Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. november 10., szombat

Az életenergia kút - 2.rész: Orgazmus

Az életenergia kút - 2.rész: Orgazmus


Tabu a szexualitás, de amikor megérted, hogy energialény vagy, felismered, hogy az orgazmus is egy energetikai megnyilvánulás, akkor többé nem tabu, keresni kezded a válaszokat.

Az előző részben elemeztük, hogyan húzzuk fel az energiát a légzéssel. Vizsgáljuk meg, mi történik a szex alatt. Itt is olyan, mintha valami metafizikai kúttal a légzésen keresztül elkezdenénk energiát felhúzni, annyi különbséggel, hogy a felhúzott energiát képesek vagyunk felhalmozni, tárolni, összepréselni az energiarendszerünkön belül, valamiféle metafizikai energiaközpontban. Itt kapnak szerepet a híres csakrák, amelyek a felismerésem szerint, gömbök a gömbökben, matrioska szerűen. A szex csakra a második gömb, meglátásom szerint ebbe a gömbbe halmozzuk fel az energiát a szex alatt, majd amikor már tele préselődött, akkor egyszerre beengedjük a testbe.

A szex kezdetén, rövid nyugodt légzéseink vannak. A szex alatt, egyre hosszabbak a belégzések, kifújások, majd a legvégén, nagyon hosszúak, erőteljesek a belégzések, kifújások, szinte préseljük ki magunkból a levegőt. A legvégén egy nagyon hosszú erőteljes belégzést követően kifújás előtt megállunk, majd azt követően a kifújt levegővel a felhalmozott energia is beáramlik a testbe.

Amikor az ember feltöltődik, az összes gömb megtelik életenergiával, akkor minden egyes kilégzést követően kisebb orgazmust érzünk. Ehhez az kell, hogy nyitva legyenek a csakrák, az energia átjárhasson az egyes gömbök között, megtöltve az egész rendszert. A tantra szex azt tanítja, hogy a felhalmozott energiát, az orgazmus pillanata előtt lehetséges a szívcsakrába engedni, ahol magasabb rezgésű életenergiává alakul, ami kitágítja a tudatot. Lehetséges nem a testbe engedni, hanem egy erőteljes önzetlen szeretet gondolattal megnyitni a szívet, szívcsakrát, és oda berobbantani az energiát. Pár percig az ember szuper tudatos lesz.

A szex több dimenziós, több feladata van, ahogy a lényünk legtöbb részének. Gyerek nemzés mellett, energialecsapoló, feszültség csökkentő feladatot is ellát. Akkor harmonikus az energiarendszerünk, amikor a csakrák között nyitva vannak a kapuk, az energia akadálytalanul áramolhat felfele, és lefele is. De ha az ember félelemben él, befeszülve él, akkor a Föld csakrából felkúszó energia, amit a négy elemtől kapunk a testünkön keresztül akaratlanul is, megreked a második gömbben, feszültséget okozva. Erre van a leengedő szelep. Ugyanúgy megnyugszunk, megszűnik a feszültség, ha sikerül szeretettel, önzetlen cselekedettel megnyitni a szívünk, az energia hasznosan feljebb kúszik.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése