Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. március 9., szombat

Te is lehetsz Buddha

Te is lehetsz Buddha


A legtöbb ember szerint, az emberrel nem történhetnek csodák, Jézus, Buddha csodatételei mesék, kitalációk. Mindent tudunk az emberről, orvostudományunk nagyon fejlett, nem találtunk olyan élettani folyamatokat, amelyek tudományos magyarázatot adtak volna a csodatételekre. Nos a tudományos válasz egyszerűbb, mint gondoltuk volna, most megértheted.

A medve emlős, aki téli álmot alszik. Az ember is emlős, és képes elérni a téli álom szerű állapotot. Ez a csoda kulcsa. Minden ember képes annyira lelassítani az élettani folyamatait, mint amennyire a medve teszi a téli álom során. Amikor az élettani folyamtok lelassulnak, olyankor a szívverés lelassul, a légzés lelassul, az anyagcserefolyamtok, emésztés lelassul. A medve hibernálódik, mély nyugalmi állapotba kerül a teste, hónapokon keresztül nyugton marad.

Nézd meg a gurukat, hogyan élnek. Teljesen le vannak lassulva. Lassan beszélnek, lassan esznek, lassan járnak. Nagyon lassú a szívdobogásuk, nagyon lassú a légzésük, azért beszélnek olyan lassan, mert hosszú elnyújtott lélegzeteik vannak. Hangjukból, lényükből sugárzik a nyugalom. Nagyon mély nyugalomban vannak, hatalmas lelki békét éreznek. Keveset esznek, naponta elég nekik egy marék rizs. Az orvos kételkedik, nem érti hogyan lehetséges ennyi táplálék, az egyetemen még nem tanították, hogy az ember is hibernálódhat.

Több hónap folyamatos nyugalom kell az embernek, hogy élettani folyamatai lelassuljanak, elérje a hibernálódott állapotot. Nagyon kevés ember tapasztalja meg a jelenséget, mert nagyon kevés ember képes hosszabb időszakon keresztül nyugton maradni. Négy éve az életkörülményeim hatására hónapokon keresztül nyugton maradtam, és nagyon furcsa jelenségekre lettem figyelmes.

Azt gondolnánk, hogy ha lelassulnának az élettani folyamataink, akkor egész nap aludnánk, mint a medve. Ez nem így van az embernél. Tény, hogy nem szaladgálunk, pörgünk egész nap, de az is tény, ha akarunk, akkor könnyedén lefutunk egy maratont felkészülés nélkül. Az ember azért alszik, hogy megnyugodjon a teste, kikapcsoljon az elméje, életenergiával töltekezzen. Az életenergia a be és kilégzés közötti szünetekben áramlik az emberi testbe. Minél nyugodtabb az ember, annál jobban lelassul a légzés, annál hosszabbak a szünetek a be és kilégzések közben, annál több energia áramlik belénk. Ahogy az ember élettani folyamatai fokozatosan elkezdenek lelassulni, úgy egyre lassabb lesz a légzése, pár hónap után, ébrenlét alatt eléri azt a mély légzést, amelyet mély alvásban szokott megtapasztalni. Az ember azért alszik, hogy életenergiával töltődjön a mély légzésnek köszönhetően. Amikor már ébrenlét alatt is mély alvásra jellemző a légzése, akkor már ébrenlét alatt se fogyaszt életerőt, mert folyamatos marad a töltődés. Ekkor az ember életenergia szintje fokozatosan elkezd emelkedni. A be és kilégzés közötti szünetek elérik a 3-4 másodperces közöket, melyek alatt hatalmas mennyiségű életenergia áramlik a testbe. A guruk minden egyes kilégzésnél finom orgazmust élnek át, örömük euforikus az egész nap folyamán. Ezeket az állapotokat megéltem, sokáig kutattam mi történt velem, biztos vagyok az itt leírt sorok igazságtartalmában.

Az ember hatalmas életenergia növekedést tapasztal meg. Kezdetben kipihentnek érzi magát, majd teste légiesen könnyed lesz, lebegő érzete lesz. Az ember egész nap mély nyugalomban, lelki békében van, de bármikor készen áll egy maraton lefutására, hatalmas életenergia tartalékai vannak. Nem szaladgál, nem pörög, nem hajtja a testi örömöket, nem hajtja a pénzt, amelyen örömöket vásárolhat, mert euforikus az örömérzete a nagy adagokban beáramló életenergia mennyiségnek köszönhetően belégzésenként. Megtalálta a boldogságot. Az életenergiaszint emelkedni kezd, végül elér egy olyan szintet, ahol DNS változás történik a testben, aktiválódik a harmadik szem. Ezt nem éltem meg, csak kezdeti tüneteit tapasztaltam, újra elkezdtem felgyorsulni, kijöttem a mély nyugalmi állapotból. De sok guru tapasztalatait olvastam, és mind arról számol be, hogy a harmadik szem megnyitódása után, a csodák elkezdődnek. Az ember képes több helyen megjelenni egy időben. Teste csak egy helyen van, de szelleme több helyen is megjelenhet egy ugyanazon időben. Erről az összes beszámolt. Még magasabb energiaszinten az ember képes energiát átadni, képes gyógyítani. Jézus gyógyításai valósak voltak. Még magasabb energiaszinten megjelenik a glória, mely egy tórusz alakú elektromágneses burok északi pólusa. A bizonyos aura, amely képes megtartani az életenergiát az ember körül, képes feltöltődni, végül begyullad a mágneses energia, az ember körül fényes energia gömb lesz. Ekkor az ember képes térben, és időben utazni, a gondolat segítségével.

Erre mind képes az ember, csak annyit kell tennie, hogy hónapokon keresztül nyugton marad, egyre mélyebb nyugalmi állapotokba süllyedjen, élettani folyamatai teljesen lelassuljanak. Ehhez le kell győzni az elmét, a fizikai világ vágyait, mert az elme nem engedi a nyugalmi állapot elérését, az elme nem engedi a mély alvást. Az elme feszültségre törekedik, lelkesedésre, örömökre, idegeskedésre, aggodalmakra. Hátra kell dőlni mély elfogadásban, elfogadni, hogy bármi is jön, az tökéletes lesz, segíteni fogja a fejlődésünk. Elvégezni a feladatainkat a lehető legnagyobb nyugalomban, elvégezni a munkánk, majd aludni menni, ha kell kezdetben 10-12 órát is aludni naponta. Így kezdhetjük meg a lelassulást a hibernált állapot felé. Majd mélyebb nyugalmi szinteken elkezdhetünk meditálni, segíthetjük az elmélyülést, felgyorsíthatjuk a hibernálódási folyamatokat. Nálam két hónap után jelent meg az orgazmus légzés. Egy hét gyakorlás után már más lesz a világ, nem kell többé hit, ez már tudomány, próbáld ki mire képes a tested. Bontsd ki az ajándékot, próbáld ki mit adott neked Isten.


Sardna Argis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése