Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 15., vasárnap

Hova tuntek a gentlemenek?

Mi lett a gentleman-ekkel?


Ma is megfogott egy jó mondás a neten. 
"Már mindjárt 40 éves vagyok, felét az életemnek leéltem, és még nem értem el a lelki boldogságot. Még nem kaptam meg azt a férfit, aki GENTLEMAN-ként viselkedjen velem szemben, aki tiszteljen és becsüljön mint egy igazi LADY-t."

Úgy látom hogy már jó ideje panaszkodsz az online környezetben, hogy a jó emberek ritkaságok. Hogy nincs több hozzád méltó férfi, akit a "GENTLEMAN" szó írhat le. Drágám, meg kell hogy értsd, hogy egy úriembert nem nehéz megtalálni, hanem a leggyakrabban nehéz meglátni. Általában egy úriember nem tűnik ki, és nem mindig áll a középpontban. Nem érdekli, hogy hozzászóljon a TE provokatív vagy félig meztelen fényképedhez. Őt nem fogja érdekelni a TE személyed, mindaddig, amíg neked minden második szavad vulgárságót sugároz, és haszontalan ostobaságokat osztasz meg.

Ne várd hogy vonzódjon hozzád, ha meglát meztelenül, vagy ha minden hétvégén, félrészegen lát téged, idegen alkalmi urak karjába kapaszkodva. Megengedem magamnak hogy, őket uraknak nevezzem, és nem azért mert megérdemlik. Ők sem érdemlik meg az urazást. Ne várd hogy egy GENTLEMAN téged válasszon, amikor te minden este a klubokban szórakozol, és az első jött-menttel már el is tűnsz. Nem mintha ők nem tisztelnék a nőket, hanem azért mert ők talán meg tudják különböztetni a könnyű nőt a LADY - től. A könnyű nők is nők, és ők is jók valamire. Jók azoknak akiknek ez is elég. Jók akik csak ideiglenes szórakozásra vágynak. És akik csak testi kalandra vadásznak.

Egy GENTLEMAN nem tud ilyen nőt a karján vezetni. Neki egy LADY kell. Aki tiszteli magát annyira hogy nem portyázik minden éjjel más férfival. És sajnálattal látom hogy ezeknek a nőknek a száma egyre csak nő. És sokuk már túl van az ifjúságon, és kétségbeesetten kapaszkodnak minden férfiba. Olyan korban látod őket, ahol egyszerűen nincs visszaút.

Drágáim, egy GENTLEMAN nem foglalkozik csak komoly dolgokkal. Nincs ideje haszontalan senkikre pazarolni. Nem ér rá olyan nőkkel időt töltsön akikről tudja hogy semmit sem tud majd vele közösen felépíteni. Mert neki fontos, hogy életét olyan nővel kösse össze, amellyel ki tudja teljesíteni azt. Egy tiszteletreméltó nővel. Ki támogatja őt és vele együtt küzd a sikerükért. Egy közös boldog élet sikeréért. Aki tudja hogy ez a csak neki vulgáris és provokatív. Aki tiszta nőiességet tud sugározni magából.

Egy GENTLEMAN nem feltétlenül gazdag. Szegény ember is lehet GENTLEMAN. De ne legyen egy eltartott lusta ember sem. Az ő gazdagsága a tudása kell legyen. És a mellette álló LADY. És ez a kellene segítsen neki hogy valóban gazdagnak érezze magát. Minden szempontból.

Egy úriember soha nem hamis. Mindig kimondja a dolgokat, még akkor is, ha ez zavarja a nőt. Talán ezért sok nő elkerüli az ilyen embert. Az attitűd és az általa beszélt módon fel fogja ébreszteni a tiszteletet és a csodálatot. Meg fogod érteni, hogy más, mint a legtöbb, és észre fogod venni, hogy tudja, mit akar. Hogy ha nem olyan nő, aki fél az ilyen embertől. És ki szereti az alkalmi pattogatott kukoricát. Ne hidd el nekem, csak segíteni szeretnék. Hadd segítsek neked végre észrevenni, hogy amit keresel valahol máshol, a nagyvilágban, az ott van melletted, ott ahol elfelejtettél keresni az utóbbi időben.

Levviking



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése