Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 8., vasárnap

Miért értékeljünk?

Miért értékeljünk?

Minden ami körülvesz minket, rendelkezik egy energiaértékkel. Minden kép, hang, illat/szag, íz, tapintás. Valamint az öt érzékszervet kihagyva, az elménk által teremtett gondolatok is. Tudatlanul azt vesszük észre a környezetünkből, aminek a rezgésével szinkronban, harmóniában vagyunk. A kőzetek közül a kristályoknak van a legmagasabb rezgése. A növények közül a virágoknak. A szagok, illatok közül a virágillatoknak. A hangok közül a harmonikus hangoknak. Az ízeknek, tapintásoknak is megvan a rezgésszintjük. Amit megfigyelünk abból töltődünk.

Az értékelés lényege, hogy napjában többször megkeresed a környezetedben a magas rezgésű pontokat. Megnézed hol vannak virágok körülötted, odamész én nézegeted, lefotózod. Megszagolod. Ha teheted egész nap magas rezgésű harmonikus zenét hallgatsz, figyelmed egy részét, a füled segítségével folyamatosan nagyon magas rezgésre irányítod. Használsz füstölőket, törekedsz a magas rezgésű illatokra. Egy parkolóban is sok szépet lehet találni. Csak akarattal meg kell keresni, figyelmünket rá kell irányítani.

Napjában többször áldozz tíz perceket a rezgésemelésre. Nézd meg hol vagy, és keresd meg a magas rezgésű pontokat. Nincs más dolgod, mint megnézd, ha teheted tartsd rajta a tekinteted pár percig, vagy 10 másodpercig. megszagold, meghallgasd, összpontosítsd a figyelmed. Ilyenkor töltöd magad, mintha tankolnál a magas rezgésből. Miután beléd áramlott, már természetes állapotodban is látni, hallani, érezni kezded a szépet, figyelmes leszel a magas rezgésre.

Ha nincs semmi magas rezgésű körülötted, akkor légy saját magad. A növény akkor a legmagasabb rezgésű, amikor virágba borul. Az ásvány, amikor eléri a kristály állapotot. Az ember, amikor eléri a szeretet állapotot. Lepj meg valakit, csinálj valakinek jót, legyen egy önzetlen cselekedeted, amivel örömet okozol a másiknak. Ilyenkor saját magadat figyeled meg magas rezgésszinten, a saját tetteidből töltődsz.

Mindegy milyen magas rezgésű pontot találsz, törekedj arra, hogy napjában minél többször felkeresd a környezetedben a szépet, szeretet, és ráirányítsd a figyelmed! Ez ad energiát, ettől töltődsz fel, ettől leszel te is kristály az emberek között, ettől fognak a többiek belőled töltődni.És ettől leszel egyre jobban természetes állapotodban is a szeretet.

Az az igazi, amikor nem csak tíz perceket szánunk naponta a rezgésemelésre, hanem két óra sétákat is, amik arról szólnak, hogy csak a szépet keressük. Vagy egy hét kirándulás, kikapcsolódás, amikor csak a szépet keressük. Sok virágot lefényképezünk, sok gyönyörűségre irányítjuk a figyelmünk! Abból nagyot lehet töltődni, érezhető a változás. Ha mindeközben szemetet is szedünk, önzetlen cselekedetünk van, kristállyá változunk, akkor még nagyobb az érzelmi hatás. Csak rajtunk áll, mennyi idő kell, hogy átváltozzon a természetes energiaszintünk, hogy elérjük a megvilágosodáshoz szükséges tartós energiaszintet.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése