Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 24., szerda

Félvér - az őszinteség ideje

Félvér - az őszinteség ideje



Miért van az, hogy a misztikus dolgok az indiánokhoz, bennszülött törzsekhez, szellemileg kevésbé fejlett népcsoportokhoz köthetőek? Lásd az indián filmekben a sámánt, varázslót, aki képes volt a szellemvilággal kommunikálni, tudatát állatokba áthelyezni. Lásd a hawaii szigetek varázslóit, akik woodoo babákkal rontást hoztak embertársaikra. Lásd Indiai gurujait, akik összekapcsolódnak a szellemvilággal, energiákkal. Lásd az európai népek között élő romákat, akik tenyérből jósolnak, álmaikban belelátnak a jövőbe. Lásd valaha a magyar nemzetet, amikor még alacsonyabb tudatszinten volt, hitt a misztikus erőkben, sámánjaink voltak ugyanúgy, mint az indiánoknak.


Már három éve, hogy teljesen megbizonyosodtam arról, hogy van valami sokkal több a fizikai világunkon túl, mert erőteljesen éreztem. Éreztem, hogy megnyílik a szívem, olyan energiákat éreztem, amiket a vallás Isten jelenlétének nevez. Olyat tapasztaltam, amit nem felejt el az ember. Miután megtapasztaltam a változásokat, keresni kezdtem. Mind a baráti környezetemben, mind a nagyvilágban, hogy mi történt velem, mit tapasztaltam, egyedi, vagy mások is megélték. Ma több száz ember van facebookon akiket megtaláltam, akik hasonló élményről számoltak be, és a baráti társaságomban is többet találtam. Felfigyeltem egy jellegzetességre ezen emberek között, a legtöbben félvérek.

Nehéz volt úgy gyereknek lenni, hogy azzal csesztettek néha napján, hogy kiscigány. Nyaranta jobban lebarnultam, szép kreol bőröm lett, és csak tél elejére fehéredtem vissza. Barnább volt a bőröm, mint a többi gyermeknek. Az unokatestvéreim 75%-ka nem barnult jobban le, a 25%-ka igen. A családban senki nem beszélt erről, tabu téma volt a cigány, vagy bármely más vérkeveredés családunkban. Én csak sejtettem, hogy valahol kell lenni valamelyik ősöm között barnább bőrűnek, de nehezen ismertem fel, mert az összes nagyszülő fehér bőrű, régebbről van a genetikai keveredés. Senki nem beszélt a családunkban a vérvonalról, és engem se nagyon érdekelt, eltemettem magamban ezt a kérdést.

Egészen az elmúlt évekig. Amikor azt ismertem fel, hogy az ismerőseim nagy része, akik az elmúlt években megtapasztalták a természetfeletti jelenségeket, képesek voltak érzékelni a lélek energetikai változásait, - félvérek. Legyenek fehérebb bőrűek, szőkék, vagy kreolabbak, - mind mutatták a genetikai keveredés jeleit. Sok jele van, ha félvér vagy. Vannak pozitívumok, és negatívumok is. 1500 éve az indiaiak egy része bevándorolt Európába, akik a mai romák. Nagyon sok vérkeveredés történt, nagyon sok családban megjelent az indiai vérvonal. Amikor két állatot, vagy növényt keresztezünk, azt azért tesszük, hogy a legelőnyösebb tulajdonságokat próbáljuk felszínre hozni, állandósítani. Az ember az evolúció során fejlődik, ami legfőképp az agy méretében, a tudatszint változásában jelenik meg. Az európai népeknek magasabb az IQ-ja, fejlettebb az elméje, kifinomultabb a közösségi viselkedése, de jobban bezárult a szíve, az ösztönös, intuitív csatornáit elnyomja a túl aktív elme. Amikor valaki félvér, akkor mindkét vér megpróbál érvényesülni a test felett. Talán ez Isten játéka, Isten vérfrissítése. Napjainkban azok ismerik fel legjobban, hogy mi történik 2012 december 21-ke óta, akiknek egyik vér része egy erős elmét képvisel, a másik része egy erős szívet, erős ösztönös lényt. Nekem a családban a Zsigray vér ősi magyar gróf vér. A másik nagypapám Frieber, német vérvonal. Nagypapáim nagyon fegyelmezett, nagyon értelmes emberek voltak, mindkét oldalon. Nekem is jól forog az agyam, elemző típus vagyok, szeretek kutatni, gondolkodni. Nagyanyáim talán mindkét oldalról rendelkeztek egy ősi rejtett roma vérvonallal. De lehet hogy csak az egyik.

Ha a vérben túl erős az ősi ösztönös lény, akkor elnyomja az elmét, az ember megtapasztalja a lelki változásokat, de kevésbé tudja szavakba önteni, elmagyarázni. Ha túl erős a fejlett elme, akkor az ember elnyomja magában az érzeteket, tudatosan eltemeti, elzárja maga elől, megijed, orvoshoz fordul. Én talán azért írok ennyit, mert kifinomultabb az egyensúlyom. A félvérek azok, akik képesek talán hidat verni a két világ között, összekötni a vallást a természettudománnyal, képesek önvizsgálat által, az elme segítségével megértéshez jutni, arról hogy ki valójában az ember. Talán Istenek ez volt a célja a keresztezéssel, talán sokkal több jelentősége van a mai európai félvéreknek, mint azt valaha valaki gondolta volna. Talán a bennünk lévő két vér, két lélek segítségével feltárhatjuk az ismeretlent, segíthetjük az emberiség evolúcióját.

Nem könnyű félvérnek lenni. Nem könnyű fegyelmezni a két lelket a testben, nem könnyű az egyensúlyt megtalálni. Az Európai ember már könnyen fegyelmezi a testi vágyait, könnyen uralja az elme segítségével az ősi ösztönös állati vágyakat. Képes mértéket tartani a táplálkozásban, alkohol fogyasztásban, cigarettázásban, drogok fogyasztásában, édesség evésben, szexben, mulatozásban. A hangya egész nyáron dolgozott, amíg a tücsök hegedült. A romákat, kevésbé fejlett tudatszintű népeket még eluralják az ösztönök, még nem elég erős az elme, az akaratos döntés, hogy képesek legyenek uralkodni testi vágyaik fölött. A vágy megjelenik, az energia átalakul gondolattá, és kínozza az embert. Minél fejlettebb a tudatszint, annál nehezebben alakulnak ki a szenvedély betegségek, függőségek, annál könnyebben legyőzi őket az ember. De nem csak hátrányai vannak a roma vérkeveredésnek. A jószívűség, a könyörület is innen ered. Amikor már nagyon erős az elme, magas a tudatszint, akkor az ember már mindent átgondol, semmit nem tesz ösztönösen, döntései mind ésszel vezéreltek. A romák még képesek meghatódni, egy kis hízelgéssel, szeretettel meglágyulnak, könnyen kinyitják a szívüket, sok szeretet árad belőlük, odaadják az utolsó falatot is ha szépen kéred, vagy szükséged van rá. Még össze vannak kapcsolva Istennel, ugyanúgy ahogy az Indián sámánok. Nem mindegyik. Ugyanúgy ahogy vannak okosabb magyarok, németek, ugyanúgy vannak jobban megnyitódott indiaiak, bennszülöttek. Amikor a szív megnyitódik, az elme háttérbe kerül, olyankor összekötődünk a lélek világával, istennel, szellemekkel. Az ember képes érezni az energiát, Istent, ami főképp a természet közelségében nyilvánul meg erőteljesebben. Ezért ragaszkodnak ezek a népcsoportok még a természet, a vizek, erdők közelségéhez, érzik az energiákat. A boszorkányok, északi druida varázslók nem véletlenül laktak az erdőkben. A boszorkányok olyan emberek voltak, akik rendelkeztek elmével, és nyitott szívvel is. A félvérek, mind lehetséges boszorkányok, varázslók, megvan az elméjük, az eszközük a tudatos önirányításhoz, és az energiájuk a varázsláshoz.

A boszorkányok, varázslók lehetnek jóságosak, és gonoszak is. Én sokszor éreztem, hogy ha elborul az agyam, és hatalmas düh jelenik meg bennem, akkor hatalmas erőt tudok megjeleníteni. Fiatal koromban, amikor a bálokban verekedésre került sor, és a barátaimat kellett megvédenem, olyankor kitört belőlem egy természet feletti erő, ami több volt, mint a fizikai erőm. Elég volt csak ordítanom egyet azzal az energiával, és volt hogy 10 ember megtorpant, vagy egy farkas elijedt, aki már épp harapta egy lány kezét. És az erő a szemeimen keresztül is áramlott, könnyen elcsábítottam, megbabonáztam a lányokat. Könnyen manipuláltam, rábeszéltem az embereket az akaratomra. Majd idővel megtanultam uralni ezeket az erőket, megtanultam, hogy inkább nem verekedek, inkább alázatos vagyok, bocsánatot kérek, akkor is ha provokálnak. Megtanultam uralni a szexuális vágyaimat, nem elcsábítani a lányokat, nem megsebezni az érzelmeiket. Megtanultam békén hagyni az embereket, nem manipulálni, nem beszervezni, meggyőzni őket. Ha az ember félvér, akkor sokat kell harcolni önmagával, sokat kell vigyázni, hogy a benne lévő ősi erő ne vaduljon el, ne tegye tönkre a testét, a szenvedélybetegségekkel, és ne tegye tönkre mások lelkét. De ha az ember győzedelmeskedik, az erő a szolgálatába áll, akkor az elme segítségével nagyon sok jót cselekedhet, az emberiség jótevője lehet. Azt látom, hogy a felébredett emberek nagy része ugyanezekkel a félvér problémákkal küzd, a bennük lévő erővel küzdenek, hol sikeresebben, hol kevésbé sikeresen.

Napjainkban változik a világunk. Az Európai ember, csak a tüneteket tudatosítja, csak a felszínt érzékeli, amit az elmével képes felfogni. Nem érti miért lett 8%-kal több vegetáriánus az elmúlt 6 év alatt. Nem érti miért forrong a világ, miért indultak el a népvándorlások, miért cserélődnek nagyhatalmi viszonyok. A félvérek érzik az energiák változását, tudatosítják a beérkező hullámokat. 2012 december 21-ke óta hatalmas kozmikus változások kezdődtek el, amit a Maja naptár előre megjövendölt. A jang ciklust 26 ezer év után felváltja a jin ciklus. Napunkkal a galaxis egy olyan energiasávjába sodródtunk, ahol a jin energiák dominálnak. Azaz a szeretet, a jóság, a pozitív érzelmek átveszik az uralmat naprendszerünk felett. Beköszöntött a kozmikus hajnal, növekedik a frekvencia, a rezgésszint, egyre erőteljesebb energiák jelennek meg, egyre erőteljesebbek az érzetek. Az emberiség egy hatalmas kozmikus vihar küszöbén van, a lélekenergiák az elkövetkező években egyre jobban felerősödnek. A váltás alatt nagy vihar lesz, de utána hosszú évezredekig a jin energia lesz túlsúlyban.

Azért ébredünk fel, azért ébredünk az energiák tudatára, mert felerősödtek. Amikor a rezgésszint megnövekedik, a szív kitárul, és van elme a testben ami képes feldolgozni az energiát, olyankor több értelemhez jutunk, az agyunk jobban pörög. Az energia erőteljesebb, mind magasabb rezgés szinten, mind alacsonyabb rezgésszinten, mind jin, mind jang tartományban a váltás alatt. Szeptember 21től, az őszi napfordulótól, március 21-ig, - a tavaszi napfordulóig a jin energia dominál, olyankor a félvérek könnyebben legyőzik a testi vágyaikat, magasabb rezgésű energia által könnyebben ismerik fel önmagukat, könnyebben jutnak tudáshoz. Vannak negatív energiahullámok a fél év alatt, amik nagyon erőteljesek, de rövid idejűek. A legerősebb jótékony hatású energia december 23-án este van, amikor jin energia ciklus közepén vagyunk, nem véletlen hogy ekkor kell ünnepelnünk Jézus születését, hogy Isten ekkora akarta, hogy minél jobban elcsendesüljünk, foglalkozunk picit a lelkünkkel, szeretettel. Március 21-től, szeptember 21-ig a jang energia dominál, felerősödnek a félvérekben az ősi állati ösztönök, megnövekedik az étvágy, a szexuális étvágy, az élet élvezete iránti vágy, és mindezzel együtt a sötét képességek gyakorlása a pénzért, vágyaink céljaiért. Az energia könnyen átfordul megbabonázásba, hazudásba, csalásba. Ha az ember ellenáll, akkor depressziós lesz. Erős késztetést érez, hogy kielégítse vágyait, de az elme segítségével tudatosítja, hogy újra elhízik, újra felelőtlen lesz, újra csak nagy káosz lesz az életében.

Vannak napok, amikor olyan erős a negatív energia, hogy olyan mintha egy prés alatt lennénk. Ha feladjuk, akkor az energia belénk áramlik, az érzelem átalakul gondolattá, és a vágyak kínozni kezdenek minket. Sokkal erőteljesebben, mint tették 2012 előtt. De sokkal több szeretet érzünk a jin ciklus félévben, mint 2012 előtt. Az ember már megérti, hogy van valami sokkal több, mint az ember, ami valószínűleg az Isten, ha egyszer megérezte a kegyelem állapotát, ha egyszer átengedte magán az energiát, ha egyszer erőteljesen érezte a szeretetet, akkor már nehezebben változik vissza a jang félévben önző emberré. Nagyon erős a belső harc. Az elme által képesek vagyunk a gondolkodásra, a gondolataink energiák, ha elég erős pozitiv gondolatokat hozunk létre, akkor képesek vagyunk az auránkat fényben megtartani, képesek vagyunk a negatív sötét energiát nem beengedni. De ehhez sok akarat kell, és legfőképp tettek. Meditálni, eljárni futni, sok spirituális előadást hallgatni, amik hordozzák a fényt. Ha nem így teszünk, akkor magunkba engedjük, fél évre győzedelmeskedik felettünk az állati ösztön, visszatér a sötét én, és csak egy két hétre világosodunk meg újra, amikor a fél év alatt betörtnek magasabb rezgésű energiák. Nem tudom meddig fog ez tartani, amiben biztos vagyok, hogy 2012 óta egyre erősebb az energia mindkét oldalon, és egyre nagyobb hullámok törik meg a féléveket. Intuitivan 2021, 2030-at érzek, amikor talán majd lesz egy nagy vihar, ami után az egész évre jin energia lesz az uralkodó, ahogy 2012 előtt egész évben főként a jang energia uralkodott. De nehéz időpontokat mondani. Tény, hogy egy kozmikus vihar közepében vagyunk, a változások világunkban elkezdődtek. A harc, a változás belül történik, önmagunkat kell legyőzni, felemelni. Nem érkeztünk üres kézzel, isten tervezte el ezeket a folyamatokat, ha félvérnek születtünk, akkor célja van velünk, legyen az bármennyire megpróbáltató. Sok erőt kívánok minden sorstársamnak, sok erőt minden embernek, sok tudást az elkövetkező időszakokról, hogy minél könnyebb lehessen a váltás.

A szeretet őszinte. Nézz magadba, és többé ne szégyelld ha kevert a véred, adj hálát hogy Isten kiválasztott, használd az elméd a szíveddel együtt, hogy segíthesd az emberiséget a felemelkedés idején. Légy erős, és urald a benned lévő erőt, ne a saját örömeidre használd, hanem embertársaid örömeiért használd fel.

Sikeres felemelkedést kívánok! Szeretlek benneteket!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése