Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. július 6., szombat

A legpozitívabb gondolkodás - Sardnargis

A legpozitívabb gondolkodás


A legpozitívabb gondolkodás az, amikor azon gondolkodsz, hogy épp mi történik körülötted. Amikor megszűnik a gondolatvilágod, és minden figyelmeddel visszajössz a testedet épp körülölelő világba.

Ilyenkor nyugodt vagy. Elégedett vagy. Lelki békét, belső békét érzel. Ritkák ezek a pillanatok rohanó világunkban. Kicsit leülni egy parkban egy padon, megpihenni, jólesően elbambulni, ellazulni, majd visszatérve jelen lenni, érezni a virágok illatát a levegőben, hallgatni a madarak dalolását, nézni a felhők alakját. Ilyenkor boldogok vagyunk. Nyugodt, békések vagyunk. Nem jár semmin az agyunk, nem kattog semmin az agyunk, kiszabadultunk a gondolatvilágunkból, nincs múlt, és nincs jövő, csak a pillanat van, majd a következő pillanat, majd a következő. Csak a most van, jelen idő van, úgy is mondhatjuk, hogy ebben az állapotban elfelejtjük az időt, megszűnik az idő. Csak arra figyelünk ami körülöttünk van, csak azon gondolkodunk, hogy milyen jólesik a finom illat, a szép madárcsicsergés, a harmonikus látvány. A legpozitívabb gondolkodás az, amikor azon gondolkodsz, hogy épp mi történik körülötted a pillanatban.

Nem az a pozitív gondolkodás, hogy jókat gondolok a jövőről. Álmodozok, tervezek, elképzelem magam sikeresnek, gazdagnak. Ilyenkor a gondolatvilágodban vagy, nem vagy nyugodt, pozitívan feszült vagy, izgulsz. A negatív gondolkodásnál rossz dolgokat képzelsz el, olyankor is a gondolatvilágodban vagy, olyankor sem vagy nyugodt, olyankor is feszült vagy. Egyik sem vezet boldogsághoz. Pozitív, és negatív feszültség. Olyan, mint az elektromosságban a plusz, meg a mínusz vezeték. Bármelyik feszültséget érzed, olyankor ellenállásod van, feszültség alatt vagy, energiát fogyasztasz. Nem fogadod el a most-ot, pillanatot tökéletesnek. Amikor elfogadásban vagy, olyankor a két feszültség között vagy a null pontban. A nyugalomban, amelynek mélységei vannak. Csak akkor töltődsz, őrzöd meg az energiáid, amikor megtalálod ezt a középpontot. A kvantumfizika szupravezetőnek hívja ezt a nullpontot, hatalmas energia forrás.

Élhetsz olyan életet, hogy egyfolytában örülsz valaminek, izgulsz valaminek. Lehetsz gazdag, várhatnak rád nap, mint nap szuper események. Finom kaják, jó autók, jó utazások, jó bulik. Minél több öröm előtt állsz, annál gyorsabban öregedsz. A folytonos izgalmi állapot sok energiát elfogyaszt. A nyugalomban, nullpontban töltődsz, amely megőrzött energia feltölti a sejtjeid, erősíti az immunrendszered, lassítja az öregedésed. Ha valóban boldog akarsz lenni, és hosszú egészséges életet akarsz élni, akkor törekedned kell, hogy megtanulj nyugodt lenni, megtanulj kikapcsolt elmével élni, idő nélkül élni az örök pillanatban, most-ban. Megtanulható, és gyönyörű tapasztalás. Elengeded a pozitív vágyaid, elengeded a negatív múltad, jövőbeli félelmeidet, és elkezdesz figyelni a jelen pillanatra. A nyugalomra, amit érezni tudsz, amely finom érzésként megjelenik a hasadban. És megtanulod megtartani, megtanulod megőrizni, mint egy gyertyalángot, majd megtanulod megnövelni, elmélyíteni. Így állandó mély nyugalomban, békében fogsz élni idő nélkül, hatalmas energiákkal töltődve.

Sardnargis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése