Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. augusztus 9., péntek

Érzed, gondolod

Érzed, gondolod


Láthatatlan a gondolat, és az érzés is. Ők ketten irányítják az életünk, legtöbbször egy véleményen vannak, de előfordulnak kivételek is.

Vannak reggelek, amikor olyan érzésed van, mintha valami baj történt volna, aggódásra késztet, de hiába gondolkodsz, nem találod az okát. És van olyan is, amikor olyan érzésünk van, mint amikor minden a legnagyobb rendben van, miközben sok gondunk van.

Gondterhelten kisétálsz a közeli patakpartra, leülsz egy ideig, elkezdesz megnyugodni, csökken a szorongás, egyre felszabadultabb vagy. Azt veszed észre, hogy olyan érzésed lett, mintha nem is lennének gondjaid.

Átmúlatod az éjszakát, alkoholt iszol, dohányzol, reggel úgy ébredsz fel, hogy feszültség van benned, olyan érzésed van, mint amikor nagyon aggódsz valami végett.

Mi úgy működünk, hogy gondolatainkkal érzelmeket ébresztünk testünkben. Energiákat. Amelyek vagy befeszítik a testünk rossz érzést okozva, vagy felszabadítják, jó érzést okozva. De ebbe a gondolat-érzés rendszerbe beleszólhat több minden. A pataknak is van aurája, elektromágneses tere, energiája. Ha a közelébe ülünk, akkor kimossa belőlünk azt az energiát, amit a gondolatainkkal teremtettünk magunknak. És az alkoholnak is van energiája, mely szintén megváltoztatja az auránk rezgésszintjét, energiáját, érzelmeinket.

Sok esetben hathatnak ránk energiák kívülről, jók is, rosszak is. Megzavarnak minket, hirtelen nem értjük miért nincsenek összhangban a gondolataink az érzésekkel. És az érzés az erősebb. Ha sok is a gondod, a patakpart után pozitívabban kezdesz gondolkodni a problémás élethelyzetről. Vagy jobb dolgokon kezd járni az agyad. Ugyanígy másnaposan találni fogsz valami gondot, amin aggódhatsz.

Bölcsen tesszük, ha vigyázunk az érzelmeinkre, tudatosan pozitívan gondolkodunk, és kerüljük a külső negatívan befolyásoló tényezőket. Ha mégis elbuktunk, rossz érzésünk lett, gondolataink aggódók, akkor irány Földanyához, aki megnyugtat minket, harmonizál minket.

Sardnargis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése