Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. november 28., szerda

Szeretet, ami végett ölni is képes valaki

Szeretet, ami végett ölni is képes valaki


Sok olyan rajongó van, akik börtönbe ülnek, azok a sztárok záratták be őket, akiket annyira imádtak. Az ember elkezd szeretetet érezni, majd átlép egy határt, ami után szeretete már égető lesz. A rajongó ott van az összes koncerten az első sorban, ott van a sztár érkezésénél, sztár távozásánál. Majd gyakran látni sétálni a sztár háza körül. Majd a kedvenc helyei körül. A rajongó leveleket ír, amelyben kifejezi hogy ő mennyire szeretné, boldoggá tudná tenni.

Az ilyen égető szeretet nagyon veszélyes. Ha engedünk neki, akkor kalitkába zárnak minket. Ez a szeretet birtoklás, amint igent mondunk a másik embernek, azonnal a tulajdonává váltunk. Megmondja mikor, és hova mehetünk, mit vegyünk fel, mit ehetünk, kivel találkozhatunk. Megszűnik a szabad akarat. Nincs olyan, hogy kilépünk a kapcsolatból, a maffiából nem lehet élve kilépni. Ha nem lehetsz az enyém, akkor senkié sem lehetsz. Ezért vannak a rajongók börtönben, mert kifejezik érzéseiket, gondolataikat leveleikben. Nagyon sok olyan esetről lehet hallani, amikor mégis kiakar valaki szabadulni a kalitkából, és a párja öngyilkossággal, gyilkossággal fenyegetőzik. És sokszor irtja ki az ember elborult elmével az egész családját.

A diktátorok ezért irtják ki a népeiket elborult elmével. Az égető szeretet nem csak párkapcsolaton belül jelenik meg. A diktátor egy olyan ember, aki imádja a hazáját, az országát. Az imádat tárgya, nem egy másik ember, hanem egy egész ország. Nagyon szereti a népet, a hazát, a hegyeket, mezőket, folyókat, történelmet. Rajong az országáért, büszke arra, hogy ekkora szeretet ég benne, minden lehetőséget kihasznál, hogy nyilvánosan dicsőítse hazáját. Majd megválasztják, és abban a pillanatban elkezd másképp viselkedni. Abban a pillanatban a nép a tulajdona lett. Megmondja mikor, és hova mehetnek, mit vehetnek fel, kivel találkozhatnak. Ha valaki el akarja hagyni őt, azt megöli, ha övé nem lehet, akkor másé se lehet. Vedd észre, hogy Észak-Koreában, de a legtöbb ismert diktatúrában, mindenhol ez zajlott. Hitler is imádta a német népet, hazát. A szeretet végett mészárolta le a fél világot. Sztálin is imádta a hazáját, orosz emberek százezreit ölette meg.

Ugyanez az égető szeretet van jelen a maffiákban, focicsapat drukker bandákban, neonáci bandákban. Szeretni fognak, de onnan nincs kilépés, birtokolni fognak, azt kell tedd, amit a főnök mond. Nincs szabad akarat. Annyira szeretni fognak, hogy képesek megölni a szeretetükkel. Imádni fognak, de ez azzal jár, hogy többé azt kell csinálnod, amit az ember mond, aki imád téged.

Nem csak szeretni, nem szeretni lehet. nem szeretlek, szeretlek, túlszeretlek. A két szélsőség gonoszság, brutális tettekhez, őrülethez, kínhoz, szenvedéshez vezet. Sose engedd, hogy imádjon valaki, mert kalitkába zár, és sose imádj senkit. A tiszta szeretet szabadon hagyja a másik lényt. Nem akarja megmenteni minden bajtól, engedi hogy hibákat kövessen el, engedi hogy hibáiból tanulhasson, fejlődhessen. A tiszta szeretet sose korlátozza a párunkat. Az a kapcsolat, amelyben valódi, tiszta szeretet van, szabadságra épül. Két ember együtt él kötöttségek nélkül, felszabadulva. Egyik sem korlátozza a másikat. Ami a másiknak jól esik, annak örülünk. Ha hibát készül elkövetni, saját tapasztalatunkból már tudjuk, hogy hova vezet a döntés, akkor figyelmeztetjük, de csak szelíden, elfogadva az ellenkező döntést is. A jó országvezető úgy tekint az anyaföldre, mint Istentől kapott területre, amelyet bármikor kész elengedni, ha Isten úgy akarja. Úgy tekint a népre, mint testvéreire, akik képesek egyedül is meghozni a bölcs döntéseket. Egy ilyen országban szabadon, szeretetben élhetünk boldogan. Egy ilyen országban megmarad a területünk, mert nem lesznek ellenségeink. Egy ilyen kapcsolatban szabadon, szeretetben élhetünk boldogan. Diktatúrában csak a kapcsolat kezdetén van szeretet, utána már félelemben élünk, szenvedve, kínok között, úgy érezve hogy bezárták a lelkünk, mint madarat a kalitkába.

Nagyon kell vigyázni azokkal a vezetőkkel akik megakarják menteni a hazájukat, népüket, mert nagyon gyorsan kalitkába találjuk magunkat. Semmi kétség a felől, hogy az összes zsarnok, diktátor imádta a népet, hazát, de ez a hatalmas szeretet ne tévesszen meg senkit, ebből a cikkből felismerheted hova vezet az ilyen hatalmas, égető szeretet. Ami kicsiben igaz, az nagyban is. Ha tapasztaltál már ilyen párkapcsolatot, akkor dönts józanul az országod sorsában is. Csak azok az emberek akarnak diktatúrában élni, akik félnek egyedül meghozni a saját döntéseiket, akik elvárják, hogy döntsenek helyettük. Csak az a férfi, nő akar égető szeretetben élni, aki fél egyedül, akinek szüksége van irányításra. Csak ezek az emberek, népek adják fel a szabad akaratukat a félelem végett, csak ezek fognak szenvedni, kínlódni. Igaz, hogy nem kell felelősséget vállalnod, de mindig az lesz, amit megmondnak neked, hogy tenned kell. Mit vehetsz fel, hova mehetsz, kivel beszélhetsz. Tárgy lesz belőled, eladod magad, mint a rabszolgákat adták el. Csak akkor leszel boldog ha szabad vagy, csak akkor fogsz félelem nélkül élni, szeretetben, boldogságban élni. Csak az maradhat a tiéd, amit képes vagy elengedni, igaz ez a párunkra is, és ország területünkre is. Szép a madárka, gyönyörű, de nem szabad félni kinyitni a kalitka ajtaját, had röpüljön el, akkor az igazi, tiszta a szeretet, ha akkor is visszajön, ha nyitva van a kalitka.

Te az enyém vagy, mától én felelek a biztonságodért, meg kell védjelek a többi embertől. Ti az én népem, országom vagytok, mától felelősséggel tartozok értetek, meg kell védjelek benneteket a többi néptől, országtól. Amikor tiszta a szeretetünk, amikor nem birtokolunk, olyankor nincs félelem, nincs kit félteni, így ellenség sincs. Nincs olyan, hogy enyém, ezért nincsenek olyan emberek, népek, amelyek elvehetik az enyémet. A szeretetben nincs ellenség, egység van az összes élőlény között. A szeretet semleges. Nem szeretlek, szeretlek, túlszeretlek. Amint túl szeretsz valakit, azonnal lesznek akiktől féltened kell, akiket már nem fogsz tudni szeretni. Ha semleges maradsz, ha megtanulsz tisztán szeretni, nem lesz égető a szereteted, akkor nem lesz kitől féltened, nem lesz ellenség, nem lesznek olyanok akiket nem tudsz szeretni. Szeretetet fogsz érezni az egész világ felé.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése