Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 9., kedd

Élve a mennyországban - 5.rész: Beszélgetés Istennel

Élve a mennyországban - 5.rész: Beszélgetés Istennel


(Rövid tartalom: ebből a részből megtudhatod, hogy a magas életenergia feltöltődési szint hogyan teszi lehetővé, hogy beszélgethess a Jóistennel. Megtudhatod, az emberi agy fejlődésének a végső célját. Megtudhatod, mi a különbség a jobb és bal agyféltekés gondolkodás között. Megtudhatod, miért fontos megtanulni uralkodni az indulataidon. Megértheted miért pörög jobban az ember agya a nyaralások után, vagy gyerekkorban.)
Ennek a résznek a bevezetőjét többször is elkezdtem. Szerettem volna, minél lényegre-törőbben, egyszerűbben összegezni az előző rész tartalmát, de akárhányszor belekezdtem, oldalak lettek a rövid összegzésből. Miközben leírok egy mondatot, már a következő mondatokon gondolkodok, sokszor 10 mondat is sorakozik, várakozik, hogy legépeljem. Mi alatt írok és gondolkodok, sok megértéshez jutok, sok felismerésem születik írás alatt, sok olyan mondat várakozik a 10 mondat között, amelyeknek nagyon örülök, mert általuk végre összeáll több mozaikdarabka, végre értelmet kap egy-egy nagyobb kép. Alig várom, hogy legépeljem, olyan izgatottsággal írom a sorokat, mint egy kisgyerek aki a karácsonyi ajándékokat bontogatja. Amint jobban izgulni kezdek az örömtől, a várakozó mondatok elkezdnek szertefoszlani, elvesztem a fonalat. A három év alatt megtanultam, hogy a gondolatok visszatérnek, ha képes vagyok kiegyensúlyozódni, megnyugodni. Minél több örömmel vagyok kiegyensúlyozódva, annál tisztábbak a gondolatok, annál több mondat várakozik a legépelésre, annál élesebben látom a nagyobb képet.

Ez kezdetben egy nagyon furcsa tapasztalat, az ember leül, elkezd gondolkodni, kérdéseket tesz fel, majd válaszokat kap, az elméje megtelik várakozó mondatokkal. Három évvel ezelőtt is figyelmes lettem arra, hogy kint a Dunán a Szigetköz szívében pár nap sátorozás után rengeteg jó ötletem, kreatív ötletem volt a vállalkozásommal kapcsolatban. Figyelmes lettem, mert volt hogy egy óra alatt 20 ötletem is volt. Ma már pontosan értem mi történt, hogyan emelte meg a természet az életenergia-szintem, miért kezdett el jobban pörögni az agyam. A legtöbb felfedező látomásokról számolt be, Tesla is azt állította, hogy látta a találmányait, elméje megtelt gondolatképekkel. Amíg életedben párszor jobban megemelkedik az életenergia-szinted, pár napig jobban fog az agyad, élesebb a gondolkodásod, addig nem leszel figyelmes a gondolkodás természetére. De amikor hosszabb időszakon keresztül jobban fog az agyad, felteszel egy kérdést, gondolkodni kezdesz, majd hirtelen tíz válasz várakozik a fejedben, akkor már felfigyelsz az összefüggésekre. A gondolkodás, tanulás képessége, az elérhető életenergia-szinttől függ. A nyaralás után sokkal jobb ötleteink vannak, könnyebben megoldásokat találunk problémáinkra. A diák tudja, hogy pár nap kikapcsolódás után, kiszellőztetett aggyal sokkal jobban megy a tanulás. A gyerekek pár év leforgása alatt több nyelven megtanulnak, nagyon gyorsan megtanulják hogyan működnek az elektromos kütyük, 7 évesen jobban értenek a számítógépekhez, mint a szülők.

Nem egyszerű megérteni az agyunk működését, nem vagyok teljesen biztos az elkövetkező sorok igazságtartalmában, de az elmúlt három év tapasztalataiból ezekre a következtetésekre jutottam. Két féle képen tanulhatunk, jobb és bal agyféltekével. Jobb agyféltekével az ismétlődés által tanulunk. A jobb agyfélteke gyerekkorunkban aktív, amikor még magasabb az életenergiaszint. Magas életenergia-szintnél, elég ha kikapcsolod a bal agyfelet, a logikai gondolkodásért felelős agyfelet, egy kellemes relax zene mellett ellazulsz a fejhallgatóval a fejeden, és hallgatod az angol nyelvleckéket, vagy hogy angolul beszélnek. Ha hosszabb időszak alatt ismételni fogod ezt a gyakorlatot, akkor idővel tudni fogsz angolul. Nem fogod tudni, honnan tudsz angolul, hisz sose tanultál, sose gondolkodtál az összefüggéseken, egyszerűen csak tudni fogsz. Sok olyan embertársamat figyeltem meg, akik felnőtt korukra kevésbé fejlett logikai elmerésszel rendelkeztek, de a jobb agyféltekével nagyon gyorsan tanultak nyelveket. Az ilyen emberekben sok szeretet van, nagyon együtt-érzőek, de logikai gondolkodásra nagyon kis hatékonysággal képesek. Eltévednek az új városokban, nem jegyzik meg az új ismerősök nevét, de gyorsan tanulnak nyelveket ha idegen nyelven beszélnek körülöttük, és gyorsan megtanulják az aktuális slágerek dalszövegeit, bármely nyelven. Emlékezz, hogy a gyermekek szintén milyen gyorsan megtanulják a slágereket.

Az alacsonyabb életenergia-szinten élő emberek logikai elméje sokkal fejlettebb, a jobb agyfélteke az alacsony életenergia elérhetőség végett nem aktív. Képzeld el, hogy van egy életenergia tároló rendszered, ha az életenergiád 50% fölé emelkedik, akkor jobb agyféltekével érzékeled a valóságot, nem gondolkodsz, hanem érzel, a szívedre irányul a tudatod figyelme. 50% felett már olyan erős a kisugárzásod, hogy érzed az emberek, állatok, Föld auráját, mágneses terét. Együtt-érző vagy, szíveddel látsz, de nem vagy képes a logikai gondolkodásra. 50% alatt egyre jobban elveszted a hatodik érzéked, egyre kisebb, gyengébb a mágneses tered, életenergia meződ, egyre kevésbé érzed embertársaid érzelmeit, a szíved bezárul, de a logikai elmerészed megnyitódik, megjelenik az ész, amely csak az 50% alatti életenergia-szinten fejlődik, negatív életenergiákkal fejlődik. Jobb agyféllel vagy összekötve az energiamezővel, Istennel, - bal agyfeleddel a tudatoddal. A bal agyfél a logikai gondolkodás otthona. Bal agyféllel vagyunk képesek a tudatos tanulásra, a logikai összefüggések megértésére. Egy új városban jegyzetel az elménk, részekre bontja a várost, figyeli a magasabb épületeket, csomópontokat. Telefonszámok esetében, átgondoljuk a házszámaink, születési dátumaink, keresünk olyan számokat, amelyek emlékeztetnek minket az új számokra. A logikai elme összefüggéseket keres, összehasonlít, elemez. A bal agyfél akkor fejlődik, amikor az ember negatív érzelmeket dolgoz fel. Az a gyermek, amelynek mindent megengednek, sose kell tűrnie, az felnőtt korára eszetlen lesz, kerge lesz. A bal agyfélteke segítségével hozunk létre tanult viselkedési mintákat, amelyek automatikusan aktiválódnak, ha olyan környezetet figyelünk meg, amelyek jelzéseire beállítottuk őket. Nem kell gondolkodni hogyan kell viselkedni a templomban, üzletben, utcán, munkahelyen, temetésen, a beállított jelző programok automatikusan fékezik a lépteinket, lehalkítják a hangerőt. A fejletlen bal agyféllel rendelkezők nem tudnak viselkedni, hangoskodnak, illetlenül viselkednek. A bal agyféltekés emberek meg túl sok viselkedést irányító programot írnak, sok esetben megkeserítik a saját életüket.

A bal agyfélnek köszönhetően tanulunk meg tudatosak lenni. Megtanulunk olyan viselkedési programokat írni, amelyek fékezik az indulatainkat. Az ember egészen addig ösztönös reakciókkal viselkedik, amíg meg nem tanul érzelmein uralkodni, meg nem írja azokat a viselkedési programokat, amelyek érzékelik a nagyobb érzelmi változásokat, és ösztönös ellenreakciókat váltnak ki. Amíg ezek az automatikus védekező viselkedési programok nincsenek megírva, addig az ember kivan szolgáltatva az érzelmeinek. Ha nagyon erősek az indulataink, akkor könnyen életveszélyes sérüléseket okozhatunk, amelyeket nagyon megbánunk, amikor a negatív érzelmek visszahúzódnak. Amíg sok ilyen agresszív cselekedetünk van, addig sok embertársunkat elvesztünk, egyedül maradunk. Ekkor elindulunk megkeresni a boldogságot, megértjük hogy el kell hagynunk az állati tudatszintet, rákényszerülünk a gondolkodásra, amely megkülönbözteti az embert az állattól. Megértjük, hogy tűrnünk kell, hogy fékezni kell indulatainkat. A tűrés által rákényszerülünk, hogy a megjelenő negatív agresszív érzelmeket bent tartsuk, feldolgozzuk. Minél több negatív érzelmet dolgozunk fel, annál jobban kifejlődik a bal agyféltekénk, a tudatunk. Annál nagyobb, összetettebb viselkedési mintákat képes megírni, annál több gondolatot képes egyszerre megfigyelni, elemezni. Az ember a tűrés folyamán a befogadott negatív érzelmeket lelki fájdalomként éli meg, egészen addig érezni fogja a fájdalmat, amíg nem képes a megbocsájtásra, sérelmek elengedésére. Megérti, hogyan viselkedett, megérti miért bántották az emberek, megérti hogy a jövőben hol kell változtatni a viselkedésén, hogy elkerülje a fájdalmas reakciókat. Amíg az ember feldolgozza a negatív érzelmet, addig van üzemanyag, energia a bal agyfél működéséhez, az ember átalakítja az érzelmet gondolatokká, az energiából védekező viselkedési programokat ír.

Minél több negatív érzelmet tanulunk meg befogadni tűréssel, annál jobban alázatosabbak vagyunk, annál jobban elpusztítjuk az egónkat. Az ego nem más, mint a tudatlan ösztönös állati reakció, negatív érzelem gondolati megnyilvánulása. Ha az indulatot nem tanultuk meg fékezni, ha nincs őrprogramunk, akkor az érzelem megtestesül. Az ember megmaradhat magasabb életenergia-szinten jobb agyféltekés embernek is, ha védett környezetben él, ha kevés olyan élethelyzet van, amely negatív érzelmeket válthat ki benne. A gyerekek nagy boldogságot éreznek a magas életenergiaszint végett, de pillanatok alatt áteshetnek a ló túloldalára, elönti őket egy negatív érzelem és megtestesült kisördögök lesznek, majd hirtelen újra nagyon boldogok. Az alacsonyabb életenergia-szinten már nincsenek nagy indulatok, mert nincsenek nagy érzelmi eltérések, általában az ember szomorú, ideges. Az ingadozás felnőtt korban már veszélyesebb, mert az indulatos, meggondolatlan cselekedetek végett hamar börtönbe kerülhetünk. Ezeknek az embereknek nem fejlődik ki a bal agyfélteke, megmaradnak magasabb életenergia-szinten, ahol nagyobb az aurájuk, nagyobb a mágneses mezőjük, jobban érzik az emberek érzelmeit. Ezek az emberek nem az eszükkel döntenek, hanem a szívükre hallgatnak, az érzelmeik határozzák meg a döntéseiket. Sokkal több bennük a szeretet, az együttérzés, de sajnos negatív érzelmeknél pillanatok alatt megvadulhatnak. valamint nem tudnak uralkodni a testi örömök felett sem, mint evés, dohányzás, alkohol, amelyekhez szintén bal agyfélteke kell, tudatos viselkedési program írás, amely legyőzi az ösztönös vágyakat. Világunkban jól megkülönböztethető, hogy melyik népcsoport, melyik lelki fejlődési szinten van. A köztünk élő romák, a harmadik világ emberei, a szigetek bennszülöttjei még többnyire jobb agyféltekés népek. Ők még nem képesek a logikai gondolkodásra, könnyen megvezethetők, becsaphatók, nem értik meg az összefüggéseket. A nyugati társadalmak bal agyféltekés, alacsony életenergia-szintű emberek, akiknek a lecsökkent mágneses mező végett, megszűnt az együttérzési képességük, megszűntek érezni az energiamezőt, teljesen elkülönültnek érzékelik magukat. Ezen a szinten csak az ész határozza meg a döntéseinket, hidegek vagyunk, érzelem mentesek. Világunkban a pénzkeresési rendszer úgy van felépítve, hogy a bal agyféltekés embereknek kedvezzen, minél fejlettebb alogikus elméd, annál nagyobb az órabéred. Ez a legnagyobb diszkrimináció a világon, mivel a Föld 70%-ka nem tehet arról, hogy még nem érte el azt az evolúciós fejlődési szintet, hogy aktív legyen a bal agyféltekéje. És nem is fogják fel, hogy megvannak különböztetve, mert ahhoz logikai elme kellene. De nincs véletlen, Jóisten tudja mit csinál, ha így látta jónak, annak oka volt. Az egymás kihasználása, kizsákmányolása sok lehetőséget adott a tűrésre, fejlődésre, kellett a sötétség, hogy megszülethessen a fény.

Az ember minden életében visszakapja, az előző életében megírt, megtanult viselkedési mintáit. Életenergiaszint szerint 7 szinten vannak megkülönböztetve az érzelmeink. A szivárvány hét színének megfelelően 7 tudatmező, energiamező építi fel az energia világát. Miután meghalunk, ezekben a mezőkben álmodunk a következő testet öltésig. Minden életünkben végigjárjuk az egyes tudatszinteknek megfelelő energiamezők érzelmeit, megtapasztalunk olyan élethelyzeteket amikor testünkbe töltődnek a mezők érzelmei. A valaha létrehozott össze gondolatunknak megvan a pontos energiaértéke, megvan hogy melyik tudatmezőben tárolódik. Én megtapasztaltam, hogy amikor elérek egy magasabb életenergia-szintet, amikor szinkronba kerülök egy magasabb energiamezővel, olyankor a környezetről, utcáról a gyerekkori emlékeim ugornak be. Pontosan tudom, hogy figyelmünket midig azok a cselekedetek vonzzák, amelyeknek a rezgése, energiaszintje, megfelelő a testünkben lévő érzelmeknek. Valamint az emlékeinkből is azokat az emlékképeket vonzza a figyelmünk, amelyeknek az életenergia-szintünk megfelelő. Így amikor bal lábbal ébredünk fel, akkor csakis a rossz emlékeink fognak eszünkbe jutni, és csakis az agresszív cselekedetek fogják lekötni a figyelmünk. Minél több negatív érzelmet felülírtál, annál finomabb lesz az ösztönös viselkedésed következő életedben, mert mindig a saját érzelmeid töltődnek vissza a testedbe az egyes életenergia-szinteken. Addig cserélgeted a testeket, addig veszted el a megszerzett tudatot, amíg el nem jön egy olyan életed, amelyben megtanulod megemelve tartani az életenergia-szinted, amely rezgésszinten az idő szinte megáll, a sejtjeid öregedése megáll. Most gondolkodj el azon, hogy miért szépül meg a szerelmes ember, és miért öregedik hirtelen a sok gonddal terhelt ember. Az életenergia maga az élet. Ha megtanulsz tartósan kiegyensúlyozva megmaradni magas életenergia-szinteken, akkor újra kell gondolnod az eddigi élet-halál ciklusaidat. A tudatlanságnak köszönhetően 10% körüli életenergia-szinteken éltünk, ez volt az oka a test gyors elöregedésének. Amikor képes vagy tudatosan visszatölteni az aurádat 10%-ról 100%-os életenergia-szintre, olyankor az történik veled, ami az elfonnyadt virággal amely friss vízzel feltöltött vázába kerül. Amely ezt megelőzően olyan vázában volt, amelyben már csak alján volt víz.

A fejlődés, a reinkarnáció során az ember először megmarad a felsőbb életenergia-szinteken, majd sok életet eltölt az alsó szinteken, ahol megtapasztalja az elkülönültség érzelmét, megadatik a gondolkodási képesség, a saját döntéshozatal. Ezeken a szinteken sokat szenved az ember, az egók világa, amelyben az ember keresi az elveszett gyermekkori boldogságot. Minden gyerekkorban először tele vagyunk életenergiával, először a szívünkkel érezzük a világot, mágneses teret, egységet érzünk, sok boldogságot, szeretetet érzünk. Majd a sorsunk által megtapasztaljuk azokat az élethelyzeteket, amelyekben elkezdjük használni a bal agyféltekénket, lesüllyedünk a negatív érzelmek világába. Minél többször vagyunk indulatosak, agresszívak, annál jobban egyedül maradunk, szeretet nélkül maradunk, ami elindít minket megkeresni a boldogságot. Ekkor kezdjük meg a tudatosulást, érzelmeink felülírását, tűrést, szenvedést. Életről-életre egyre több negatív érzelemmel küzdünk meg, a tudatmezőkről egyre finomabb viselkedési mintákat kapunk vissza. Olyan népcsoportok gyermekeiként születünk meg, ahol hasonló lelki fejlődéssel, életenergia-szintekkel élnek az emberek. Minden embernek, minden életében megadatik a nagylelkűség, a megbocsájtás, a könyörület, hogy legyőzze az egóját, a sérelmeit, negatív érzelmeit, indulatait, megtanuljon önfeláldozó, önzetlen, alázatos lenni. Ha az ember nem hajlandó fejlődni, nem képes uralkodni indulatain, nem képes elengedni, megbocsájtani, könyörületesnek lenni, akkor sok életet eltölt a pokoli szinteken. Alacsony életenergia-szinteken az ember fáradékony, feszült, sokat aggódik, szenved. Miután magasabb életenergia-szinteken szület újra, sokkal több életerővel rendelkezik, boldogabb életet él. Sokkal békésebb, elfogadóbb, megértőbb emberként szület újra, olyan társadalomban ahol az emberek kölcsönösen tisztelik egymást, becsületesek, és igazságosan osztozkodnak az értékeiken. Az ember újra egyre több szeretetet érez, újra egyre nagyobb az együttérzési képessége, de már képes tartósan egyensúlyban maradni magasabb életenergia-szinteken.

Időszakonként a bolygók életenergia-szintje megnövekedik. A kozmoszban ugyanúgy ciklikusságok vannak, mint az évszakok, nappalok-éjszakák váltakozásában. Amikor a bolygó életenergia-szintje elkezd növekedni, olyankor könnyebb legyőzni a negatív érzelmeket, gondolatokat, egót. A reinkarnáció célja az, hogy kifejlesszük a bal agyféltekét, majd legyőzzük. Az ember csakis akkor tud magasabb életenergia-szinteket elérni, ha képes a logikai gondolkodását magasabb életenrgia-szinten hosszabb ideig kikapcsolni. Ez két úton történhet meg. Vagy rákényszeríti az élet, hogy feladja a céljait, vágyait, megadja magát, mindezt úgy hogy nem marad benne bűnbánat, képes elengedni a múltat, képes megbocsájtani mind önmagának, mind embertársainak. Ekkor belekerül egy olyan időszakba, ahol nincs értelme gondolkodni, ha nem maradt semmid amit féltesz, ha nincs jövőd amit tervezgessél, ha nincs múltad amit átgondolj, akkor felesleges lesz a logikai elme. A másik út a tudás útja, amikor az ember feltárja az életenergia működését, megérti hogyan működik az elméje, érzelmei, életenergiái, és képes lesz a tudatos feltöltődésre. A ciklusváltásoknál az életenergiaszint bolygószintű növekedésével elkezdnek az emberek tudatosulni, tudatra-ébredni, elkezdik feltárni önmaguk működését. Miután a tudás a felszínre kerül, és szétterjed, egyre több ember éri el a tudatos magasabb életenergia-szinteket, egyre több ember emelkedik fel. A bolygó életenergia-szintje talán két napciklus alatt eléri az új rezgésszámot, amelynél feltöltődött emberek teste átalakulásokon megy keresztül, új képességek jelennek meg, megváltozik az életkor hossza, megváltozik a kiegyensúlyozott érzelmi szint, boldogsági szint, életenergia szint. A biblia erről az időszakról ír, ez a kiválogatás időszaka, ami napjainkban elkezdődött. Minél több ember emeli fel az életenergia szintjét, annál gyorsabban emelkedik meg a bolygó életenergia-szintje, az energiák kölcsönhatásban vannak. A reinkarnációs ciklus a bolygón véget ér, akik képesek a felemelkedésre azok hosszabb ideig egy testben itt maradnak, a többi ember más bolygókon folytatja a reinkarnációkat.

Gyerekkorunkban feltöltött életenergia-szinttel érkezünk, minél jobban aktiválódik a bal agyféltekénk, amellyel létrehozzuk a tudatalattit, a testben tárolt érzelmeket, gondolatokat, annál jobban lecsökkentjük az életenergia-szintet. Amíg nem tudunk gondolkodni, addig nem tudjuk használni az idő keretet, az időmátrixot, amely feltétele a múlt és jövőidőnek. Csak ekkor vagyunk képesek hosszabb távon gondolkodni, ekkor vagyunk képesek hosszabb távon félni, hosszabb távon lecsökkenteni az életenergia-szintet. Az agyunkkal gondolatokat hozhatunk létre, amelyek rezgése különböző energiaszintű tudatmezőkkel állítja szinkronba az érzelmi töltődésünk. A legnagyobb töltődési szinteket akkor érjük el, ha létrehozzuk a teljesen félelem mentes tudatszintet a gondolataink segítségével, légzésünk szinkronba áll a legmagasabb energiamezővel, és ilyen állapotban hosszabb ideig kikapcsoljuk a logikai gondolkodást. Kijövünk a figyelmünkkel a jelenlétbe, a most-ba, és gyönyörködünk a Földi mennyországban. Kirándulások alatt hasonló állapotokat érünk el, tudjuk hogy minden rendben van, szeretteink boldogok, értékeink biztonságban, megérdemeljük a pihenést, ellazulhatunk, hátradőlhetünk, kikapcsolódhatunk. 

A kikapcsolódás alatt a bal agyfelet értjük. Ugyanígy amikor szerelmesek vagyunk, és együtt vagyunk a szerelmünkkel. Figyelmünket teljesen leköti a szerelmünk, akit csodálatosnak látunk. Kirándulás alatt szintén segít a meseszép táj, gyönyörű helyek, amelyek hozzá segítenek a magas rezgésű tudatállapot eléréséhez. Egy hegy tetejére felmászunk, meglátjuk a gyönyörű völgyet, megszületik a teljes félelemmentes gondolat, rezgése megfelel a legmagasabb energiamezőnek, légzésünk átvált eggyel magasabb energiamezőre. Ilyenkor pár pillanatra eláll a légzésünk, majd hosszan kifújuk, kijelentve hogy milyen gyönyörű az élet. Hatalmas békét, szeretetet érzünk, légzésünk jobban lelassul, elmélyül. Meditációban ugyanígy elérhetjük azt a teljesen félelemmentes tudatállapotot. Megteremtjük a félelemmentes gondolatot, majd kilépünk a logikai elménkből. Az összes hobbink alatt ezt csináljuk, töltődünk. Van aki takarítani szeret, van aki természetben sétálni. Amikor úgy érzed, hogy minden rendben van, akkor elkezded azt csinálni amit szeretsz, ami közben nem kell gondolkodnod, kikapcsolódsz, kikapcsolod egy magas rezgésen a logikai elméd.

Miután sikerül magas rezgésen hónapokig kikapcsolva maradni, akkor megtapasztalsz egy magasabb életenergia-szintet. Én egy hónap kikapcsolt állapot után úgy döntöttem, hogy mégis átgondolom, hogy mi történt, miért nem sikerültek a dolgaim, amikor jó indulat volt bennem, szeretettel haladtam előre, miért ilyen a világunk. Ekkor nagyon meglepődtem, mert kérdéseimre választ kaptam. Az agyam nagyon gyorsan pörgött, megtelt gondolatokkal, amelyeket alig győztem papírra vetni. Egy hét alatt kristálytisztán megértettem mi folyik a világunkban, majd elkezdtem megértéshez jutni a tágabb valóságokról. Amikor megértettem, hogy világunkban van egy erő amely manipulálja a gondolkodásunkat, megértettem hogy ez az erő a szeretet ellen van, akkor feltettem a kérdést, hogy mit jelent a szeretet. És ekkor lepődtem meg, mert sok-sok oldalt írtam tele, amelyeket úgy olvastam fel magam után, mintha nem is én írtam volna. Elolvastam, és újabb kérdéseim lettek, újra sorakozni kezdtek a mondatok. Már három éve kérdezek, 6 ezer oldalt írtam tele. A mai cikket nehezen kezdtem, mert nehezen tudtam logikailag összerakni az előző rész tartalmát. Az első naptól kezdve ezt tapasztalom, hogy időről-időre egyre tisztábbak a gondolataim, de időre van szükségem, hogy leülepedjen a tudás, hogy logikailag is teljesen felfogjam, miről írok. Amikor tisztán látom a több mozaikból összeállt képet, akkor újra kérdezni kezdek. Már tudom, hogy minél magasabb életenergia-szinten vagyok, annál gyorsabban leülepedik a tudás, és annál tisztábban látom a várakozó gondolatokat írás közben. A gyerek is azért tanul gyorsan a jobb agyféltekével, mert sok benne az életenergia.


Nézzük meg mi történik itt az életenergia szintjén. A jobb agyfélteke képes a tanulásra magas életenergia-szintnél, az ember tanulás, logikai gondolkodás nélkül tudáshoz jut. Jobb agyféltekével gyorsan tudáshoz jutunk, de új ismeretekre nem tudunk szert tenni, mert csak a bal agyfélteke kérdez, értelmez. A tudat a testben a bal agyféltekéhez kötődik, melynek az a szerepe, hogy kifejlődjön, majd megadja magát, a hátérbe vonuljon tanácsadónak. Ekkor az ember felrezeg a szeretet életenergia-szintre,a legfelsőbb életenergia-szintre, amelyen keresztül összekötődik a felsőbb énnel, a kifejlődött bal agyfélteke segítségével képes kibontani, értelmezni a szeretetenergiában tárolt információkat. Kell a fejlett bal agyfélteke, hogy az ember kérdezni tudjon, és a kapott válaszokat értelmezni tudja. Amíg nincs kifejlődött bal agyfélteke, addig az ember tud mindent amikor a felrezeg a szeretet életenergia szintjére, de elmondani nem tudja. Nagyon sokszor tapasztaltam, hogy az emberek tudják miről beszélek, csak nem tudták szavakba önteni. Nem kell mindenkinek szavakba önteni, elég ha a 7 milliárdból pár millió megteszi. A nyugati társadalmak emberei fejlett logikai elmével rendelkeznek, a tanulás által megemelhetik az életenergia-szintjüket. A harmadik világ népeiben nagyon sok életenergia van, az ő sámánaik azok akik fejlettebb logikai elmével rendelkeznek, ők közvetítik a túl világ üzeneteit. Ők fel vannak készülve a változásra, ők érzik még a Földet, energiamezőt, nem csak a sámánok, hanem a legtöbb ember tudja, érzi, hogy Isten energiája eljött a Földre. A megemelkedett életenergia-szinten nem kell gondolkodni, én hónapokig alig gondolkodtam, csak fürödtem a gyönyörű érzelmekben. A elkövetkező Földi mennyországban nem lesz mindenki ugyanazon a tudatszinten, de a boldogságot mindenki érezni fogja. lesz.

Két fontos üzenete van a mai cikknek. Az előző cikkben felismerhettük, hogy minél nagyobb az ember életenergia-szintje, annál jobban érzi, tudatosítja az érzelmeket, életenergia áramlásokat. Ezt a képességet hatodik érzéknek neveztem. A mai cikkből felismerhetünk egy újabb képességet, megérthetjük miért érdemes foglalkozni a tudatos életenergia töltődéssel, megérthetjük, hogy magasabb életenergia-szinten összekötődünk a mennyországgal, Istennel, minden tudással. Tanulás nélkül tudáshoz jutunk, egyszerűen azáltal hogy kérdezünk. Ez a folyamat a telepátia egyik megnyilvánulása, az ember összekötődik az energiamezővel, a Mátrixal, Jóistennel. A Földön lévő összes tudás a mennyországból érkezett, az emberek elméje volt a rádió, a magas életenergia az internet összeköttetés, Tesla és a többi tudós is ugyanazt csinálta amit én, kérdezett és válaszokat kapott. Azt gondolom, hogy amikor az emberek elérnek majd tartós magasabb életenergia-szinteket, akkor telepátiával kezdünk majd beszélni. Csak rá gondolunk barátunkra, az energiamezőn keresztül auránkból mágneses erő kell útnak, amely a fény sebességével megérkezik barátunk aurájába, gondolataink megjelennek tudatában. A magas életenergia segít a jobb agyféltekés tanulásban, segít a bal agyfél gondolatainak rendezésében, gondolkodásban, és internetként működik Isten elméjével, a minden tudással. Az itt leírt információkat sokat kutattam, nem állítom hogy pontosan így működik az emberi elme, de véleményem szerint közel áll az igazsághoz, sok élettapasztalatra magyarázatot ad. Velem is ugyanaz történik mint Neale Donald Walsch-val, én is beszélgetek a kapros szakállúval, tudom hogy szereti a humort  Minél magasabb életenergia-szintet érünk el, annál jobban egyé válunk vele, annál jobban megközelítjük a gondolatait, cselekedeteit. Így érthető miért mondták a maják, hogy a ciklusváltás után az emberekből Istenek lesznek 

Ha szeretnéd megnézni, hogy melyik agyféllel szemléled éppen a valóságot, akkor keress rá erre a linkre:

Ha balra forog a lány, akkor jobb agyféltekével figyeled, ha jobbra akkor bal agyféltekével. Próbálj meg kikapcsolni, ellazulni és megfordul a forgása. Kezdj el logikailag gondolkodni, számolj fejben, és megfordul a forgása.

Az emberiség egy tudatváltás küszöbén áll, a tudat forradalma előtt áll. Megértjük az energiavilágát, megtanulunk tudatosan feltöltődni, megtanulunk tudatosan összekötődni Jóisten elméjével, végre mindenki megtalálja Istent. Velünk volt végig, amikor sok szeretet volt bennünk akkor éreztük őt, sötét időkben lelkiismeret-furdalásunk az ő hangja volt. Az ember megérti az energiamezőt, a mátrixot, megérti hogyan kell feltöltődnie, hogyan maradhat kapcsolatban Istennel. Többé nem lesznek vezetőink, ha az embernek tanácsra lesz szüksége, csak kérdést tesz fel, és Isten válaszolni fog.
Sikeres felemelkedést kívánok mindenkinek. Szeretlek benneteket!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése