Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. február 16., szombat

A piramisok titkai

A piramisok titkai


Ahhoz, hogy teljesen megértsd ezt az írást, ahhoz olvasd el az előzőt is, a csodálatos vizet is.

Az emberek általában tengerpartokon szokták megtapasztalni az eufóriát, meg hegycsúcsokon. Eufóriát akkor érzünk, ha lelkünkből kiürült az összes félelem érzelem, és helyét feltöltötte tiszta szeretet érzelem. Az embernek le kell győznie az összes aggodalmas gondolatát, az összes figyelmét szeretetteljes gondolatokra kell irányítania, hogy a lélekben megtörténhessen a teljes érzelem csere. Ez nagy küzdelem az elmével, valami gyönyörűséget kell látnunk, ami magához vonzza a figyelmünket. Ha pár pillanatra, percre képesek vagyunk rácsodálkozni valami szépségre, akkor már erőteljes érzelem cserét tapasztalunk meg. Ritkán, de megtörténik. Tudatos elmegyakorlatokkal, már gyakrabban eléri az ember az emelkedett érzelmi állapotokat. Sokat kell tanulni önismeretet, spirituális tanításokat, hogy megtanulhassuk a gyakorlatokat végezni. A sikeres megtapasztalás érdekében, bölcsen tesszük, ha segítséget veszünk igénybe. A vizek aurája, érzelmi kisugárzása, segíti az érzelemcserét a lélekben. Ezért vízpartok közelében meditálva, sokkal hamarabb elérjük az érzelemcserét.

De nem csak a víztől kaphatunk segítséget, hanem a kristályoktól is. A kristályok érzelem akkumulátorok, az emberi életenergiák tárolói. Amikor felmászunk egy dombtetőre, vagy egy hegycsúcsra, akkor találhatunk egy olyan pontot, energiasávot, amely emelkedett érzelem energiaszintű. Ha ezen a helyen állunk meg pihenni, akkor negyed óra múlva, azt vehetjük észre, hogy mély nyugalom öntött el minket, gondolataink harmonizálódtak, megszűnt körülöttünk a világ, csak a béke maradt. Ekkor már könnyen összpontosítjuk a figyelmünk, könnyen látunk valamit nagyon szépnek, könnyen hosszan rácsodálkozunk az elénk táruló tájképek szépségére. Ezért tapasztalják az emberek az euforikus állapotokat néha hegycsúcsokon, dombokon.

A hegy tetején spirál alakban áramlik felfele az életenergia. A hegy alatt vízerek folynak, amelyek szeretet-érzelem szintű energiával vannak feltöltve. A Földnek van egy természetes állandó rezonanciája, melynek köszönhetően a kristályok állandóan rezegnek. A víz aurájából az életenergia beáramlik a kristályokba. Az energia piramis formában áramlik felfele a csúcs felé. Így az egész hegy energiája, a hegy tetején egy pontban összegződik, kiáramlik. A víz életenergiája, keresztül áramlik a kristályokon, egy pontba fókuszálva hatalmas energiamennyiséget.

Ezt ismerték fel az ősi Földlakók, akik kihasználták ezt a fókuszált energiahatást. Piramisokat építettek, hogy a kristályok fókuszálják az életenergiát a piramis csúcsában. Ugyanúgy vízből nyerték ki az életerőt, a piramisokban tízezer számmal voltak az alabástromvázák a piramisok alatt. Az alabástromvázákban valószínű forrásvíz volt. A papok, és a tanítványok meditálhattak ezeken a folyosókon, erőteljes szeretetérzelmeket kisugározva, ami tovább töltötte a vizet. A vizet hangokkal is töltötték. A hang nem más, mint érzékelhető életenergia frekvencia. A hang érzelem, nincsen horror film hangok nélkül, kell a félelemérzelem frekvenciáján rezonáló hang, hogy könnyebben elérjük a félelem érzelmeket. Ugyanígy relaxációs zenékkel, hamarabb elérjük a szeretetérzelmeket. A zene hordozza az érzelmeket, minden érzelemnek megvan a zenei hangja. Ugyanúgy berezonál a lelkünk a hangokra, mint egy üres teremben két zongora berezonáltatja egymást. Ahogy a víz közelsége, vagy a hegyteteje, ugyanúgy a zene is segítheti a tudatos elmegyakorlatokat. A relaxációs zenék, harmonikus zenék, szeretet érzelmeket áramoltatnak. Ahogy a vízparton is el kell tölteni kis időt, a hegytetején is egy darabig üldögélni kell az áramlatban, úgy a zenét is hallgatni kell egy kis ideig, amíg érezhető lesz a hatása. A piramisok alatt úgy voltak kiépítve a folyosók, hogy erős legyen a visszhang hatás. Papok adták ki azokat a magas érzelmi töltésű hangokat, melyek berezonáltatták a folyosókon elhelyezett több ezer alabástrombástyát. Az alabástromvázák rezegni kezdtek a magas rezgésű érzelem frekvencián, és elkezdték feltölteni a bennük lévő vizet. A vázák rezgése, finoman rezegtette az egész piramist, a kristályokban elkezdett felfele áramlani az életenergia. Valószínű, hogy a hang egyben erősítő is, megsokszorozta a papból kiáramlott érzelmi frekvencia erősségét. Létrejön egy hatalmas energiamező, mely elkezd összpontosítódni a piramis csúcsában.

Valószínű, hogy már a csúcs alatt valamennyivel összegződik az energiaáramlat, mert ezen a helyen volt megépítve a király szobája. Mai napig, amikor kísérleteznek, olyankor ezen a ponton gyorsabban növekednek a növények, valamint az ételek lassabban öregednek. Ugyanaz, mint a víznél, itt is erős szeretetérzelem áramlás van, ami hatalmas életerő. Meglátások szerint lehetséges volt egy kristályt a piramis tetejére helyezni, amelyben összegyűlt az életenergia. Meg kell rázni a kristályt, hogy az életerő kiszabaduljon belőle, vagy az embernek érzelmileg egy szintre kell emelkedni a kristállyal. A megrázás hanggal történik, egy magas hang, magas rezgést okoz a kristályban, melynek során a geometriai alakzatokból felszabadul az életenergia. Ez a feltöltött kristály sok csodára képes. Ha járműbe rakják, és magas feszültséggel, vagy magas hangokkal megrázzák, akkor felszabadul az energia, a jármű antigravitációsan lebegni kezd. Az ember is lebegni kezd, ha van nála egy feltöltött kristály, és közben szeretet gondolatai lesznek, melyeket szeretetérzelmek követnek a lelkében. Amikor szeretetet érzünk, olyankor légies a testünk, könnyed. Egy kristállyal kiegészítve, már lebegnénk.

Megmaradtak ősi egyiptomi leírások, melyek szerint a piramisból évente egyszer szokták kicsapolni az energiát. Tavaszi napéjegyenlőségkor. A piramis alatt gerincoszlopszerűen volt egy hosszú üreg, amelyben köcsögduda szerűen huzigáltak egy membránt. Ezzel hatalmas rezonanciát váltottak ki a kristályokban, erőteljes energiaáramlás történt rövid idő alatt. Bizonyos földrengéseknél, megfigyelték a kutatók, hogy a hegyek felett, sarki-fényszerű jelenségek vannak. Itt ugyanez történik, a rengés következtében egyszerre nagyon sok életenergia kibocsátódik, amely ugyanúgy megfesti az ionoszféra töltött részecskéit, mint a Napszél. Azt tartják az ősi leírások, hogy évente egyszer a Fáraó megfiatalodott a piramisban. Könnyen előfordulhat, hogy a királyszobában a napéjegyenlőségkor kibocsájtott életerőmennyiség, valóban testi visszafiatalodást okozott. Kérdés, hogy miért napéjegyenlőségkor, de nagy valószínűséggel olyankor erőteljes lehetett a Föld életerőáramlása is.

Építhetünk piramist, használhatjuk életerő töltőként. Beülünk egy órára, és feltöltődünk tiszta szeretet energiával, elönt minket az eufória érzése. Két órát mosolygunk a hatás után, mindeközben gyógyulunk. Használhatjuk kristályok feltöltésére is, létrehozva egy új technológiát, megengedve az antigravitációs hatásokat. A piramis egy csodapalota, csak tudni kell feltölteni. El kell kezdeni kísérletezni. Kezdetnek megteszi, ha forrásvízben feltöltjük a kristályt, majd magas frekvenciájú hangokat sugárzunk, valamilyen kupolaalakzatban, hogy jó legyen a visszhang hatás, öngerjesztő hatás. Ha van igazság a gondolatmenetben, akkor furcsa dolgok történhetnek a közelben, tárgyak lebegése, mozgása, oktalan eufória állapot. A templomok is elgondolkodtatóak a kupola alakzatokkal, kvarckristály falakkal, harangokkal, orgonákkal. Mint, valami hatalmas rezonátorok. És az ember kupolalakú fejformája is elgondolkodtató, két fül között a tobozmiriggyel, mely kristályokat tartalmaz. Talán.

Sardna Argis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése