Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. augusztus 9., péntek

Egy kicsit felejtsd el az életed

Egy kicsit felejtsd el az életed


Ezen a bolygón senki nem tud tartósan boldog maradni. A királynő azért nem, mert öregedik, és csúnyul. A gazdag ember azért nem, mert a másik gazdagabb lett. A filmsztár azért nem, mert kevesebb szerepet kap. A politikus azért nem, mert nem őt választották újra miniszterelnökké. Az átlagemberek azért nem, mert nincs pénzük, elhagyta őket a szerelmük, beteg a kutya. Az alkoholista azért nem, mert elfogyott a sör. Mindenkinek van valami gondja az életében.

Az energiarendszerünk engedelmeskedik a gondolatainknak, ahol a figyelmünk, oda töltődik az energia. Mi hozzuk létre a saját energiamezőnket, melytől a boldogságunk függ. Gondolatainkkal hozzuk létre, figyelmet, energiát öntünk a gondolatainkba, létrehozva pozitív, vagy negatív energiamezőt testünkben. Amitől a boldogságunk függ.

Mégis van pár ember a bolygón, akik tartósan boldogok tudnak maradni. Van kivétel. Ezek a buddhista papok, spirituális mesterek, megvilágosodott emberek. Nekik nincs életük, nekik nem kell mit elfelejteni. Ők mindig csak a jelen pillanatra figyelnek, mindig csak a jelen pillanatban megfigyelt gondolatképekbe töltik a figyelmüket, energiát.

Te ebben a pillanatban is tudod, hogy hétfő van, két hét múlva mész szabadságra, holnap ide, meg oda kell menned, és így tovább. Akaratlanul is tele van a fejed az életeddel. És ha te ebben a pillanatban rossznak értékeled ki, hogy munkában kell lenned, és a péntek még messze van, akkor figyelmed egy részét folyamatosan beletöltöd ezekbe a gondolatokba. Ezekbe a negatív gondolatokba, melyek negatív energiamezőt hoznak létre benned, negatív érzelem mezőt, melytől nem jól érzed magad. Ha történik valami olyan esemény, amely hirtelen leköti az összes figyelmed, hirtelen eltereli az összes figyelmed az életedről egy pici időre, akkor érzelmi változást tapasztalsz.

Leszáll egy helikopter, megjelenik egy TV stáb, elkérnek a munkahelyedről, kiderül hogy te vagy a kiválasztott, nyertél egy gyönyörű ebédet, egy híres énekes társaságában. A helikopter elrepül veletek a közeli hegyekbe, ahol egy öt csillagos hotel teraszán elfogyasztjátok az ebédet. Gyönyörű táj, gyönyörű a hotel, az étterem, minden puha, minden finom, minden gyönyörű. Majd két óra múlva visszavisznek. Játszunk a fantáziával, ez egy tv show része lesz, valami meglepetés műsor.

Azt fogod tapasztalni, hogy visszatérve megváltozott a világ. hatalmas energiát érzel magadban, hatalmas örömöt, boldogságot. Szebbnek látod a munkahelyed, jobbnak látod az embereket, van kedved kedvesnek lenni, szeretetteljesnek lenni. Boldog vagy.
Két óráig sikerült elfelejtened az életedet, az összes figyelmedet felszabadítottad, azokat a figyelemszálakat is, amelyek makacsul le voltak tapadva, egy-egy életeseményedhez, történésedhez. Az összes figyelmed szépre, jóra, csodásra, pozitívra irányítottad két órán keresztül. Létrehoztál egy hatalmas pozitív energiamezőt, amelynek megtapasztaltad az eredményét. A spirituális mesterek ebben nagyon jók, ők képesek folyamatosan felszabadítva tartani az összes figyelmet, nem kell hozzá helikopter, hirtelen nagyobb változás. Nincs életük amin gondolkodni kéne, nem élnek az időben ahol jövőbeli tervek vannak. Időn kívül élnek pontosan a múlt, és a jövő határán, az örök pillanatban. Ugyanígy a tekintetük is furcsa, nincsenek ébren, de nem is alszanak. Az ébrenlét, és alvás határán vannak, mély nyugalomban, viszont nagyon erős éberségben. Egyensúlyban, középpontban vannak.

Neked sem kell helikopter. Nap végén, amikor elvégezted a feladataidat, akkor menj ki sétálni, szép zenét hallgatni, virágokat fényképezni, naplementét nézni. Kicsit felejtsd el az életed, kicsit mozdulj ki a megszokott környezetből, válassz egy szép parkot, erdőt. Tapasztalni fogod a pozitív megfigyeléseid érzelmi eredményét.

A spirituális mestereknek nincs jövőjük. Állandóan a felhőket, virágokat, patakokat szemlélik, és élvezik a belső békét, csodás nyugalmat. Általában elvonulnak a természetbe, szép helyekre, ahol sok csodát, gyönyörűséget tudnak folyamatosan megfigyelni. Mindenki azt akarja, ami nekik megvan. Boldogságot. A hatalmas pozitív energiamező, hatalmas boldogság érzés.

Egy pillanat alatt megváltozhat az életünk. A katasztrófa sújtotta vidékeken, felborul a rend, megszűnik a holnap. Ha békében beletörődsz, akkor megjelensz a mostban, pillanatban. Az ember azt gondolná, hogy ez szörnyű nagy tragédia. De akik megtapasztalják a traumákat, azok arról számolnak be, hogy végtelen nyugalom érzet önti el őket. Ahogy megszűnnek a negatív gondolatok, megszűnik az energiamezejük is. A test izomzata felszabadul a feszültség alól, ellazul, elernyed. A tüdő kitágul, az ember több levegőhöz jut légzésenként. Majd egy idő után elkezd egyre boldogabb lenni, egyre több pozitív energiamezőt halmoz fel a negatív hiányában, amit egyre boldogabb érzésnek tudatosít. Ezt mind az elfogadás, a jelen pillanat adja, ahol elfelejtettük az életünk. Majd elérkezünk egy olyan energiaszintre, ahol felébrednek a magasabb érzékszerveink, amelyekkel beindul az intuitív gondolkodás, beindul a csodálatos önmegfigyelés. Ekkor elkezdjük megérteni, hogy nem veszítettünk el semmit, pont hogy megtaláltuk a helyes utat, a keskeny ösvényt, elkezdtünk hernyóból átalakulni pillangóvá. Az egyre nagyobb pozitív energiamező elkezdte kifejleszteni a lelkünket, elkezdtünk átalakulni a felsőbb énünké. Beléptünk a csodák világába. Talán.

Nem könnyű elfelejteni az életünk, a trauma idővel megszűnik, a tudatalattink visszaépíti a mátrixot. Az eszköz amivel trauma nélkül is sokat lehet koncentrálni az összes figyelmet pozitív gondolatokba, a meditáció. A legősibb spirituális eszköz az átalakuláshoz!

Sardnargis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése