Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 8., hétfő

Élve a mennyországban / 2.rész

Élve a mennyországban / 2.rész



(Rövid tartalom: ebből a részből megtudhatod, hogyan kell felkészülnöd a rezgésemelés megkezdésére. Megtudhatod, hogy mitől függ, hogy jó napod van, vagy szar napod van. Megtudhatod, hogy mit jelent a félelem, hogy világunkban hogyan folyásolják be a sötét életenergiák az emberek döntéseit. Megtudhatod, hogyan győzheted le őket gondolati szinten, hogy ne kelljen megtapasztalnod a félelmeidet a fizikai síkon a valóságban is.)

Ebben a részben leírom az összes tapasztalatom, megfigyelésem a rezgésemelésről. A figyelmünkön múlik, hogy a megfigyelt gondolatainkat, milyenek értékeljük ki, jónak vagy rossznak. Ha jó napod van, akkor mindent szépnek látsz, ha rossz napod van, akkor mindent szürkének látsz. A világ nem változik meg, csak a te szemszöged. Azért változik meg a szemszöged, mert megváltoztak az érzelmeid. Azért változtak meg az érzelmeid, mert megváltoztak a gondolataid. Olyan gondolatokat figyeltél meg, amelyeket a tudatod rossznak ítélt meg. A jelenidőben, a tudatod attól függően ítéli meg a figyelmed középpontjában lévő gondolatokat jónak, vagy rossznak, amit a jövődről tud. Ha tudod, hogy csodás, jó dolgok előtt állsz, akkor pozitívan látod a világot, kedves vagy mindenkivel. Ha tudod, hogy szörnyű, rossz dolgok előtt állsz, akkor negatívan látod a világot, morgós vagy mindenkivel. Ha tudod, hogy pár nap múlva kirándulni mész, akkor jó a kedved. Ha tudod, hogy nem sokára nyári szünet, akkor jó a kedved. Ha tudod, hogy lassan itt a karácsony, akkor jó a kedved. Ha tudod, hogy egy napsütéses nap vár rád, akkor jó a kedved. Ha tudod, hogy lassan itt a tavasz, akkor jó a kedved. Ha tudod, hogy nem mehetsz el szabadságra, mert az egyik kollégád megbetegedett, akkor rossz a kedved. Ha tudod, hogy péntek van, és vár rád a hétvége, akkor jó a kedved. Ha tudod, hogy pár nap múlva szeptember, akkor rossz a kedved. Ha tudod, hogy vége az ünnepeknek, január van, vissza kell állnod a munkába, akkor rossz a kedved. Ha tudod, hogy esős nap előtt állsz, akkor rossz a kedved. Ha tudod, hogy megjött az ősz, akkor rossz a kedved. Ha tudod, hogy vasárnap estére van, hétfőn megint munka, akkor rossz a kedved.

Mindig attól függ a figyelmed, amit a jövődről tudsz. Mindig attól függ, hogy a figyelmed középpontjában lévő gondolatokat jónak, vagy rossznak ítéled meg, hogy mit tudsz az elkövetkező napjaidról, heteidről, éveidről. Amilyen energiaértékű lesz a figyelmed középpontjában kiértékelt gondolat, olyan életenergiaszinttel töltődsz fel, olyan érzelmekkel töltődsz fel. Az érzelmektől függ a kedved. Az érzelmek, visszahatnak a gondolataidra, egyre lejjebb süllyed az érzelmi állapotod, vagy egyre emelkedettek lesznek az érzelmeid. Amikor kirándulni mész, olyankor reggel úgy ébredsz fel, hogy a mai napon is sok csoda vár rám. Megnézem a tengerpartot, finomakat eszek, fürdök, búvárkodok, sétálunk a homokban, megnézzük a kikötőt, a naplementét. Délután megnézzük a vulkánt a szigeten, este koktélozni megyünk a parti diszkóba, majd hajnalban tábortüzet gyújtunk, és hallgassuk a hullámok zenéjét. Minden nap van egy kisebb kirándulás, minden napra szebbnél-szebb, csodálatos programok vannak, betervezve, reggelente úgy kelsz fel, hogy nem tudod minek örüljél jobban, mert az egyik gondolat örömtelibb, mint a másik. A tudatod tudja, te tudod, hogy vár rád a Földi mennyország, a jelen pillanatban, a figyelmed középpontjában lévő összes gondolatot csodálatosnak ítéli meg. Még a kutyaszarnak is örülni tudsz. Az ember mindent gyönyörűnek lát, mélyeket lélegzik, hatalmas életszeretetet érez. A család megfürdik egymás örömében, és egymásnak mutogatják, hogy nézd ezt milyen szép, nézd azt milyen csodálatos, mindenben meglátjuk a szépet. Figyelmünk teljesen a kívül van, teljesen kijövünk a gondolataink világából, látni kezdünk, hallani kezdünk, érezni kezdünk. Mindent észreveszünk, és mindent megcsodálunk. Az utak mellett a házak formáját, a madarak hangját, a szellő illatát, minden érzékszervünkkel erősen érzékeljük a környezetünket, erősen a jelenlétben, most-ban vagyunk.

Ennek az emelkedett érzelmi állapotnak az ellentéte, amikor tudjuk, hogy az elkövetkező napok, hetek, évek szörnyűek lesznek, rossz dolgok várnak ránk. Ilyen napok alatt nem tudjuk meglátni semmiben a szépet, a jót, mindenben a rosszat látjuk, mindenért morgolódunk. beszólogatunk, vitatkozunk embertársainkkal, bosszúskodunk, irigykedünk. A figyelmünk a gondolataink világában, van kifele alig figyelünk, épp csak annyira, hogy ne lépjünk ki az úttestre.

A rezgésemelés arra tanít meg, hogy tudatosan felépítsél egy olyan jövőképet, amely pozitívan befolyásolja a jelen pillanatban, - a figyelmed középpontjában lévő gondolatok rezgésszintjét. Megtanít arra, hogy hogyan építsd fel, és hogyan tartsd meg. A jövőkép visszahat a jelenre, majd a jelen visszahat a jövőre. Minél pozitívabbra értékeled a jelen pillanat megfigyeléseit, annál pozitívabban fogod érzékelni a jövődet. Kölcsönhatásban vannak. Napról-napra egyre boldogabbnak, örömtelibbnek fogod látni a jövődet, egyre emelkedettebbek lesznek az érzelmeid, és egyre több szépet fogsz meglátni. Idővel eléred azt a tudatállapotot, amit kirándulásokkor szoktál elérni, reggel úgy fogsz felkelni, hogy tudod, hogy csodák várnak rád. Újra olyan boldog leszel, mint gyermekkorodban. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, meg kell tanulnod tudatossá válni. Fel kell adnod, az eddigi ösztönös életedet, és meg kell tanulnod gondolataidat tudatosan irányítani. Nem olyan nehéz feladat ez, nem kell megijedni, egy kis kitartással, gyakorlással, átveheted irányítást. Nagyon sok tanítás született, milyen gyakorlatokat kell végezni, mire kell odafigyelni, hogyan épül fel az ember kvantum biológiája, minél több ismeretet lesz a működésedről, annál könnyebben fogod tudni, önmagad tudatosan irányítani. Az első, és legfontosabb, hogy megállítsd az automatikus rendszert, tudatosan belépjél a gondolataid világába. Ehhez el kell csendesítened a tudatod, figyelmed a saját gondolat áramlásaidra kell irányítani, és tudatosan csendet kell teremtened. Ezt a tudatállapotot hívja a keleti vallás meditációnak, a kereszténység imádkozásnak. Amikor létrehoztad a csendet, akkor létrehozol egy látomást, amelyben a tengerparton sétálsz, és ezt a gondolatképet csodálatosnak ítéled meg. Addig nézed a lelki szemeiddel a gondolatképet, és addig mondogatod önmagadban, hogy milyen csodálatos, hogy a tengerparton sétálsz, milyen boldog vagy, amíg el nem kezded érezni. Ha sikerült, akkor megjelent a testedben a gondolatnak megfelelő érzelem, valóban érzed a boldogságot. Meditálni kezdetben nagyon nehéz, mert lesüllyedt érzelmi állapotokban, figyelmünk egyre jobban befele fordul a gondolataink világába, és egyre jobban megosztódik, nehéz összpontosítani, nehéz fent tartani a látomást, és nehéz boldognak megítélni. Sok egyéb gondolatkép beugrál a figyelmünk elé, amelyeken aggódunk, gondolkodunk tudatalatt. Nem baj ha nem sikerül, első lépésnek csak azt kell felfogni, hogy a tudatos irányítás első lépése, hogy rászánjuk magunkat a tudatos gondolat megfigyelésre. Ha azt mondjuk, hogy engem ez nem érdekel, ezer dolgom van, minthogy csendben üljek, semmit se csináljak, akkor továbbra is kiszolgáltatva maradunk a környezetünknek, érzelmeinknek, ciklikusságoknak.

Csakis akkor tudjuk felemelni magasabb életenergiaszintekre az érzelmi szintünket, ha tudatosan gyakorolunk, tudatosan megfigyeljük rezgésszintünket. 7 szinten horgonyozhat le az érzelmi állapotunk, a 7 csakrának megfeleőlen. A nyugati világban az emberek általában a 2-3-4-ik érzelmi szinteken vannak kiegyensúlyozódva. Amikor eldöntöd, hogy megemeled a rezgésszintedet a 7-ik szintre, akkor találkozni fogsz olyan erőkkel, akik ebbe bele akarnak szólni. Egy magasabb dimenzióból nézve, a te tested egy kehely, egy akkumulátor, amely megtestesít egy energiaszintet a 7 energiamezőből. Az összes energiamező tudatos, mindegyik arra fog törekedni, hogy a saját rezgésszintjén maradj lehorgonyozva. Az alsó fele a sötétség erői, a felső fele a fény erői. A sötétség és a fény harcol a testekért, mindkettő arra törekedik, hogy minél több ember rezegjen a saját mezőiknek megfelelő érzelmi szinteken. Amikor te eldöntöd, hogy olyan boldog leszel minden nap, mint a kirándulások alatt, és tudatosan elkezded a rezgés emelő gyakorlatokat, akkor a sötétség erői támadásba lépnek. A testben jelenlévő érzelem nem más, mint életenergia, amely élő energia. Minden érzelem tudatos, minden energiamező tudatos, élő energiák, amelyek a gondolataink szintjén befolyásolják a döntéseinket. Erre gondol a Mi Atyánk ima, amikor azt mondja, hogy szabadíts meg a kísértéstől. Minél jobban lesüllyednek az érzelmeink, annál agresszívabb energiák járják át testünket, annál gonoszabb gondolatokkal töltik meg az elménket. Ha a sötét energia azt látja, hogy te felakarsz emelkedni a fénybe, akkor mindent meg fog tenni azért, hogy megőrizze a testedet tartályként, ugyanúgy ahogy Jézus történetében is elment a juhász az egyetlen elkóborolt birkáért. Nem könnyű felemelkedni a pokolból, a félelem rezgésszintjéből, a mennyországba, a szeretet rezgésszintjére. A sötétség erőinek a fegyvere a félelem, maga az érzelem a félelem. Csakis akkor tudsz felrezegni, ha képes vagy legyőzni félelmeidet, mert máskülönben a sötét erő megtalálja az utat, hogyan húzhat le megint. Amíg félsz, addig látja a gondolataidat, látja a tudatalattidat, nyitott könyv vagy számára. Amikor már megemeled a rezgésed, megemeled az érzelmi állapotod, akkor már menekül előled, mert a fény kioltja a sötétséget. Amikor belekezdesz a rezgésemelésbe, több fronton változtatni kezdesz, pl. a táplálkozásban, leteszed a cigarettát, elkezdesz futni, meditálni, természetben sétálni, önzetlen cselekedeteket csinálni, az ember kvantum biológiáját kutatni, akkor azonnal támadni fog a sötét erő, megfog próbálni visszahúzni. Sokszor tapasztaltam hihetetlen véletleneket, amelyekről megvoltam bizonyosodva, hogy tudatos erők állnak mögötte.

A cigaretta a harmadik energiamező tevékenysége. Amíg dohányzol, addig azon fogsz gondolkodni hogy dohányzol, és ennek a gondolatnak a rezgésszintje, a harmadik mező rezgésszintjének megfelelő. Amikor megemelkednek az érzelmeid, 4-5-6-7 ik mezőkre, akkor többé nem kívánod a cigarettát, undorodsz tőle. Ugyanígy megváltozik a táplálkozási szokásod. Minél magasabb érzelmi szinteket érsz el, annál kevésbé kívánod a húst, cukrot. Ezért vannak a katolikus vallásban böjtök, a böjtök alatt segítsük a rezgésünk emelkedését, a fizikai testünkön keresztül is. Én sokszor tapasztaltam, hogy amikor eldöntöttem, hogy befejezem a dohányzást, akkor tízen kínáltak meg egy óra alatt. Ha fogyni akartam, akkor kedvenc kajáimat főzték. Ma már tudom, hogy a sötét erők könnyen hatással vannak a világunkra, ismeri a gondolataidta, ismeri a hasonló rezgésen élő barátaid, rokonaid gondolatait, és képes észrevétlenül gondolatokat beültetni, amelyekről nem tudatosítjuk, hogy nem a mi ötletünk volt. Eltervezed, hogy meglátogatod délután a nagynénéd, aki épp azon gondolkodik, hogy mit főzzön, és az ötlet megszületik, pont a kedvencedet főzi. Az erős dohányos barátodnak eszébe jut, hogy meglátogat aznap. Pont koccintanod kell a barátokkal. És ha van elég akaraterőd, ellen állsz minden kísértésnek, akkor idegeneken keresztül támadnak meg. Ellopják a pénzed, rád kiabálnak az utcán, elcsábítják a barátnőd. Sok féle képen próbálja a sötét erő azon embertársaid tettein keresztül lehúzni az emelkedő érzelmeidet, akik alsó érzelmi szinteken vannak kiegyensúlyozódva. Neked el kell döntened, hogy felemelkedsz a mennyországba, vagy a félelem végett itt maradsz a pokolban. Sok olyan családtagod, barátod, ismerősöd lesz aki nem szándékozik megemelni a rezgésszintjét, majd egy másik életben fog eljutni a magasabb érzelmi szintekre. A sötét erő mindent megtesz majd, hogy ne menekülj ki a karjai közül, eléri hogy elveszd az összes barátod, családtagod, hogy senkid se maradjon. Egyedül maradni nagyon félelmetes dolog, mindenkit elveszteni aki szeretett, sőt mindenki haragudjon rád, aki szeretett, nagyon félelmetes dolog. És a sötét erő összehozza, ez is egy megpróbáltatás. Ez is félelem, a sötétség fegyvere. Nekem nem maradt senkim, nem féltem feljebb lépni, nem érzek félelmet, hatalmas szeretetet érzek. Nem csak a család tagjaim, nem csak a barátaim, ismerőseim felé, hanem az egész világ felé, az élet felé. Ha legyőzöd az összes félelmet, akkor a sötétség helyére beáramlik a fény a testedbe, ahonnan a félelem kiürül, oda beáramlik a szeretet. Ha kiürül belőled az összes félelem, akkor hatalmas szeretetet kezdesz érezni oktalanul is. Olyan vagy, mint egy kehely, amelybe nem lehet benne egyszerre mindkettő energia, vagy az egyik, vagy a másik. Az egyik kinyomja belőled a másikat.

Ha az ember legyőzi a félelmeit, teletöltődik szeretettel, megemelkedik magasabb érzelmi szintekre, akkor tudáshoz jut. Ahogy az alsóbb mezők is képesek hatni a gondolatainkra, gondolatokat ültetnek az elménkbe, amelyekről azt gondoljuk, hogy a saját ötleteink, úgy a felsőbb mezők is képesek kommunikálni. Én csak leírom azokat a gondolatokat, amelyekkel tele van a fejem. Addig fogok írni, amíg nem fogynak el, amíg ez a tanítás nem kerül könyvbe, amíg ez a tudás nem lesz elérhető az emberiség számára. A tudás legyőzi a tudatlanságot, a fény legyőzi a sötétséget, a szeretet legyőzi a félelmet. Nagyon félelmetes volt hátra hagyni a családtagjaimat, de egy belső hang azt mondta, hogy ne féljek, az emberiségnek szüksége van segítségre. Tudtam, hogy a világunk szakadék felé halad, változásra van szükség, nem szabad félni, áldozatot kell hozni az emberiségért. Tudtam, hogy a feltáruló tudás idővel a családomnak is kapaszkodó lesz, általa megértéshez jutnak, megértik döntéseimet, és segíthetem a felemelkedésüket. Napról napra emelkedik a rezgésem, egyre nagyobb a figyelmem, egyre tisztábban látom a nagyobb képet,úgy gondolom jól döntöttem. Kellenek emberek akik elhozzák a tüzet a villámcsapástól, kellenek úttörők akik után már könnyebben megküzdenek az emberek a félelmeikkel. Ha az ember képes legyőzni a félelmét, akkor Jóisten támogatni fogja, a szeretet minden nehézségen átsegíti, megállíthatatlan lesz.

Ha az ember feljebb akar emelkedni, akkor le kell győznie a félelmeit. Ez a rezgésemelés első lépése. Tudatosan kell felfognia, mit jelent a félelem, milyen a sötétség természete, hogyan éri el az embert a gondolatain keresztül, mely érzelmek tartoznak a pokoli rezgésszintekhez. Az első, és legeslegfontosabb azt felfogni, hogy ami félelmet letudunk győzni gondolatban, azzal nem kell a fizikai síkon megküzdeni. Az egész reinkarnáció arról szól, hogy legyőzd a félelmeidet, legyőzd a dualitást. A jó és a rossz fogalma a félelemhez tartozik, a szeretetnél már csak jó van. Valami nagyon jó történik veled, és a sötét erő megpróbál belopakodni a tudatodba, megpróbálja elültetni a gondolatot benned, hogy elveszted az embert, a tárgyat, amitől a boldogságod függ. Ha egy anyának eltűnik a gyermeke, mindjárt a leghorrorisztikusabb gondolatképeket látja lelki szemei előtt. Az embernek meg kell tanulnia higgadtnak maradni, gondolati szinten legyőzni a negatív gondolatképeket, és jó dolgokra gondolni. Ez csakis az elfogadással sikerülhet, ha készek vagyunk elfogadni minden élethelyzetet, készek vagyunk megadni magunkat Jóisten akaratának. Csakis így védekezhetünk a félelmetes gondolatokkal szemben. Ha a csatát elvesszük, akkor a gondolat megnyitja az alsó csakrakaput, és megtapasztaljuk a gondolatunk rezgésszintjének megfelelő érzelmi állapotot. A pokoli érzelem belénk áramlik és megtestesül, agresszív démonok leszünk, legyőzött minket a félelem, legyőzött minket a sötét erő. Ha valamin sokat aggódunk, azt bevonzzuk, megtapasztaljuk. Így fejlődünk, ez a reinkarnációink célja, hogy minél immúnisabbak, ellenállóbak legyünk a félelmeknek. Jóisten látja a félelmeinket, és engedi őket megtapasztalni, újra és újra, egészen addig, amíg már nem félünk többé. Az első hármasnál félve mész haza, a tizediknél nem érdekel. Ha először rabolják el gyermeked akkor pszichiátriára kerülsz, ha tizedszer akkor már tudod mit kell tenned, higgadt maradsz. Ha elönt minket a félelem, olyankor elvesztjük a tudatosságunk, nem vagyunk képesek koncentrálni a figyelmünket, több száz felé osztódik, több száz kérdés lesz egyszerre, és összezavarodunk. Ha nyugodtak maradunk, legyőzzük a horrorisztikus gondolatképeket, nem nyitjuk meg testünkbe a pokol energiabejáratait, akkor tudatunknál maradunk, képesek vagyunk gondolkodni, megoldásokat találunk.

Mielőtt a rezgésemelést megkezded, ezt gyakorolnod kell, fel kell készülnöd a sötét erő támadásaira. Tudatosítsd, hogy ha sikerül a félelmet gondolati szinten legyőznöd, akkor nem kell megküzdened vele a valóságban. Napjainkban feltárulnak a kapuk, egyre több ember hozza le a tudást, a tudás segítségével sokkal könnyebb megküzdeni a sötétséggel. Élj a lehetőséggel, lovagold meg ezeket a tudatossági hullámokat, hogy ne kelljen vakon küzdened az elkövetkező életeidben ugyanezen félelmek ellen. Ha gondolatban leküzdöd, akkor nem kell leküzdened a fizikai síkon. El kell hagynod a dualitást. A sötétséget csakis úgy győzheted le, ha megtanulod szeretni. A sötétséget csakis fénnyel lehet kioltani. A sötétség meg fog próbálni dualitásban tartani. Nagyon boldog leszel hogy szerelmes lettél, és beférkőznek a gondolatok, hogy jaj ha elhagynak akkor mit ér az életem nélküle. De boldog vagyok hogy vannak szüleim, de mi lesz velem ha meghalnak. Boldog vagyok, hogy sikeres vállalkozásom lett, de mi lesz velem ha csődbe megyek. Boldog vagyok, hogy van cigarettám, de boldogtalan ha elveszik tőlem. Boldog, hogy finomat ehetek, de dühös ha elveszik előlem. Boldog, hogy szeretkezni fogok, de dühös, ha nejem feje fáj. Ez a dualitás, jó és a jó hiánya, ellentéte. Egyik gondolat nagyon boldoggá tesz, megnyit egy magasabb érzelmi mezőt, másik gondolat nagyon dühössé, szomorúvá tesz, megnyit egy pokoli energiamezőt, érzelmet. Ahhoz, hogy a félelemből, a dualitás szintjéről kikeveredj, ahhoz meg kell tanulnod szeretni a rosszat is. Az álmaidban a mumus csak akkor fejezi be az üldözésed, ha egyszer bevárod, és megkérdezed, hogy mit akar, elképzeled hogy képes vagy legyőzni a félelmet, képes vagy szeretni a mumust. Akkor befejeződnek a rémálmaid. Itt ugyanaz van, ha megtanulod szeretni a rosszat, akkor többé nem nyitódnak meg benned negatív érzelmi kapuk, nem töltődsz fel alsóbb érzelmekkel, fokozatosan emelkedik az érzelmi állapotod, fokozatosan egyre boldogabb vagy. Csak akkor tudod megköszönni a rosszat, ha tisztában vagy a fejlődési folyamattal. Ha tisztában vagy azzal, hogy a félelmeknek, rossznak köszönhetően fejlődött a tudatod, a harcok alatt növekedett a tudásod. Ha elhagy a szerelmed, akkor megköszönöd a fejlődés lehetőségét, megköszönöd, hogy megküzdhetsz félelemmel, tudod hogy ennek az élethelyzetnek köszönhetően végül megerősödsz, erősebben térsz vissza. Örülsz a lehetőségnek. Ezzel a gondolatsorral kioltod a sötét erőt, amely megpróbál félelmeket kiváltani benned. Ha eszedbe jut, hogy elhagy ez a csodálatos teremtés, aki mellett ekkora boldogságot érzel, akkor nem ijedsz meg a gondolattól, hanem bátran szembe nézel vele, és megköszönöd az esetleges fejlődési lehetőséget. Így nem fognak elhagyni, nem fogod bevonzani az élethelyzetet, nem fog benned az az érzelem áramolni amely megteremthetné az élethelyzetet, mert nem fog uralni a gondolat, nem nyitsz kaput a gondolatnak megfelelő rezgésű érzelemnek. Ha legyőzöd gondolati szinten a félelmet, akkor nem kell megküzdened vele fizikai síkon. Ugyanígy a többi esetben is. Ha meghal valaki akit nagyon szeretek, akkor megköszönöm, hogy fejlődni fogok. Valamint az a tudás is segíthet, hogy tudod mi történik velük a halál után, ismered a reinkarnáció folyamatát. Ugyanígy a szerelemnél, az a tudás ami feltárja a kvantum biológiát, amely engedi megértetni, hogy boldogságod nem függ emberektől, tárgyaktól, csakis a figyelmedtől függ, segít legyőzni a félelem teljes gondolatokat. Megköszönöm, hogy csődbe mentem, megköszönöm a fejlődés lehetőségét. Köszönöm, hogy nincs cigarettám, hogy elvetted előlem az ételt, hogy ma nem szeretkezhetek, köszönöm, hogy megküzdhetek magammal, hogy lehetőséget kaptam, hogy legyőzzem magam, és fejlődjek. Ugyanígy nem állsz le senkivel vitatkozni, elfogadod az embertársaid döntéseit, nem erőlteted a tanításaidat senkire, engeded hogy mindenki a saját ritmusára táncoljon. Nem vitatkozol, ha megtalálnak igazat adsz, nem érdekes hogy igaza van, vagy nincs megtalálod minden élethelyzetben a jót, hálát. örülsz, hogy te már elhagytad a vitatkozás szintjét, örülsz hogy más sikerült magasabb érzelmi mezőkre felrezegned. Ahogy Ghunagria mondja, - övé az igazság, tiéd a béke.

Ezek a gondolkodási módok az alapok, hogy képes légy tudatosan kialakítani egy pozitív jövőképet, képes légy megtartani, és egyre pozitívabbá fejleszteni. A sötét erő támadni fog, az itt leírt gondolkodási módok lesznek a fegyvereid, hogy megküzdhess velük gondolati szinten, hogy ne akadályozzon meg semmilyen félelem abban, hogy megkezd a rezgésemelést.

Lesz ebből egy harmadik rész is. Utószóként annyit, hogy szeretettel gondoljunk a sötét erőkre, hálával tartozunk nekik, mert nekik köszönhetően kaptunk lehetőséget a reinkarnációink során, nekik köszönhetően fejlődött a lelkünk. Csak akkor szabadulunk ki ebből a fejlődési szintből, ha megtanultuk szeretni a félelmet, ha megtanultuk nevetni a nehéz élethelyzeteken.

Holnap folytatom a rezgés emelés gyakorlatokkal. Sikeres felemelkedést kívánok mindenkinek Szeretlek benneteket !



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése