Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 3., kedd

Szent geometria

Szent geometria.


Aki kutatni kezd a lélek után, kutatni kezd a spirituális tanítások között, az előbb-utóbb belefut a szent geometria kifejezésbe. Engem sokkal jobban érdekel a szellem és a lélek kapcsolata, a gondolataink és érzelmeink kapcsolata, de van itt pár dolog ami felett nem hunyhatunk szemet. Bármennyire megdöbbentő, bármennyire hihetetlenek lesznek a következő felvetések, - logikai összefonódást mutatnak.

Az előző cikkből kiderült, hogy az emberi érzelmek hatással vannak a vízre. Hogy attól függően, hogy milyen érzelmeket sugároztunk ki magunkból például egy pohár vízre, lefagyasztás után meglátszik a geometriai struktúráján. Ha szeretetet sugárzunk, akkor a víz hasonlóan a hópehelyhez 6 szögletes geometriai elrendezésben kristályosodik ki. Ha félelmet, akkor amorf, rendezetlen geometriai szerkezetet mutat a megfagyást követően. Kevesen gondolkodnak el azon, hogy a hópehely miért hatszögletes. Miért nem 7, vagy 8, miért pont 6?

Az előző cikkben logikai összefüggéseket fedezhettünk fel a piramisok, és víz érzelmeket követő kikristályosodása között. Ha egy olyan növényben, vagy rizsben, amelyben hatszögletes víz van a megfagyást követően, azaz szeretet, - a növény gyorsabban növekedik, az étel lassabban bomlik le, azaz tovább él. Tehát több élet van bennük. Ugyanígy, ha az emberben sok szeretet van, akkor lassabban öregedik. Azaz ha olyan víz van az emberben, amely megfagyást követően hatszögletesre kristályosodik ki, akkor szeretet van az emberben. Elvégezték ezt a kísérletet könnycseppekkel is, az öröm könnycseppjei hatszögletesek lettek,a bánaté amorf.

A piramisok csúcsa alatt, körülbelül a piramis magasságának 70%-nál van egy fókuszált terület, ahol lassabban romlanak meg az ételek. Nagyon úgy tűnik, hogy ezen a területen, az emberi szeretet érzelem koncentrálódik. A piramisokról felfedezték a kutatók, hogy sokszor hihetetlen pontosságú matematikai arányokat, geometriai mintázatokat mutatnak. Igaz, hogy nem hatszögletesek, de mértani pontosságú arányokat követnek.

A méhek szintén hatszögletes elrendezésbe építik a kaptárakat, méhsejteket. Volt egy Grebenikov nevezetű orosz rovarkutató, aki véletlenek folytán felfedezett valamiféle energia sugárzást egyes méhfajták kaptárjaiból. Vizsgálni kezdte az energiát, és nagyon hasonló felfedezésekre jutott, mint amelyek a víz és az emberi érzelmek kapcsolatánál születtek. A méhsejtek közelében szintén lelassult a baktériumok szaporodó képessége, ugyanúgy ahogy a piramis királyszobájában, vagy a feltöltött vízzel lévő rizsben, növényben, emberben. Jézus nem félt megfogni a leprások kezét. Mintha a méhek képesek lennének szeretet energiát felhalmozni a méhsejtekben. Életet, életenergiát. Beszéltem méhészekkel, és arról számoltak be, hogy amikor tavasszal kinyitják a kaptárt, akkor felemelő érzésük van, mintha elöntené őket egy jól eső energia.


Grebenikov azt állította, hogy felismerte, hogy a geometriai szerkezeten múlik a megjelenő energia. Azt állította, hogy ugyanúgy nem szigetelhető el, mint a gravitáció. Állítása szerint összerakott egy szerkezetet, amelyet gravitációs szűrőnek nevezett el, amely kivágta őt a gravitációs térből. Az ember minél több szeretetet érez, annál könnyedebbnek, légiesnek érzi a testét.

Mi köze az ufóknak, és a piramisoknak ehhez az energiához? Mi köze az időnek ehhez az energiához? Az emberi szeretet energiához? Az ufók antigravitációs jelenségeket mutatnak, erről azt feltételezhetjük, hogy az ő járműveik, csészealjaik is ezzel az energiával működnek. Grebenikov kísérletei során felismerte, hogy egy erős szeretet energia mező közelében az órák, és elektromos eszközök meghibásodnak. Az ember amikor sok szeretetet érez, olyankor nem érzi az időt, mondhatni meghibásodik az időérzékelése. Olyan érzése van, mintha pár óra telt volna el, közben eltelt az egész nap. Például amikor a szerelmünkkel vagyunk.

A piramisokat sokszor összekötjük egy fejlettebb civilizációval, egy nagyobb tudású intelligenciával. Nagyon úgy néz ki, hogy az emberi érzelem az univerzumban felhasználható gépek, technológiák működtetésére is. Az emberi érzelem maga az élet. Életenergia, lélekenergia. Minél több életenergia van egy emberben, annál több szeretetet érez, annál lassabban telik a sejtjeinek az idő, annál lassabban öregedik. Annál kevésbé életképesek a baktériumok, gombák az auráján belül.

Mi van akkor, ha az életet, életenergiát, szeretet energiát lehetséges tárolni bizonyos geometriai formákban? Hogy ha pontosan betartjuk az arányokat, akkor lehetséges az energiát összegyűjteni, felhalmozni kristályszerkezeteken belül? A hegyi kristály is hatszögletes elrendezést mutat? A meséink varázslói, mind ilyen kristályokat használtak a varázsláshoz. Mi van akkor ha az ufók csészealjai is ezen geometriai struktúrák szerint vannak felépítve? Hogy a csészealjnak valójában lelke van, élet van benne, életre működik, élő. Itt nagyon durva kérdések merülnek fel, egy olyan technológiai megnyitódás előtt állunk, amely megdöbbentő lesz az egész emberiségnek. Valaha az elektromos áramról sem tudtunk semmit. Most sem tudunk sokat, én is csak tapogatok, csak elkezdem összekötni a lehetséges logikai összefonódásokat. Csak hangosan gondolkodok. De biztos vagyok abban, hogy ez a sok jelenség összefügg. A csoda nem csoda, hanem ez az energiatér engedi meg a furcsaságokat. Bízok benne, hogy hamarosan eljön az idő, hogy felismerjük az összefüggéseket, megértjük mit jelent a szeretet, megértjük hogy sokkal fontosabb szeretetet termelnünk, mint pénzt keresnünk. Megértjük, hogy az emberi test egy csoda, amelyben a szellem, a gondolkodás segítségével előállíthatjuk ezt a gyönyörű energiát, életenergiát. Megértjük, hogy mi mindenre vagyunk képesek a metafizikai térben ezzel az energiával, mekkora csoda az emberi test.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése