Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 1., vasárnap

Tartósan negatív gondolatok nélkül!

Tartósan negatív gondolatok nélkül!


Ez a világ legnehezebb feladata. Márpedig az emberiségnek ezzel a feladattal kell megküzdenie, ha fel akar emelkedni, meg akar világosodni. Nézd meg mi történik egy emberrel, aki képes egy hétig negatív gondolatok nélkül maradni. Nézd meg a nyaralókat, hogy mennyi életenergiával térnek haza. Minden egyes gondolatot egy érzelem követ a testedben. Ha valamit rossznak látunk, akkor rossz érzelmek követik a rossz gondolatokat a testünkben. Elkedvtelenedünk, fáradékonyak leszünk, és félelem érzelmeink lesznek. Ha képesek vagyunk folyamatosan nagyon-nagyon jó gondolatokkal áramolni, akkor emelkedett érzelmi állapotban, sok szeretetet fogunk érezni.

A félelem és a szeretet a két szélsőséges lélekenergia. Szeretet energia, és félelem energia, mindkettőből tele töltődhetünk. Olyanok, mint a hideg és a meleg víz. Ha az egyikből picivel több lesz a lelkünkbe, akkor azonnal picivel kevesebb lesz a másikból. Az egyik energia kinyomja a másik energiát a lelkünkből. Nekünk az a célunk, hogy a szeretet kinyomja az összes félelmet, visszanyerjük a gyerekkori lélekállapotunkat.

Gyerekkorban még félelem nélkül éltünk, nem láttuk a rosszat. Nem tudtuk, hogy milyen a világ, mi mindentől lehet félni, mennyi aggodalomra van okunk. A szüleink megvédtek minket, gondolataink túlnyomó többsége félelem mentes volt, jónak, pozitívnak láttuk a világot. Mint felnőttkorban kirándulás alatt. Nem elég az egy hét pozitiv gondolkodás, hogy megvilágosodjunk. Több hét, pár hónap folyamatos negatív gondolat nélküli állapot szükséges ahhoz, hogy az átalakuláshoz szükséges energiaszintet elérhessük. Tartósan jónak kell látni a világot.

A megvilágosodásig elvezethet az utunk a szereteten és félelmen keresztül is. Ha az ember legyőzi az összes félelmét, akkor nem marad negatív gondolata. Ha kiürül a lelkéből az összes félelem érzelem, akkor helyére azonnal beáramlik a szeretet érzelem. Velem ez történt. Ha elveszítesz mindened, az összes anyagi értéked, és az összes érzelmi kötődésedet, és ebbe beletörődsz, békével elfogadod, - akkor elérsz egy olyan tudatállapotot, amelyben nincs mit veszítened, így nincs mitől félned. Ez az első módszer. Ezt csinálta Buddha, és Jézus is. Feladták a Földi életüket. Fogtak egy botot, egy batyut és neki indultak a világnak, bízva Istenben. Ez a leghatásosabb módszer arra, hogy tartósan negatív gondolat nélkül maradj.

Én fél évig éltem teljes elfogadásban, majd újra reményt láttam, hogy még lehet életem, még talpra állhatok. Ekkor újra tervezni kezdtem, újra létrehoztam az időmátrixot, újra belopakodtak a negatív gondolatok. Az életenergia szintem elkezdett csökkenni, az állandó oktalan szeretet érzetem egyre elhalványult. De nem süllyedtem vissza a kezdeti állapotba, olyan életenergiaszinten maradtam, ahol még sokkal nagyobb volt a figyelmem, mint a legtöbb felnőttembernek, így fokozatosan megértéshez jutottam, arról, hogy mi történt velem. Így ma a tudatosságon, szereteten keresztül próbálom átadni az általam megértett összefüggéseket, így segítve a felemelkedést.

Ha a szereteten keresztül akarunk felemelkedni, akkor tudnunk kell, hogy mit tapasztalunk a felemelkedett szinteken, és a tudás segítségével figyelnünk, irányítani kell önmagunkat. Amíg az összes félelem elengedése esetében a reakcióink automatikusan megváltoznak, addig a szeretet esetében a reakciónkat tudatosan kell előidézni. nagyon kevés ember képes levetkőzni az összes félelmet, az összes Földi kötődést, hátra hagyva a megszerzett vagyont, értékeket, valamint az erős érzelmi köteléket, családot, barátokat. Sokkal könnyebb a szeretet útján elindulni a megvilágosodás felé, fokozatosan kinyomva lelkünkből a félelmeket. Az eredmény ugyanaz lesz, csak egy finomabb úton. Az ember mindenképp gyökeresen megváltoztatja a Földi életét miután felismerte saját metafizikáját. Rádöbben, hogy minden a gondolataitól függ, hogy a valódi életcélja, reinkarnációs célja beteljesítéséhez, a lelkén keresztül vezet az út. Elvonul a világtól, és minél több figyelmét, minél több szeretet energia rezgésszintjén vibráló megfigyelési pontokra irányítja. Szépre, jóra, hálára, nagyrabecsülésre, nagyra értékelésre.

Nagyon sokat segít a tudatos lélekemelésben, ha tudjuk, milyen metafizikai változásokkal járnak az egyes lélekenergia szintek. A szeretet érzelem szorosan összefügg az idő érzékelésünkkel, és a figyelmünkkel. Tudatosan emelkedhetünk a szereteten keresztül, az időn keresztül, és a figyelmünkön keresztül is. Csak tudnunk kell, hogy hogyan viselkednek ezek az érzetek az egyes energiaszinteken, és tudatosan törekednünk kell azon állapotok elérésére. Erős szeretetben csak a jót látjuk meg, csak a jó emlékeink ugornak be embertársainkról, környezetünkben csak a szépre figyelünk fel. A figyelmünket a saját energiaszintünk vonzza. Ezért ha azt vesszük észre, hogy valakivel találkozunk, és egy rossz emlék ugrik az eszünkbe, az azt jelzi, hogy lelkünkben negatív érzelmek uralkodnak. Ha akarattal egész nap elkezdjük a környezetünkben megfigyelni a szépet, embertársainkról akarattal felidézzük a szép emlékeket, akkor visszahatunk a lélekre, megemeljük a rezgését. Miután megtettük, már azt fogjuk tapasztalni, hogy találkozunk valakivel, és egy szép emlék fog eszünkbe jutni. Megdicsérjük, megköszönjük, hálát adunk neki. Ez az értékelős módszer, amikor akarattal pozitív gondolatokra irányítjuk a figyelmünk, így cserélve ki a lélekenergiákat a lelkünkben.

Az időn keresztül is hatékonyan visszahathatunk a lélekre. Amikor elérjük a szeretet rezgésenergia szintet, akkor úgy érezzük, hogy bőségesen sok időnk van, elfelejtjük állandóan az időt figyelni, ellenőrizni. Egy darabig éld úgy az életed, hogy a telefonodon beállítod az időzítőt az egyes feladatok között, így megteremtve azt a gondolatot, hogy van időd, nem kell foglalkoznod az idő figyelésével, mert az időzítő jelezni fog, ha letelt. Ennek a gyakorlatnak is az lesz az eredménye, hogy egyre magasabb rezgésű lesz a lelked.

A harmadik módszer a figyelmed megfigyelésén keresztül történik. Ezt tanítja a Buddhizmus, és Eckhart Tolle is. Amikor szeretet energiarezgésben vagyunk, olyankor elcsendesül az elme, felszabadul az összes figyelmünk a gondolataink világáról, és megjelenünk a jelenben az összes figyelmünkkel. A meditáció alatt sikerülhet kikapcsolni az elmét, elvonni a figyelmet. Eckhart Tolle azt tanítja, hogy minél több figyelmedet irányítsd a mostba, ott legyél, abban az időben, abban a térben, ahol épp a testeddel vagy. Ekkor érezni fogod a szeretetet. Ha sikerül kiürítened az elméd, akkor sikerül kiürítened az összes aggódó gondolatodat, az összes félelmedet. A félelmet az elme hozza létre. Ha elvonod az összes figyelmet az elmétől, megjelensz a mostban, és ha ott nincs előtted egy éhes medve, hanem egy szép virágos park, akkor nincs mitől félned. Kiürül belőled a félelem, és helyére beárad a szeretet. Ezt érzed a meditáció után. Valamint ugyanígy az időérzékelésed is követi a figyelmed, szeretet érzelmeid változásait.

Mindegy melyik úton haladsz, ha tudatosan változtatni kezdesz az egyik állapotodon, akkor a többi hozzá igazodik. Mindegy melyik módszerrel éred el a tartós negatív gondolat nélküli állapotot, vagy úgyis mondhatjuk, hogy tartós idő nélküli állapotot, vagy tartós jelenben tartott figyelem állapotot. Ha nem tudod elengedni az összes félelmed, akkor tudatosan kell folyamatosan úgy élned, hogy emeld a lelked. Hogy az összes figyelmed lekösd a jóval, széppel, szeretettel. Akkor nem marad hely a negatív gondolatoknak, figyelemnek. Sokat segít a félelmek legyőzésében a tudatosság is, a mindenség működésének felismerése. Felismerni, hogy a szeretethez a bánaton keresztül vezet az út. Hogy az emberek szenvedését azért engedi az Isten, mert a szenvedés által lesz bennük egyre több megértés, együtt érzés, szeretet. Sok negatív gondolattól szabadulsz meg, ha ezt felfogod, és elfogadod. Többé nem látod a rosszat rossznak, hanem hálát adsz a negatív erőknek, hogy lehetővé teszik a lelkek súrlódását, hogy gyémánt csiszolódhasson belőlük, azaz tiszta szeretet. A negatív erők is Istent szolgálják, nélkülük nem fejlődhetne a szeretet. Az is sokat segít a félelem legyőzésében, ha megérted, hogy nem a gondolataiddal hatsz a sorsodra, hanem az érzelmeiddel. Hogy a lelkeden keresztül be vagy kapcsolódva egy energiamezőbe, amely a vonzás törvényének engedelmeskedve, változtatja az élethelyzeteidet. Ha felismered a szinkronicitást, akkor hátradőlsz, és figyeled Isten lépéseit, fogadod a meglepetéseit. Nincs mitől félned, nem te irányítasz, hanem a lelked. Ha félsz, akkor alacsonyan rezeg a lelked, az energia mező alacsony rezgésű embereket, eseményeket, élethelyzeteket irányít a véletlenek folytán az életedbe. Az energiamező tudatos, él, - Jóistennek nevezzük. Te is a Jóisten vagy, egy picike tudatos lélekenergia része vagy. Ha már tudod, hogy az emberek pozitiv okból szenvednek, hogy a sötét erők is végeredményben a jó oldalt, a szeretetet szolgálják, és nincsenek véletlenek, Isten irányítja az életed, akkor nagyon sok félelemtől, negatív gondolattól megszabadulsz.

Van mit gyakorolni. Ötvözni kell az itt leírtakat, törekedni arra, hogy minél szebb energiákkal töltsük meg naponta a lelkünket, hogy minél rövidebb idő alatt elérhessük a gyerekkori fényes szeretet energia rezgésszintű lélekállapotunkat, minél gyorsabban felemelkedhessünk a gyerekkori lélekszintig!
Sikeres felemelkedést kívánok! Szeretlek benneteket! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése