Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. február 16., szombat

A csodálatos levegő, és napfény

A csodálatos levegő, és napfény


Az előző két írásból megérthettük, hogy az emberi érzelem életenergia, mely kapcsolatban van az elemekkel. Föld, víz, levegő, tűz. A vizet már értjük, a földet a kristályok képviselik, megérthettük azt is, hogy a kristályok hogyan képesek tárolni, fókuszálni az életenergiát.

A levegő elem meglátásom szerint a hang. Az ember hangja, beszéde, továbbítja a lelkében lévő érzelmeket. Ha közel állunk egy feszült emberhez, akkor az auráján keresztül elkezdnek változni az érzelmeink, fél óra után már nyomasztó érzésünk van. Viszont akkor is változás történik a lelkünkben, ha távolabb áll tőlünk, viszont folyamatosan beszél. Mindegy mit mond, mindegy milyen hangsúlyban, a feszültséget érezni lehet a hangjában. Amikor egy üres teremben két zongora van, az egyiken leütünk egy hangot, majd lefogjuk a zongorabillentyűt, akkor hallani fogjuk, hogy a másik zongorán berezonált ugyanaz a hang. Így gerjesztünk egymásban érzelmeket, így rezonáltatjuk be egymást a beszédünkkel. Ha egy kisgyerek elkezd sírni, akkor hamarosan az összes sírni fog. Ha a metrón valaki nevetőgörcsöt kap, akkor hamarosan az összes ember nevetni fog. Ha a majomcsapatban kitör a balhé, ketten elkezdnek sikítozni, üvölteni, akkor hamarosan az egész csapat üvöltözni kezd. A hang, a levegő, továbbítja az életenergiát, egy közvetítő közeg. Nincs jó horror film, félelmetes hangok nélkül. Akkor érezzük át könnyen a félelem érzelmeket, ha közben segítenek a hangok berezonáltatni a lelkünket a félelem érzelem frekvenciáján. Ugyanígy sokkal hamarabb meghatódunk, szeretetet érzünk, erőteljes szeretet frekvenciájú hangok hallgatása közben. A relaxációs zenék szeretet érzelmeken gerjesztik a lelket. A természetben sok olyan hang van, amely emelkedett érzelem szintű frekvenciát sugároz. A méhek zümmögése, a vízcsobogás, a madarak hangjai, a legtöbb természetes harmonikus hang, erőteljes szeretet rezonanciát közvetít.

Az ember a gondolatain keresztül rezonáltatja a saját lelkét, szeretetteljes gondolatokkal feltölti a saját lelkét szeretet érzelmekkel. De ezt nem egyszerű, mert a sok félelem, aggodalmaskodás végett, folyamatos az alacsony energiaszintű érzelmek gerjesztése. Valaminek csodálatosnak, gyönyörűnek kell lenni, hogy pár pillanatra kizökkentsen minket, rácsodálkozzunk valamire, amit gyönyörűnek ítélünk meg. Ekkor megtapasztalunk erőteljesebb érzelem cserét a lelkünkben, de ez hétköznapokban ritkán történik meg. Tudatos elmegyakorlatokkal már gyakrabban, de úgy is sokat kell koncentrálni, mire sikerül. Ezért tudatosan segítségül hívjuk a vizet, tüzet, levegőt, földet. Kiülünk a vízpartra szeretetről gondolkodni, és azt vesszük észre, hogy sokkal könnyebben megy, mert az auránkon keresztül elkezdünk szeretettel feltöltődni, a víz érzelmeiből. Magunkhoz veszünk egy feltöltött hegyikristályt, mely ugyanúgy begerjed a gondolataink hatására, ahogy a lelkünk, Elérjük a rezgésszintjét, energia szabadul fel belőle, mely összeolvad az auránkkal, segíti az emelkedett érzelmi állapot megtapasztalását. A gyakorlat közben szeretet energia frekvenciákat hallgatunk, melyek szintén segítik lelkünkben az érzelmek kicserélődését. Rám legerőteljesebben a guruk beszéde hat, ők meditációval elérnek nagyon magas érzelem szinteket, nagyon magas életenergia szinteket, mely a beszédükön keresztül rezonáltatja a lelkünk, azokon az érzelem szinteken. A guru bölcs dolgokat mond, szeretetről, önismeretről beszél, mely gondolati szinten segíti az érzelem átalakulásokat, de a hang szintjén még hatásosabb. Gunagriha egy olyan magyar előadó, aki sokat van emelkedett érzelmi állapotokban, azokat az előadásait ajánlom, ahol a meditációról tanít. Ezeken az előadásokon megváltozik a hangja a meditáció megkezdése után, elcsendesül, elmélyül, ilyenkor hordozza a legmagasabb frekvenciákat. Echart Tolle hangja is nagyon magas rezgésű, és Sri Chinmoy felvételei is nagyon magas rezgésűek. Ezeket a hangokat hallgatva, sokkal sikeresebben tapasztaljuk meg az eufória megjelenését, sokkal hamarabb elérjük a teljes érzelemcserét a lélekben, sokkal könnyebben feltöltődünk a legmagasabb életenergia-szintű érzelmekkel.

És marad a tűz. Azt tartják, hogy ki kell tenni az ivóvizet a napra. A napfény szintén fel van töltve szeretettel, a téli depresszió, a borús napok rossz hangulata, a napfényhiány végett tapasztalható. Ahogy a víznek is változhat az energiaszintje, úgy a napfény is különböző életenergia szinteket sugároz. Tavasszal a legerőteljesebb a napfény életerő ereje, akkor is napfelkeltekor. A szemünkön keresztül töltődünk a napfényből, napfelkeltekor, napnyugtakor beletudunk nézni a napba. Ki korán kel, aranyat lel. Ha egy tavaszi reggel elvégezzük a tudatos elmegyakorlatokat, mindezt vízparton, kristályokkal a testünkön, miközben meditáló guruk hangját hallgatjuk, és belebambulunk a felkelő napba, akkor elég könnyen megtapasztalhatunk, egy nagyon erőteljes érzelem cserét a lelkünkben. Idő kell amíg kicserélődnek az érzelmek a lélekben, félóra, óra is szükséges az emelkedett érzelmi állapot eléréséhez, de ha sikerül, akkor többé nem felejtjük el a tapasztalatot. Euforikus öröm önt el minket, kedvünk van hangosan nevetni, határtalan a boldogságérzetünk. Hazafelé tartva a vízpartról, kedvünk van megölelgetni a szembejövő idegen embereket, akkora szeretetet érzünk. Két órát mosolygunk a lélekcsere után. Ez a legegészségesebb állapotunk, a tiszta szeretet érzelemnél van bennünk a legtöbb életenergia, hatalmas testi erőt érzünk, agyunk zseniálisan forog, öt érzékszervünk megdöbbentően érzékeny, szerveink, sejtjeink fürödnek az életenergiában. Gyógyulunk. Nem kell gyógyszert szedni, az életerő mindent meggyógyít. Azért vagyunk betegek, mert állandóan stresszelünk, aggódunk, mindezt betonkalitkákban tesszük elzárva a négy elemtől. Nagyon alacsony életenergia szintű érzelmekkel vagyunk kiegyensúlyozva, hosszú időszakon feltöltve, mely testi, és szellemi fáradtsághoz vezet, öt érzékszervünk elhalványul, a világ elszürkül, szerveink, sejtjeink életerő-hiányosak lesznek, élet híján meghalnak, elöregednek, megbetegednek. Tudatosulj, változtass az életeden, hidd el nem a pénz boldogít, hanem az eufória.

Sardna Argis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése