Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. november 10., szombat

Az életenergia kút - 3.rész: Szívorgazmus

Az életenergia kút - 3.rész: Szívorgazmus


Vannak pillanatnyi energiamegnyilvánulásaink, mint az orgazmus, vagy a dühkitörés, és vannak hosszabb távú energia megnyilvánulásaink. Az orgazmus mindenkinek ismerős, a dühkitörésnél már nehezebben ismerjük fel, hogy valami metafizikai folyamat játszódott le a lényünkben. Egész nap cseszegetnek, többször felmegy a pumpa, de kontrollálod magad, lenyeled a negatív energiákat, nem robbansz ki. Majd estére hazamész, valamit beszól a család, és kirobban belőled az egész napi felhalmozott energia egyszerre. Ugyanaz van, mint a szexnél, itt is elraktároztál a csakráidban, felhalmoztál egy bizonyos energiamennyiséget, amelyet egy robbanásban egyszerre beengedtél a testedbe.

Ugyanez lehetséges pozitív irányba is. Elmész kirándulni, nyaralni, egész nap csodák részese vagy. Állandóan felizgulsz az örömtől, de visszafojtod magad, mert már jön a következő program, aminek megint lehet örülni. Ugyanúgy megtelsz energiával, ahogy idegeskedés közben egész nap felhalmozódott benned a feszültség. Lelkesedés alatt is ugyanígy feltöltődsz pozitív feszültséggel. Majd este történik valami, aminél már betelik a pohár, elszakad a cérna, az egész energia egyszerre megmozdul benned. A naplementék látványa szokta megnyitni a szívkaput, olyankor beáramlik a szívbe a felgyülemlett öröm, éltető magas rezgésű energiává alakulva, amit szeretetnek nevezünk. Pozitív sokkot kapunk, ahogy dühkitörésnél negatív sokkot kapunk. Ezt a pozitív sokkot neveztem el szívorgazmusnak. Lehetséges elérni másfél óra alatt. Gyönyörű energia megnyilvánulás, hatására két órás mosoly marad az arcunkon, és az egész világ felé szeretet érzünk.

Ha el akarod érni, akkor fel kell készülnöd a másfél órára, ugyanúgy ahogy a szexre is felkészülsz a tudatodban. Szeretned kell, önzetlen cselekedetekkel örömet kell okoznod. Látni fogod mekkora örömet okoztál, ez a látvány fogja kiváltani benned az örömöt. Megjelenik benned hatására egy finom érzés, amely békével, szeretettel tölt el. Ne hagyd abba, hanem azonnal kezdj bele a következő öröm okozásba. A szexet se lehet abba hagyni, mert akkor nem lesz orgazmus. Addig okozz örömöt, amíg már úgy érzed, hogy több örömöt nem bírsz el, ekkor fog elszakadni a cérna, ekkor fog kiáramolni beléd a felhalmozott energia, ami összes se hasonlítható a szexcsakrás orgazmussal. Itt is követni fogja a légzésed a folyamatot, a szívorgazmus előtt, már annyira le vagy lassulva, annyira lassan ver a szíved, akkora nyugalomban vagy, hogy teljesen lelassul a mozgásod, beszéded. Itt is egy nagyon mély légzést követően tör fel az energia, amely után két órát mosolyogni fogsz, és hatalmas szeretetet érzel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése