Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. december 19., szerda

Mátrix 1. rész

Mátrix 1. rész.


Előre leszögezem, hogy ez a cikk, egy félelmetes cikk lesz. Nem szoktam ilyeneket írni, de csak akkor tudjuk legyőzni a félelmeinket, ha szembenézünk velük. A sötétség csak addig tud uralkodni, amíg sötétségben marad. Amint a tudás által felfedjük az ismeretlent, a sötétség elveszíti az erejét, a fény győzedelmeskedik.

Sok olyan gondolat van a Mátrix című filmben, amellyel azonosulni tudok. De azt a részt, amelyben azt állítják, hogy az emberiséget elemeknek használják, nem vettem komolyan. A napokban összeállt pár mozaik darabka, amelyek azt engedik feltételezni, hogy lehet a filmben igazság, ha nem is úgy ahogy a filmben láttuk. Bármennyire szörnyű is, az emberre lehetséges elemként, batriként tekinteni.

Gondolkodtál már azon, hogy miért tudsz ellenállni a gravitációnak? Hogy lehetséges, hogy tudsz mozogni, felegyenesedve járni? Miért nem viselkedsz úgy, mint egy darab kavics, vagy farönk, amely betartja a gravitáció törvényeit. És miért viselkedsz azonnal úgy, amint meghaltál, élettelen maradsz. Az élet maga az antigravitációs energia, amiben élet van, az legyőzi a gravitációt. Van körülöttünk egy energiaburok, egy ugyanolyan atmoszféra, amilyen a Föld körül is található, ebbe a burokba van belepréselve az élet, az antigravitációs energia. Ez a mi lelkünk. Gyerekkorban a burok tele van energiával, kevésbé hat ránk a gravitáció, futunk, szögdelünk egész nap. Öregkorban már alig van energia a burokban, sokkal nehezebbek a végtagjaink, sokkal jobban vonz minket a Föld. Vagy nyom le minket a gravitáció. Sokat fekszünk, már fárasztó felegyenesedve lenni. Depressziósan szintén nehezek a végtagjaink, szerelmesen könnyűek, mint gyerekkorban.

Az elmúlt pár cikk bármennyire meseszerű, logikát enged sejtetni az összefüggésekben, az ember képes jobban feltölteni az atmoszféráját. Elérhetünk olyan töltöttségi szinteket, ahol a lebegés lehetővé válik, nagyobb mértékben legyőzzük a gravitációt. Az élet meghosszabbodik, a test lassabban öregedik. Mi ugyanolyan elektromágneses testek vagyunk, ahogy a Föld is. Amikor növekedni kezd a töltöttségünk, akkor erősebb lesz a mágneses terünk, egy bizonyos szintnél lehetőség van kristályok segítségével az erőterünket villámlássá alakítani. Őrültségnek hangzik, de ha megnézzük a mitológiai Isteneinket, akkor nagyon sok furcsaságot találunk. Tele vannak kristályokkal, amelyek feltételezésem szerint több energiát képesek tárolni az atmoszféránkon belül. Antenna szerű fejdíszeik vannak, amelyek pont kibújnak a glórián, amely nem más, mint a hurrikán szeme. Az atmoszféra hurrikánszerűen tórusz áramlású, ahogy az ember energiatere is.

A mágusok, boszorkányok fején kúp alakú sapkák voltak, amelyek véleményem szerint szintén az antennákat rejtették el, az emberek szeme elől. Kristálygömbjeik voltak. Nagyon sok olyan apró részlet van, amely azt engedi sejtetni, hogy nem a népek fantázia szüleményei voltak. A másik nagy talány az ufók, a lebegő csészealjak. Szintén saját atmoszférájuk van, azért van a csészealj alakzat, a jármű körül van egy tórusz alakú energiagömb, amelyben a Föld rezgésszintjéhez képest, magasabb töltöttségi szint. Ezért antigravitációs. Több olyan írás van a Földön, amelyben jóindulatú Földönkívüliek beszélnek ezekről a járművekről, azt állítják, hogy élnek, lelkük van. Amikor egy ember felakar lépni egy ilyen járműre, akkor rosszul lesz. Belép, belélegzi a magasabb töltöttségi szintű levegőt, a hirtelen energiaváltozás rosszulléti tüneteket okoz. Olyanokat, amilyeneket novemberben többször is megtapasztaltak az emberek a Földön, a Schumann frekvencia többször is tartósan megemelkedett, a Föld rezgésszintje emelkedni kezdett.

Vannak információk, amelyek szerint léteznek rossz indulatú földönkívüliek, akik nagyon magasa tudásszinttel rendelkeznek, ismerik a kristálytechnológiákat. Az ember csak akkor jut természetes körülmények között magasabb rezgésszinthez, ha szeretet érez. Ezek a lények messze vannak a szeretet rezgésszinttől, és mégis rendelkeznek töltött kristályokkal. Honnan szedik az energiát? Mit tudnak kezdeni az energiával? Időszakonként megfiatalítják magukat. Az univerzumban nem az arany, meg a gyémánt a legdrágább árucikk, hanem az életenergia. Továbbá kristályokkal antigravitációs járműveket működtetnek. Térben, és időben is képesek általuk mozogni. Az kérdés, hogyan nem lesznek rosszul a magas rezgésben, de lehetséges, hogy megoldást találtak.

A meséinkben sokszor hallottuk, hogy gonosz boszorkányok gyerekeket rabolnak el. Kivágják a szívüket, megfiatalodnak a vérüktől. Vagy szüzeket vadásznak, tiszta szívű embereket. Mi van akkor, ha a gonosz boszorkányok képesek voltak a gyerekek magas rezgésű energiagömbjét beépíteni a saját energiagömbjükbe? És fiatalok maradtak, vagy megfiatalodtak. Ha a gyerekre csak elemként, batriként tekintettek. Mi van akkor, ha létezik egy rosszindulatú sötét faj kint az űrben, aki tenyészti az emberiséget, és időszakonként learatja a bolygót. A testünket eldobja, a lelkünket, az energiagömböt összegyűjti. Kristályokba töltik őket, és járműveket, technológiákat működtetnek velünk? Csak hangosan gondolkodok, játszok a kirakóssal, minden lehetséges logikus képet kirakok. Ha nem is olyan formában, ahogy a mátrixban van, de elméletileg lehetséges, hogy elemnek tenyésztenek minket. Nekik mindegy, hogy emberként mit élünk meg, olyannak láthatnak minket, mint a hangyákat, jelentékteleneknek. Csak a létszámunk a fontos, az is mindegy, hogy tönkretesszük a bolygót a túlszaporodásban. És miért az ember? Mert talán jóval több energiát képvisel, mint egy állat. De még pont nem annyit, amivel már akkorára tágulna a tudata, hogy megértse a csapdát.

De ha ez így is van, akkor is létezni kell Istenek, aki ezt nem hagyhatja szó nélkül. Habár a traktoristát se érdekli, amikor kiszántja a hangyabolyt. Hiszem, hogy vannak olyan szeretetteljes energiák a kozmoszban, akik segítségünkre sietnek, ha esetleg igaz lenne ez a forgatókönyv. Mindenesetre ébernek kell maradni az emberiségnek, ha megjelenne egy gyanús felsőbbrendű faj, akkor számolni kell azzal a lehetőséggel, hogy pont ők tenyésztenek minket. Talán mire elérkezik az idő, addigra sok olyan ember lesz, aki feltöltődött több életenergiával, képes lesz használni a kristálytechnológiát, szembe tudunk szállni a gonosszal. Nem lesz belőlünk elem, az energiát meghagyjuk magunknak.

Leírtam ezeket a gondolatokat, felismeréseket, legyenek bármennyire félelmetesek. Mert az első lpés, hogy letudjuk győzni a félelmet, a sötétséget, a gonosz erőket, hogy feltárjuk a működését, lerántjuk a leplet. Az ismeret, a tudás, az fény. A fény legyőzi a sötétséget.

És még egy gondolat, amivel azonosulni tudunk. Vannak olyan emberek, akiknek egyszerre 10 szeretőjük van, mind szerelmesek, mind lemerül, megbetegedik a kapcsolat végére. Mintha a sötét lelkű ember kiszívná belőlük a lelket, érzelmi sokkokat, traumákat okozva. Mintha töltekezne az áldozatok energiájából, mintha elemként használná embertársait. Talán.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése