Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. február 22., péntek

A hosszú élet titka

A hosszú élet titka


Az emberben a lélek olyan, mint a telefonban az akkumulátor. Amikor megszületünk, a lelkünk teljesen fel van töltve, bőséges az életenergia szint. Felnőtt korra az energia nagy része kifogy, elhasználódott a testünk kifejlődésére. Viszont kifejlődött az elménk, melynek segítségével lehetőségünk van visszatölteni a lelkünket. Az elme gondolatokat hoz létre, a gondolatok érzelmekké alakulnak, az érzelmek lélekenergiák. Választhatunk a gondolatok között, sokféle érzelmet létrehozhatunk. Minden érzelem különböző életenergia szintű. Bölcsen tesszük, ha arra törekedünk, hogy a legmagasabb energiaszintű érzelmeket hozzuk létre, a legmagasabb energiaszintű érzelmekkel töltsük ki a lelkünk. Ez az érzelem, a szeretet. Ami akkor jön létre az emberben, amikor valamit megköszönünk, értékelünk, valamiért hálát adunk, valamit elismerünk. Akkor érzünk hatalmas szeretetet, amikor az összes figyelmünket szeretetteljes gondolatokba öntjük. Ez nem egyszerű, mert mi nehezen engedjük el a figyelmünket a gondjainkról. Figyelmünk egy részével folyamatosan aggodalmas gondolatoknak adunk erőt, beengedjük az alacsony életenergia szintű érzelmeiket a lelkünkbe.

Ha az ember képes teljesen félelemmentes, aggódásmentes tudatállapotba kerülni, az összes figyelmét szeretetteljes gondolatokba önteni, akkor euforikus érzést tapasztal meg, amit akkor érez, amikor az érzelmek kicserélődtek a lelkében. Ez lenne a cél, mert amikor ez megtörténik, olyankor elérjük a legmagasabb életenergia szintet a lelkünkbe. Ami úgy működik a testünkben, mint az akkumulátor a telefon testében. Ha hosszú életet akarsz, akkor meg kell teremtened a testednek a hosszú élethez a szükséges energiát. Csak rajtad múlik, senki nem gondolkodhat helyetted. Szabad akaratod kiválasztani a gondolataid által az érzelmeidet.

Viszont segítséget kérhetsz a négy elemtől, földtől, víztől, levegőtől, tűztől. Ez a négy elem segítheti a lelked feltöltését, ha tudod mit kell tenned. Életenergiához juthatsz általuk. Az az ember, aki elzárkózik a természettől, a négy elemtől, és nagyon rossz gondolatai vannak, nagyon alacsony életenergia szintű érzelmeket tölt a lelkébe, az korán meghal. Korán elhervad a teste. A felkelő nap fénye a tűz elem, amely a szemeinken keresztül feltölti a lelkünket életenergiával. Negyed órát belenézel a napba, és olyan érzelmi hatást érzékelsz, mintha egy órán keresztül hálát adtál volna gondolataidban. A víz, főleg a forrás víz hatalmas életenergiával rendelkezik. Megiszod, megfürdöl benne, vagy csak leülsz a vízpartra, majd olyan érzelmi hatást érzékelsz, mintha gondolataidban hálát adtál volna egy órán keresztül. A levegőelem hangokban nyilvánul meg. A hangok érzelmek, melyekre berezonál az emberi lélek, létrehozva a frekvenciáknak megfelelő érzelmeket a lélekben. A természet hangjai, a harmonikus hangok, mind magas energiájú érzelmeket gerjesztenek a lélekben. Húsz percig hallgatod a víz csobogását, madarak énekét, és olyan érzelmi hatást érzékelsz, mintha egy órán keresztül hálát adtál volna. A hegyek tetején életenergia kiáramlások vannak. A hegyek belsejében magas rezgésű vizek folynak, melyekből az érzelmek beleáramlanak a kristályokba. Az életerő felfele halad a kvarcokban, kristályokban, végül a csúcsban összpontosul a hegy energiája. Ha megtalálod ezeket a helyeket, és eltöltesz fél órát az áramlatokban, akkor olyan érzelmi hatást érzékelsz, mintha egy órán keresztül hálát adtál volna.

Ha gyakran kijársz a természetbe, és tudod hol találod az energiát, akkor nagyon sok plusz életenergiához jutsz. Az a legjobb, ha képes vagy a gondtalan gondolkodásra, képes vagy összpontosított figyelemmel szeretetteljes gondolatokat létrehozni, képes vagy megteremteni magadnak a legmagasabb érzelmi szintet, életenergia szintet. Ha nem aggódsz, és sokat töltekezel a négy elemből, akkor nagyon magasa energiaértékekre emelkedhetsz fel, megérted mit tett Jézus, Buddha, mit jelent a megvilágosodás. Ha normális életet élsz, amiben vannak gondjaid, viszont sokat töltekezel a négy elemből, akkor hosszú életed lesz.

Ha éjjel élsz, napközben alszol, akkor nem tudsz töltekezni a napfényből. Ha csak a városban maradsz, akkor nem találkozol természetes vízpartokkal, nem tudsz töltekezni belőlük. Ha csak a városban élsz, akkor nagyon kevés harmonikus hangot hallasz, viszont nagyon sok olyan hangot hallasz, amelyek negatív érzelmek gerjesztenek benned. Ha bezárkózol a városba, akkor nincs esélyed természetes kristály áramlásokban feltöltődni. Az a depressziós ember, aki napközben alszik, bezárkózik a házába, nem érintkezik a természettel, és mindeközben nagyon rossz gondolatai vannak, nagyon alacsony energiaszinten tartja a lelkét. Teste elhervad, életenergia szegény lesz, kimerül. Megbetegedik, meghal.

Néha lehet hallani, hogy 110, 120 éveket élnek emberek. Elrejtett falvacskákban energiaáramlatokban a hegyek tetején, ahol egész életükben forrás vizet ittak, kelő nappal keltek, távol a város zajától. Nem volt sok mindenük, nem akartak sokat, kevés okuk volt az aggodalomra. Magas rezgésen éltek, lelkükben egész életükben szeretet érzelmek voltak, amit boldogságnak éltek meg. Talán ez a hosszú élet titka?

Sardna Argis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése