Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. szeptember 27., csütörtök

Tudat-állapot - 1.rész: Az energia követi a tudatállapot változást

Tudat-állapot - 1.rész: Az energia követi a tudatállapot változást


A tudat-állapot változást energia-állapot változás követi. A sarki-fény akkor jelenik meg a bolygónkon, amikor a Nap kitörés következtében nagyon sok mágneses energia éri el a bolygónkat, és beépül az atmoszférába. Egy töltést kapunk, egy energiahullámot, melynek beépülése során látványos glóriája lesz a Földnek. Egy fénykör amely az északi sarkkörön begyullad. Aki kicsit is tanulmányozza a tórusz áramlási rendszereket, vagy az elsődleges mezők dokumentum film sorozatot, az felismeri, hogy azért látható a fénykör, mert a tórusz rendszerben ezen a ponton a leggyorsabb az energia áramlási sebessége, ez a rezgésszint beleér abba a spektrumba, amely érzékelhető az emberi szem számára.

Aki megvizsgálja a különböző vallások szentképeit, az kivétel nélkül azt találja, hogy az összes vallás szentjeinek a feje fölött, ilyen fénykör van begyulladva. De hogy? A különböző vallások alapítása között évezredek teltek el. Amikor alapítottak egy vallást, akkor elmentek megnézni a többi vallás templomait, szent képeit, hogy az övék is hasonló legyen? Vagy miért rajzoltak fényköröket a szentek feje fölé? Nem lehet, hogy nekünk is van egy energiaterünk, egy atmoszféránk, mint a Földnek? Egy mágneses tér, amit aurának emlegetnek? Nem lehet, hogy mi is képesek vagyunk energiát befogadni ebbe a térbe, és egy bizonyos mennyiségű energiaszinten felvillan a sarkifényünk? Talán ezt hívták megvilágosodásnak? Szerintem lehet.

De honnan jön az energia? Mi is a Nap kitöréskor töltődünk? A Föld mágneses mezejéből kapjuk az energiát? Azt látjuk, hogy a Föld energiát kap a nap kitöréskor. Vajon a Napot is eléri egy másik, esetleg egy nagyobb égitest lökéshulláma időszakonként? Vajon a Nap is feltöltődik ciklusonként? A Maják készítettek egy naptárt, mely szerint 2012 december 21-vel változás kezdődik el az emberi tudatban, megváltozik a kozmikus hang, és az idő többé nem lesz idő. 2012 híres volt a sok Nap kitöréstől. Lehetséges, hogy a Napunkat elérte egy energiahullám, amely fokozatosan továbbítja az energiát a bolygóknak, majd a bolygókból mi is energiához jutunk? Lehetséges, hogy pár év alatt az emberiség keresztül megy egy tudatváltáson, tudatállapot változáson, a megnövekedett energia szintnek köszönhetően? Lehetséges, hogy ha több energia van az auránkon belül, magasabb a rezgésszintünk, akkor több agysejtünk aktiválódik, nagyobb részét kezdjük használni az agyunknak, nagyobb megértéshez jutunk a létezésünk értelméről?

Azokkal kezdődik el a változás, akik képesek beengedni az energiát az aurájukba, akiknek van elég helyük, és képesek nyitva maradni az energia számára. Ez a következő rész témája.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése