Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. október 12., péntek

Mit jelent a szeretet?

Mit jelent a szeretet?


A varázsszó, amit egész életemben féltem kiejteni. Mert miután először megtettem, azután nagy fájdalom következett. Mit jelent a szerelem? Mi a szeretet és a szerelem közötti különbség? 


Akkor érez az ember szeretetet, amikor tudata kiürül, az összes figyelme felszabadul, és egy csodálatos, gyönyörű pontra összpontosul. Lényeg, hogy az ember a tudata összes figyelmével valami számára nagyon-nagyon csodálatos dolgot figyeljen meg, elakadt lélegzettel, kidülledt szemekkel. Miután az ember észheztér a káprázatból, az elfojtott légzés után vesz egy nagyon mély, hosszú lélegzetet, és miközben kifúj, érzi a testében a megjelenő energiát, amelyről ösztönösen tudja, hogy a neve szeretet. Az ember korosztálytól függetlenül tudja, hogy a megjelent érzelem neve szeretet.

Van aki sose tapasztalja meg ezt az érzést, sose tudja meg mit jelent a szeretet. A legtöbb ember akkor érzi először amikor gyereke születik. A gyerekének a csodálatos látványa váltja ki a mélyebb életenergia áramlást. Sokan akkor érzik először amikor szerelmesek lesznek, egészen fiatalon is kiválthatja a hatást egy másik ember látványa, kisugárzása, az első látásra is. Az ember áll, és hirtelen késztetést érez, hogy kimondja az érzelem nevét ami megjelent az elbambuló, megbabonázott, tekintet után, - szeretlek. És azt se tudja mi a neve, félrebeszél, azt se tudja hol van, mintha most ébresztették volna fel az éjszaka közepén, mert az összes figyelme kiürült a tudatából, megszűnt a személyisége a világgal együtt, amit a tudat tart fent. Az összes figyelme csak a lányra/fiúra összpontosult, csodálata tárgyára.

Mivel az ember nem érti a metafizikát, nem érti az emberi gondolkodás, és az életenergia áramlás közötti összefüggéseket, kapcsolódásokat, ezért félreértelmezi a megjelenő szeretet érzetet, - összeköti, függővé teszi az érzelmet a másik embertől. Azt gondolja, hogy csak akkor érezhet szeretetet, ha a másik ember közelében van, és bambulhatja, csodálhatja. Nézd meg a szerelmeseket, hogy kidülledt szemekkel órákig, napokig képesek bambulni egymást. Ők ekkor euforikus boldogságot éreznek, mert a szeretet energia, érzelem szint hatalmas életenergiát ad.

Abban az esetben, ha a megjelenő szeretet érzelem, csak egy oldalú, a másik fél csak a test végett, vagy a személyiség végett, ismeretség, anyagi helyzet, egyebek végett ismerkedik, és nem akar tartós kapcsolatot, olyankor az ember szerelmi csalódott lesz. Tévesen összeköti a megjelenő erős érzelmet a másik emberrel, és elhiszi hogy az ember figyelmének elvesztésével, elveszti a csodálatos érzelmet is, amely érzelem olyan boldogságot váltott ki benne, amelyet addig életében nem tapasztalt. Minden ember boldog akar lenni, mindenki a boldogságot keresi. Miután megtaláltad, és elveszted, az életed értelmét veszíti. Legalábbis egy rövid időre, amíg az ember elfelejti az erőteljes érzelmeket.

Én négyszer voltam szerelmes, és egyszer sem sikerült, egyszer sem adatott meg, hogy tartós kapcsolat alakuljon ki. Majd miután tudatra ébredtem ugyanazt éreztem amit szerelmesen, szeretetet éreztem, csak nem volt az érzelmem senkitől kiszolgáltatott. Megértettem mit jelent a szeretet, és kutatni kezdtem, hogyan válthatom ki magamból tudatosan bármikor ezt az érzést, hogyan tarthatom meg magamban minél hosszabban, tartósan, kiegyensúlyozva ezt az energiát, érzelmet, életenergia áramlás szintet. Ezért születünk meg, Istennek ez a célja velünk, az evolúciónak ez a célja velünk, hogy tartósan elérjük ezt az állapotot. És csakis a tudatunkon múlik, csakis a figyelmünkön múlik, hogy összpontosítva mire irányítjuk, milyen energiájú gondolatok születnek meg figyelmünk középpontjában.

Egy hegy tetején is szeretetet érzel. A monoton séta kikapcsolja a gondolkodásod, kikapcsolja a személyiséged, picit elfelejted ki vagy, picit nem érdekel, és egyre több figyelmed felszabadul, megjelenik a jelenben. Majd a hegy tetejére érve, az eléd terülő csodálatos szépségű völgy látványa elkápráztat, lélegzeted elakad, és megtörténik a csoda egy mély légzést követően, lehunyt szemmel kisóhajtunk, és mosoly jelenik meg az arcunkon, szeretetet érzünk. A táj felé, az életünk felé, önmagunk felé, túratársaink felé, családunk felé. Ha nagyon sok energia áramlik bennünk, akkor nem bírjuk ki, késztetést érzünk hogy kimondjuk, sorolni kezdjük. Bárkinek. Ragyogunk, sugárzunk.

Sokszor tapasztaltam, hogy egyes emberek pár pohár alkohol után, vagy drogok esetében szeretetet kezdnek érezni. Van egy barátom aki mindenkihez odamegy, ölelgetni kezdi, és sorolja, hogy én téged úgy szeretlek. A tudatmódosító szerek felszabadítják a figyelmünk, képesek megnyitni nagyobb életenergia áramlást. Az ember ugyanúgy szeretetet érez. A szeretetnek különböző erősségű szintjei vannak, minél hosszabban maradunk a légzést megelőzően bambuló állapotban, elkápráztatott tekintettel, annál mélyebbről húzunk fel energiát. Én megtapasztaltam olyan energia szintet, ami után olyan volt a tekintettem, mint egy kéjes drogosnak, heroinfogyasztónak. Ekkor megértettem, hogy az eksztatikus, euforikus boldogság érzete csakis ezen az energián múlik, és nem kellenek hozzá drogok, az ember úgy van kitalálva, hogy ezek a hatalmas életenergiák természetesen megjelenhetnek a testben. Ha ezt egyszer megérzi az ember akkor függő lesz, ahogy a heroinfogyasztó is. Csak itt nincs káros fizikai mellékhatás, nincs tudatmegerőszakolás, itt a beáramló energia gyógyító hatással van a sejtekre, életre.

A szeretet energia, magas rezgésű életenergia, amelyet akkor tapasztal meg az ember amikor tudata teljesen félelem mentes, tudata kiürül, és az összes figyelmével valami csodálatosat figyel meg az ember, amiért végtelenül hálás, és amitől hatalmas boldogságot érez. Keress valamit a mai nap amit megtudsz csodálni, ami képes lekötni az összes figyelmed pár pillanatra, és megérzed, megtapasztalod, amit ide leírtam. Ember vagy, emberből vagy, te is lehetsz boldog, csakis a tudatodon, figyelmeden múlik. Csakis te döntöd el, hogy mivel töltődsz, mit figyelsz meg. Ha az összes figyelmed egy nagyon iszonyatos, szörnyű pontra összpontosítod, akkor megtapasztalod a szeretet érzelem ellentétét, a félelem érzelmet, amelynek szintén ösztönösen tudja az ember a nevét. Késztetést érez kimondani, hogy fél, miután elakadt a lélegzete, majd kiesett a szeme úgy bambulta az előtte megjelenő oroszlánt, az összes figyelmét egy nagyon negatív életveszélyes gondolatra irányította hosszan, önfeledve. Rajtad múlik, hogy horrorfilmeket fogsz nézni, vagy teszel egy nagy sétát a természetben, rajtad múlik hogy mit érzel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése