Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 10., kedd

A vonzás törvénye

A vonzás törvénye.


A dolgok a legritkább esetben történnek úgy, ahogy elterveztük őket! A papírkutyák című film így kezdődik, és sok igazság van ebben. Körülbelül 20 év óta nagyon sok könyv megjelent arról, hogy a gondolatainknak teremtő ereje van. A híres Titok című könyv, majd film is, - amelyben nagyon gazdag emberek beszámolnak arról, hogy a valaha lerajzolt házat, autót, bevonzották az életükbe. Sokszor megdöbbenve állunk egy felismerés előtt, hogy valami olyat kaptunk meg az élettől, amire valaha vágytunk. Pont ugyanazt, de általában már sok-sok évvel később, amikor már másra vágytunk. Mintha a posta elkésett volna, mintha Jóisten megadta volna a vágyunk tárgyát, de már oly későn, hogy értelmét vesztette. Ez sokunkkal előfordul, sokan felfigyelünk arra, hogy valaha sok évvel ezelőtt pontosan egy ilyen ajándékra vágytunk. Legyen az egy tárgy, egy esemény, egy kapcsolat, egy kirándulás, - bármi.

A vonzás törvénye működik. De nem a gondolataink vonzzák be életünkbe a vágyaink tárgyát, hanem az érzelmeink. Az auránkba felhalmozódott energiák rezgése. Sok olyan vágyunk van, amikről tudatosan nem vagyunk tisztában, tudatalatt viszont annál jobban. Ez a másik oka a furcsaságoknak, hogy olyan eseményeket tapasztalunk az életünkbe érkezni, amikről úgy gondoltuk, hogy nem akartuk, nem vágytunk rá. De Jóisten belelát a szívünkbe, lelkünk mélyébe, olvas a tudatalattinkból, mindig azt adja meg, amit pontosan akarunk. Esther és Jerry Hicks egy Ábrahám nevezetű csoportlelket közvetített, médiumként több könyvet írtak gondolatátadás segítségével Ábrahám üzeneteiből. Ábrahám nagyon sokat tanította az emberiséget a vonzás törvényéről. Úgy tanította, hogy először is tudnod kell mi az amit akarsz. Második lépésben addig kell gondolkodnod róla, amíg nem érzed a gondolataid energiáját érzelemként a testedben. Azaz elkezdesz lelkesedni. Harmadik pontban hátradőlsz, és örömmel várod, hogy vágyad tárgya megérkezzen az életedben, egyszer sem aggódsz, félsz, negatív gondolatot teremtve, hogy mégsem sikerül. Így tanította. Nekem egyszer sikerült, amikor valóban három napot rászántam a teremtésre, de abból akkora káosz lett, hogy megtanultam, hogy csak azt kérem azóta, hogy boldog legyek. Nem konkrét dolgokat, mert olyan a vonzás törvénye, mint az arany hal. Teljesíti amit kérsz, de felborul az életed, van amit fel kell áldoznod érte.

10 év telhetett el, hogy először találkoztam a vonzás törvényével, azt hiszem most megértettem, hogyan működik a teremtés, vonzás, varázslás. Az elmúlt két hétben nagyon sok változás történt az életemben egyetlen apró napi gyakorlatnak köszönhetően. Nem a gondolataink vonzzák be a vágyainkat az életünkbe, hanem az érzelmeink, az auránk rezgése. Nem kell külön listát írnod, hogy mit akarsz, hogyan akarsz boldog lenni, rengeteg vágyad van, ami várakozik a lelked mélyén. Pl. évek óta beakarod fejezni a dohányzást, le akarsz fogyni, ki akarod cserélni az autót, meg akarod nézni a sarki fényt. A vágyaid amik valaha megfogalmazódtak benned, ott várakoznak hogy megszülethessenek. Neked az a dolgod, hogy az aurád rezgésszintjét felemeld, akkor azonnal erőt kapnak a megvalósuláshoz. Az univerzum valóban úgy kezdi alakítani a környezetedet, hogy embertársaid, véletlenek által te megkapod a vágyaidat, bevonzod őket, mint egy mágnes az aurád rezgésszintjével. Hiába fogsz gondolkodni azon, hogy te új autóra vágysz. Hiába fogsz mindent megtenni az új autóért. Az utolsó pillanatban el kell költened a spórolt pénzed az elromlott mosógépre. Majd a beázott tetőt kell kicserélned. Mindig valami sz@rság közbe jön, a dolgok a legritkább esetben történnek úgy, ahogy eltervezzük őket. Ez azért van, mert hiába akarsz te boldogan állni az új autód mellett, ha a lelked rezgésszintje azt üzeni az univerzumnak, hogy te boldogtalan vagy. Meg kell fordítanod a folyamatot. Azon kell dolgoznod, hogy a rezgésszinted megemelkedjen. Elmész munkába, végzed a feladataidat, de közben egész nap azon gondolkodsz, azt keresed, hogy mit értékelhetsz, miben, kiben találod meg a szépet a jót. Minél több figyelmet a szeretetre kell irányítanod, mert a figyelmed által töltődsz.

Arra kell figyelned, hogy emberek önzetlenül segítik egymást, vagy állatokon, természetes segítenek. És el kell mondanod nekik, hogy milyen jó emberek, mennyire értékeled őket. Arra kell figyelned munkába menet közben az autóból, buszből, járdáról, hogy hol vannak virágok körülötted, és milyen szépek. És magadban meg kell köszönnöd nekik a szépségüket, hogy megszépítik az utadat. Nem azon kell gondolkodnod az úton, hogy nem sokára beérsz a munkába, ma csütörtök van, még pár nap a fizetésig, aztán több lesz az autóhoz. Ne gondolkozz, - légy minél többet a jelenben, és ott irányítsd a figyelmed a szépre, jóra, szeretetre. Sétálj rendszeresen minél szebb helyeken, természetben, parkokban, múzeumokban. Légy minél többet önzetlen, szeretetteljes emberek társaságában. Az értékelést végezd gyakorlat szerűen reggeltől estig. Ennek köszönhetően egyre többször irányítod majd a figyelmed magas rezgésre, egyre többször fogsz magas rezgésű érzelmekkel feltöltődni, egyre magasabb lesz az átlag rezgésszintje a lelkednek, egyre fényesebb leszel. És a vágyaid elkezdenek megjelenni az életedben, mert már a rezgésük szinkronba kerül, azonos az aurád rezgésével. Itt könnyen ellehet cseszni az egészet, mert nagyon gyorsan változni kezd az életed, azt hiszed valami rossz dolog fog történni veled, közben annak a változásnak meg kell történnie, hogy kigyere a gödörből. Isten segíteni akar, de egy-két ajtót be kell csuknod, hogy nyitni tudjon újakat. Ha megijedsz, ha kizökkensz a napi értékelésből, negatívan kezded megfigyelni az elindult változásokat, akkor befejezed a rezgésemelést, visszasüllyedsz, és a folyamat leáll. Ha megtalálod a változásokban a szépet, ha bízol Istenben, akkor pár nap alatt felismered, hogy miért kellett megtörténnie a változásoknak.

Sokkal fontosabb az érzelmeinkre figyelni, mint a gondolatainkra. Sokkal fontosabb annak tudatában lenni, hogy milyen rezgése van az auránknak, milyen érzelmek vannak benne, mert azok mondják meg a Jóistenek, Univerzumnak hogy mi történjen az életünkben. Sokkal fontosabb azon gondolkodni, hogy reggel milyen érzelmekkel ébredtünk fel, hogyan tudjuk emelni a rezgésünket, mint azon hogy ma milyen nap van, mennyi feladatunk van, mi mindent kell megcsinálnunk, hogy a céljaink sikerüljenek. Szélmalomharc. Sokkal egyszerűbben eléred a céljaid, ha az érzelmeidre figyelsz, mert azok határozzák meg a körülményeidet, azok vonzzák be az eseményeket az életedbe. Sokkal bölcsebb az érzelmeidre figyelni, mint a gondolataidra. A vonzás törvénye nagyon is működik. Csak az működik. A dolgok a legritkább esetben történnek úgy, ahogy elterveztük őket, - amíg az elménkre figyelünk. De amint a figyelmünket az auránkra irányítjuk, a lelkünkre, amint arra kezdünk törekedni elsősorban, hogy tudatosan emelni kezdjük a rezgését értékeléssel, szeretettel, - a világ válaszolni kezd, a dolgok úgy kezdnek alakulni, ahogy elképzeltük. Vagy ahogy Isten elképzelte, hogy boldogok lennénk a változások hatására.

Van egy csoport, ahol törekedünk arra, hogy gyakorlatszerűen napi szinten többször értékeljünk, minél többször megkeressük környezetünkben, életünkben a szépet, a jót a szeretetet. Ha gondolod csatlakozz, kísérletezz, próbáld ki az elméletet gyakorlatban is. Legrosszabb esetben boldog leszel  Ha érdekel, akkor érdeklődj nálam üzenetben.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése