Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 10., kedd

Isten, az univerzum lelke!

Isten, az univerzum lelke!


Más a világ, mint azt eddig gondoltuk. Nem az a legfőbb feladatunk, hogy pénzt keressünk. De akkor miből fogunk élni, miből fogom megetetni a gyerekeket, eltartani a családot?

A legfőbb feladatunk, hogy minél erősebb, és minél több pozitív gondolatunk legyen. Minden egyes gondolatot egy érzés követ. Ezek az érzések felhalmozódnak a téged körülölelő láthatatlan energiaburokban, aurában. Ez a te lelked. A téged meghatározó energiaszint. Ha tele vagy jó gondolattal, melynek eredményeként feltöltöd az aurádat, lelkedet jó érzelmekkel, akkor jó dolgokat, életeseményeket, véletleneket fogsz magadhoz vonzani. Ez a vonzás törvénye. A lelked része egy energiamezőnek, mely intelligens, tudatos. Ez a mező érez téged, összekapcsol azokkal az emberekkel, élethelyzetekkel, akiknek hasonló energiaszinten vibrál a lelke, aurája. Nincsenek véletlenek. Minden ami megtörténik veled, az ennek a tudatos energiamezőnek köszönhető, akit Istenek nevezünk. Szinkronicitásnak nevezzük azt létállapotot, amikor az ember elkezdi tudatosítani az energiamező hatásait. 

Amikor már megbizonyosodott arról, hogy nincsenek véletlenek, felismeri hogy az életébe áramló események tükröt mutatnak a lelki állapotáról. Szélsőséges lélekenergia szinteken ez már nyilvánvalóvá válik. Szélsőséges alatt azt értem, hogy feltöltődhetünk nagyon magas rezgésű érzelmekkel, nagyon pozitív gondolatok hatására, és ugyanígy nagyon alacsony rezgésű érzelmekkel, nagyon negatív gondolatok hatására. Én megéltem mindkét állapotot. Kapsz egy telefont, hogy meghívtak egy kirándulásra. Valakivel összefutsz aki pénzt ad neked. Olyan feladatot kapsz, aminek során a kedvenc helyeid közelébe látogatsz. Nekünk nem kell azon gondolkodni, hogyan lehetnénk boldogok. Isten jól ismer minket, pontosan tudja mindannyiunknál külön-külön, mi az ami boldoggá tesz minket. Nekünk csak engedni kell a véletleneknek. Szinkronicitásnál felismerjük ezt a folyamatot, és figyelni kezdjük az életünket. Bátran igent mondunk minden furcsaságra, sodródjunk bármerre, mert tudjuk, hogy épp a vonzás törvénye működik. Emlékszem régen nagyon negatív időszakokban volt pár sz@r napom. Annyi probléma összejött egy nap alatt, amennyi már nem lehetett véletlen. Csakis a lelkünktől függ, hogy mi történik velünk, kik lépnek be az életünkbe, milyen eseményekben veszünk részt. Megpróbálhatod te eltartani a családod, dolgozhatsz heti hét napban, ha tele leszel negatív érzelmekkel, sok rosszat fogsz látni, akkor nagyon könnyen előfordulhat, hogy a véletlenek folytán alig marad pénzed. Egy fillér nélkül neki indulhatsz a világnak, ha sok jót látsz meg, akkor egy percig se fogsz éhezni, fázni, se te, se a családod. Isten létezik, az energiamező létezik. Nem te irányítasz, hanem az energiamező válaszol a lelked rezgéseire. Ha ezt felismered, akkor rájössz, hogy sokkal fontosabb az érzelmeidre figyelni, mint a körülményeidre. 

Mindegy mennyi gondod van ma, mindegy mennyire hiszed el, hogy az fog segíteni rajtad, hogy késő estig dolgozni fogsz. Fejezd be, és kezdj el tudatosan, akarattal szép emlékeket felidézni, keresd meg az embertársaidban a jó tulajdonságokat, keresd meg az élőhelyed körül a virágokat, szép építményeket, művészi alkotásokat. Irányítsd minél több figyelmed pozitív gondolatokra! Töltsd fel a lelked magas rezgésű lélekenergiával, majd dőlj hátra és várakozz, hogy mi fog történni, milyen változások kezdődnek el az életedben. Ne ijedj meg, ha elkezd felborulni az életed, Isten jól tudja mit csinál, ahhoz hogy te boldog légy. Egy két ajtót befog zárni, hogy más ajtókat kinyithasson. Ha megijedsz a változástól, rossznak ítéled meg a változást, akkor negatív gondolataidat újra csak negatív érzelmek fogják követni az aurádban, újra elkezded vonzani azokat az élethelyzeteket, amelyekben ideges, haragos, szomorú, frusztrált vagy.

Nem baj, ha ez megtörténik, - vedd észre, és folytasd a tudatos minél több jó gondolat gyártást. A rendszer újratervez, az energiamező mindig megtalálja az újabb eseményeket, embereket, élethelyzeteket, amelyek elvezetnek a boldogsághoz. És nem csak az életed változik meg, nem csak tele lesz az életed olyan eseményekkel, amelyek csupa öröm, boldogság, hanem a tested is elkezd átalakulni. Minél hosszabb ideig képes vagy negatív gondolatok nélkül maradni, valamint minél erősebb, pozitív gondolkodásban maradni, annál magasabb rezgésszintet ér elé a lelked, annál nagyobb lelkű leszel. Egy ponton elkezdesz oktalanul szeretet érezni, és a tested elindul egy átalakuláson. Jézussal, Buddhával ez történt. Nem egyszerű feladat negatív gondolkodás nélkül maradni. A következő cikkben leírom az összes tapasztalatom ezzel kapcsolatban.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése