Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 21., szombat

A boldogság titkai

A boldogság titkai


Minek örülsz ennyire? Mitől vagy ilyen boldog? Tudod, holnap Kenyába repülök, és már nagyon izgatott vagyok! Azért örülök ennyire, mert mindjárt kihozzák a kedvenc ételemet. Azért örülök, mert nyert a csapatom.

Mitől van ilyen rossz kedved? Tudod, becsődölt az utazási iroda. Rosszul készítették el a kedvenc ételem. Vesztett a csapatom.

Mindkét esetben tisztában voltunk az örömünk, vagy a bánatunk forrásával. Tudtuk miért örülünk, vagy bánkódunk. Az érdekesebb jelenség az, amikor az örömünk, vagy bánatunk látszólag oktalanul jelenik meg. Egy reggel mosollyal ébredsz fel, kedved van élni, nagyon jó a közérzeted. Örülsz, boldog vagy, - azért hogy létezel, élhetsz. Minek örülsz? Semminek, egyszerűen jól érzem magam, boldog vagyok. Ugyanígy előfordulhat hogy bal lábbal ébredünk fel, oktalanul rossz a kedvünk, morgósak vagyunk. Mitől van ilyen rossz kedved? Nem tudom, hagyjál békén.

Azt már tudom, hogy van bennünk egy életenergia csatorna, egy csap, amely jobban elzárható, jobban megnyitható. Csak akkor nyitódik meg teljesen, ha elménk teljesen félelem mentesé válik. Ebben az állapotban a test teljesen ellazul, elernyed, a beszéd lelassul, a mozgás lelassul. A látásunk megváltozik, ragyogó pasztell színekben érzékeljük a környezetünk. Szépnek látjuk, gyönyörűnek. Az embereket jóságosnak látjuk. Én úgy szoktam az emberekre tekinteni, mint az óvodásokra, - akkora együttérzéssel, szeretettel. Hatalmas szeretetet érez az ember, és késztetést érez kimondani a szeretlek szót, valakinek jót tenni, megdicsérni, megölelni. Az embernek csak a legszebb emlékei jutnak eszébe a környezetéről. Lehetsz bárhol, olyan érzésed lesz, mintha a Balaton parton sétálnál, vagy az üzletekben, mintha karácsonyi időszak lenne. Tudom jól, hogy teljesen megváltozik az érzékelésünk ha feltöltődünk energiával. Ha teljesen megnyitódtál, akkor jelentkezni fognak a furcsa érzetek, biztos jelei vannak a bőséges életenergia áramlásnak.

Megtörténhet egy meditáció következtében a változás, egy erdei sétát követően, sportot, futást követően. Nem mindig nagyon erőteljes a megnyitódás, de még kisebb mértékben is erőteljes testi érzetek jelentkeznek. Az egyik eset az, amikor valami hirtelen nagyon megnyitja a csatornát. A másik eset hosszabb távú. Van körülöttünk az aura, amely lélekenergia tároló. Ami a csatornán belénk folyik, azt tárolni, felhalmozni képes. Átélhetünk órákig nagyon megemelkedett állapotokat, de tartós eredményhez több hónapos változás szükséges. Félig megnyitódsz, félig ellazulsz. Ilyenkor még nem érzed a szeretetet, nem mosolyogsz oktalanul, nem látod pasztell színekben a tájat, - de már sokkal több életenergia érkezik légzésenként. Hetekig benne maradsz ebben az állapotban, és azt veszed észre idővel, hogy reggelente egyre többször úgy ébredsz fel, hogy oktalanul mosolyogsz. Hetek alatt az életenergia-szinted fokozatosan növekedett. Ha nincsenek negatív gondolataink, nem aggódunk semmin, nem félünk semmitől, akkor ellazulunk. Az életenergia forrás kitágul, és csendben töltődni kezdünk. Nincs ok arra, hogy napról napra miért érezzük boldogabbnak magunkat. Egyre több ember veszi észre, hogy folyton mosolygunk. Ez a rendszer ad magyarázatot ezekre a jelenségekre.

Az aura teletöltődhet, elérheti azt a rezgésszintet, amit pár órára megtudunk tapasztalni, az ember képes folyamatosan szeretetet érezni, gyönyörűnek látni a világot, határtalanul boldog lenni. Más színeket látunk, szeretetet érzünk, úgy érezzük, mintha egy gyermekkori kirándulás helyszínén lennénk, vagy mindjárt a mennyországban. Nehéz ezt elhinni, amíg nem tapasztaltad meg a teljes megnyitódást, addig olyan, mintha sose lett volna orgazmusod. Addig nehéz beszélni róla, elmagyarázni. A változó mi vagyunk, mennyországhoz a kulcs az elménkben van elrejtve. Addig gondolkozz pozitívan, addig gondolj szeretetre, jóságra, örömre, amíg teljesen el nem lazul a tested. Érezni fogod, ahogy a rekeszizmod ellazul, egészen mélyre kezded venni a levegőt, mint a babák, sportolók. Tedd ezt minél gyakrabban, és idővel oktalanul boldog leszel. Főként az zár el minket a boldogságtól, hogy félünk, hogy nem leszünk boldogok. Pedig csak annyi a dolgunk, hogy aggodalom nélkül napokra, hetekre hátradőljünk, és engedjük, hogy töltődjön az auránk. 

A többi már természetesen megjelenik, az oktalan jó hangulat, közérzet, mosoly. Nincs szükségünk kirándulásra, kedvenc ételre, hogy boldogok legyünk. Természetes állapotunk az oktalan boldogság, azok a gondolatok zárnak el a magas rezgéstől, amelyekben félünk, hogy nem tudjuk kielégíteni a vágyainkat. Amelyeket azért akarunk kielégíteni, hogy boldogok legyünk. Közben ha tartósan nem aggódunk, akkor oktalanul egyre nagyobb boldogságot érzünk!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése