Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. július 6., szombat

Spirituális alapigazságok - Sardnargis

Spirituális alapigazságok


A tudományos magyarázat Jézus, és Buddha csodatételeire, hogy ezek az emberek képesek voltak tartósan lelassítani az élettani folyamataikat. Ugyanúgy, ahogy a téli álmot alvó emlősök teszik. A szív percenként csak párat dobban, a légzés lelassul, és elmélyül, az anyagcserefolyamtok, emésztés lelassul. Az ember képes teljesen lenyugodni, tartósan mély nyugalmi állapotot elérni, ha hosszabb időszakon keresztül nyugton marad.

Az ember energialény, a test körül van egy elektromágneses burok, a bizonyos aura, amely képes energiával feltöltődni. Az energia a belégzés, és kilégzés közötti szünetekben töltődik az aurába. Az ember minél nyugodtabb, annál hosszabb a belégzés, annál hosszabb a szünet a be és kilégzés között, annál hosszabb a kilégzés. Így a nyugalom mértékétől függ, hogy mennyi ideig van nyitva az energia kapu, mennyi energia áramlik az aurába be és kilégzés között. Izgatott, feszült állapotban, a légzés gyors, csak pillanatnyi szünetek jönnek létre be és kilégzés között, az ember kevés életenergiával töltődik légzésenként.

Az ember azért alszik, hogy feltöltődjön életenergiával. Az alváskor a test megnyugszik, a légzés elmélyül, létrejönnek a pár másodperces szünetek be és kilégzés között, nagy adagban érkezik az életenergia. Ezért fontos alvás előtt a nyugalom elérése, hogy létrejöhessen a mély alvás, mely során sok életenergia töltődik éjszaka a testbe. A stresszes ember nem éri el a mély alvást, hosszabb időszak alatt energiarendszere kimerül, teste megbetegedik.

Meditációval ellehet érni ébrenlét alatt a mély nyugalmi állapotokat. Gondolataink lehetnek pozitívak, és negatívak, szeretetteljesek, és félelem teljesek. Folyamatos hála gondolatokkal, értékelő gondolatokkal, szeretet gondolatokkal, rövid idő alatt lelehet nyugtatni a testet, megtapasztalhatjuk éberen milyen érzés, amikor a kapu pár másodpercig nyitva van, és beáramlik az életerő. Ez az érzet euforikus örömérzetet ad, az ember oktalan szeretetet érez közben.

Most már értheted, miért érdemes pár hónap alatt elérni a lelassult élettani folyamatokat, miért érdemes ébrenlét alatt olyan nyugalmi állapotban lenni, mint mély alvás alatt. Napközben is töltődsz, az aurád teletöltődik. És értheted miért veszélyes a folyamatos stressz, rosszul alvás, hogyan merítheted ki magad. Nyugodj meg és aludj sokat, meditálj sokat, légy csendben sokat. Nem semmit fogsz csinálni, hanem lassítani fogod az élettani folyamataidat. Így megemeled az életenergia szinted és átalakítod a tested. A csoda vár rád, ha képes vagy nyugton maradni.

Sardnargis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése