Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. június 28., csütörtök

Egy bogár élete.

Egy bogár élete


Ez egy hosszabb cikkre sikerült, de mindenkinek ajánlom, aki szeretné megérteni pontosan mit jelent a lelke, és a szeretet.
Mielőtt leírnám ennek a cikknek a lényegét, pár dolgot át kell ismételni, hogy érthető legyen. Mi nem csak kívülről változhatunk meg. Ha valaki kitartóan futni kezd, gyúrni kezd, akkor egy-két héten belül már megjelenek az izmai, látható lesz a sportolás eredménye. Ugyanez megtörténik lélekszinten is, ha valaki kitartóan elkezd negatív gondolkodás nélkül élni. A lélek nem más, mint a sokat emlegetett aura. Egy energiaburok az ember körül. Az ember a gondolkodása segítségével képes különböző lélekenergiákkal feltölteni a lelkét. A lélekenergiákat érzelmeknek tudatosítjuk. Minden egyes gondolatunkat egy érzelem követ. Minden egyes gondolatunk hatására megjelenik a lelkünkben egy érzelem. Egy energia, amely beáramlik a lelkünkbe, és az ott lévő energiákkal összeolvad. Emelve, vagy csökkentve a rezgésszintet. A pozitív gondolataink hatására magas rezgésű érzelmek áramolnak a lelkünkbe, negatív gondolatok hatására, alacsony rezgésű érzelmek. A gondolkodásunk azon felül, hogy lehet pozitív vagy negatív, láthatunk valamit jónak, jobbnak, és legjobbnak, vagy fordítva rossznak, rosszabbnak, vagy legrosszabbnak. Ezzel arányosan az érzelmek is különböző intenzitással, áramerősséggel tudnak beáramolni a lelkünkbe. Mintha a pozitív gondolatok hatására meleg víz folyna a lelkünkbe, negatív gondolatok hatására hideg víz, - a jó, jobb, legjobb gondolat pedig azt szabályozza, hogy milyen erősen nyissuk meg a csapot. Ha valamit nagyon jónak látunk, valami csodálatosat, gyönyörűt figyelünk meg, akkor erős áramlatban kezd belénk folyni a pozitív lélekenergia. Ugyanígy ha valami szörnyűségre, borzalomra irányítjuk a figyelmünket, akkor gyorsan feltöltődik a lelkünk alacsony rezgésű negatív érzelmekkel. Ezek a szélsőséges esetek, amelyek olyan erős érzelmi változást okoznak, amelyeket már tudatosítunk. Ha egyszerre nagyon sok pozitív érzelemmel töltődtünk fel, akkor szeretetet érzünk. Ha egyszerre nagyon sok negatív érzelem töltődött belénk, akkor félelmet érzünk.

Minden pillanatban megfigyelünk valamit, minden pillanatban a tudatunk kiértékeli a megfigyelési pontokat jónak, jobbnak, legjobbnak, - vagy rossznak, rosszabbnak, legrosszabbnak. És ezen gondolatok hatására minden pillanatban töltődünk egy bizonyos lélekenergia szinttel. Nyaralás alatt egy hétig csodálatos, gyönyörű megfigyelési pontjaink vannak, melynek hatásra egy hét alatt rengeteg magas rezgésű lélekenergia áramlott az auránkba. Ez meglátszódik kívülről is, az emberek érzékelik az auránk magas rezgését, kisugárzásként tudatosítva. A szem a lélek, azaz az aura tükre, amely szintén ragyogni, fényleni kezd, ha nagyon magas rezgésű érzelmekkel töltődtünk huzamosabb ideig. A gyerek aurája még ilyen magas rezgésű, mindenki feltöltött elemként, akkumulátorként érkezik meg erre a Földre. Csak hatéves kor után kezdjük elrontani a rezgésátlagot, amikor már egyre aktívabb az elménk, egyre többet kezdünk gondolkodni. Addig élvezzük a magas rezgésű lélek pozitív hatásait. A nyaralás után kicsit visszakapjuk a gyerekkori lelket. Megnyilvánul az életerőnkben, friss gondolkodásunkban, tanulásképességünkben, kedvünkben a magas lélekenergiaszint.

Csodának kell ahhoz történnie, hogy az ember három hónapig folyamatosan valamit gyönyörűnek figyeljen meg. Amikor szerelmesek vagyunk, és egész nap a szerelmünkön jár az eszünk, egész nap egy gyönyörű megfigyelési pontunk van, - olyankor pár hét alatt kiugró mértékben megemelkedik a lelkünk rezgésszintje. A sok életenergiától kicsit megfiatalodunk. Nagyon sok pozitív hatása van a feltöltött léleknek, szeretet, béke, elégedettség, boldogság érzet mellett, testileg és megújulunk, sejtjeink sokkal magasabb energiaszintből tudnak táplálkozni, sokkal könnyebben tudnak megújulni, ami fiatalodást okoz. Ha egy bőrsejtcsere ciklus alatt végig magas rezgésen maradunk, akkor az új bőrsejtek feszesebbek, egészségesebbek lesznek. Ezt látjuk megfiatalodásnak. És a megfiatalodás a belső szerveknél, az összes sejtnél igaz. Ugyanígy ha három hónapon keresztül, valamit nagyon szörnyűnek figyelünk meg, valami borzalmas dolgon gondolkodunk, akkor a bőrünkön látható lesz az öregedés. A testnek egy sokkal alacsonyabb energiaszintből kellett táplálkozni, a sejtek nem tudtak hatékonyan megújulni, a depresszió hatására olyan életenergia szintünk lesz, amely 80 évesen normális. Ahogy az ember elkezd tornázni, futni, gyúrni, és meglátszódnak idővel az izmai, ugyanígy ha elkezd csodálatosra, gyönyörűre minél többet figyelni, idővel meglátszódik a lelkén a változás. Ez egy lassú folyamat, mert a felnőttek lelke sötétnek tűnik a gyermeki fényes energiaszinthez képest. Sok napnak kell eltelnie, sok magas rezgésű energiát kell a lelkünkbe önteni, mire megemeljük az átlagenergia szintet. Nem voltunk tudatosak a lelkünkre, nem tudtuk hogyan függ össze a gondolkodásunk a lelkünkkel, tudatlanul rengetegszer szörnyű megfigyelési pontokból töltődtünk, felnőtt korra elég jól elsötétült a lelkünk. Fáradékonyak, kedvtelenek, betegeskedők, önzőek lettünk. Az ember nincs tisztában azzal, hogy minden egyes pillanatban megfigyel valamit, hogy ha újságot olvas, és halálhírekről, betegségekről, agresszióról, korrupcióról, félelemről olvas, akkor azoknak az energiaszintjéből kortyol nagyokat. A tudatos ember elveszi a figyelmét az összes negatív megfigyelési pontról. Én 10 évig minden nap egy órát politikai híreket olvastam. Mikor felismertem a metafizikai működésem, akkor befejeztem. Arra törekedek, hogy napjában minél több csodálatos megfigyelési pontom legyen. Reggel magas rezgésű relaxációs zenéket kacsolok be, finom illatokkal veszem körül magam, szép helyekre járok, arra törekedek, hogy az öt érzékszervemmel, minél többször, minél intenzívebben magas rezgésű megfigyelési pontokból töltődjek.

Én akaratlanul feltöltődtem egy nagyon magas rezgésszintre három évvel ezelőtt. Tudom mit érez az ember feltöltött aurával, tudom hogyan gondolkodik, milyen tettei vannak a magas rezgésű lélekenergia szinten. Tudom milyen csodás átalakulások indulnak meg a testben, milyen érzékszervek ébrednek fel, tudom hogy Jézus csodatételei lehetségesek, ha az ember képes nagyon magas rezgésű lélekenergia szinten tartósan megjelenni. Én elkezdtem érezni az emberek érzelmeit, állatokét, és a kristályokat is. A kezemben néha egy energiagömböt éreztem. Nem tudtam mi történik velem, fogalmam se volt a metafizikámról. Állandó szeretetet éreztem mindenki felé. Pár cikkben már felsoroltam mennyi változást tapasztaltam meg feltöltött lélekkel. Fél évig sikerül negatív gondolatok nélkül maradnom, majd a lelkem újra vissza süllyedt. Annyira erős élmény volt, hogy éjt nappallá téve kutatni kezdtem mi történt velem, hogy visszanyerhessem az állapotot. A mai írásom már elég tisztán engedi megértetni mit kell tenni, hogy feltöltődjön a lelkünk.

Egy bogár életének megmentése sok életenergiával képes feltölteni a lelkünk. Mi alapjában két felé figyelhetünk. Az öt érzékszervünkkel kifele, és az elménkkel befele. A világra, és önmagunkra. A legtöbbször önmagunkra figyelünk, ami gondolati világunkban nyilvánul meg. A legtöbbször olyan sok gondolat áramlik a fejünkben, hogy alig marad figyelmünk megfigyelni a környezetünket az öt érzékszervünkkel. Amikor kívülre figyelünk, olyankor könnyebben megérthetjük, hogy mi az ami szép, szebb, csodálatos, gyönyörű. Vagy épp fordítva. De amikor magunkba nézünk, önmagunkon gondolkodunk, önmagunkat figyeljük meg a gondolatainkban, akkor már nehezebb megérteni, hogy épp milyen rezgés szinten figyeljük meg magunkat. Mikor figyeljük meg magunkat gyönyörűnek, csodálatosnak, vagy épp szörnyűnek, borzalmasnak. Amikor egy bogár életét megmentjük, olyankor csodálatosnak figyeljük meg magunkat. Amikor készakarva megölünk egy bogarat, akkor borzalmasnak. Jézus sokat beszélt a szeretetről. Az ember minél jobban feltöltődik nagyon magas rezgésű lélekenergiákkal, annál jobban szeretetet kezd érezni. Annál jobban MI vagyunknak érzékeli a világot, az én vagyok, én családom vagyunk helyett. A szeretet lélekenergia rezgésszinten, amely olyan lélek amely a legmagasabb rezgésű lélekenergiából töltődött tele, - megszűnik az ÉN fogalma, az ember egységet érez, tudatosít. Ez hihetetlen élettapasztalat, de én megéltem, majd több helyen olvastam, hogy a megvilágosodáskor az ember ezt megéli. A gondolatainkkal képesek vagyunk a lélekre hatni, képesek vagyunk különböző rezgésszinteken tölteni, de miután feltöltöttük, a lélek visszahat a gondolatainkra. Minél többször megfigyelünk valamit csodálatosnak, annál jobban az fog történni, hogy a figyelmünket a környezetünkben a csodálatos, gyönyörű megfigyelési pontok fogják vonzani. Mint a mágnes. Amilyen az auránk mágneses rezgése, olyan aurákhoz fog vonzódni a figyelmünk. És olyan életeseményeket, embereket fogunk bevonzani az energiamezőből, amit vonzás törvényének ismerünk. Ha egy szemétdombon lesz egy virág, akkor mi le se fogjuk tudni venni a szemünket róla. Ugyanígy ha egy virágkiállításon a járdán lesz egy kutyasz@r, akkor a mélyen negatív ember azt fogja megfigyelni, arra fogja felhívni az embertársai figyelmét. A lélek visszahat. A szerelmes ember rózsaszín szemüvege ezen metafizikai jelenség végett van. Magas rezgésben csak a szépet vesszük észre a környezetünkben, és embertársainkról csak a szép emlékek jutnak eszünkbe, csak a jó tulajdonságaikat vesszük észre.

Tudom hogyan gondolkodtam, amikor magas rezgésen voltam. Tudom milyen tetteim voltak. És tudom, hogyan működik a metafizikám. Ha újra olyan tetteim lesznek, akkor azon a magas rezgésszinten fogom megfigyelni magam, abból az energiaszintből fogom tölteni a lelkem. A szeretet energia szintből. Ha így teszek huzamosabb ideig, akkor visszanyerem azt a létállapotot. A szeretet energia lélekszinten egységet érzünk. Nincs különbség ember és ember között, állat és ember között, de még egy kaviccsal, egy fűszállal is egyenlőnek érezzük magunkat. Mindenek van aurája, lelke, ugyanazon eszenciából épülünk fel, egy energiamező öntudatosult részei vagyunk, amit, akit Istenek tudatosítunk. Ha elkezdesz a szeretet lélekenergia rezgésszint tettei szerint élni, akkor a legmagasabb rezgésen fogod megfigyelni magad, azaz csodálatosnak, gyönyörűnek fogod látni magad, belekortyolsz a tiszta forrás energiába. A meleg vizet teljesen megnyitod, ömleni kezd beléd a pozitív rezgésű életenergia. Ezért beszélt Jézus a szeretetről. Ha elkezdesz úgy élni, hogy egyenlőnek érzékeled magad mindenkivel, az emberektől a fűszálig, és ez tetteidben megnyilvánul, akkor nem kell egész nap egy hegy tetőről bámulnod a gyönyörű tájat, hogy szeretetet érezhess. Te leszel a gyönyörűség, saját magad tettein gondolkodva fogod elérni a gyönyörű megfigyelési pontokat. Ha átalakítod az életed, akkor folyamatosan a legmagasabb rezgésű megfigyelési pontokon élhetsz. Folyamatosan szeretetet érezhetsz, és elérheted a megvilágosodást. Ehhez le kell győznöd a félelmeidet, ki kell lépned a fizikai világból, alapjaiban kell életstílust váltanod.

Az utolsó két évben többször megtapasztaltam az erős érzelmi beáramlást, az önzetlen, egység-cselekedeteimet követően. Nem értettem mi váltotta ki a hirtelen rezgésemelést. Voltam festő, és minden egyes alkalommal, amikor a pókot kivittem az udvarra, nagyon jól eső érzelmeim lettek. Egyszerűen elnyomhattam volna, vagy keresztülhúzhattam volna rajta az ecsetet, ahogy a legtöbb festő. Nincs idő ilyesmire, csak én vagyok a fontos, én létezek a világban, és amúgy is csak egy jelentéktelen élőlény. Ez az egós gondolkodás, alacsony lélekenergiaszint rezgésen ez a természetes gondolkodásunk. Kevés szeretetet érzünk, fáradékonyak, boldogtalanok vagyunk. Amikor a kertben dolgozok, akkor is lehetőségem van feltöltődni szeretet energiával. Ások, és ott egy kukac. Lehet, hogy időt vesztek azzal, hogy megmentem, arrébb viszem, hogy a következő ásónyom ne ölje meg, de megfizethetetlen lélekenergiákkal töltődök ezen pillanatok alatt. Ezt nagyon fontos megértenünk. A lelkünk sokkal fontosabb, mint a pénz. Több cikkben leírtam már, hogy Isten létezik, az energiamezőn keresztül működik a vonzás törvénye. Ha magasan rezeg a lelked, akkor elkezdesz jó dolgokat vonzani, boldog leszel. Ha megölöd a kukacot, lesz pénzed, de elromlik a mosógéped. Kezdj el úgy élni, mintha a szomszédod a gyermeked lenne, vagy a szüleid. Vagy akárki ezen a Földön. Élj úgy, hogy az egérre a pincében úgy tekints, mint a kutyádra. Győzd le a félelmeidet, törekedj arra, hogy minden élőlénnyel egyenlően viselkedj, beleértve a Földet is, Gaját, Földanyát. Magadnak teszel jót, magadat fogod megfigyelni akaratlanul is minden egyes önzetlen egység cselekedeted után gyönyörűnek. Ez fizika, nem tudod kikerülni az energiahatását. A saját lelkedet fogod meggyógyítani a gyermekkori gyönyörű szintre. Nem véletlen, hogy napjainkban feltárul a lélek misztériuma. Nemsokára kiválogatják majd a lelkeket a rezgésszintjük szerint. Még van időd jegyet váltani a mennyországba. Emeld fel a lelked! Kezdj el szeretni!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése