Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 13., péntek

Hütlenség? Az örök kényes téma.


Hűtlenség - az örök kényes téma.....

"Számtalan módon lehet bebizonyítani, vagy akár alibit gyártani arra, hogy az ember miért válik hűtlenné, lép félre, csalja meg a párját. 
És mi van akkor, ha csak annyiról van szó, hogy sokkal kényelmesebb engedni a vágyaknak, mint uralkodni rajtuk? 
Miért nem akar uralkodni az ember a vágyai, kívánságai felett? 
Miért veszíti el a fejét a csinos popsi, vagy egy bók miatt?
A megcsalás ténye mindig élni fog, sosem lehet semmivel kiirtani, mert a párkapcsolatok milyensége, kötődése, minden kapcsolatban mást és mást jelent.
Mindig is lesznek emberek, akik a döntés, a felvállalás helyett inkább a játszmát, a hazugságot, a pillanatnyi örömszerzést választják egy emberibb érzésnél, viselkedésnél.
Van ok és okozat - de erről lehet beszélni, érvelni, dönteni, cselekedni...lépni. Ehhez viszont felnőtt emberré kellene válni. 
Ja hogy nehéz?"
Máramarosi Melinda
- párkapcsolati szakértő  www.parkapcsolatikalauz.hu


Hát ha házasságban élsz és már nem szereted a párodat, külön ösvényen akarsz vagy akartok tovább haladni, akkor sem szabad megcsald a párodat. Mert a szavadat adtad amikor összeházasodtatok. Ja, hogy neked a szavad nem ér semmit? Hát az más, akkor már egészen érthető. De ha mégis nem egyezel a pároddal, már nincs közös jővő, nincs semmi amiért érdemes lenne folytatni, akkor is, előszőr válj el, és csak útána szökjél bele egy másik kapcsolatba. Ezt nevezik tiszteletnek. A többi csak kifogás és bizalomvesztés. Ne is probálj semmilyen kifogást felhozni, mert a te szavad az többet kéne érjen bárminél. 

Hiába jössz bármilyen mentséggel. Sem a horoszkop, sem a csillagok, vagy talán a sors, vagy a pillanatnyi vágy, egyik sem mentheti meg már a szavadat. Kész. Elvesztetted. És tudod mikor még fogod visszakapni azt hogy még bízzon benned az, akit te megcsaltál
SOHA. 
Igen ezt a szót azt mondják ne használd soha. Én mégis ezt mondom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése