Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. február 16., szombat

Csodálatos víz

Csodálatos víz


Kiállsz majd az esőre életerővel töltekezni, ha ezt az írást megérted. 

Amiben élet van, abban víz van. Akik tudatosak az érzelmeikre, azok megfigyelhették, hogy a víz közelében elkezdnek ellazulni, megnyugodni. A gondolatok harmonizálódnak, megnyugszik az elme is. Ebben az állapotban az ember sokkal türelmesebb is, tízszer kell mondani valamit, hogy elpattanjon a húr, amiért máskor második alkalomnál harapni szokunk.

Azért van a víz ilyen hatással az érzelmeinkre, mert a víz él, a víznek érzelmei vannak. A víznek aurája van, mint az embereknek, élőlényeknek. Az érzelmek áttapadnak, ha egy feszült ember közelében állunk, akkor egy kis idő után mi is érezni kezdjük a feszült érzést. Nyugtalanok leszünk, nyomasztó érzésünk lesz. Ugyanígy a víz érzelme is áttapad az emberre. Az érzelmek életenergiák, melyek kitöltik az ember lelkét, és életerőt biztosítanak. Az érzelmek királya/királynője a szeretetérzelem, mely a legmagasabb energiaszintű. Amikor az ember lelkében kicserélődik az érzelem szeretetérzelemere, olyankor az ember szuper lénnyé változik, mert érzékszervei, testi ereje, agyi ereje felerősödik. Tiszta szeretetenergia feltöltődés után, az ember euforikus örömöt érez, testét légiesnek érzi, minden lát, hall, érez, gondolkodása zseniális. Minél alacsonyabb energiaszintű érzelem áramlik be a lélekbe, annál alacsonyabb az életenergiaszint. A szeretet érzelem ellenpólusa az erőteljes félelem érzelem. Egy erős félelem érzet beáramlás után, az embernek le kell ülnie, nem marad testi ereje. Gondolkodása teljesen összezavarodik, képtelen gondolkodni. Öt érzékszerve teljesen eltompul, nincs életerő a működésükhöz. Az emberben minél magasabb az érzelem, annál jobban elernyed a teste, annál nagyobb belső békét, nyugalmat tapasztal. Minél alacsonyabb energiaszintű érzelem áramlik be, annál jobban befeszül az ember teste, mintha az áram rázná. Az ember könnyen dühbe gurul, elpattan a cérna, pillanatok alatt nagyon alacsony energiaszintű érzelmek áramlanak be a lelkünkbe, kicserélve az addig ott lévő érzelmeket. A hirtelen nagy feszültség levezetése után, dühroham után, ott maradunk összezavarodva, kifáradt testtel, eltompult érzékszervekkel. Ekkor ha kimegyünk a vízpartra, akkor egy idő után azt vesszük észre, hogy egyre jobban vagyunk. Lelkünkbe elkezdett beáramolni a víz érzelme, mely közel szeretet szintű.

Nem minden víznek ugyanolyan energiaszintű az érzelme. Masaru Emoto egy japán kutató, aki felfedezte, hogy a vízre vissza is tudunk hatni a saját érzelmeinkkel. Megtöltött pár poharat vízzel, és rájuk írt különböző érzelmeket. Majd megkérte az embereket, hogy a közelükben próbálják felidézni magukban az érzelmet. Volt olyan pohár, amire azt írta szeretlek. Volt olyan, amelyre azt írta gyűlöllek. Volt amelyikre félek tőled volt ráírva. Miután elég sok ember kisugározta az érzelmeit, Emoto cseppenként üveglapokon lefagyasztotta a különböző érzelmű vizeket. Azt tapasztalta, hogy a szeretet érzelemmel feltöltött víz, kristályos hatszög alakú, mint a hópehely. Majd a csökkenő érzelmek, egyre jobban mellőzték a szép kristályos formát, a gyűlöllek, félek tőled érzelmek már teljesen amorf, szabálytalan szerkezetet mutattak.

Aki kertészkedik, az megfigyelhette, hogy eső után háromszor olyan gyorsan növekednek a zöldségek, mint az öntözés után. Ennek az az oka, hogy az esővíz nagyon magas rezgésű érzelem, közel tiszta szeretet érzelem. Nagyon magas életenergia szintű víz. A növények a szeretettől, a feltöltött szeretet érzelmektől kaptak több életenergiát, attól növekednek gyorsan. Ugyanígy az Ikea csinált egy kísérletet, amikor nem pohár vízre kellett érzelmet sugározni, hanem burában elhelyezett növényekre. Ugyanazt tapasztalták, hogy a szeretlek érzelem sugárzású növények háromszor olyan gyorsan növekednek. A bennük lévő víz, feltöltődött az emberekből. Nem legenda, hogy jót tesz a virágoknak ha beszélgetünk velük, kedvesek vagyunk velük, amikor öntözzük őket. Megöntözzük őket életenergiával is, a saját lelkünkből. Emoto megvizsgálta a városokban lévő tavak vizét, és a hegyi forrásvizeket is. Szintén azt tapasztalta, hogy a forrásvíz hatszögletes kristályszerkezetet mutat, a városi vizek már félelem érzelmeket. A sok stresszes ember megbetegíti a vizet. Talán valóban volt olyan forrásvíz, amely az örök élet forrásvize volt. Lehetséges, hogy volt olyan víz, melynek hatalmas szeretet energiaszintje volt. A növény gyorsabban növekedik, az ember lassabban öregedik. Amíg van életenergiád, addig életben vagy. Vagy megtanulod magad feltölteni folyamatosan szeretettel, vagy forrásvizet iszol. Mindkét esetben fiatalodni fogsz, lelassul az öregedésed, szeretetet fogsz érezni mindenki felé, légies lesz a tested, zseniális a gondolkodásod, szuper érzékenyek lesznek az érzékszerveid. Mosolyogni fogsz. Ha jön a tavaszi zápor, a nyári égszakadás, akkor állj ki az esőre, és engedd hogy csuromvizes légy. Mindeközben segítsd a lelked érzelem cseréjét, addig gondolkodj szereteten, szeretetteljes tetteken, amíg el nem kezded érezni az érzelmét. Esőben sokkal könnyebben fog menni a teljes feltöltődés, sokkal hamarabb fog megjelenni az eufória, majd a több órás mosolygás.

Ezért kell gyakran vízpartok közvetlen közelében sétálni. Ezért érdemes hétvégén túrázni a közeli hegyekben, fel lehet töltekezni pár napra forrásvízből. Energialények vagyunk, legjobb ha szeretetenergiára működünk, nekünk, és a környezetünknek is. Ami szeretetet kisugárzunk magunkból, abból a környezetünk töltekezik, gyógyul, harmonizálódik, boldog lesz. A tudatosulás idejét éljük, fel kell fognunk kik vagyunk, és tudatosan tenni kell az életenergia növekedésért. Ha van olyan csodánk, mint a víz, akkor ki kell használni az összes lehetőséget.

Mindig gyanús volt, hogy a gyerekek felettébb vonzódnak a pocsolyákhoz. Már értem miért vonzza őket, ők még erőteljesen érzik az energiáját, érzik hogy tölti őket.

Sardna Argis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése