Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. szeptember 27., csütörtök

Tudat-állapot - 2.rész: Aura, az emberi atmoszféra

Tudat-állapot - 2.rész: Aura, az emberi atmoszféra


Van egy energiamezőnk, egy auránk, amely láthatatlanul körülveszi a fizikai testünket, mely valószínűséggel pontos geometriai formákat követ. Én sose láttam ezt a mezőt, de érzem, tudatosítom. Kicsit olyan, mintha lenne egy északi és egy déli pólusunk, melyen energiák áramlanak belénk, amelyek a köldökünknél találkoznak, és életenergiává alakulnak. Mintha lenne egy piros és egy kék kábel, melyek a köldökünknél találkoznak, és szikrázni kezdnek. Minél jobban egyensúlyba kerül a két energia, annál nagyobb szikra keletkezik a középpontunkban, annál nagyobb életerővé alakul át.

Az előző cikkből megérthetjük, hogy mi benne élünk a Föld energiamezejében, mely benne él a Nap energiamezejében, és így tovább a nagyobb égi testek felé. Az energia elérhető számunkra, rajtunk múlik, hogy mennyit alakítunk át belőle, mennyit engedünk be a saját atmoszféránkba, auránkba. Energialények vagyunk, akik képesek több életerővel feltöltődni, magasabb életenergia-szinten élni. Egy életen belül több energiaszinten jelenhetünk meg, melyeket tudatállapot változások követnek. Amikor az ember szenved, tűr, dolgozik a megbocsájtáson, fékezi az indulatait, törekedik arra, hogy megértést találjon, feldolgozza a negatív érzelmeket, - olyankor tágítja a saját energiagömbjét, atmoszféráját. Minél többet szenvedett az ember, annál nagyobb lesz az aurája, annál több energiát képes megtartani. Minél több életenergiát tud felvenni, annál több képessége ébred fel.

A szenvedés alatt tágul az energiagömbünk, de ez még magában nem elég. Intuitív gondolataim szerint, Isten tudja, hogy mennyi idő szükséges egy lénynek, hogy elérje a szükséges aura nagyságot. Többször születünk meg, mire elérjük a szükséges energiaszintet. Az egyiptomi papok szerint az embernek körülbelül 700xor kell megszületnie, hogy elérje a szükséges életenergia-szintet. Minden életben tanulunk, leckékben veszünk részt, melyeket Isten tervez el. Nagyon sokszor állít minket olyan helyzetbe, amikor könyörületesnek kell lennünk, meg kell bocsájtanunk. Ezekben a helyzetekben szenvedünk a legjobban, ezekben a helyzetekben tágul az auránk. Minden egyes tágulás után több életenergiával kezdünk élni, több megértéshez jutunk. A 700 élethez körülbelül 25920 év kell. Ez egy ciklus, melynek végén a Napunkat eléri egy nagyobb energiahullám, amely biztosítja a bőséges energiaszintet, hogy az elkészült aurák feltöltődhessenek a szükséges életenergia-szinttel. A Maja naptár szerint ott vagyunk az időben, ahol véget ér a ciklus, 2012 december 21-én lejárt a 25920 év, eljött a kiválogatás ideje, Isten megnézi, hogy mennyi emberi lény aurája érte el a szükséges nagyságot, mennyi aura fejlődött ki.

A megvilágosodáshoz szükséges a fejlődési ciklus, ami alatt kitágul az aura, és szükséges a kozmikus időpont, amikor elérhetővé válik a bőséges energia. A harmadik feltétel, hogy az ember beengedje az energiát. Ez a következő cikk témája.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése