Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. augusztus 9., péntek

Örülök neked

Örülök neked


Nagyon jó érzés azt látni, hogy valakinek örömet okoztunk. A szerelmes emberek egymásnak örülnek. Szerelmesen örülünk, amikor meglátjuk a szerelmünk. A szerelmünk azt látja, hogy lényével, jelenlétével örömöt váltott ki. Nagyon jó érzés azt látni, hogy valakinek örömöt okoztunk.

A barátok is örülnek egymásnak. Főleg ha régen látták egymást. Találkozásnál mindketten mosolyognak, boldogok, vidámak. Nagyon jó érzés azt látni, hogy örömöt okoztunk.

A házi kedvenceink is örülnek nekünk. Meglátnak minket, és csóválni kezdik a farkukat, mosolyognak, sokszor örömköröket futnak. Nagyon jó érzés azt látni, hogy örülnek nekünk. Hogy jelenlétünkkel örömöt váltottunk ki.

A családtagok is örülnek nekünk. Ha van is néha egy kis összezörrenés, hosszabb szünet után mindig nagy a mosoly találkozásnál. Nagyon jó érzés, amikor örülnek nekünk.

Szeretet. A nagyon jó érzés amit érzünk,nem más mint a szeretet. Az összes említett példa esetében közös nevező a szeretet. A szerelmesek szeretik egymást. A barátok szeretik egymást. A házi kedvenceinket is szeretjük, és ők is szeretnek minket. A családtagokat is szeretjük.

Mindig akkor érzünk szeretetet, ha azt látjuk, hogy örömöt okoztunk. Akár a jelenlétünkkel, mint a fenti példákban, akár egyéb módon. Aktivista vagy a vakok központjában, vagy egy gyerekotthonban, ahol segítesz programokat szervezni, látod hogy örülnek az emberek. Ételt adsz egy éhezőnek, pénzt egy szegény családnak, ruhát egy szegény diáknak. Látod, hogy mosolyognak, örülnek.

Minél több örömöt okozol, annál többször érzel szeretetet. A szeretet a legfinomabb, leglágyabb pozitív érzelem. A nagyon jó érzés közben teljesen ellazulsz, feszültségmentessé válsz, mély békét kezdesz érezni. Miután megtapasztaltad a mély békés érzést, veszel egy mély levegőt, és hatalmas mosollyal, életerő érzéssel, lelkesedve visszatérsz az ellazult állapotból. Mosolyogsz mindenkire, nagyon jó kedved van. Az embereknek olyan érzése van téged látva, mintha nekik örülnél. Idegenek jönnek szembe az utcán, akik ismerősnek találnak, jóérzésük volt, amikor találkozott a tekintetetek. Egy pillanatra úgy gondolhatják, hogy örültél nekik, egy pillanatra nagyon jó érzésük lett. Egy pillanatra szeretetet éreztek.

Ha legközelebb meglátnak, akkor már emlékezni fognak rád, emlékképükhöz társulni fog a nagyon jó érzelem, ha megint mosolyogsz, akkor már két pillanatra fogják úgy gondolni, hogy örültél nekik, már két pillanatra fognak szeretetet érezni. Így aki sok örömöt okoz, az egyre többet mosolyog, egyre több ember érzi úgy, hogy szeretetet érez a jelenlétében, egyre több ember fogja szeretni. Elkezdnek mosolyogni ha meglátják, jelenlétével örömöt vált ki, aminek a látványa nagyon jó érzést vált ki. Szeretetet. Így a kígyó a farkába harap, ez a folyamat öngerjesztő, így növekedik a szeretet.

De ez a kör jelen van az ördögi körben is. Minél több rosszat csináltál, annál mogorvább lesz az ábrázatod, a szembejövő emberekben rossz érzéseket válthatsz ki. Olyan érzésük van, amikor találkozik a tekintetetek, mintha haragudnál rájuk. Mintha haragudnál az egész világra. Válaszd a másik utat, szeresd az egész világot.

Sardnargis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése