Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. december 18., kedd

Nem vagyunk dróton rángatott marionett bábuk.


Nem azért születtetek, hogy beteljesítsétek valamely tőletek független felsőbb akarat szándékait. Nem vagytok dróton rángatott marionett bábuk. Játszani érkeztetek ebbe a tér-idő valóságba. A játék lényege, hogy az életeteket megélve új következtetésekre jussatok és új vágyaknak adjatok életet, majd összhangba hozva magatokat velük, megtapasztaljátok a megvalósulás örömét. Továbbá az egész Univerzum a vágyaitok nyomán tágul, válik egyre sokszínűbbé.


Maga a Teremtés a következőképpen néz ki:

1.) Életeteket élve új vágyak születnek bennetek. Ez a lépés magától történik meg. Minden alkalommal amikor tudjátok mit nem akartok, azt is tudjátok mi az amire vágytok.

2.) A második lépésben történik meg maga a Teremtés: a Forrásotok (Nagyobbik Énetek) AZONNAL kiteljesedik a kérésetek, vágyatok nyomán a nem-fizikai szférában. Az Univerzum ekkor már megtette a tágulási lépést. Ez sem a ti feladatotok.

3.) Valamilyen módon összhangba kell hoznotok a rezgéseteket azzal amit kértetek, hogy az általatok is felismerhetővé váljon. Félreértés ne legyen! Ebben a lépésben már nincs mit megteremteni. Voltaképpen a Forrásotok már megteremtette (2. lépés) mindazt amit az első lépésben kértetek. Nektek pedig a harmadik szakaszban az a feladatotok, hogy ellenállásmentes állapotba kerüljetek, hogy fogadóképes állapotba hozzátok magatokat.

A harmadik lépésbe tudtok tudatosan belenyúlni. Az előző két lépés magától történik. A harmadik lépés az ahol a legnagyobb zavar van az emberek fejében, ezért nehéz nekik beengedni mindazt ami már létezik, amit Ők Maguk teremtettek meg. Vannak akik azt mondják: 'várom az Univerzum jeleit és késztetését, hogy mit csináljak, mihez kezdjek az életemmel', de közben nem veszik észre, hogy az Univerzum nem egy tőlük elkülönült valóság, hanem éppen hogy a saját napi apró kéréseikkel összhangban változott, bővült és tágult. Senki nem osztogat parancsokat, nincsenek elvégzendő feladatok, de addig nem fogjátok jól érezni magatokat ameddig összhangba nem hozzátok magatokat azzal amit kértetek. 

Amikor úgy veszítek észre, hogy a Felsőbb Hatalom, vagy az Univerzum ihletet ad, az mindössze azt jelenti, hogy megengedtétek magatoknak, nyitottá váltatok annak lényegére amit kértetek. De újra hangsúlyoznunk kell, hogy Ti adjátok meg magatoknak a vágyatok tárgyát, nem egy kívülálló valami: mert Ti és a Forrásotok Egyek vagytok. Ti vagytok a személyes valóságotok megteremtői, annak minden részletében."

Abraham-Hicks 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése