Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 4., csütörtök

Értékelés - a varázslat misztériuma

Értékelés - a varázslat misztériuma


Több cikkben részletesen írtam a szeretetről, könnyen megérthető, hogy nem lehet parancsszóra szeretni. A szeretetteljes ember, szeretetteljes ösztönös viselkedés akkor jelenik meg, amikor az ember aurája, energiateste feltöltődik életenergiával. Ami megtörténhet egy erőteljes beáramlás következményeként, vagy megtörténhet kisebb megnyitódás következményeként, ha a megnyitódás hosszabb ideig kiegyensúlyozva megmarad, mint például egy nyaralás alatti feltöltődés.

Nem lehet parancsszóra szeretni, a szeretetteljes ösztönös, öntudatlan viselkedés csak akkor jelenik meg, ha elértük a szükséges életenergia-szintet. Viszont lehet parancsszóra tudatállapotot váltani, az már lehet akaratlagos, tudatos, melynek következményeként változások indulnak meg az energiatestünkben, elérjük a feltöltött állapotot, és a nap hátralévő részében már szeretetteljes lesz az öntudatlan, ösztönös viselkedésünk. Milyen a szeretetteljes viselkedés? Nézzük meg a gyerekeket, olyan. Nem tudsz haragot tartani, megbocsájtó vagy, késztetést érzel azt mondani másoknak, hogy szereted őket, szépeket mondani, megdicsérni őket, felidézni olyan emlékeket amikor jót cselekedtek, segítettek minket, vagy másokat, elmondani nekik, hogy milyen jó emberek. Amikor bennünk van a szeretet, elérjük a magas rezgésszintet, feltöltődik az auránk, olyankor nem látunk rosszat, a rossz kevésbé jó lesz, mindent jónak látunk, jó, jobbnak, legjobbnak. Késztetést érzünk, hogy érintéssel is kifejezzük amit érzünk, kedvünk van valakit átölelni, mellé bújni, megsimogatni. Azon gondolkodunk, hogyan csinálhatunk örömet embertársainknak, az állatoknak, Földanyának. Öntudatlanul azon jár az eszünk, hogy kit lepjünk meg, elképzeljük milyen boldog lesz egy ismerősünk, és arról szól a napunk, életünk, hogy meglepetéseket készítünk, örömöt adunk. Ilyen az ösztönös szeretetteljes ember. De parancsszóra nem lehet ösztönösen szeretetteljesen viselkedni.

A titok a tudatosságban van, eltudjuk érni a magas rezgésszintet, ha tudjuk hogyan működünk, hogyan rakott össze minket Isten, tudjuk mit kell tennünk, hogy megemeljük az életenergia-szintet. Ez a folyamat tanulható, gyakorolható, megtapasztalható, finomítható. Van út arra, hogy megjelenjen az ösztönös szeretetteljes viselkedés bennünk. Tudom, mert sokszor megtapasztaltam, még nem világos minden, de biztos vagyok abban, hogy ez az út járható, működőképes. Nagyon sok tapasztalatom van, amik sokkal több, mint furcsák, a varázslatos szó a megfelelő, amivel le tudnám írni őket. Ha eléred a tudatos gyakorlatsor eredményeként a rezgésszint változást, nagyon sok furcsaságot kezdesz erőteljesen tapasztalni. Nem veszel be semmi drogot, tudatmódosító szert, csupán az elmédet használod, a tudatodat formálod, hogy az energiaváltozás megtörténjen a testedben.

És itt jön a képbe az értékelés. Olvasd el az előző cikket, a káprázatosan gyönyörű című cikket. Úgy tudod elérni, hogy megemelkedjen az életenergia szinted, hogy a tudatodat felkészíted a szépségre, szeretetre. Ezt úgy teszed, hogy először is elhatározod, hogy a következő egy órában rezgést fogsz emelni, energiát engedsz be az aurádba. Erről nem tanítottak az iskolában, nagyszüleid, szüleid nem beszéltek az energiatestedről, mert az emberiség most érkezik arra a tudatszintre az evolúciós fejlődésnek köszönhetően, hogy tudatosult benne, hogy létezik lényének ezen energiarésze. Ez létezik, ez van, ez működik. Ez az első lépés, hogy tudatosan felkészíted az elméd, hogy mi fog következni az elkövetkező egy órában. A következő lépés, hogy felszabadítod a figyelmed, melynek nagy része le van kötve a tudatodban, előreprogramozott feladatokra, figyelem pontokra. Ez természetes a nyugati rohanó világban, képben kell lenned, állandóan sok feladatot kell észben tartanod, sok olyan feladat van amit nem felejthetsz el, emlékezned kell rá, hogy ne hibázz. Amikor nyaralsz, akkor ezeket a figyelem lekötő pontokat felszabadítod, ezt nevezzük annak, hogy kikapcsoljuk az elmét, kikapcsolódunk. Felszabadítjuk a figyelmet. Ezt legkönnyebben szintén úgy tudod megtenni, hogy tudatos vagy az elmestruktúrádra, tisztában vagy vele, hogy elméd nagyon is számítógépszerű, határidőnapló szerű, figyelmet kell fordítanod arra, hogy bezárd az épp nem használt programokat, felszabadítsd a memóriát, hogy nagyobb figyelemmel összpontosíthass egy kijelölt feladatra. Tudatosítod, hogy az elkövetkező egy órában nincs szükséged semmire, kikapcsolhatsz, biztonságban vagy, nem fog elromlani, tönkremenni semmi, ha nem leszel képben, nem tartod kontroll alatt a dolgokat. Ezt meg kell beszélned magaddal, megerősítésként, ezt párszor el kell mondanod magadban, magadnak, mantraszerűen, csak is így csukódnak be a programjaid, így szabadul fel a figyelmed. Nincs mitől félnem, kikapcsolhatok, minden a legnagyobb rendben van, ez az egy óra az enyém kikapcsolt állapotban. Párszor sorold el magadnak. Te tanítottad meg az elméd, hogy figyelmed egy részével mindig figyeljen arra, hogy szerdánként viszik el a szemetet, ez alatt az egy óra alatt neked kell megtanítanod az elméd, hogy egy olyan időszak következik, amikor elfelejtheti ezt a feladatot. Ezért meditálunk, így kapcsoljuk ki az agyat, a számítógépet, így szabadítjuk fel a figyelmet. Ha összpontosult, akkor jön a harmadik lépés.

Harmadik lépésként elindulsz elkápráztatóan szépet keresni. Nem azért kelsz fel reggel, hogy megetesd az állatokat, vagy elindulj munkába, hanem azért hogy rezgést emelj, először is életenergiához juss. Felkészíted a tudatodat a rezgésemelésre, felkészíted arra, hogy a következő egy órában energiát fogsz magadba engedni, amely úgy működik, hogy tudatodat szépre, gyönyörűre, csodálatosra irányítod. Elhatározod, hogy megnézed a napfelkeltét, mint egy színházi előadást. Előre felkészíted a tudatod, hogy ez gyönyörű lesz, majd leülsz kikapcsolt elmével, és elkezded sorolni magadban, hogy milyen gyönyörű látvány a napfelkelte. Nézed, és mondod magadban, hogy csodálatosan szép vagy, káprázatosan gyönyörű vagy. Majd elindulsz egy erdei, vagy akár egy városi sétára is, amelynek az lesz a célja, hogy szépet keress. Nem azért fogsz sétálni, hogy üzletbe menj, nem csak véletlenül fogod észrevenni a virágokat, hanem az lesz a fő célod, hogy keresd a virágokat, szép kapukat, épületeket, felhőket, figyelmed tudatosan keresse a szépet, gyönyörűt, és ha megtalálod, akkor megpihenteted rajta tekinteted, és megalkotod magadban a gondolatot, kimondod szóban, hogy milyen gyönyörű vagy. Törekedsz arra, hogy káprázatosan szépnek találd, bámuld meg visszafojtott lélegzettel. Ezt kell tenned a tudatoddal, ezt csinálhatod akaratlagosan, tudatosan, az energiafeltöltődés megindul, ha jól csinálod, akkor egy óra alatt akkora töltést kapsz, hogy a nap hátralévő részében már öntudatlanul, ösztönösen is ilyenek fogod látni a világot. Gondolkodj el az életeden, szerelmesen gyönyörűnek látod a világot, miután órákat bámultad a szerelmedet, akit gyönyörűnek találtál. Nyaralásból hazajössz, és szépnek látsz mindent. A varázslat megtörténik. Energiatested van, amelybe energiát engedhetsz be ha eléred a teljes félelemmentes tudatállapotot, a gyönyörre irányított tudatállapotot. Ez a tudatgyakorlat ugyanolyan, mint a futás. Rá kell szánnod magad, ha rá szánsz egy órát, megváltozik a napod, felkerül a rózsaszín szemüveg, mindent szépnek, ha nagyon magas rezgésszintet értél el, akkor mindent gyönyörűnek fogsz látni. A futás is azért tölt fel lelkileg, mert önmagadat értékeled a futás alatt, saját magad látod gyönyörűnek, hogy van akaratod futni. Ha rászánod magad, akkor jobb ember leszel, olyan amilyenről Jézus beszélt, amilyenek Jézus tanított. A szeretet nem születhet meg parancsszóra, de a tudatállapot változást elérheted önismerettel, tudatossággal parancsszóra, melyet követ a szeretetteljes ember.

Az is nagyon sokat segít az értékelésen kívül, hogy elkezdesz szeretetteljes lenni tudatosan. Ha tudod milyen vagy ösztönösen magas rezgésszinten, akkor könnyen megteszed azokat a cselekedeteket direkt, tudatosan is. Itt is ugyanaz történik, mint a figyelem szépre irányításánál. Ha önzetlen vagy, egy órát arra töltesz, hogy másoknak örömet okozz, akkor a tudatállapotod megnyitja az energiakaput, egy óra után már ösztönös lesz a jó cselekedet késztetésed.

Légy szeretetteljes ember, itt az út, szánj egy órát naponta arra, hogy jobb ember legyél, és általad jobb hely legyen a világ. Hidd el nagyon boldog leszel. Nem csak a világ számára leszel örömforrás, hanem a magas energiaszint neked is eksztatikus, eufóriás boldogságot fog adni. Elégedettnek, szerencsésnek, áldottnak, békésnek, végtelenül boldognak érzed magad a megemelkedett rezgésszinten, állandóan mosolyogsz órákon keresztül. Ha hónapok után feltöltötted az aurádat teljesen, akkor állandó állapotod lesz az eufória, oktalan mosoly. Ez a mennyország. Én ezt megéltem, öntudatlanul kerültem a teljes félelemmentes tudatállapotba, nagyon sok furcsaságot tapasztaltam fél év alatt, amelyeket 4 éve elemezek, és próbálok megértéshez jutni, önismerethez jutni. Hogyan jutottam öntudatlanul a keskeny ösvényre, és hogyan találhatom meg tudatosan is a Jézus által tanított keskeny ösvényt, amely a mennyországba vezet.

Nagyon könnyen úgy tudsz egy órát önzetlenül viselkedni, ha kimész a természetbe és elkezdesz szemetet szedni. Földanyának fogsz örömet okozni, őt teszed boldoggá, ha nem is látod, érezni fogod. Ha elindulsz szépet keresni, vidd magaddal a telefonod, és fényképezd le a fókuszpontokat. Oszd meg ismerőseiddel, had töltődjenek belőle ők is, had lássanak ők is szépet, csodálatosat, gyönyörűt, káprázatosan gyönyörűt, szeretetet. Oszd meg a facebook-on, instagramon, had találják meg véletlenül, ha nem is értik hogyan működnek, az a pár pillanat amíg a figyelmüket gyönyörűre irányítják, megnyitja bennük a forrást, töltődnek picit, boldogabbak lesznek, több szeretet lesz bennük. Van egy csoport amely az értékelésre született, egy ideje én is hanyagoltam, mert nem értettem még teljesen mi történik velem a hálaadás, értékelés alatt, de ma már elég szépen megértettem. Ha akarsz csatlakozz, jelentkezz, oszd meg te is a téged körülölelő szépséget, had töltődjünk belőle. Írj üzenetet, és felveszlek a csoportba.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése