Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. november 10., szombat

Az életenergia kút - 4.rész: Hosszú távú energetikai hatások

Az életenergia kút - 4.rész: Hosszú távú energetikai hatások


Azért jók a rövid távú energiahatások, mert általuk megbizonyosodhatunk, hogy energialények vagyunk. Aki átél egy szívorgazmust, az felismeri hogy mit jelent a szeretet, rádöbben hogy akkor érez szeretetet, amikor a szívcsakrába energia áramlik be. Rádöbben, hogy az összes ember felé szeretetet érez, ahogy gyerek korában tette, amikor még a szívcsakra állandóan fel volt töltve. Tudjuk, hogy felgyülemlik bennünk a feszültség, tudjuk, hogy elszakadhat a cérna, és egyszerre kiadhatjuk az energiát, megvadult vadállatként, utálva mindenkit, gyűlöletet érezve. De nem értettük meg emberként az összefüggéseket, nem ismertük fel, hogy a folyamat pozitív irányba is átélhető, pozitiv feszültséget, örömet felhalmozva, sok lelkesedés után is elszakadhat a cérna, elönthet minket a szeretet érzet az egész világ felé.

Gyerekkorban szeretetben élünk, felnőtt korban depressziósan félelemben élünk, gyűlölve az egész világot. A rövid távú energia megnyilvánulások, tartósan is megjelenhetnek az életünkben. Én négy évvel ezelőtt hónapokig szeretetet éreztem, ez az élmény döbbentett rá arra, hogy energialény vagyok, azóta kutatok éjt nappallá téve, hogy hogyan vagyok összerakva, mit jelent az életenergia, szeretet.

Egy nyaralást követően sokkal több életerőnk van, sokkal több szeretet van bennünk. Egy hét öröm már nagy hatással van a hosszú távú érzelmi állapotainkra. Ugyanígy egy hét erős aggódás, idegeskedés, már nagy hatással van a hosszútávú érzelmi állapotainkra. A változás kulcsa a köldöknél lévő energiagyűrű. Ez a gyűrű az életenergiakút szája, ennek a gyűrűnek a kitágultsága, vagy összeszűkültsége határozza meg a belénk áramló életenergia mennyiségét légzésenként. Rövidtávú hatásoknál, erre a gyűrűre hatunk, hatványozva. A gyűrűnek mindig van egy nyugalmi állapota, amelyre törekedik visszaállni a negatív, vagy pozitív feszültség után. Idegeskedés, vagy lelkesedés után. Ért téged egy nagy öröm, a gyűrű nagy mértékben hirtelen kitágul, majd elasztikusan elkezdi lassacskán visszanyerni az eredeti méretét. Rövid távú hatásnál, nem engedjük, hogy visszanyerje az eredeti alakját, hanem újabb örömmel még nagyobbra tágítjuk, majd hullámszerűen egészen nagyra kitágítjuk. Ugyanígy ha valakit csesztetnek, akkor nincs ideje visszanyerni a nyugalmát, hullámszerűen mindig egyre jobban összehúzzák, míg végül kirobban.

Hosszútávon úgy tudunk megjelenni állandó szeretet szinten, hogy hosszabb időszakon keresztül napról napra egyre jobban kitágulunk. Hónapokat kell eltölteni a legkisebb félelem nélkül is, ami összerántana minket. A folyamat megtörténik, lassacskán felolvadunk, teljesen kitágulunk, kilazulunk, a gyerekkori szintre. Ahogy rövid távon feltöltődhetünk hirtelen annyi energiával, hogy átváltunk a szívcsakrára, úgy hosszútávon is felérkezhetünk ide tartósan szeretetben maradva. Ne félj, engedd el az összes félelmed, és szeress. Ne félj szeretni, ne félj feltöltődni. Ez a titok, így fogsz kiolvadni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése