Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. július 6., szombat

Nincs még lelkiismeret-furdalásod?

Nincs még lelkiismeret-furdalásod?


Téged nem zavar, hogy kényelmes életmódoddal tönkre teszed más élőlények életét? Kényelmes zacskóba rakni a péksüteményt, mert tiszta marad, nem lesz rajta bacilus, egészséges maradok. Én egészséges maradok. De mi lesz a többivel? Téged nem érdekelnek a többiek?

Te csak önmagaddal foglalkozol? Vagy azzal a pár emberrel akik fontosak neked? A többi ember neked már nem fontos? Az állatvilág neked már nem fontos? A növényvilág neked már nem fontos? Nem látod bennük az életet? Azt az életet, ami benned is van? Nem tudsz együtt gondolkodni, együtt érezni? Neked jól esne, ha a többi élőlény a kényelmes életével tönkretenné a te életedet?

Hetven év alatt kivágtuk a Föld erdejeinek a felét. Tudod mennyi állatnak vettük el az otthonát? Az utolsó harminc évben kipusztult a Föld állatainak a fele. Sokat megettünk, sokat a bőréért, trófeájáért öltünk meg, sok meghalt a környezetszennyezésünk végett. Tudod mennyi állatnak okoztunk szomorúságot? És nem csak a növényeket, állatokat bántjuk, egymást is bántjuk. Naponta harmincezer ember hal szomjan, tízezer éhen. Nem hiszed el? Élő statisztikák mutatják a napi adatokat, könnyen utána nézhetsz.

Vannak emberek akik több ésszel lettek megáldva, könnyebben boldogultak a pénzügy világában, könnyedén hatalmas vagyonokat halmoztak fel. Az emberiség 1%-nál van a világ vagyonának a fele. Vannak kivételek, de a legtöbben őrülten ragaszkodnak az utolsó centhez is, szükségük van a hatalmas tartalékok biztonságot adó érzetére. Ezeket az embereket nem érdekli, hogy vagyonuk megmozdításával vizet, élelmiszert juttathatnának a szükséges területekre, nem érdekli őket, hogy naponta sok ezer ember hal étlen, szomjan. Ugyanúgy nem érdekli őket, hogy kipusztulnak az állatok, növények.

Mennyit vagy hajlandó feladni a saját kényelmedből, egy másik élőlény megmentése érdekében? Ne ítélkezz az önző szupergazdagok felett, mert nem biztos hogy te másképp viselkednél. Kicsiben is meglátszik az önzőséged, elkülönültséged. Ha arról van szó, hogy 100 ember étlen, szomjan hal, viszont ha eladod az autód, akkor egy ideig megmentheted őket, akkor megtennéd? Hisz te járhatsz busszal is, egy kicsivel körülményesebb lesz, kicsit veszítesz a kényelmedből, de száz ember életben marad, ha eladod, és elküldöd a pénzt élelmiszer formában. Vagy nem dobod el a zacskót, hanem visszaviszed az üzletbe, akár harmincszor is beleteszed a péksüteményt. Kicsit kényelmetlen lesz a zacskóval a zsebedben, de megmented sok élőlény életét az óceánokban.

Tudod Isten létezik. Figyeli a szupergazdagot, és figyel téged is. Isten tudta, hogy az ember ebbe az irányba fog fejlődni, ha nincs természetes ellensége a bolygón, amely szabályozna a létszámát. De azt is tudta, hogy az ilyen elvadultan önző világ fogja kiválasztani azokat a lelkeket, akik feladják az elkülönültséget, a saját érdekeket, kényelmet, és elkezdnek változtatni, a többi élőlényért is élni. Istennek ezek az emberek, élőlények a termések, amelyek beértek, arathatóak. Sajnos kell ez a pokolian önző világ ahhoz, hogy az ember lelkiismerete felébredjen, és elkezdjen szembemenni a többséggel. Nem érdekel a pénz, a kényelem, többé nem csak pár ember fontos, nem érdekel ha ezzel a gondolkodással nagyon furcsa leszek, ha kilógok a sorból, én többé ezt nem nézem tétlenül, túlságosan fáj amit a többi élőlénnyel teszünk. Kilépek a sorból, és változtatni kezdek. Egyedül nem tudod megváltoztatni a világot, - mondta ezt hétmilliárd ember. Az igazság az, hogy ha meghozod a döntést, a szándékod látni fogja Isten, és mindenben támogatni fog.

Az ember keresni kezdi a válaszokat, mit tudna tenni, hogyan segíthetne. Isten válaszolni kezd, öntudatra ébreszti az embert, tanítani kezdi. Sok tanítás után az ember megérti, hogy rendben van ez a szélsőséges önzőség, kell ez a hatalmas rossz, hogy kifejlődjön, kivirágozzon valamennyi hatalmas jó. Ezekről a lelkekről ír a biblia, ők lesznek kiválasztva, akik kiléptek a sorból. Ők megértik, hogy az emberi testben lehetséges egy teljesen másfajta életet is élni, ahol nem függ az ember a pénztől, ahol a pénz fontosságát felváltja az életenergia fontossága, ami emberi szeretet érzelemben nyilvánul meg. Az ember megérti, hogy energialény, megérti, hogy mit kell tennie azért, hogy életenergia szintje megemelkedjen, képességei ébredjenek fel, megváltozzon a DNS-e, kvantum biológiája. Az emberrel akkor történik meg a csoda, ha elkezd egységként gondolkodni, az összes élet a létezésben ugyanolyan fontos lesz számára. Ekkor az ember megnyugszik, befejeződik a pörgés, a pénzért folyó verseny. Hosszabb nyugalmi időszak után az ember élettani folyamatai lelassulnak, mint a téli álmot alvó emlősök esetében. Agyhullámai ébrenlét alatt alfa, vagy théta hullámhosszúak, az ember ébrenlét alatt is annyi életenergiával töltődik, mint mély alváskor. Az ember életenergia szintje így rohamosan elkezd emelkedni, amit érzékel a DNS, és kvantumbiológiai változások kezdődnek el. Az ember átalakul angyali élőlénnyé, mely képes tudatosan használni a saját auráját, lelkét, elektromágneses atmoszféráját. A kiválasztottak feje felett idővel megjelenik a glória fényjelenség, ami az elektromágneses tóruszforma északi pólusa. Ahogy a bibliában, és egyéb vallási írásokban sok helyen megvan írva, az ember ezzel a feltöltődött elektromágneses burokkal, képes fénnyé változni, képes időben, és térben utazni, legyőzi az élet-halál körforgását.

A többi ember, akiket nem zavar a szélsőséges önzőség, egy másik úton folytatják a fejlődés folyamatát. A Föld ciklusokban változik, 25920 évente van egy nagy ciklus váltás, amikor egyes kontinensek elsüllyednek, egyesek felszínre jönnek. A Földön ciklusonként váltakozik a jin és jang energia. A jang energia a sötétség kora, amelynél fiatal lelkek érkeznek a bolygóra, hogy a 25920 éves ciklus alatt részt vegyenek egy 700 életes reinkarnációs ciklusban. A jang energia a félelem ciklusa, a dualitás ciklusa, a jó és rossz korszaka. Az elkülönültség korszaka. Az önzőség korszaka. Amelynek a végére kifejlődnek azok a lelkek, akiknek a sok szörnyűség végett, már igényük van az egység, az önzetlenség, a szeretet korszakára. A jin energia a szeretet korszaka, ahol az élőlények egységben élnek. Ez a Földi mennyország, ahol hatalmas lelkek, hatalmas energiák élnek egységben, emberfeletti angyali képességekkel, mérhetetlen szeretetben, boldogságban. Most vagyunk a ciklus végén, a Maja naptár az utolsó szakasz kezdetét mutatta, 2012 december 21-én. Most vált át a két ciklus, most van az ébredés, a kivirágzás korszaka, most van a legnagyobb sötétség a Földön, most van a legnagyobb lehetőség arra, hogy egyre több ember kiálljon a sorból, feladja saját kényelmét, változtatni kezdjen. Aki kiválasztódnak, azok maradnak a Földön, egy megfiatalodott testben, akár ezer évet élve. A most beáramló energia sok csodára képes, a kvantumbiológiai átváltozások után, egy teljesen új emberi test jelenik meg, melynek nem akadály a fiatalon maradás, megfiatalodás. Az elektromágneses buroknak köszönhetően a kiválasztottak túlélik a kontinens változásokat, mely hatalmas árvizekkel, földrengéssekkel jár. A térből kilépve kivárják a változások végét, majd visszatérnek, és elkezdik benépesíteni az újonnan visszatért két kontinenst, Atlantiszt, és Lemúriát.

Akik nem ébrednek fel, azok testét az univerzum felhasználja, az univerzum sosem pazarol. 2021-2033 között várható, hogy a Föld megkezdi a pólusváltást, kontinens váltást. A kiválasztottak csak az utolsó pillanatban fogják megtapasztalni a glória jelenséget, amikor már átvált a jin energia, mely támogatja azt. Addig hiába fogják elmondani embertársaiknak, hogy mit éreznek, mit tapasztalnak belül, mit mond gondolataikon keresztül a teremtő, az önző emberek nem fognak hinni nekik. Ők annak a fajnak fognak hinni, akik a pusztulás előtt megszállják majd a bolygót, megmentőként érkezve. Hüllőszerű intelligens faj lesznek, magas technológiai tudással fognak rendelkezni, elmondják majd, hogy a bolygónk pusztulás előtt áll, elvisznek minket, hogy megmentsenek. Az igazság az lesz, hogy ez a faj, az ember természetes ellensége, amely felelős az egyensúly megtartásáért, ahogy a farkasok felelősek azért, hogy a szarvasok ne szaporodjanak túl. Ez a hüllőszerű faj ételnek fogja elvinni az embereket, szolgának, kísérleti alanynak. Hogy engedheti ezt meg Isten? Ugyanezt kérdi most a kisborjú, akit megöl az ember a májáért. Maga a pokol vár sok emberre, akik megtanulják majd a leckét, hogy ne tegyenek olyat más élőlényekkel, ami nekik nem esne jól. Újra reinkarnálódnak majd a test elveszítése után egy másik bolygón, folytatva a lélekfejlődést. Akit nem visznek el a hüllők, azok elpusztulnak a tűzben, földrengésben, árvízben.

Nincs még lelkiismeret-furdalásod? Ideje lenne. Isten annak örülne, ha minél több lélek kiválasztódna, minél több ember elindulna a keskeny ösvényen, a szeretet útján, az egység útján. Sok bolygóról küldött ide lelkeket, hogy emberként megszülessenek, és segítsék a változást, az utolsó időket. Felébredjenek, és minél több embert felébresszenek. A világegyetem hemzseg az élettől, az összes bolygón váltakozik a jin, és jang ciklus. A kiválasztottak a szeretet bolygókon feladatul kapják Istentől, hogy gondoskodjanak a léleknevelő bolygókról, figyeljék a fejlődést, és segítsék a szülést, kivirágzást. Ahogy a hüllőszerű lények feladatul kapják Istentől, hogy a jang ciklus alatt minél nagyobb félelmet teremtsenek, minél nagyobb elkülönülést, minél nagyobb rossz jöjjön létre, hogy minél nagyobb fény születhessen a sötétségben. Hatalmas kozmikus játék részesei vagyunk, mely a lelki fejlődésünkről szól. Most egy játék véget ér, fejlődési szintünk szerint kiválasztódunk, a létezés más részein folytatjuk a fejlődést. Még van időd változtatni, ha csak kicsit is zavar a növények, állatok, embertársaid pusztítása, akkor bátran állj ki a sorból. Isten megfogja a kezed, és vezetni fog. Bízz benne.

Sardna Argis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése