Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 9., kedd

Élve a mennyországban - 3.rész: Az életenergia befogadása

Élve a mennyországban - 3.rész: Az életenergia befogadása



(Rövid tartalom: ebből a részből megtudhatjuk, hogy az embernek van egy életenergiát tárolni, összegyűjteni, raktározni képes kvantum biológiai rendszere, amely feltárása sok élethelyzetre magyarázatot ad. Feltárul az emberi agy működése, feltárul hogy miért csak az agyunk 6-8-%-át használjuk. Megérthetjük mit jelentnek a megérzéseink, hogyan működik a telepátia, miért mosolygunk ha csecsemő van a karjainkban, kik azok az energiavámpírok, hogyan cserélünk érzelmeket.)

Minden ember a boldogságot keresi, a boldogság érzete nem más, mint a megemelkedett életenergiaszint. Van egy életenergia tároló kvantum biológiai rendszerünk, amelynek megvan a pontos működése, megvan hogyan lehet feltölteni, hogyan lehet lemeríteni. Egy bizonyos szemszögből olyanok vagyunk, mint a ceruzaelemek amelyekkel az elektromos eszközeinket működtetjük. Az az elem érzi magát boldognak, amelyben 100% az energiaszint. Az az elem szomorkodik, szenved, amelyben 10% az energiaszint. A zseblámpa fénye egyre jobban gyengül ahogy merül le az elem, végül már csak pislákol a fény. Sokan emlékeznek a walkman-okra, kazettás zsebmagnókra, amelyek húzták a szalagot, amikor már alig volt energia az elemekben. Vontatottan szóltak.

Ugyanez a helyzet velünk emberekkel is. Vontatottan szólunk. Egy-egy kirándulás után elérünk picivel magasabb töltöttségi életenergia-szintet, de idővel újra lemerülünk. Az emberiség 15% körüli átlag életenergia-szinten éli le az életét. Jézusnak, Buddhának, és egyéb prófétáknak sikerült elérni a 100%-os töltöttségi szintet. Olyan, mintha azok az elemek amelyeknek nem sikerül feltöltődni, szobrot állítanának azoknak az elemeknek, amelyeknek sikerült a feltöltődés, visszatöltődés. Azért visszatöltődés, mert gyerekkorunkban mindannyian 100%-os töltődöttséggel érkezünk. A tudatunknak köszönhetően merül le az energiatartályunk, a gondolkodásunkkal csökkentjük, vagy növeljük az elérhető életenergia-szintet. A jó hír az, hogy úgy gondolom sikerült megértenem ezeket a folyamatokat, és érthetően tovább tudom adni a tudást. Hétköznapi élethelyzetekkel fogom alátámasztani a felismeréseimet, minden ember könnyen azonosulni tud igazságtartalmukkal.

Célunk az, hogy a tudás által képesek legyünk a tudatos feltöltődésre, és képesek legyünk kiegyensúlyozva megtartani a magasabb életenergia-szinteket, töltöttségi szinteket. Ehhez két fontos dolgot kell megértenünk. Ismernünk kell az életenergia-tartály felépítését, és viselkedését, valamint tudnunk kell milyen tudatállapotokat kell elérnünk, a tartály sikeres feltöltéséhez. Először megértjük az életenergia tartály felépítését, majd miután tisztán látjuk a működési elvét, megértjük hogyan használjuk a töltőállomást, a tudatunkat.

Az életenergia-tároló rendszer láthatatlan, de ez nem jelenti azt, hogy nem létezik. Annak ellenére, hogy láthatatlan, képesek vagyunk láthatóvá tenni, ha megvizsgáljuk az ember viselkedési mintáit, különböző érzelmi állapotokban. Nagyon sok élettapasztalatunk van, amelyeket ha figyelmesen megvizsgálunk, akkor apró kis jeleket, mozaikdarabkákat találunk, amelyek logikailag összeilleszkednek. Ha az ember figyelmes lesz pár mozaikdarabra, akkor nyomozni kezd, addig nem nyugszik amíg meg nem találja az összes darabkát, és össze nem áll a teljes kép. Így lett látható a láthatatlan kvantum biológiai rendszer. Hiába nincs műszaki könyved az autód felépítéséhez, ha türelmesen szétszed, megvizsgálod, jegyzetelsz, tanulsz, majd összerakod, akkor megérted az autó működését. Ezt csináljuk most mi is, az emberi testtel, kozmikus járművel. Megfigyeljük a viselkedését, és feltárjuk a motor működési elvét. Felismerjük, hogy lemerült energia-szinttel erőéltettük a test működését, ezért szenvedtünk, ezért voltunk boldogtalanok, ezért betegedtünk meg. Felmerül a kérdés, hogy eddig miért nem lettünk figyelmesek a mozaikdarabkákra. Miért nem készült szervizkönyv az emberi energiatesthez. Először is készült, a Biblia ezt a funkciót próbálta betölteni, valamint az összes egyéb vallás is. Van amelyik sikeresebben, van amelyik kevesebb sikerrel. Jézus, Buddha, Mohamed, és az összes próféta tanították hogyan kell élni, viselkedni, hogy a tudat elérje a magas életenergiához szükséges állapotokat. De az évezredek alatt sok ember változtatott az írásokon, a vallások elvesztették eredeti rendeltetésüket. A másik ok, hogy napjainkban nem volt világos a biblia üzenete, hogy 2000 éve, az emberiség kisebb tudatszinten élt, az elme logikai része kevésbé volt fejlett, korlátoltan lehetett a tudást átadni. Napjainkban sokkal nagyobb az emberek felfogóképessége, mint 2000 évvel ezelőtt, készen állnak a logikailag összetettebb magyarázatokra is, amelyekkel több tudás értelmezhető.

Ha napjainkban világosodik meg az ember, akkor már sokkal érthetőbb magyarázatokat tud adni, a láthatatlan energia folyamatokról. Nekem megadatott a tudás, amelynek két oka van. Az egyik, hogy megemelkedett az életenergia-szintem 10%-ról körülbelül 70%-ra, és ennek köszönhetően az elmém megvilágosodott. Nagyon hasonló folyamat figyelhető meg, mint az elemlámpánál, minél több energia van az elemben, annál fényesebben világít a lámpa. Ugyanígy van az emberi agy is a testünkben, magasabb életenergia-szintnél világosabbak a gondolatok, sokkal nagyobb a figyelmünk. Ez legfőképp abban nyilvánul meg, hogy akaratlanul is megfigyeljük a testünket, állandóan figyeljük a légzésünk, gondolataink, érzelmeink változását. Az agy magas életenergia-szinten sokkal figyelmesebb a testre, sokkal több információt feldolgoz a tudatunk. Ugyanígy ha kifele figyelünk, akaratlanul is látjuk a részleteket, nem kerüli el semmi a figyelmünket, egyre több mozaik darabkára leszünk figyelmesek. Egy ilyen elmével már nem lehetetlen feltárni az ember működését, kvantum biológiáját. Ez az állapotot minden ember megtapasztalhatja, aki eléri a magasabb életenergia-szintet. A másik ok, hogy 2012 december 21-én megváltozott a kozmikus rezgés, elérhetőek lettek magasabb életenergia-mezők, amelyekkel gyorsabb, és nagyobb töltöttségi szinteket tudunk elérni.

Így történhet meg az, hogy a tudás feltárult, és elérhetővé vált az emberiség számára. Azt gondolom, hogy nagyon sok helyen írják le ezeket az információkat, nagyon sok ember, sok helyen a Földön ezekben a pillanatokban, nagyon hasonló sorokat ír, nemsokára elkezdődik a tudat forradalma, amely mindent megváltoztat.

Kezdjük el a nyomozást, kezdjük el kirakni a mozaikdarabokat. Biztosan tapasztaltad már azt, hogy vannak emberek akiknek jó érzés a közelükben lenni. Aki szeret téged, azt elég csak átkarolni, és megnyugvást érzel azonnal. A szerelmes emberek képesek egész nap szótlanul gyönyörködni egymásban. Ha egy kisbabát felemelsz, akkor nem csak nyugalmat érzel, hanem hatalmas örömöt is, hirtelen annyira mosolyogni kezdesz, hogy fáj az arcizmod. Ugyanígy a kiskutyáknál, kiscicáknál. Vannak olyan barátaid, akik legtöbbször pozitívak, életvidámak, az ő közelükben is rögtön megnyugszol, boldogságot érzel. Állítólag Jézus közelében sírni kezdtek az örömtől az emberek. Vannak olyan emberek is, akik közelében egyre rosszabb kedved lesz. Azt mondjuk rájuk, hogy energiavámpírok. Folyton panaszkodnak, kárognak, fél óra után már szomorúságot, fáradtságot kezdünk érezni.

Ha megfigyeled ezekben az élethelyzetekben gyorsan változni kezdnek az érzelmeid. Az érzelmeket a kedv, hangulat, közérzet jelzőkkel azonosítjuk, ha emelkedettek az érzelmeink, akkor azt mondjuk jó a kedvünk, hangulatunk, közérzetünk. Az érzelem nem más, mint az életenergia tudatosítása. Ha ceruzaelemek lennénk, akkor az elektromos áram töltöttségének ingadozását éreznénk érzelemváltozásnak, hangulat változásnak, közérzet változásnak. Egy tele töltött ceruzaelemnek jó kedve van, jó napja van, egy lemerült ceruzaelemnek rossz kedve van, rossz napja van. Minél több bennünk az életenergia, annál emelkedettebbek az érzelmeink. Úgy képzeld el, hogy van körülötted egy energiagömb, amit aurának is neveznek, ez a te életenergia tárolód. Ennek a gömbnek a mérete attól függően változik, hogy mennyi életenergiával van feltöltve. Az átlag emberekben szerintem körülbelül 15% átlag életenergia lehet. Ezeknek az embereknek a gömbmérete körülbelül akkora lehet, mint egy focilabda. Egy nagyon boldog ember energiagömbjének átmérője, amely körülbelül elérheti a 60%-os töltöttségi szintet, 2 méter átmérőjű lehet. Minden ember körül van ilyen gömb, amelynek a középpontja a köldökünknél lehet. A gömb mérete pillanatok alatt megváltozhat, követi a tudatállapotodat. Akiknek nagyobb gömbjük van, azok több életenergiát hordoznak, jobban fénylenek, sugároznak, mint az alacsony töltöttségen lévők. Ugyanúgy ahogy az elemlámpa teszi.

A két szerelmes ember, azért érez egymás közelében hatalmas nyugalmat, mert egymás közelségében tudatállapotuk eléri azt a rezgésszintet, amelyen az energiagömb kitágul. Saját energiagömbjüket is magas rezgésű életenergiával kezdik el tölteni, és egymás energiagömbjeiből is feltöltődnek, kölcsönösen. Abban a pillanatban, hogy egymás közelségébe kerülnek, megváltoznak az érzelmeik, amelyet nyugalomnak, békének, teljességnek, elégedettségnek tudatosítanak. Az energiagömb a töltöttségi szinttől függően, megvan hogy mekkora méretben van kiegyensúlyozódva. A 100%-os töltöttségen szerintem elérheti a 20 méter átmérőt, vagy akár több kilométert is, csak saccolni tudom. Az 1%-on lévő, a halál előtti pillanatban, talán csak gombostűfejnyi nagyságú. Megvan, hogy légzésenként milyen rezgésű életenergiát szívunk a testünkbe, amely értéke a tudatállapotunktól függ. Minél félelem mentesebb a tudat, annál mélyebb és lassabb a, kiegyensúlyozottabb a légzésünk. A következő lépésben, majd ezt a félelemmentes tudatállapotot fogjuk feltárni, vannak gondolati gyakorlatok, amelyekkel könnyen elérhető a tudatállapot. Ha hirtelen elvesszük az összes félelmünket, elfelejtjük az összes gondunkat, akkor kitágul az energiagömb. De csak akkor marad kitágulva, ha bizonyos ideig megmaradunk abban a légzésben, egészen addig, amíg fel nem töltődik az energiagömb energiával, a kitágult méretre. Ha a tudatállapotunk visszazuhan, akkor egészen addig pozitív izgatottságot fogunk érezni, amíg a magasabb rezgésű életenergia, ki nem egyenlítődik a az energiagömbben lévő életenergia-szinttel. Ilyenkor örülünk, vagy fordított esetben idegeskedünk, ha alacsonyabb energiaszinten jelentünk meg, és a gömb mérete zsugorodni kezd a kiegyenlítődés alatt. Az ember tudatállapota, általában a 15% körüli életenergia-szinten van kiegyensúlyozódva, tele van félelemmel, aggódással.

A kisbabának közel tele van az energiagömbje életenergiával. A babák, kiskutyák, cicák, az energia világában fénylő, ragyogó gömbök. Amikor egy babát magadhoz ölelsz, akkor megfürdesz az energiájában. Hatalmas mosoly lesz az arcodon, mert az aurádat teljesen betölti a baba aurája, pár percig a tested nagyon magas életenergia-szintben úszik. Az életenergia élő energia, az emberek nem csak a testükkel kommunikálnak, beszélgetnek, hanem energia szinten is hatnak egymásra, szavak nélkül. Elég ha rágondolunk valakire, az érzelem szint amely a gondolat pillanatában testünkben megjelenik, képes hatni embertársunkra. Ahhoz, hogy kapcsolatba lépj valakivel életenergia-szinten, érzelmi szinten, ahhoz figyelned kell az illetőre, álljon előtted az utcán, vagy a gondolatvilágodban jelenítsd meg. Foglalkoznod kell vele, be kell töltse a figyelmedet. Állhat előtted egy embertársad, nem fogsz érintkezni az energiájával, ha figyelmed a gondolatvilágodban lesz. Az életenergia, amit érzelemnek tudatosítunk, képes hatni a gondolatainkra, mert az agyunkat is életenergia pörgeti, működteti. Az érzelem hat az agyunkra, és a gondolatok visszahatnak a testbe érkező érzelmekre. A telepátia akkor fog megjelenni az emberiségnek, amikor az emberek megjelennek magasabb életenergia-szinteken, az agy képes lesz már felfigyelni a tudatunk mélyében megjelenő gondolatokra is. Most is társalgunk gondolati szinten, amikor embertársunkra gondolunk erős érzelmekkel, akkor a másik fejében megjelenek a gondolatok. ha valaki nagyon szeret, vagy nagyon utál, ha nagyon erős érzelmekkel gondol rád, akkor járni fog a fejedben. Szerelmesek gyakran felhívják egymást, ha a gondolat nem is érte el a tudatosítást, a tudatalatti ösztönösen hatott a szerelmes döntéseire. Spontán ötletnek tűnt a telefonhívás, de a háttérben telepátia történt. Ugyanígy az anya életenergiáiban megjelenek azok az energiák, amelyeket a bajban lévő gyermeke küldött, aki nagyon félt, és közben az anyukájára gondolt, hogy segítsen neki. Itt is ugyanez történik. Amikor nagyobb az életenergiaszint, akkor erősebben tudunk érzelmeket küldeni gondolatok által, és elménk nagyobb figyelemmel bír, könnyeben figyelmes lesz a gondolatok között kavargó üzenetre. Nem csak megérezzük majd a fogadott érzelmet, az anya nem csak érezni fogja, hogy bajban van a gyermeke, hanem gondolati szinten is feldolgozza az információt. A szerelmeseknek nagyobb az életenergia-szintjük, nagyobb impulzusokat tudnak küldeni. A gyermeknek nagyobb az életenergia-szintje. Az egypetéjű ikrek között olyan erős az érzelmi kötelék, az életenergia összefonódás, hogy szinte érzik egymás érzelmeit, hallják egymás gondolatait. Sose tudhatod, hogy melyik ember ért el közel 100% töltöttségi szintet, nem tudhatod, hogy az illető nem hallja a gondolataidat, ezért mindig légy őszinte.

Ha szeretettel gondolsz a babára, kiskutyára, kiscicára, akkor összefonódnak az energiáitok, megmerülhetsz a boldogságban pár pillanatra. Azok a barátaid, akik sokszor fel vannak töltve, sokszor magas életenergia-szinteken vannak, szintén feltöltenek. Beszélgetsz vele, és egyre jobb a közérzeted, végül úgy távozol a kávézóból, hogy dúdolgatsz, fütyörészel. Nem tudatosítottad, mi történt veled, nem tudatosítottad, az érzelmi változást, de az eljut a tudatodig, hogy szereted a társaságát. A szeretet érzete nem más, mint a magas életenergiaszint megtapasztalása. Bármi amit szeretsz csinálni, ami a hobbid, olyan tudatszintet vált ki belőled, amely alatt magas rezgésű életenergiával töltődsz, szeretetet érzel. Ezeket az embereket hívjuk barátainknak. A tudatalatti megjegyzi a finom érzelmeket, magas rezgésű életenergiát, ha csak rágondolsz a barátod emlékére, tudatod megjelenik az életenergia rezgésen, és a légzésed azonnal megváltozik. Persze ha elmélyülsz a gondolatban, keresel egy szeretetteljes közös emléket, amikor sokat nevettetek. Amint találkozol vele, azonnal beáll a tudatállapotod, felrezegsz egy magas töltődési állapotra, és egymás energiáit is erősítitek. Ugyanígy egy ellenség esetében, fordítottak az érzelmi reakciók, életenergiaszint változások. Bölcsen teszed ha bocsánatot kérsz, megszüntetsz minden haragot, mert azokkal nehéz lesz magasabb egyensúlyi pontokban lévő életenergia-szinteket elérni. A fény kioltja a sötétséget, a harag csak a sötétség mélyén tud életbe maradni. ha képes vagy megteremteni a szeretet érzelmet ellenséged fel, és közben erősen rágondolsz, akkor kioltod benne a haragot, megemeled a fényét, megszünteted a sötétséget. biztos volt már olyan ember, akit le akartál cseszni, de részeg volt, olyan szeretettel ment feléd, puszilgatott, ölelgetett, hogy nem tudtad lecseszni, elnevetted magad, nem tudtál haragudni. Ugyanígy meglehet állítani egy vitát a kezdetben, ha képes vagy humorral reagálni, ha képes vagy szeretni a vitapartnered, meglátni a kialakult élethelyzetben a humort, és egy erős érzelemmel elneveted magad, akkor kioltod benne az átalakulóban lévő félelemtudatod, és nem nyitódnak meg alacsony rezgésűbb életenergia-csatornák. megmenekültök, az ördögi energiák megtestesülésétől.

Jézus közelében nagyon erős életenergiaszint lehetett. Könnyen előfordulhat, hogy a boldogságtól sírni kezdtek, euforikus hangulatba estek az emberek. Az energiavámpír embertársaink azok az ismerőseink, barátaink, akik nehéz időszakon mennek keresztül, és nagyon alacsony rezgésszinteken, életenergia-szinteken vannak. Több hatást is tapasztalunk, egyik a testük kisugárzása, amely elkezdi kiszívni belőlünk az életenergiát. Amint rá figyelünk, az aurák elkezdnek kiegyenlítődni, az alacsonyabb szinten lévő töltődni fog, a magasabb szinten lévő energiát veszít. A legtöbb barátunk, ismerősünk hasonló rezgésen van, mint mi vagyunk, így nem tapasztalunk nagyobb érzelmi változásokat. Adunk, és kapunk is. Viszont amikor jóval kisebb energiaszintekkel találkozunk, olyankor szinte kiszívják belőlünk az életenergiát. Ha ez mellett még negatív információkat figyeltetnek meg velünk, akkor még a saját töltődésünk is lejjebb rezeg, amely tovább csökkenti az életenergia-szintünk. Ez a dupla hatás váltja ki, a szomorúság, fáradtság érzetét. Ez olyankor fordul elő, amikor mi is a határon billegünk. Két energiaszint között vagyunk kiegyensúlyozva, van is kedvünk a panaszkodást hallgatni, mások baján csámcsogni, meg nincs is. Az életenergia gömb nem egységesen töltődik fel, hanem rétegek szerint, 7 réteg van, a szivárvány színeinek megfelelően egymásba ágyazva. Mint a barack mag, az körül a barack húsos része, majd a barack benne van egy almában, az alma egy sárgadinnyében, és így tovább. Amikor elkezdjük megemelni az életenergia-szintet, akkor rétegek szerint, mindig egy újabb személyiségek leszünk. Akiknek más rezgésű cselekmények vonzzák a figyelmüket, más ételeket kívánnak, más tevékenységekhez van kedvük, és így tovább. Amikor két réteg határán vagy, olyankor mindkét személyiséged figyelmét vonzani fogják a rezgésüknek megfelelő cselekedetek, élettörténetek. Ha türelmesen figyeljük a negatív panaszkodást, akkor visszarezgünk alacsonyabb töltöttségű szintre.

Amikor már magasabb életenergia-szinteken vagyunk, olyankor már mindegy, már panaszkodhatnak nekünk, mert nem látjuk negatívnak a cselekmény rezgését, tudjuk hogy a nehéz élethelyzetek a fejlődésünk szolgálják. Maradunk a magas rezgésű töltődési szinten, légzésünk nem változik, könnyen adunk energiát embertársunknak, mert a rezgésünk energiatartalma, sokkal nagyobb az alsóbb réteg életenergia rezgésszintjétől. Az azt jelenti, hogy rétegenként pl. 10xer nagyobb az energiaérték. Tíz légzés kell, hogy megtölts egy alsóbb réteget, de 100 légzés kell, hogy megtölts lentről egy felsőbb réteget. Ha kettővel vagy felette, akkor egy légzés kell, hogy megtöltsd a kettővel alatti réteget, de 1000 légzés kell, hogy megtöltsd a kettővel feletti réteget életenergiával.

A következő részben, további élethelyzeteket keresünk, további jeleket, mozaikdarabkákat, melyek segítségével láthatóvá válik az energia világa.

Sikeres felemelkedést kívánok mindenkinek! Szeretlek benneteket.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése