Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. január 11., péntek

Elvonási tünetek, vagy másnaposság?

Elvonási tünetek, vagy másnaposság?


A kettő ugyanaz. Azt gondoljuk, hogy csak az alkoholtól vagyunk másnaposak. Kutyaharapást szőrével, - tartja a kocsmai bölcsesség. Azaz, reggel kezdjél el inni, és akkor kimarad a másnaposság. Mi van ha nem kezdesz el?

Testileg, és lelkileg is rosszul vagy. A testet értjük, fejfájás, hideg veríték, hőhullámok, hányinger. De hogyan vagyunk másnaposak lelkileg? Hát úgy, hogy eszméletlen bunkók vagyunk. A bunkósság ellenpárja, a kedvesség. A kedves ember megszólít, megkérdi hogy vagy, megkérdi tehet-e érted valamit. A másnapos bunkó ember, addig jó amíg nem szólít meg, és jobban teszed, ha te se szólítod meg. Nagyon harapós, nagyon mogorva arckifejezéssel. Nagyon gyorsan elszakad a cérna, jobb békén hagyni, mert nagyon könnyen dührohamot kap. A mesékben sokszor elpirosodik a Donald kacsa, és szarvai nőnek a dührohamnál. A másnapos ember arca is képes démonian eltorzulni a dührohamnál, nagyon csúnyán tud nézni. És nagyon csúnya dolgokat tud mondani, tenni, - amelyeket később megbán. Jó pár alkoholista ember a barátom, volt egy, - akivel egy évet egy szobában laktam, vannak megfigyeléseim.

Mik az elvonási tünetek jelei? Cigarettánál, drognál? Testileg vérnyomás ingadozás, hőhullámok, fejfájás. Lelkileg? Bunkó az ember. Én közel tíz évet dohányoztam, sokszor próbáltam leszokni. Egy alkalommal azon kaptam magam, hogy pszichopata módon rugdalom, az autóm kerekét. Rossz napom volt, elbuktam egy vizsgát az egyetemen, és még kaptam pár rossz hírt. A másnapos embert jobb békén hagyni, mert nagyon gyorsan elszakad a cérna, nagyon könnyen dührohamot kap. Én ekkor már a tizedik napja nem dohányoztam, tudtam hogy hiányzik, de azt nem tudtam, hogy ennyire hatással van a testemre, lelkemre. Feleszméltem a rugdalás alatt, megdöbbentem, hogy mit csinálok, sose volt azelőtt jellemző rám ilyen mértékű dühkitörés. Az alkoholnál nem jelenik meg a másnaposság, ha reggel újra alkoholt iszunk. A dohányzásnál nem jelenik meg a másnaposság, ha reggel újra rágyújtunk. Az alkohol másnapossága is, elvonási tünet.

A kemény drogos emberek elvonókúrára mennek. Meg van az ideje, hogy mennyi nap alatt távozik az alkohol a testünkből, és érzelmileg, energia megnyilvánulásként, - a lelkünkből. Vedd észre, hogy a folyadékkal együtt, magadba fogadod az alkohol energiáját, lelkét, rezgésszintjét is, - amelynek szintén megvan a kiürülési ideje. Egészen addig bunkó vagy, amíg teljesen ki nem ürül belőled. Ez napokig is eltarthat, fokozatosan nyered vissza a kedved, napok telnek el, hogy újra kedves légy. Nagy valószínűséggel, ha ismételsz, ha másnap újra leiszod magad, akkor hosszabb ideig tart majd a lelki megtisztulás. A filmekből tudjuk, milyenek a kemény drogos elvonókúrák. A drogfüggő több éven keresztül rendszeresen fogyasztott, majd megvonják tőle. Állítólag két hónapig nagyon intenzíven szenvednek az emberek, mind testileg, mind lelkileg. Görcsök, hasmenés, hányás, migrén, hőhullámok, mindenféle pokoli tünet. Lelkileg, az első két hétben démoniak az emberek, sokszor kikötik őket, végtelenségig agresszívak, veszettek. Állandóan el van szakadva a cérna. De a következő hetekben javulás történik, majd két hónap után megjelennek az első napok, hogy visszatér a kedvük.

Nagyon sok jó ember van, aki esetleg olvassa ezt a cikket, és örül annak, hogy őt, se az alkohol, se cigaretta, se a drogok nem érintik, nem függött tőlük soha. Mi történik reggel, ha a kávéfüggő ember nem jut kávéhoz? Testileg esetleg fájhat a feje, hőhullámai lehetnek. Lelkileg bunkó lesz. Harapós lesz, jobb nem bosszantani, mert hamar elszakad a cérna. Nagyon sok olyan kép kering az interneten, hogy Én, a reggeli kávém előtt, Én a reggeli kávém után. Az egyik képen egy dührohamos pszichopata van, a másik képen egy mosolygó angyalka. Láttam egy olyan reklámot, amelyben egy sport öltözőben valaki dührohamot kap, hisztériázik, majd adnak neki egy csokit, talán snickers-t, és azonnal kedves lesz. Nagyon sok olyan függőségünk van, amelyekről alig van tudomásunk. A csokoládé, cukor, szintén másnaposságot okoz, ahogy a kávé is. Azt vesszük észre, hogy valamelyik családtagunk kötekedni kezdett, bunkó lett. Fogalmunk sincs mit evett, mit ivott, mit szívott, az elmúlt napokban, rögtön arra gondolunk, hogy velünk van a hiba, mi bosszantottuk fel. Rendszeresek a családi viták, valamelyik családtagunk rendszeresen utálatos, bunkó. Nem értettük az összefüggéseket. Eddig.

Az előző cikkekből felismerhettük, hogy a mennyország, és a pokol, mégiscsak létezhet, legalábbis kisebb bizonyítékot találtunk Sátán, és Isten létezésére. Az érzelmileg tartósan lehangolódott depressziós emberek, gyakran beszámolnak az orvosoknak arról, hogy fejükben hangokat hallanak. Gonosz gondolatokat, amelyek megpróbálják befolyásolni őket, őrületbe, öngyilkosságba kergetik őket. Paranoiának nevezi az orvostudomány a jelenséget. Minél jobban lehangolódik az ember, annál erőteljesebb a jelenség. Azaz, minél bunkóbb valaki, annál erőteljesebb az elme manipulációja, gonosz befolyásolása. A kemény drogos emberek nagy része paranoiás. Van egy barátom, aki épp elvonókúrán van, öngyilkos próbált lenni. Jól ismerem őt, mert pár évvel korábban egy ideig befogadtam, nem volt hol laknia. Sokszor gondolta, hogy követik őt, az utolsó időben csak olyat mert megenni, meginni, amit ő nyitott fel, félt, hogy megmérgezik. Őrületbe kergették a sötét gondolatai, pokoli volt az élete. Aki érzelmileg tartósan felemelkedik, felhangolódik, az arról számol be, hogy Isten elkezd vele beszélgetni. A megvilágosodott emberek nagy része próféta lesz, állításuk szerint gondolataikban Isten szól hozzájuk, tanításokat ad át az emberiségnek. Én négy éve írok, azóta, hogy fél évig tartósan felemelkedtem érzelmileg. Egy nap erős késztetést éreztem, hogy leüljek a billentyűzethez, majd három oldalt írtam úgy tele, hogy alig bírtam kiírni a sok megjelenő gondolatot a fejemből. Miután visszaolvastam a leírtakat, biztos voltam abban, hogy valami csoda történt, mert én sose gondolkodtam a leírtakon, nem tudom honnan jöttek belőlem, viszont nagyon szeretetteljes, értelmes, bölcs gondolatok voltak. Biztos lettem benne, hogy Isten jelenléte volt. Én tapasztalom a jelenséget, ezekben a sorokban is ott van Isten, azóta nagyon sokat írok. Vedd észre, hogy minél jobban lehangolódsz érzelmileg, annál könnyebben megszólít a sátán a gondolataidon keresztül. Minél jobban felemelkedsz, annál könnyebben megszólít az Isten. Most gondolkodj el azon, hogy mit csinálsz valójában az alkohollal, cigarettával, drogokkal, kávéval, cukorral? Ezek az anyagok lecsökkentik a lelked rezgését, napokig lehangolnak, napokig kiszolgáltatják az elméd a Sátának. Vajon miért tanít minket Jézus, és a legtöbb vallás az anyag legyőzésére, böjtökre, mértékletességre? Miért tiltja a legtöbb vallás az alkoholt, drogokat, lakomákat? Miért ösztönöznek böjtökre?

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mi leszületünk fényes lélekkel erre a Földre, majd a gonosz erők megpróbálják elnyerni a lelkünket. Mi nem hiszünk bennük, nem hiszünk a mennyországban, pokolban, butaságnak tartjuk. Nekem kezd egy olyan kép körvonalazódni, hogy a függőséget okozó szerek, olyanok, mint a horogra akasztott csalik a folyóban. Kifognak minket, mint a halakat. Amíg az anyag által lecsökken a rezgésünk, addig gondolatainkon keresztül befolyásolnak minket, hogy sikeresek próbáljunk lenni, sok pénzt akarjunk, versenyezzünk a többi emberrel. Mert ha így kezdünk élni, akkor már a gondolataink szintjén állandósítjuk az alacsony rezgést, kiegyensúlyozódunk az alacsonyabb érzelmi szinteken. Ahol aztán függővé válunk, kívánjuk az alacsony rezgésű anyagot. Napjainkban emelkedik a Föld rezgése, ami annyit jelent, hogy a gonosz erők elég nagy bajban vannak, mert Isten visszatért a Földre. Hiába a sok anyagi csapda, a Föld elektromágneses terén, érzelmi terén keresztül emelkedni kezdtünk. Egyre több a tudatos hang, egyre többen emelik fel a hangjukat a nagyüzemi állattartás ellen, vagy vedd észre, hogy mennyire megváltozott az utolsó 15 évben a cirkuszhoz való hozzáállás. Egyre több ember, aki tartósan megjelent magasabb rezgésszinten, emelkedett érzelmi állapotban, úgy dönt, hogy befejezi a húsevést. De miért? A többiek értetlenül fogadják döntését. Vizsgáld meg a húsvét ünnepünket. Hús-vét. Emlékezz, hogy több vallási napon se lehet húst enni. Egyszer figyeld meg a családod a vasárnapi ebéd után, főleg azokat akik sok húst ettek. Ugyanúgy magukba fogadják a hús energiáját, ahogy az alkoholista magába fogadja az alkohol energiáját. Ugyanúgy idő kell, amíg megszűnik a megevett hús lelki hatása. Sok hús után nagyon bunkó lesz az ember. Nagyon ördögi.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy ha semmit nem ehetsz, ihatsz, ami eddig örömet okozott, akkor egyáltalán miért érdemes élni? Csak pillanatnyi örömöket adtak neked ezek az anyagok. Egy kis időre nagyon jó kedved lett, majd napokig a pokolba taszított érzelmileg. Ez csapda volt, ez horogra akasztott csali volt. Ha képes vagy teljesen megtisztulni az összes anyagtól, akkor úgy jársz, mint a drog elvonó után, a kedvét visszanyerő ember. Újra oktalanul boldog leszel, mint gyerekkorodban, az öröm életed állandó része lesz. Egy nehéz időszak fogja megelőzni az örömet, meg kell küzdened az elvonási tüneteiddel. Jelenlegi felfogásom szerint, a nyers zöldségek, gyümölcsök, és magvak, azok az ételek, amelyek nem hangolják le az ember lelkét. Nem fogsz húst enni napokig, azt fogod észre venni, hogy nagyon rosszul vagy. Elmész az orvoshoz, és elmondja majd, hogy butaságot csináltál. Vedd majd észre, hogy a hányinger, vérnyomás ingadozás, migrén, hőhullámok, depressziós kedv, a hús energiájának kiürülése végett lesz, ugyanúgy másnapos leszel, ahogy az alkoholtól. Ne ijedj meg, nem leszel beteg, pont hogy épp gyógyulsz. Évente többször emelkedik hirtelen nagyobbat a Föld rezgése, amit a Schumann frekvencia jól mutat. Ilyenkor nagy tisztuláson megy át az emberiség, hirtelen nagyon sok negatív lelki energia nyomódik ki belőlünk, erőteljes rosszullétet okozva. A hirtelen rosszullét után, az ember sokkal kedvesebb lesz, és sokak hirtelen nem kívánják a húst. Több zöldséget, gyümölcsöt, nyerset kívánnak.

A hús evés mellett, a másik nagy kedvencünk a szex. Rengeteg nő tud beszámolni arról, hogy közvetlenül az orgazmus után a férfi kedve, viselkedése, azonnal megváltozik. Bunkó lesz. Ez azért van, mert a lélekből energia szabadul fel az orgazmus során, a férfi energiát veszít, ami csökkenti a rezgésszintet. Ezért beszélnek a vallások a cölibátusról. Ezért van tele a világunk pornóval. Ezért vannak világunkban az emberek a TV által befolyásolva, manipulálva, hogy minél jobban rabjai legyenek az anyagnak, és a szexnek, pontosabban pornónak. Aki rendszeresen elveszíti az energiáját, az tartósan lent marad. Aki rendszeresen bevisz a szervezetébe rezgéscsökkentő anyagokat, az tartósan lent marad. Lent a pokolban.

Ha már egyszer kialakultak a káros testi szokásaid alacsony rezgésszinten, érzelmileg hosszabb időszakon le voltál hangolódva, - akkor bármikor újra erőre kaphatnak. Leszoktál a dohányzásról, sok evésről, szex függőségről. De valaki felbosszant, lehangol, és azon kapod magad, hogy nagyon kívánod a cigarettát, vagy kedved lenne sokat enni, édeset enni. Milyen furcsa, hogy a veszekedő pároknak nagy kedvük van szexelni. Nem szeretkezni, hanem agresszívan szexelni. Nagyon fontos megérteni, hogy az Én, testből, lélekből,szellemből áll, a hármas összefonódás állandó kölcsönhatásban van. Ha dohányozni kezdesz, a cigaretta rezgésszintje a testeden keresztül visszahat a gondolkodásodra, azaz szellemedre, és lelkedre, azaz kedvedre, érzelmeidre. Rossz kedvű leszel, negatív, aggódó gondolataid lesznek. Ha már ismeri a tested a cigaretta energiáját, akkor már visszafele is hat. Jó kedved van, nem dohányzol, majd valami a gondolataidon keresztül, szellemeden keresztül rezgéscsökkentést okoz, negatívak lesznek a gondolataid. Igazodik a lelked, negatív, lehangolt érzelmeid lesznek, és igazodik a tested, kívánni kezded a rezgésszintnek megfelelő cigarettát, sok evést, pornót. Ha engedsz a vágynak, akkor tartósan lent maradsz, már nem azért leszel napokig rossz kedvű, vagy nem csak azért mert felbosszantottak, hanem a tisztulás végett is. Valamint ha egy vágynak engedsz, akkor dominószerűen nagy eséllyel bedöntöd a többit is. Talán.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése