nap teleszed magad pizzával. Ekkor nem haragszol magadra, megkeresed a pozitív gondolatot, a hála gondolatot, megkeresed miért vagy szerencsés, miért nagyon jó neked. Azért mert már legalább egy napot kibírtad, nagyon ügyes voltál, ha kibírtad, akkor kifogsz bírni kettőt is. Majd hármat. Szerencsés vagy, mert már eltudtad határozni magad, hogy erőt veszel és belekezdesz. Tudd, hogy minden pillanat egy új kezdet, mindig van remény. És ha el is vagy hízva tudd, hogy szerencsés vagy, mert megkaptad azt az élettapasztalatot, hogy milyen elhízva, általa befejezel ítélkezni majd mások külalakja felett, ha egyszer lefogysz. Ugyanígy a cigarettánál, drognál, alkoholnál, édesnél. Többé ne ostorozd magad, hanem keresd meg a pozitivat. Értsd meg, hogy ha tartósan megmaradsz a hála állapotában, ha tartósan tudatosítod, hogy mennyire szerencsés vagy, kiváltságos vagy, mennyire jó neked, akkor a rezgésed napok, hetek alatt felemelkedik, és elérsz magasabb érzelmi szinteket, oktávokat, azt fogod észre venni, hogy nem kívánod a cigarettát, édeset, sokat evést, mert megváltozott a tudatalatti mintád, a megváltozott érzelmi szinttel.

És ha feljöttél, akkor fojtathatod álmaid, céljaid elérését. Ugyanígy tudatosan kikerülheted a negatív gondolatokat. Haladj lépésről lépésre, és ne engedd be a tudatodba asikertelenség, veszteség gondolatát. Mindig találd meg a jót, a sikert, mindig találd meg azt a gondolatképet, hogy miért vagy szerencsés a nehéz élethelyzetben is. Veszteség ér, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted, ez teljesen normális. Lényeg az, hogy pozitiv választ adj, legalább már nem kell az elejéről kezdenem, a veszteséget építő jelleggel használom fel, levonom a következtetést, és ez a tudás segíteni fog a jövőben, hogy éber legyek hasonló helyzetekben a veszélyre. Milyen szerencsés vagyok, hogy a hiba által ilyen tudáshoz jutottam, mennyivel nagyobb esélyem lett arra, hogy ezután elérjem a célom, learassam a sikert.

Ugyanígy a szerelemben. Ha elhagytak, gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy nem egy szigeten éltetek ketten, hanem több milliárd nő, vagy férfi várja még, hogy megismerkedhessen veled. Ha elhagytak, adj hálát a tapasztalatnak, a jövőben már nem kell újra átélned a lelki fájdalmat, mert tudod hogy milyen viselkedésre kell figyelned, ismerni fogod a jeleket, amelyek nem őszinte szeretetről árulkodnak akár a saját viselkedésedben, akár a párod viselkedésében. Mennyire szerencsés vagy, hogy rendelkezel ezzel az élettapasztalattal a jövőben, mennyire bátran kezdeményezhetsz kapcsolatokat ezután, nem kell félned a fájdalomtól. És ha még lesz, akkor azokból is tanulni fogsz, azok is segíteni fogják a jövődet, nincs hiba, csak a fejlődésedet, sikereidet támogató leckék megtapasztalása van. Szerencsés vagy, hogy egy ilyen világban élsz, amely segít megtanítani hogyan legyél egyre boldogabb, hogyan érjed el álmaidat.

Mindenben találd meg a jót, mindenben találd meg, hogy miért köszönheted meg, hogy miért vagy szerencsés, miért nagyon jó neked. Ha egy tégla a fejedre esik, akkor örömmel kiabáld ki, hogy te vagy a világ legszerencsésebb embere, mert nem egy egész talicskányi esett. Ülhetsz egy várban, ha azon fogsz rendszeresen gondolkodni, panaszkodni, hogy veszteség ért a tőzsdén, akkor nem leszel boldog, ülhetsz egy börtönben, ha azon fogsz gondolkodni, hogy milyen szerencsés vagy, hogy nem mexikóban vagy börtönben, akkor boldog leszel. Földön alszok, éhes vagyok, de legalább nem esik rám az eső, legalább nem mínusz 20 fokban didergek, de jó nekem. Kastélyban vagyok, puha párnán, de a tőzsde ma esett, de rossz nekem. Senkitől, semmitől nem függ a boldogságod, csakis a saját gondolataidtól. Szerelmesek is csak addig éreznek és sugároznak szeretetet, addig éreznek boldogságot, amíg szerencsésnek gondolják magukat, hogy egymás közelében lehetnek. Ha elkezdik megismerni egymást, hibákat találnak a másikban, már nem találják magukat annyira szerencsésnek, akkor eltűnik a kezdetleges magas érzelmi szint, eltűnik a mámor. Nem kell egy másik ember, hogy azt érezd amit a szerelmesek, hogy akkora szeretetet, olyan boldogságot érezz, mint a szerelmesek, ha képes vagy tudatosan elérni, kialakítani, és hosszabb ideig fenntartani a nagyon jó nekem, nagyon szerencsés vagyok lelkesedő tudatállapotot, akkor megtapasztalod a szerelmet, és nem lesz aki elhagyjon, nem fog függni a boldogságod semmi külső eseménytől, változótól, itt kezdődik a Földi mennyország. Ez a boldogságod és felemelkedésed kulcsa, ennek a folyamatnak a megértése.

Ha így teszel pár hét, hónap leforgása alatt megértheted mit jelent a szeretet, mert folyamatosan szeretet fogsz érezni, sugározni, a tested egész nap ellazult lesz, elernyed, beszéded meglassul, hangod elmélyül. Tested feltöltődik fénnyel, sejtjeid felszívják magukat, és megérted mi történt Jézussal, Buddhával. Megérted miért beszéltek annyit a szeretetről, háláról.

Sikeres felemelkedést kívánok mindenkinek! Szeretlek benneteket!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése