Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. szeptember 27., csütörtök

Szeretet - a tudományos megközelítés

Szeretet - a tudományos megközelítés


Éreztél ma már szeretetet? Ha nem, akkor ma még egyszer sem járt át bőségesen az életenergia. Akármikor, amikor szeretetet érzel, olyankor bőségesen átjár az életenergia, olyankor életerővel töltődsz. Jól teszed ha törekedsz arra, hogy minden napod úgy kezd, hogy szeress, szeretetet érezz. Minden napodat úgy kezd, hogy tudatosan feltöltsd magad életerővel. Ember Te energia lény vagy.

Képzelj el egy olyan világot, ahol az emberek helyett robotok élnek ugyanebben az életkörnyezetben. Nem tudják, hogy energialények. Nem tudják miért kell aludniuk, nem értik mit jelent az életenergia. Nem értik honnan kapják az életenergiát, az életet a működéshez, és nem értik mit jelent a halál, egy nap miért fogy el az élet, az életenergia. Tudatlanságban léteznek. A teremtő úgy rakta őket össze, hogy a légzésen keresztül szívják magukba levegőn kívül az életenergiát is. Mintha wifin, drót nélkül kapnák az elektromos áramot, ami számukra az életenergia. Egy nap az egyik robot rájön, hogy légzésenként különböző mennyiségű életenergiát szívhat magába, amit a saját tudatállapot megváltoztatásával érhet el. Rájön, hogy ha ezt megteszi, akkor a bőséges energiaáramlást, - szeretetnek érzi. És közben boldogságot érez. Rájön, hogy eddig nagyon kevés életenergiával töltődött légzésenként, az akkumulátora mindig közel ki volt ürülve, csak gyerekkorában élt teletöltött energiaforrással. Rájön, ha folyamatosan nyitva marad, akkor pár hónap alatt újra teletöltheti az akkumulátorát, és folyamatosan szeretetet fog érezni. Elmondja a többi robotnak, csakis rajtuk múlik, hogy mennyi energiával töltődnek, hatalmuk van a saját energiatestük felett, ha képesek megtanulni tudatukat megváltoztatni, akkor képesek megnyitni magukban szélesre az energiakaput. A robotok egy nap felismerik, hogy energialények, megnyitják magukban az energiakaput, bőségesen áramolni kezd beléjük az életenergia, amit szeretetnek éreznek.

Mi történik az emberrel, amikor eléri a bőséges áramlást, szeretetet érez? Amikor pár hónap után feltöltődött az akkumulátor/aura, olyankor állandósul a szeretet tudatállapot, szeretetteljes viselkedés, addig csak olyankor jelenik meg, nyilvánul meg, amikor a tudatváltozás bekövetkezik, a kapu kitárul, áramlani kezd az életenergia. Amíg ez az állapot tart, addig ezt az áramlást szeretetnek érzi az ember. Olyan érzet, mintha a köldök körül feltörne egy forrás, egy szökőkút, ami egy nagyon jól eső érzet, hatalmas örömöt okoz. Ebben az állapotban van kedvünk szeretni, tudunk szeretni. Olyan. mintha az egyik robot bőséges energiához jut, és tud átadni energiát a társának. Amit a másik robot jó érzésnek tudatosít. Az a robot, amely teljesen kinyitja a kaput, és nyitva marad, az forrássá válik, az először feltöltődik, majd annyi energiát ad a többi robotnak, amennyit csak akar. Jézus, Buddha forrás volt.

Amikor feltöltődünk szeretettel, szeretet energiával, olyankor késztetést érzünk, hogy kimondjuk, hogy szeretlek. Bárkinek. Késztetést érzünk arra, hogy megöleljük, megsimogassuk, megpusziljuk embertársainkat, állatkákat, növényeket, Földanyát. Késztetést érzünk, hogy olyat mondjunk, amivel örömöt tudunk okozni. Robot szinten olyat mondjunk, amivel robot társunkban olyan tudatállapot változást okozunk, melynek következtében jobban kitágul az energiakapuja, több életenergiához kezd jutni. Késztetést érzünk, hogy olyat cselekedjünk, amivel örömet okozunk. Meglepjük, boldoggá tegyük embertársunkat, vagy élőlény társunkat. Nézd meg a gyerekek viselkedését, és rájössz mit jelent a szeretet. Amikor bőségesen töltődünk, vagy feltöltődtünk, olyankor ez a normális viselkedésünk. Arról szól az életünk, hogy szeressünk. Hogy minél több örömöt okozzunk.

Én négy évvel ezelőtt feltöltődtem. Állandóan szeretetet kezdtem érezni, olyanokat kezdtem cselekedni, mondani az embereknek amivel szeretet érzéseket váltottam ki bennük. Sokszor meglepődtem, ez megint honnan jött ki belőlem. A szeretetteljes viselkedés elkerülhetetlen velejárója, hogy kitágul az életenergia kapu. A robotok rájöttek, hogy a félelmeik zárják el őket a bőséges energiaáramlástól. Hogy a tudatállapotukban van a kulcs, hogy a fejükben lévő számítógép helytelen működésének a következménye, hogy nem érzik a szeretetet, éppen csak csepeg beléjük az életenergia. A robotok rájöttek, hogy ha tudják mit jelent a szeretet, és elkezdnek akarattal egy órán keresztül szeretetteljesen viselkedni egymással, az állatokkal, növényekkel, Földanyával, - akkor az egy órás szeretet gyakorlat kinyitja bennük az energiakaput, a nap hátralévő részében már akarat nélkül is szeretetteljes lesz a viselkedésük, és egy óra gyakorlás után valóban elkezdik érezni a szeretetet. Felismerték, hogy ha szeretetteljesen kezdenek viselkedni, akkor egy óra múlva érezni kezdik a szeretetet. felismerték, hogy ha a reggelt így kezdik, akkor már reggel feltöltődnek, és a nap hátralévő részében már magasabb életenergiaszinten fognak működni.

Felismerték, hogy Isten maga a szeretet, az életenergia. Felismerték, hogy minél többet engednek magukba, annál több energiával működhet a fejükben lévő számítógép, annál nagyobb lesz a teljesítménye, figyelme, annál több megértéshez jutnak. Felismerték, hogy Isten bennük él, Isten maga az energia, maga a szeretet, ha eleget engednek magukba, akkor felismerik önmagukat, felismerik hogy Istenek.

Éreztél ma már szeretetet? Akkor itt az ideje, hogy elgondolkodj azon, hogy milyen szépet tudnál mondani valamelyik családtagodnak, mit tudnál neki megköszöni, miért tudnál neki hálát adni, mit tudnál benne értékelni. Mivel tudnál neki örömet okozni. Irányítsd a figyelmed a szépre, jóra, hálára, adj hangot a gondolataidnak, bátran szeresd embertársaid, állattársaid, földanyát. Nekik is jót csinálsz, de főleg magadnak. Energialény vagy, szükséged van a szeretetre, életenergiára, ahhoz hogy boldog légy, egészséges légy, és teljesen kifejlődjön a lelked. Válj forrássá. A mennyország létezik, a csodák léteznek, minden csakis a te tudatállapotodon múlik. A félelem mentes tudatállapoton, amelyet legkönnyebben úgy érhetsz el, ha szeretetre irányítod a figyelmedet, megnyilvánítod gondolatokban, hangokban, tettekben.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése