Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 14., szombat

Nagyra értékelni

Nagyra értékelni.


A boldogságot a pozitív érzelmeink adják, amelyek akkor áradnak belénk, amikor az elménkkel pozitív gondolatokat teremtünk. Minden alkalommal amikor valamiben, valakiben meglátjuk a szépet, jót, nagyra-értékeljük, nagyra-becsüljük, hálát adunk, köszönetet mondunk, - akkor ez megtörténik. A gondolatokat követik a testünkbe áradó magas rezgésű pozitív érzelmek, amit örömnek, boldogságnak, magasabb energiaértéken szeretetnek tudatosítunk.

Nincs más dolgunk, mint értékelni. Azaz figyelmünket, akarattal a szépre, jóra irányítani. Kiránduláskor ezt tesszük öntudatlanul is, egész héten tele vagyunk nagyraértékelő gondolatokkal, egész héten töltődünk a magas rezgésű pozitív érzelmekből. Ez meg is látszik rajtunk miután hazajövünk. Szinte sugárzunk a boldogságtól, szemeink már nem fakók, hanem ragyognak. És tele vagyunk tűzzel, életerővel, estére se fáradunk el, van kedvünk sportolni, mozogni, nem csak a tv előtt ülni. Ez mind annak köszönhető, hogy egy hétig nagyon sok nagyraértékelő gondolatunk volt. A gondolatainkat követik az érzelmeink, ha megtanulunk tudatosan gondolatokat teremteni, akkor megtanultuk tudatosan magas rezgésű életenergiával feltölteni az emberi testet, amit boldogságnak, életerőnek tudatosítunk. Nem vagyunk kiszolgáltatottak, csupán annyit kell tennünk, hogy vesszük a fáradtságot, hogy megkeressük napjában többször a nagyraértékelő gondolatokat.

Különbség van értékelés, és értékelés között. Az már nagyon jó, ha befejezed a panaszkodást, - az értékelés ellenpárját, - amely teletölti a tested negatív életenergiákkal, amitől megbetegedsz, fáradékony leszel. Az már nagyon jó ha elkezdesz értékelni. De az értékelésen belül is, megtanulhatsz nagyra értékelni. Ekkor nagyobb lesz az érzelmi hatás is. Jó, jobb, legjobb. Ez csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy képes jónak értékelni a körülményeidet, megfigyeléseidet.

Amikor a tengerpartra érkezel, akkor nagyon nagyra értékeled a látványt. Érzed is az energiáját, érzelmét a gondolataidnak. Szinte elszállsz a boldogságtól, felemelő érzelmeid vannak, emelkedett hangulatba kerülsz. Áradsz. Mégis akik ott laknak, azok nem érzik azt amit te. Nekik csak a szokásos látvány, amivel minden nap találkoznak munkába menet. Minden ember egyedi, minden ember másképp látja, értékeli a világot. A boldogságunk, csak magunktól függ, csak attól, hogyan használjuk az elménk. Ha te veszed az erőt, és megkeresed az értékelni valót, sőt a nagyra értékelni valót, ott ahol épp most vagy, akkor te elérheted a felemelkedett érzelmi állapotot tengerpart nélkül is. Erre képes vagy, ha megfelelően használod az elméd. Mi az amit ebben a pillanatban értékelni tudsz? Miért jó neked? Milyen szépségek vannak a környezetedben?

A kajak túrás aki egy hétig esőben kajakozott, nagyra értékeli, ha végre száraz ruhát hordhat, vagy száraz felületre ülhet le. Ennyi elég a boldogságához. Neki ez egy olyan erős pozitív gondolat, amely nagyon erős pozitív érzelemként jelentkezik a testben. Boldogságot érez. Hiába nagyon gazdag valaki, ha nem tudja értékelni, nagyraértékelni. Nem a pénz boldogít, hanem a gondolat. Ha a nagyon gazadag ember elveszíti mindenét, majd később újra visszakapja, akkor már nagyon boldog lesz, mert már megbecsüli, már tudja értékelni. 

Boldogságot adhat egy doboz fanta, ha az volt a kedvenc italod, majd évekre börtönbe kerülsz, és valaki visz neked látogatáskor. Nagyraértékeled majd, és érezni fogod a boldogságot, a magas rezgésű érzelmeket, amit a gondolat kivált. Van két lábad, valaki egész életében tolókocsiban ül. Hihetetlen szerencsés vagy, hogy tudsz menni, hogy nem kell hogy segítsenek wc-nél, fürdésnél. Ma süt a nap. Volt olyan júniusi év, amikor három hétig esett az eső, és 15 fok volt. Mennyire szép június van, milyen szerencsések vagyunk. Ha te képes vagy megtalálni magad körül az értékelni valót, képes vagy nagyrabecsülni, nagyraértékelni, akkor úgy fogod magad érezni egész nap, mint amikor megpillantottad a tengerpartot életedben először. Ez csak a gondolataidon múlik. és nem kell folyton ezt csinálnod, a jó hír az, hogy miután megemelted az érzelmeidet, ez egy ideig kitart. Az aurád visszahat a gondolkodásodra, az érzelmeid visszahatnak az elmédre. 

Már nem kell megkeresned a környezetedben a szépet, nagyon szépet, nem kell azon gondolkodnod akarattal mit értékelj nagyra, ez lesz a természetes állapotod, ez lesz a természetes, automatikus gondolkodási módod. Mert ilyen energiamezőben lesz az elméd, ennek az energiának a frekvenciáján fog működni. Ugyanúgy ahogy kiránduláskor, vagy szerelmesen, áradni fogsz, mindenben elkezded meglátni a szépet, jót, végtelenül boldog leszel, és szeretetet fogsz érezni. Próbáld ki. Elég volt a szenvedésből, szorongásból, rossz emberi érzelmekből. Elég volt a negatív gondolkodásból, panaszkodásból, aggódásból, hibáztatásból. Elég volt a félelem érzelmekből, itt az ideje hogy lecseréljük őket szeretet érzelmekre. A kulcs ott van az összes ember kezében. Segíts magadon, és Isten is megsegít. Vedd a fáradtságot, és kezdj el azon gondolkodni, hogy miért jó neked, mit tudsz nagyrabecsülni ebben a pillanatban, mennyi szépet veszel észre a környezetedben. 

Ez nem kidobott idő lesz, hanem az lesz a kidobott idő, amit ezen kívül csinálsz az életedben. Mert te boldog akarsz lenni, azért hajtasz, azért élsz. De a boldogsághoz a legrövidebb, és legtartósabb út az elméden keresztül vezet, ahogy ebben a cikkben leírtam. Jó nem lesz kidobott idő, mert Jóisten így tanít meg a szenvedés által az értékelésre, elméd helyes használatára. próbáld ki amit ide leírtam, és kezd el így élni az életed. Ha nem sikerül akkor folytasd az életed, és egy nap majd magadtól is felismered ezeket a folyamatokat. Ebben, vagy egy következő életben.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése