Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. december 22., szombat

Mátrix 4. rész.

Mátrix 4. rész.


Azzal kezdtem ezt a cikk sorozatot, - hogy előre leszögezem, félelmetes lesz. Valamint azzal, hogy a félelmeinket csak úgy tudjuk legyőzni, ha szembenézünk velük. Ha az ismeretlent, ismerté változtatjuk az értelmünk segítségével. Az olyan, mint amikor felkapcsoljuk a lámpát, egy sötét szobában. Az ismeretlenség sötétség, az ismeret fény. A tudatlanság sötétség, a tudás fény. Az ismeretlen félelem, az ismeret szeretet. Az ismeretlen emberektől félünk, az ismerteket szeretjük. Miután feltártuk az ismeretlent, fényt gyújtottunk, a félelem érzés helyét, átveszi a békés szeretet érzés. Bármitől is féljünk, az első lépés, hogy szembenézünk vele. Megismerjük, megértjük, a megértés által legyőzzük. Ezt csinálom ebben a cikksorozatban. Megismerem, megértem, legyőzöm a gonoszt. Legyőzöm a félelmet.

Az egész eszmefuttatás a Schumann rezonancia kollektív emberi hatásainak megértéséből indult ki, - azaz ha valami képes csoportosan belenyúlni az életenergia szintünkbe, képesek vagyunk töltést kapni, akkor az is lehetséges, hogy képesek vagyunk csoportosan energiát is veszíteni. Az elektromágneses burok körülöttünk valószínű ugyanolyan, amilyen a Föld körül is megtalálható. Egy üregrezonátor, valószínű nekünk is van ionoszféránk, ami behatárolja az elektromágneses terünket, az atmoszféránkon belül töltött elektromos részecskék áramolnak, amiből az életerőt nyerjük. Ez a gömb a mi lelkünk, a mi energiaterünk. Amikor a Földet kozmikus hatások érik, a Napszéllel töltött részecskék érkeznek, olyankor mi is töltődünk belőlük. Amikor a Schumann frekvencia megemelkedik, olyankor a mi atmoszféránk Schumann frekvenciája is megemelkedik, különféle tüneteket kiváltva. Megváltozik a belső óránk, úgy érezzük, hogy túl gyorsan telik az idő, a telefon kijelzőjéhez képest, vagy épp túl lassan. A nőknél menstruációs ciklus tünetei jelentkeznek. Hajnal háromkor ébredünk, hat óra helyett. A Föld Schumann frekvenciája egy állandó 7,8 Hz frekvencia ütemet ad, amely egy alapritmus, amelyhez a Földön élő összes élőlény igazodik. Ha ez változni kezd, akkor megbolondul az időjárás, a madarak korábban kelnek útra, vagy menstruációs tünetek jelentkeznek egy héttel korábban. Gyönyörűen érzékelhető a kollektív összekötődés, a bolygó egy élőlény, amely egy láthatatlan energiamezőn összeköti a rajta lévő élőlényeket.

A logika megengedi, hogy ezen energiamezőn keresztül manipulálhatóvá váljunk, esetleg olyan fajok számára, akik érzékelik technológiák segítségével az energiát. Az elektromágneses spektrum egy nagyon széles skála. Hiszem, hogy az emberi atmoszférában olyan elektromágneses rezgések vannak, amelyek műszereinkkel nem felfoghatók. Az antigravitációs hatások, ezeknek a magas rezgésű elektromágneses töltött részecskéknek köszönhetők. Elektrongravitáció lehet a helyes megfejtés, amely fogalmat a kutatók jól ismernek. A villámláskor létrejön az antianyag, a pozitron, amely kioltja az elektront. Az emberi atmoszférában is, valamiféle pozitron lehet jelen, amely pozitív gravitációként lehet jelen, amely kioltja a gravitációt. Amint meghalunk, az atmoszféra felbomlik, testünk többé nem tud szembeszállni a gravitációval, ugyanúgy viselkedünk, mint egy fadarab. Az életenergia, az emberi ionoszféra, és emberi test között megtalálható antigravitációs energia egy másik szemszögből, nagyon értékes árucikk lehet a világegyetemben. Fejlettebb, nem túl jóindulatú lények, tekinthetnek ránk energiagömbként, olyan lényekként, akik képesek előállítani a pozitronokat, antigravitációs részecskéket. Lehetséges, hogy létezik egy olyan technológiai eljárás, mely segítségével kristályokba lehet tölteni ezt az energiát, a kristály batriként, elemként funkcionálhat. Lehetséges az emberi lelkeket kristályokba tölteni. Talán. A nem túl jóindulatú élőlény akár örök élethez juthat ilyen kristályok használatával. Vagy csészealjakat működtethet ilyen kristályokkal, amelyek antigravitánsak. Lehet, hogy ez sci-fi szerű, ahogy leírtam többször is ebben a cikk sorozatban, de a logika elméletileg megengedi ezt az utat. Azt is részleteztem, hogy valószínű nem célja a láthatatlan manipulátoroknak az életünk kioltása, célszerűbb fejni minket, ahogy a tehenektől mi is elvesszük a tejet. Vagy a méhektől a mézet.

Vannak kozmikus krónikák, Földöntúli írások, amelyek nagyon hasonló folyamtokról számolnak be. Inuaki, a bennem élő reptilián, - egy olyan írás címe, amelyben egy 5 éves kisgyerek nagyon furcsa információkat közöl egy pszichológussal. Megdöbbentő, hogy öt éves kora ellenére mennyire összetetten gondolkodik, valamint megdöbbentőek az állításai is. Azt mondja, hogy ő egy olyan bolygóról reinkarnálódott a Földre, ahol a dinószerű intelligens lények egy nap felfedezték, hogy manipulálva vannak egy idegen, agresszív faj által. Miután elűzték őket, megszűnt a bolygó negativitása, a háborúkat, erőszakot, félelmet, felváltotta a béke, szeretet. Azt állítja, azért érkezett a Földre, hogy segítse a Föld megtisztulását tőlük, mert most velünk is ez fog történni. A bolygó beleér a kozmosznak egy olyan tortaszeletébe, ahol magasabb a frekvencia, nagyobb energiaértékű lesz az atmoszféra, ami nagyobb tudatosságot kínál az emberiségnek. Ennek köszönhetően megértjük az összefüggéseket, és leleplezzük az agresszív fajt. Állítása szerint, valamint több Földönkívüli faj szerint, - ezek az agresszív lények bolygókról, bolygókra járnak, genetikailag átalakítanak fajokat, majd a morfogenetikus mezőn keresztül, azaz a Föld elektromos hálózatán keresztül, - elkezdik csapolni az életenergiát, antianyagot. Elemnek tenyésztenek minket. Viszont ők Isten szemében olyanok, mint a madarak, amelyek megeszik a gyümölcsöt, elrepülnek messzebbre, az ürülékkel tápanyagot biztosítanak a magok a kicsírázásához, valamint segítik a növény elterjedését. Isten ezeket az agresszív fajokat használja a bolygók evolúciós katalizátorainak. A kozmikus történetek szerint, a génjeinkben ott vannak a génjeik. A gondolkodás képességét kaptuk tőlük, amíg Földi őseinktől az érzés képességét örököltük. Az ész, és a szív harca. Az agresszív fajok túlságosan elmentek az ész irányába, teljesen bezárták a szívüket az evolúciós fejlődésük alatt, nem jutnak életenergiához a saját dimenziókapujukon keresztül. Elveszítették Istennel a kapcsolatot. Szuper okosak, hatalmas tudást halmoztak fel az anyaggal kapcsolatban, a kristálytechnológiáknak köszönhetően nincs szükségük nyitott szívre, érzésre, megfiatalodnak, életerőhöz jutnak a bolygószintű lecsapoló rendszerekből.

Lehet, hogy ez mind sci-fi. De túl sok olyan mozaik darabkánk van, amelyeket eddig nem tudtunk semmihez kapcsolni. A napokban többen panaszkodnak a rossz alvásról. Lefekszünk aludni, és fáradtan, kedvtelenül ébredünk. Furcsa álmokról számolunk be. Hajnali három órakor felébredünk, erőteljes félelem érzéseink vannak. Az biztos, hogy valami történik az életenergia rendszerünkben, kérdés, hogy valóban tudatos manipuláció áldozatai vagyunk, álmunkban lefejnek minket, mint egy tehenet, vagy más okai vannak az energiavesztésnek. Az előző cikkben leírtam az elméleti részét, az esetleges tudatos álom alatti energialopásnak. Ma csak hajnal kettőkor mentem aludni, és hat órakor ébredtem, kísérletezve önmagamon. Ameddig tudtam, tudatos maradtam félálomban. Amint jobban süllyedtem volna álomba, azonnal horrorisztikus képek kezdtek megjelenni. Pedig alvás előtt nagyon kiegyensúlyozott, szeretetteljes volt az érzelmi állapotom, semmi kajálás este, semmi tudatmódosító szer. Mégis azonnal jöttek a rémképek. Majd forgolódtam, vakaróztam. Megfigyeltem magamon, hogy amikor nagy adag édességet ettem régen, olyankor egy óra múlva viszketni kezdtek a láb újaim, valamint a fejem. A lábgomba, és a korpa. Ma teljesen tünetmentes vagyok, jó ideje vegán vagyok, ráadásul nem főzök, nyersen étkezem, ami pont az ellenkező hatást váltja ki az élősködőkre. Mégis ezeken a mély rezgésű éjszakákon vakarózni kezdek, ugyanúgy mint az édesség után. Azt tudom, hogy a cukornak nagyon alacsony a rezgése az emberi rezgéshez képest, azt is értem hogy az élősködők, kórokozók az alacsonyabb rezgésszinteken érzik jól magukat, az az ő frekvenciájuk. Tehát elalvás után lehangolódok nagyon alacsony frekvenciára. Ahol tele vagyok rémes gondolatokkal, valamint bulit csapnak bennem a kórokozók. És ekkor vagyok valószínű beállítva arra a frekvenciaszintre, amelyen lecsapolható az életenergiám. Talán. Egy másik dologra is felfigyeltem, hogy körülbelül 5 napja be van borulva, nem éri a térségünket a napfény. Mondják, hogy az emberek ősszel depresszívek lesznek, főleg a borús napokon. 

Lehetséges, hogy ezeken a borús éjszakákon jelenik meg ez az alacsony frekvencia? A másik dolog, amire egy kedves ismerősöm felhívta a figyelmem, hogy most volt Luca napja, amely a néphagyományok szerint, az év egyik legerőteljesebb negatív energiaáramlású éjszakája. A sötét erők szilveszteri bulija. Lehetséges, hogy megvannak azok a napok, amikor a Földön erőteljesebben áramolhatnak a negatív energiák? Voltak olyan reggeleim, amikor mosolyogva ébredtem, látszólag oktalanul emelkedett meg az érzelmi állapotom. Oktalanul felhangolódtam magasabb frekvenciára. Ezeken az éjjeleken repültem álmomban, gyönyörű álmaim voltak. Valamint itt vannak ezek a napok, amikor látszólag oktalanul lehangolódok reggelre. Lehetséges, hogy nincs semmiféle negatív földönkívüli faj, aki az asztrálvilágban szellemek segítségével csapolja az energiánkat, - hanem egyszerűen hatással van ránk a napfény, a holdfény, a beborult ég, a napéjegyenlőség, napfordulók? De akkor miért tapasztaljuk a csészealjak jelenlétét, miért tapasztalunk szellemjárásokat, miért reagálunk globálisan a Schumann frekvencia változásokra?

Csak hangosan gondolkodok, nagyon sok itt a talán. Nincs más lehetőségem, mint figyelni önmagam, valamint néha csoportos segítséget kérni. Hiszem, hogy itt valami erőteljesen elkezdett körvonalazódni, hiszem, hogy évek, évtizedek múlva világos lesz a nagyobb kép. Tudatossá válunk az életenergiánkra, visszatér az ősi világ, amikor az ember nagyobb energiatérrel sokkal többre volt képes, a mai emberhez képest. Elhagyjuk a félelem frekvenciáit, érzelmeit, gondolatait, és globálisan, világviszonylatban is megfog nyilvánulni. 20 éve még semmi bajunk nem volt a cirkusszal, ma már törvényeket hozunk. Világviszonylatban elkezdtünk egyre jobban újra érző lények lenni, egyre fontosabb a szeretet. Nem mindenkinek, lesznek akikben túl erős az agresszív ragadozó gén, nem tudnak győzedelmeskedni önmagukon. A harc, a forradalom ezúttal belül folyik. Mindenkinek önmagán kell felülkerekedni, felismerni mikor hozott, hoz gonosz döntéseket, változtatni a viselkedési mintákon. Így lehet hogy elveszíti az anyagot, pénz, siker, hírnév, hatalom nélkül marad, de egyre boldogabb lesz, mert egyre ritkábban tudják lecsapolni őt, a magasabb frekvenciáknak köszönhetően. Két fajta Földi mennyország van. Az egyik esetben palotád, és Jachtod van. Gyönyörű feleséged, férjed, és gyönyörű szeretőid. Milliomos, vagy milliárdos vagy, minden a tiéd lehet amit szem, száj kíván. De mégsem vagy boldog. Csak úgy tudsz sok pénzhez jutni, ha elnyomod a lelkiismereted, innentől fogva érzelmileg zsarolhatóvá válsz, bármikor manipulálják a gondolataidat, bármikor eszedbe juttathatják negatív cselekedeteidet, te azonnal alsóbb érzelmi szinten kezdesz rezonálni, azonnal önként adod át életenergiáid. Kimerült, fáradt, beteges, és boldogtalan vagy. 

Tudatmódosító szerekre van szükséged, hogy több órán keresztül elfelejthesd a bűneidet. Ez a Földi pokol. Tele vagy félelemmel, negatív gondolatokkal, megőrjít a belső hang, párbeszéd, bizalmatlan vagy még a saját anyáddal, gyermekeddel szemben is. Megvan mindened, de a lelked kiürült, eladtad az ördögnek. Szó szerint. A másik mennyország, amikor talán nem maradt semmid, de tiszta lett a szíved. Tiszta szívű, tiszta lelkiismeretű ember vagy, egyenes gerinccel, akinek nincsenek bűnei, nincsenek olyan gondolatai, amivel megkísértheti a sötét erő. Nincs olyan gondolat, amely az alsóbb csakrák szintjére irányítaná az érzelmi állapotodat, ahol megcsapolhatóvá válnál, energiát veszíthetnél. Látod az aurát, ragyogónak látod a világot. Állandó szeretetet, boldogságot érzel. Hallod isten szavát, érzed a szinkronicitást, nem félsz egy fillér nélkül élni, mert ismered az isteni gondviselést, tudod, hogy mindig adatik annyi amennyire szükséged van. Ez a Földi mennyország. Azaz a küszöbe. Ha tartósan megmaradsz ebben a tudatállapotban, akkor nagyobb erők jelenek meg az aurádban, atmoszférádban, nagyobb mértékben tudod kiegyenlíteni a gravitációt. Repülni, vagy lebegni kezdesz vajon a boldogságtól? A szentképeken sok ember lebeg. glória van a fejük felett, ami nem más, mint a Föld atmoszférájánál tapasztalható sarki fény. Nekünk ugyanolyan energiarendszerünk van, mint a Földnek. Jézusnak annyi életenergiája volt, annyira nyitva volt a szíve, hogy korlátlanul tovább adhatott, a halott fiú atmoszféráját feltöltötte, mint valami telefont. Sok olyan szentképünk van, ahol valamiféle agresszív pokoli fajzatokkal küzdenek lebegő emberek. Talán az agresszív fajok vannak lerajzolva, akik talán napjainkban az életenergiánkat csapolják? Talán. De ugyanakkor nagyon sokat köszönhetünk nekik, az ő lökésüknek köszönhetően lett a majomból, ember. Az ősi egyiptomban szenthelye volt a sötét, és fényes erőknek is. Az igazi erő egyensúlyban van. Ezt őseinknek is meg kell tanulni, a gyerek mindig újat mutat a szülőnek. Kell az ész, de kell a szív is. Akár melyik oldalra billen fel a mérleg, ott szenvedés vár az élőlényekre. A prófécia szerint eljön az idő, amikor egyensúly kerül az erőbe. Nekünk nem harcolni kell a sötét erők ellen, hanem szeretni kell őket, megbocsájtani, megérteni az ő szemszögükből a világot. Apánk egy olyan faj képviselője, ahol réges rég felborult az egyensúly. Mi visszatudjuk őket hozni erős szeretettel a szívünkben. Nem félelemmel, harccal kell feléjük tekintenünk, mert akkor semmi nem fog megváltozni. Mi tovább félünk, megjelenünk az érzelmi frekvenciákon, energiát veszítünk, ők erősödnek belőle, a harc örökre folytatódni fog. Ha megbocsájtunk az összes szörnyűségért, akkor maradunk a szeretet rezgésen, többé nem tudnak energiához jutni belőlünk, vagy változni kezdnek, vagy távoznak. Talán.

És akkor visszaérkeztünk a kiinduló gondolatra. Már nem félünk tőlük, feltártuk a működésüket, sötét praktikáikat, az ismeretlen ismerté vált. Ha léteznek is, akkor is az egyetlen megoldás a szeretet sugárzás. Ez az orvosság, a fénnyel tudjuk legyőzni őket. Aminek hatására vagy átváltoznak, hosszú eonok után megnyitják a szívüket, vagy elhagyják a Föld bolygót. Scifi, vagy valóság? Teljesen mindegy. Ez a pár cikk segíthet abban, ha mégis valóság lenne, akkor egy nap nem dermedünk meg a félelemtől, nem esünk kétségbe, hanem tudjuk mi a feladatunk. Tudjuk, hogy csakis a szeretet segíthet a félelem legyőzésében, csakis a fény segíthet, a sötétség kioltásában. Ami a mi esetünkben tudás. Amelyhez ebből a pár cikkből kisebb részben talán hozzájuthattunk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése