Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. augusztus 9., péntek

Útmutató az emberi lényhez - II.

Útmutató az emberi lényhez - II.


Nem csak a tested erősödik fel, sok minden más is megváltozik, amint kinyílt a virág, amint elmélyült a légzés. Nagyon fontos megérteni, hogy a virág nagyon kinyílhat, és nagyon bezárkózhat. Sok fokozat van, sok beállítási lehetőség van. Mi emberek éveket, életeket tölthetünk el az egyes fokokon, szinteken. Leélhetsz egy egész életet úgy, hogy egyszer sem nyíltál ki teljesen. Amiket most fogok leírni, azok az élmények egy nagyobb mértékű kinyílásnál tapasztalhatóak.

Egy bizonyos kinyílási fokon, gyönyörűnek kezded látni a világot. Ebben sokat segít a felerősödött látás is, a telítettebb színérzékeléssel, de nem ez a fő ok. Magas energiaszinten a tudatod gyönyörűnek értékeli ki a látványt. A másik nagyon furcsa tapasztalás, hogy van kedved szeretni. Hatalmas szeretetet érzel, amit szeretnél kiadni magadból, szeretnél adni belőle a többi élőlénynek is. És hatalmas hálát érzel. Mindezt látszólag oktalanul, elönt az euforikus boldogság, gyönyörűnek látsz mindent, hatalmas hálát érzel, szereted magadat, szereted az életed, szereted a világot, szeretsz mindenkit. Ezt mind az energia okozza. Annál nagyobb szeretetet érzel, minél nagyobb az energiacsere légzésenként. Úgyis lehet mondani, hogy az energiát érzed szeretetnek, akkor tudsz szeretni, ha elértél egy nagyobb mennyiséget légzésenként. Ha sikerült megnyitni a virágot. Még egy érdekes tapasztalás van ezen a szinten, a világot érezni kezded, és nem gondolni. Ezt nagyon nehéz megérteni, meg kell tapasztalni, hogy valaki értse ezt az állítást. Lényegében kiürül az elméd a gondolatoktól, teljes csend lesz az elmédben, szíved pedig hatalmasra tárul, nagyon érzékeny leszel az energiaáramlásokra, érzelmekre. Felfogod az érzelmeket, tudatosítod őket.

Ha ez egy útmutató az emberhez, akkor megértheted, hogy a teljesen kinyílt beállításnál, miket tapasztal az emberi lény. Persze a virág teljesen be is lehet záródva, vagy egy köztes állapotban is lehet. Minden egyes változásnál, változnak az emberi tapasztalások, élmények. A szélsőségeket megvizsgálva könnyen megértéshez jutunk. Láttuk mit tapasztalunk teljes megnyitódásnál, most nézzünk meg egy tartósan bezáródott állapotot. Könnyű lesz, mert az eddig leírtaknak az ellentéte.

A virág bezáródik, a légzés térfogata lecsökken. Egy liter levegőt áramoltatunk, azt is megerőltetve, nyögve. Testünk nehéz, fáradt. Látásunk gyengül, a színek kifakulnak. Ugyanígy a hallásunk, szaglásunk, tapintásunk, ízlelésünk. Agyunk teljesítménye is lecsökken, nem tudunk gondolkodni, nem tudunk figyelni. Szürkének, ridegnek kezdjük látni a világot. Nem érzünk szeretetet, viszont annál nagyobb oktalan félelmet kezdünk érezni. Panaszkodunk. Boldogtalanok vagyunk.

Miért van az, hogy alig van ember aki megtapasztalt egy jobban kinyílt állapotot, és miért vannak nagyon sokan, akik nagyon be vannak záródva? Legkönnyebben a szereteten és a félelmen keresztül érthetjük meg mi történik velünk.

Annál nagyobb szeretetet érzünk, minél jobban kinyílt a virág. Annál nagyobb félelmet, minél jobban bezáródott. A szeretet és a félelem szabályozza a virág kinyílásának a mértékét. Minél nagyobb szeretetet tapasztalsz, annál jobban kinyílsz. Minél nagyobb félelmet, annál jobban bezáródsz. A szeretet és a félelem, olyan az emberben, mint két folyadék, mely ugyanazon pohárért versenyez. Amint az egyikből több lesz a pohárban, azonnal kevesebb lesz a másikból. Az egyik kinyomja a másikat. Nem tudsz egyszerre félni és szeretni. Amint félni kezdesz, azonnal csökkenek a szeretet érzéseid. Amint szeretni kezdesz, azonnal csökkenek a félelem érzéseid. A kettő elválaszthatatlan egymástól. Ha egy ember elveszíti az összes félelemét, azonnal megtelik szeretettel. Ha a pohárból hirtelen kiürül az összes félelem, azonnal tele lesz a pohár szeretettel. Ez esetünkben azt jelenti, hogy a virág teljesen kinyílt.

A virág két úton nyílhat ki teljesen. Vagy elveszíted az összes félelmed, vagy nagyon szeretni kezdesz. Nézzük meg az emberi megéléseket, tapasztalásokat. Sokan beszámoltak arról, hogy a baleset előtti másodpercekben óriási nyugalom, béke öntötte el őket. Akik túlélték a frontális ütközést, azok közül sokan ezt mondták. Miért? Felfogták egy pillanat alatt, hogy mindenek vége. Megfognak halni. A halállal mindent elveszítenek ezen a földön. Ha többé nincs mit veszítened, akkor többé nincs mit féltened. Legyen az egy ember, érzelmi kapcsolat, birtoklás, vagy tárgyi birtoklás. Ha semmid, senkid nem marad, akkor nem marad mit féltened sem. Kiürül belőled a félelem, kiürül a pohárból a félelem, a szeretet azonnal kitölti a helyét. Kinyílik a virág. Ez az érzés annyira erőteljes, annyira csodálatos, hogy egy pillanat is emlékezetes marad belőle. A balesetet túlélők nem felejtik el sosem. Ugyanez történik a traumák elszenvedőivel is. Elveszítenek valami olyat, ami számukra nagyon fontos volt. Traumát okoz a veszteség, óriási fájdalmat, de miután megtörténik az elfogadás, beletörődés, a virág jobban kinyílik, mert a veszteséggel egy állandó félelem is távozott, ami foglalta a helyet a pohárban. Minél több mindent veszít el az ember, annál nagyobbra nyílik hirtelen a virág. Ezek az emberek mind beszámoltak a változásokat követő megjelenő belső békéről, mély nyugalomról, szeretetről. Ezek az emberek elindulnak a spirituális úton, mert hosszabb időt töltenek el kinyílva, felnőtt korban is visszakapják azt a felfogóképességet, amely gyerekkorban volt tapasztalható, amellyel már megértik, hogy lennie kell egy útmutatónak, mert nagyon furcsa állapotokat tapasztaltak. Keresni kezdnek.

A virág a szereteten keresztül is kinyílhat, de az általában nem tart sokáig. Ez a szerelem. Amikor az embert nagyon szeretik, és nagyon szeret. Ilyenkor annyi szeretetet érez az ember, amellyel már kinyomja a félelmet a pohárból, sikerül jobban kinyitni a virágot. Nézd meg jól a szerelmes embert, olvasd el az első részt, nézd meg mennyire ráillenek a leírások. Azt mondjuk, hogy rózsaszín szemüveg van rajtuk, mert mindent szépnek látnak. Mindenkit szeretnek, mindenért hálásak, állandóan mosolyognak boldogok. Annyi energia van bennük, mint a gyermekekben, szaladnak, majd el repülnek. Gyönyörűen mutatják a kinyílt virág jellegezettségeit.
Folytatás következik.

Sardnargis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése