Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. december 19., szerda

Mátrix 2. rész.

Mátrix 2. rész.


Négy éve kezdtem el felébredni, keresni a válaszokat a nagyon furcsa élettapasztalások végett, ami legfőképp az állandó szeretet érzelemben nyilvánult meg. Persze hogy furcsa volt, hisz az ember csak akkor érez intenzíven, erőteljesen szeretetet amikor kisgyermeke van, vagy amikor szerelmes. Én meg oktalanul kerültem az erőteljes szeretet érzelem állapotába több hónapon keresztül. Az ember kinyitja a nagy könyvet, és válaszokat keres. Az interneten rengeteg tudás halmozódott fel, beírsz pár kulcsszavat, és jönnek a találatok. Így rengeteg információt néztem át pár hónap alatt. Nagyon érdekes érzés, amikor olyan írásokban találod meg legpontosabban, az általad átélt élettapasztalatok jellemzését, melyek állítólag nem a Föld bolygóról származnak. A legpontosabb rám illő leírásokat, médiumok írásaiban találtam meg, akik azt állították, hogy Földön kívüli entitások léptek velük kapcsolatba, ők diktálták le a könyvek tartalmát. Ilyen például a Hathorok című könyv, Tom Kenyon csatornázásában.

Az ember elgondolkodik, hogy valóban létezhetnek Földön kívüli fajok, akik akár sokkal fejlettebbek is lehetnek az emberektől. Ha az ember tovább kutat, akkor találkozik olyan írásokkal, amelyek nem túl jó indulatú fajokról írnak. Reptiliánoknak, sötét fajoknak nevezik őket. Pillanatok alatt sci-fibe illő történetekkel találjuk szemben magunkat, ahol pontosan le van írva a Föld valós történelme, a kozmikus háborúk történelmi eseményei, a Csillagok háborúja c. film, szégyenkezve, behúzott farokkal bújhat a sarokba mellettük. Van a galaktikus federáció, akik a jókat képviselik, és vannak az arkhónok, akik a rosszakat képviselik. Állítólag ők mind itt vannak körülöttünk az űrben, napi szinten csatároznak, és bármikor nyerhetnek a jók, akkor végre leszállnak a Földre. Rengeteg ébredő hisz ebben, heti szinten figyeli az új jelentéseket, mint valami második világháborús fővárosi lakásban bujdosó menekültek, akik a rádión várják a reményteljes híreket. Én egy darabig figyeltem, de amikor már tizedszer mondták fél éven belül, hogy győztek, leszállnak, és mégse történt semmi, akkor megrendült a hitem. Nem hibáztatok senkit, aki teljes odaadással elhiszi a híreket, mert nagyon valóságosak, és ha valakinek vannak saját tapasztalatai, amire Földön kívüli lényektől kapott kielégítő választ, akkor természetes, hogy felébred a hite.

Ennek ellenére nem állítom, hogy nincsenek negatív lények, sőt azt mondanám, hogy az állandó reményt keltő hírek is lehetnek manipulációk. A tegnapi cikkből logikailag felismerhetjük, hogy az emberre értékes kozmikus árucikként is lehet tekinteni, ha az energiamezejét nézzük. A körülöttünk lévő energiagömböt akár elemként is fellehet használni kristály technológiákhoz, vagy megfiatalodáshoz. Az emberiség tudása az életenergiáról nagyon kicsi, így sejtésünk sincs, mi mindent lehet kezdeni vele. A négy év alatt feltárt kutatási eredményeim logikailag azt mutatják, hogy lehetnek olyan fajok az űrben, akik elérték azt a tudást szintet, amelynél képesek az emberiségre elemként tekinteni. A népmeséinkben sok olyan lény van aki kiszívta a lelket az emberből, boszorkányok megfiatalodtak, az ördögnek eladták a lelküket az emberek. A lélek maga az energiamező, nem az arany, meg a gyémánt a legértékesebb áru cikk az univerzumban, hanem a lélek, az energia gömb.

Hogy lehetséges-e egymás energiagömbjéből energiához jutni? Érezted már úgy, hogy valaki börtönbe zárta a lelkedet? Voltál már úgy szerelmes, hogy nem akartál már szerelmes lenni, de nem tudtad elfelejteni a szerelmed? Mi még nem értjük az energiafolyamatokat, nem értjük hogyan kötődik össze két ember. Vannak olyan emberek, akik egyszerre tíz szeretőt tartanak. De a maffiában is ugyanez van. Egyetlen ember köré sok ember csoportosul, akik végül nem tudnak kilépni a kapcsolatból. Hiába akarják megmondani, hogy vége, a lelkük be van zárva. Mintha a megvezetett szerelmes ember, és a kizsákmányolt maffia tag is elvesztené személyisége felett az irányítást. Nem kell gonosz boszorkány, sötét földönkívüli faj, hogy tanúja legyünk ezeknek az energia összeköttetéseknek. Hatalmat éreznek, életerőt éreznek az energiavámpír emberek. Viszont van egy fontos dolog, amit meglehet figyelni ezeknél az összekapcsolódásoknál. Akkor töltődnek a hatalmasok, amikor traumát, szenvedést látnak. Amikor megalázzák a lelkileg bebörtönzött embert. Amikor érzik a kínlódást, akkor jutnak életerőhöz. Az érzelmeknek a kín, szenvedés rezonanciáján kell megjelenniük, hogy táplálkozhassanak belőle.

A tegnapi cikkben azt feltételeztem, hogy az emberiséget akár tenyészthetik is, majd eljöhet egy olyan pont az időben, amikor megkezdődik az aratás, egyszerűen elveszik az energiagömbünket, kristályokba töltik. De ez a pillanat talán akkor következik be, amikor már túlszaporodik az emberiség, már nem fér el több ember a bolygón, vagy amikor a bolygón rezgésemelkedés megy végbe, a sötét fajoknak el kell hagyni az univerzum magasabb rezgésű szegletét. Nekik a magasabb rezgés olyan, mint a vámpírnak a napfény. Az ember se öli meg a méheket a mézért, a tehenet se vágja le a tejért. Talán a sötét fajoknak is van olyan technológiájuk, amellyel képesek megfejni minket energetikailag. Az ember képes megnyitni a szívét, magasabb dimenziókból energiát tölthet le a saját energiaburkába. Ezért az emberi lény egy csoda, mert össze van kötve a forrással. Olyankor nyitódik meg az energiakapunk, amikor szeretetet érzünk. Olyankor feltöltődünk életenergiával. Vegyük azt, hogy a sötét fajok ezt érzékelik. Van körülöttünk egy energiamező, amelyben a szellemek, asztrál testű lények élnek, akiket mi nem látunk, érzékelünk, de ők látnak minket. Ők úgy járkálnak körülöttünk, mint a mátrix filmben a robotok a kocsonyás folyadékban fekvő emberek körül. Figyelnek minket, érzékelik az energianövekedésünket. Ha azt látják, hogy egy ember energiaszintje növekedik, akkor lecsapolják. Ez történhet ébren, és álomban is. A tudatunkkal képesek vagyunk a bennünk lévő energiát átalakítani, alacsonyabb, és magasabb rezgésű érzelmekké is. A szeretet a legmagasabb rezgésű energiaszint, amelyet viszont megfelelő gondolkodással átlehet alakítani félelemmé. Valami aggódást vált ki benned, dühöt, traumát, olyankor létrehozod azokat az érzelmeket, amelyeket valószínűleg betudnak gyűjteni az asztrál lények. Így nincs más dolga a sötét erőnek, mint manipulálja a gondolkodásod, félelmet váltson ki benned, negatív érzelmeket hozzá létre, amelyeken keresztül lecsapolhat. Megfejnek. Én négy éve elveszítettem mindenem, tárgyi, és emberi kötődéseimet is, nem maradt semmi ami félelmet válthatott ki bennem. Pár hónap alatt akkora energianövekedést tapasztaltam meg, ami több, mint furcsa volt. Ha ébren nem tudnak félelmet kiváltani bennünk, akkor álmunkban próbálják meg. Álmunkban próbálnak félelmet kelteni, a gyerekeknek nem véletlenül vannak rémálmaik, ők még hatalmas energiákkal rendelkeznek. Többször megfigyeltem az utolsó négy évben, hogy lefekszek délután egy órát aludni, és rossz álomból kelek fel tudatosan, teljesen le vagyok merülve, olyan érzésem van, mint akit egész nap vertek. Az álomból, mintha valami angyal keltegetne, kelj fel András, nem jó dolog történik veled. Többször emlékeztem az álmokra, mély szomorúságot próbáltak kiváltani belőlem. Akkor még kevésbé értettem az összefüggéseket, de erős belső megérzésem volt, hogy metafizikai folyamatok játszódnak le ezekben az álmokban.

A meséinkben a boszorkányoknak meg kellett várni a teliholdat mielőtt kiszívná az életet a foglyul ejtett gyerekekből. Hiszem, hogy vannak napok, amikor nem ajánlatos napközben aludni, mert sokkal könnyebben lecsapolnak minket. Nincs még tudásunk ezekről a folyamtokról, de hiszem, hogy itt valami elkezdett logikailag körvonalazódni.

Hogy hol van Isten ezekben a folyamatokban? Ha mégis igazak, akkor miért engedi őket? Talán minél többször szipolyoznak ki minket, annál többször vagyunk rákényszerítve, hogy újra, és újra visszanyerjük a boldogságot. Rá vagyunk kényszerítve, hogy egyre jobban megtanuljunk pozitívan gondolkodni, szeretni, egyre jobban felismerjük hogyan kell kinyitni a szívünk. Végül a szívünk nyitva marad, állandóan a szeretet frekvenciáján kezdünk rezegni, ébren, és álmunkban se tudnak hatni ránk a sötét erők, mert olyanok vagyunk számukra, mint a napfény a vámpír számára. Félni kezdnek tőlünk, túl erős a fényünk az asztrál síkon. Ekkor elkezd feltöltődni az energiatestünk, elkezd kitágulni a tudatunk, átalakulunk egy olyan emberré, akinek többé nem csapolják meg az energiaszintjét. Hogy milyen ember ez? Hosszú életű? Erős elektromágneses teste van? Érintéssel akár energiát adhat át? Képes gyógyítani? Képes akár egy testbe újra energiát tölteni? Jézus talán ilyen volt? Zeusz talán ilyen volt? A mitológiai Isteneink talán ilyen emberek voltak?

A szeretet a kulcs. A mátrixból csak teljes félelemmentes tudattal, szeretettel lehet kijutni. Amíg ez nincs, addig energiának tenyésztenek minket. Meghalunk, és újraszületünk. Ki tudja mennyi bolygó lehet emberi fajjal bevetve. Nem jövünk rá a turpisságra, ahogy a méhek se jönnek rá a méz begyűjtésére. Napjainkban a Föld rezgésszintje emelkedni kezdett. A Föld energiamezeje eléri a szeretet érzelem rezgésszintet pár évtizeden belül. Túl erős lesz a fénye a sötét lelkeknek, megtisztul a fizikai és asztrál sík is. Valószínű sok embert fognak elvinni új bolygókra, újabb veteményesnek, a manipuláció folytatódik. A leggonoszabb emberek, a Földi manipulátorok, szerető tartók, maffia főnökök, mennek a rosszak közé, kamatoztathatják tudásukat, segíthetik az energiabegyűjtést. És lesz egy csoport, akik kifejlődnek, angyalokká alakulnak, képesek lesznek felvenni a harcot a kristálytechnológiákkal szemben, ők talán sok jó lelkű embert mentenek meg, visznek magasabb dimenziókba, olyan bolygókra ahol nincs kizsákmányolva az emberi faj. Lehet, hogy ez mind sci-fi, itt minden csak lehet. Vannak logikai összefüggések, múlthéten a Schumann rezonancia változás globálisan rosszullétet okozott, ami magyarázat arra, hogy energetikailag össze vagyunk kötődve. így akár globálisan csapolhatóak is vagyunk. 4 éve elkezdett felébredni az emberiség, egyre magasabb a tudatosság, egyre nagyobb a kép. 

Sok olyan furcsaság történik, amik akár odáig is elvezethetnek, hogy az itt leírt sci-fibe illó feltételezések akár igazak is lehetnek. Főleg annak tekintetében, hogy nagyon sok jóindulatú faj mondta el ezt pepitában, az itt leírt sorok pedig a saját logikai eszmefuttatásom eredményei. Lépésről, lépésre, ragaszkodva a logikai összefonódásokhoz jött létre ez a kép, amely még nagyon kezdetleges, de a négy év tapasztalatai szerint, ehhez a tudáshoz, most majd egyre több mozaik kocka érkezik. Ha van benne igazság, az a következő években körvonalazódni fog. 

Bárhogy is legyen, az biztos, hogy a szeretettel nem rontunk el semmit. Ne várjuk a galaktikus federációt, ne várjuk a megmentőket, azt hiszem az a legfontosabb, hogy szeressünk. A szeretet fog felszabadítani minket. A szeretet tölt fel minket életenergiával, a nyitott szív a felemelkedés kulcsa. Akkor is ha vannak energiavámpír fajok, akkor is, ha nincsenek! A szeretet fénye fog győzedelmeskedni, ha egy nap kristály szinten kell harcolni. Ugyanígy szeretettel kell legyőzni a szerető tartókat, maffia főnököket, meg kell bocsájtani, csak a szépre kell emlékezni, ez az egy módja annak, hogy nem járnak a gondolatainkban. Ahol a figyelem, ott az energia, ahol a gondolat, ott az energia. És asztrál síkon is szeretettel győzhetünk, a rémálom akkor szűnik meg, ha többé nem futunk el a mumus elől, hanem elképzeljük, hogy szeretjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése