Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 14., szombat

Keresem a párom. De minek, hisz azzal csak a baj van.

Keresem a párom. De minek, hisz azzal csak a baj van.


A mai sietös világunkban, ahol mindenkinek joga van mindenhez, már kezdenek eltünni az elvek, mint például a tisztesség, becsületesség, már a férfi-nő határ kezd elsűllyedni. A nyugati civilizált társadalomban, a párkeresés privilégiuma már nem csak a férfiaké. A nők mindent akarnak. De egyet elfelednek: 

"Ha nincs akkor nincs baj sem, de ha van, akkor azzal mindig csak a baj van. " LWK

Így van ez mindennel és mindenkivel. Ha van kocsid, azzal is csak a baj van, ha van kútyád, vele is, a gyerekkel is, és a pároddal is. A kérdés nem az hogy a pároddal is baj van, ha van. Hanem hogy TE tisztában vagy azzal hogy veled is baj van? Igen. VELED IS BAJ VAN. Nem elég világos? Vagy TE tökéletesnek képzeled magad? Azt hiszed neked nincs olyan oldalad, ami zavarna valakit? Hát tévedsz. Bármi és bárki, ami és aki létezik, azzal valakinek baja van. Vagy görbe, vagy túl egyenes, vagy sokat fogyaszt, vagy idővel rózsdásodik, a gyerek meg sír ha elesik, a kútya meg ugat éjszaka és épp kitépi a kedvenc virágodat.

Ezek csak mind a média által beállított tökéletes kép miatt van. Mert ha ott megnézel egy filmet, minden gyönyörü, tiszta és szép minden. A tökéletességnek a tetőfoka. De probáltál ebbe belegondolni. 

Hol láttad TE a világban, vagy akár a természetben, hogy valami tőkéletes? Még a főld sem képes tőkéletes kört tenni a nap körül. Épp úgy ahogy a világon nem létezik egy fix pont sem, úgy nem létezik semmi és senki, ami vagy aki tökéletes legyen. LWK


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése