Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2019. március 10., vasárnap

Mennyei próféciák

Mennyei próféciák


Nem olyan rég írtam egy cikket, amelyben feltárom, hogyan változik meg a látás az emelkedett életenergia szinten. A színtelítettség változik meg a látásunkban, amely a photoshop-ban a szaturáció beállítási lehetőség alatt változtatható. Ha kép szaturáció értékét teljesen lehúzzuk, akkor a kép kifakul, színtelenné válik. Valóban elszürkülhet, kifakulhat a világ egyes embertársainknak, nem legenda, - ha alacsony életenergia szintekre süllyedünk a látásunk megváltozik.

Mindenki megtapasztalhatja a rövidtávú színtelítettség változást, annyi a dolga, hogy gondolatait hálára kell irányítania, értékelni kell, köszönetet kell mondani. Ezek olyan erősségű pozitív gondolatok, melyek rövid idő alatt nagy mennyiségű életerő beáramlást okoznak a testbe, érzékelésünk megváltozik. Ezt egyre több ember felismeri, gyakorolja, megéli.

Húsz évvel ezelőtt, az ezredforduló tájékán volt egy könyv, a Mennyei prófécia, - James Redfield-től, amely részletesen írt erről a színtelítettség érzékelés változásról. A könyvet megfilmesítették, a csatolt kép alsó két képkockáján a filmből vágtam ki a jelenetet, ahol szemléltetik a látás megváltozását. A felső két képkockát, abból az írásból hoztam át, amelyben a színtelítettség változásról írtam. Most ismertem fel, hogy ugyanazt a jelenséget tapasztaltam, amiről a mennyei prófécia is ír. Már sokszor megéltem az emelkedett állapotot, egy alkalom kivételével csak színtelítettség változásra lettem figyelmes. A kivétel esetében én is láttam egy alkalommal a ragyogást, aranyszínű füst szerű aurát. A filmben ezt a hatást mutatják be, mely szerintem csak nagyon magas energiaszintnél jelentkezik.

A filmben úgy magyarázzák, hogy csak akkor láthatod, ha megnyugszol, ellazulsz. Én a hála gondolatokon keresztül értem el a hatást, ami valójában ugyan az, mert a hála gondolatok, nagy mértékben megnyugtatnak. A szeretet megnyugtat, a félelem feszülté tesz. Csak nyugalomban emelkedik meg az életenergia szintünk. Több módja van a hirtelen nyugalom elérésének. Akkor is megnyugszol, ha hirtelen elveszíted az összes félelmedet. A félelem gondolatok polaritásban vannak a szeretet gondolatokkal. Nem tudsz mindkettőre egyszerre gondolni, az egyik kioltja a másikat. Ha az egyik megszűnik, helyére beáramlik a másik. Így amikor az összes félelmed megszűnik, törvényszerűen az összes gondolatod szeretetteljessé válik. A filmben egy alkalommal a főszereplő azt gondolja, hogy eljött a vég, meg fogják ölni, csak pár pillanata, esetleg perce maradt. Ekkor elengedte az összes félelmét, megadta magát, elfogadta a sorsát, mélyen megnyugodott hirtelen, ekkor látta nagyon erőteljesen a ragyogást. Nagyon sokan beszámolnak erről a furcsa tapasztalásról, akik nagyobb baleseteket túlélnek, akiknek egy pillanat alatt lepörög az egész életük. Mind megmagyarázhatatlan mély nyugalomról, békéről számolnak be, az ütközés előtti pillanatokból. Egy másik módja a nyugalom elérésének, ha olyan természeti helyeken vagyunk, szent helyeken vagyunk, ahol a Föld életenergia áramlásából töltekezhetünk. Szabad szemmel nem látjuk ezeket az energia gazdag helyeket, mégis ha rátalálunk egyre, leülünk az áramlásban fél órát, akkor döbbenetes nyugalom önt el minket, és megváltozik az érzékelésünk, látásunk színtelítettsége, és a többi érzékszerv is. Amire vagy felfigyelünk, vagy nem. Legtöbbször csak arra emlékezünk, hogy nagyon boldogok voltunk azon a helyen, euforikus volt az örömérzetünk, és olyan szép volt a világ.

Ma egyre több ember ismeri fel ezeket a jelenségeket, egyre többen értik meg mit jelent a szeretet, és a félelem a gondolatainkban, hogyan hatunk gondolatainkkal lelkünkre, energia szintünkre. Egyre többen tudatosan táplálják a hála gondolatokat, tudatosan figyelik testük változását, érzékszerveik reagálását. Nagyon sok megfigyelésem van már, nem csak a látásunk változik, hanem mind az öt érzékszervünk, sőt a hatodik is, a gondolkodási képességünk is. A hallásunk kiterjed. Az energia növekedés után, sokkal nagyobb területet hallunk, fogunk fel a hallásunkkal. Mintha lenne körülöttünk egy kör, melynek sugara pár száz méter. A körön belül halljuk a hangokat. Miután lenyugodtál. ellazultál, a pár száz méter kiterjed akár több kilométerre is. Egy sokkal nagyobb körből fogod fel a hangokat összezavarodás nélkül. Vagy épp egy asztalnál két beszélgetést tudsz hallgatni, figyelni egy időben összezavarodás nélkül. A szaglás is hihetetlen mértékben felerősödik. Sétálsz egy utcán, és érzed a föld illatát, a lenyírt fű illatát, a virágok illatát a kiskertekből, a házakból kiszivárgó ebédek illatát, a kertekből áramló baromfiólak illatát, a távoli repcemező illatát, egyszerre rengeteg illatra vagy figyelmes összezavarodottság nélkül. Ugyanígy hihetetlenül felerősödik az ízérzékelésed, tapintásod is. És a gondolkodásod is. Nem kell arra várnod, hogy majd reggel eszedbe jut, amikor az alvás végett elérsz egy magasabb életenergia szintet. A hála gondolatok után elkezdhetsz azon gondolkodni, amire nem találtál válaszokat, könnyedén eszedbe fog jutni a megoldás.

2019-et írunk, és velem együtt rengeteg ember ismeri fel, milyen hatással van az életenergiaszint emelkedés az érzékszerveire. Rengeteg ember ismeri fel, mit kell tennie az elméjével, mit jelentenek a pozitív gondolatok, hogyan kell elérnie az életenergiaszint megemelését. A mennyei prófécia arról ír, hogy valamikor az ezredforduló után, az első évtizedekben, az emberiség elkezd változni, megváltozik az érzékelése. Én úgy látom, hogy ez megtörtént, történik.

Mi mindenről ír még a Mennyei prófécia? A könyv szerint Peruban találnak nyolc tekercset, melyek Krisztus előtt a hatodik századból származhatnak, és egy változást jövendölnek az emberiség életében. Azt állítják, hogy ez idő tájban a világ annyira felfog gyorsulni, annyira nagy lesz az önzőség, az aggodalom, a feszültség, a félelem, hogy az emberek elfognak kezdeni felébredni, elegük lesz a gonoszságból, fájdalomból. Hogy a sok gonoszság megváltoztatja majd az emberi lelkeket, elkezdik keresni majd a békét, szeretetet, boldogságot. Az ébredők megértik majd, hogy mit jelent az életenergia, megértik hogy egymástól életenergiát vesznek el, egymás életenergiáitól függnek, miközben az energiát létrehozhatják önmagukon belül is. A prófécia szerint az emberek képesek lesznek feltöltődni egy olyan szintre, ahol megpillantanak egy másik valóságot, dimenziót is, amely ugyanitt van a Földön. Megvilágosodnak, felemelkednek.

Nem a Perui az egyetlen prófécia, mely ugyanezt állítja. Az összes ősi vallás, spirituális közösség üzenetet hagyott a jövő emberiségének, mely egy olyan időszak eljöveteléről prófétál, ahol a Földön rövid idő alatt hatalmas változások lesznek.

A biblia arról ír, hogy eljön majd a kiválasztás ideje, az apokalipszis ideje. Jézus azt mondja, hogy akkor fog visszatérni, amikor a legnagyobb lesz a gonoszság az emberek között, amikor a fiú az apára támad. A biblia ugyanazt mondja, mint a mennyei prófécia, a perui tekercsek. A sötétségen keresztül vezet az út a fénybe. A világunknak el kell érnie a félelem tetőfokát, a szorongatás, önzőség tetőfokát. Érzés nélkül ki kell vágni a fák felét hetven év alatt, megölni az állatok felét harminc év alatt, hagyni naponta harmincezer embert éhen, szomjan pusztulni. Olyan világban élünk, ahol a fiú megöli az apját az örökségért, pénzért, az apa nem segít a fián a saját kényelme végett. A pénz lett az úr, az én fontossága, kényelme lett az úr, az ember nincs tekintettel embertársára, állattársára, növénytársára. Nincs tekintettel az életre. Kerítéseket építünk, halálért kiáltunk embertársaink megsegítése helyett, saját kényelmünk fontosabb, mint napi harmincezer ember halála, - éhínség, szomjúság végett. Vannak akik ezt nem tudják tovább nézni, vannak akik kiszállnak a sorból, vannak akik lelkét a sötétség kifejleszti. Ezek az emberek leteszik a lantot, nem futnak, rohannak tovább, bőven lesz idejük, megnyugszanak. Megnyugszanak, és elkezdnek életerővel feltöltődni.

A magasabb életerő szinten Isten hozzátud szólni az emberhez, tanítani kezdi. Az ember energialény, akinek le kell lassítani az élettani folyamatait, ahogy a téli álmot alvó emlősök teszik, hogy ébrenlét alatt is annyi életerővel töltődjön, mint mély alváskor. Az ember körül van egy aura, egy elektromágneses burok, amely képes felhalmozni az energiát, a test érzékeli az emelkedést, az embernek képességei ébrednek fel. Rövid távon hála gondolatokkal, energiagazdag helyekkel lehet hirtelen megemelni az energiaszintet, de tartósan, hosszútávon megemelve, csak lépésenként lehet, egy lenyugvó hosszan tartó időszak alatt. Az embernek el kell fogadni a mostot, pillanatot tökéletesnek, meg kell értenie mit jelent a félelem, és a szeretet, mit jelent az elme, és a szív. A félelem dualitásban van, a szeretet egységben. A félelem jóra, rosszra oszlik, múltra és jövőre, a szeretet nem ítélkezik, a jóban és rosszban is fejlődés lehetőségét látja, tudja, hogy isten csak olyan helyzetek elé állítja az embert, amely segíti a fejlődését. Ha ez sokszor rövid távon nem is nyilvánvaló. A szeretetben az ember tudja, hogy a dolgok vannak, a dolgok megtörténnek, a következő pillanat mindig tökéletes, Isteni terv szerint működik. Így szeretetben az ember nem tervez, és nem aggódik, rábízza a dolgok folyamát Istenre. Ebben az állapotban nincs idő, ebben az állapotban örök most van. Ebben az állapotban nincs elme működés, nincs gondolkodás, állandó elfogadás van. Nyugalom. Ebben az állapotban megszűnik a dualitás, ami maga a félelem, helyét átveszi, az egység, a középpont, a szeretet. Az emberek elkezdték megérteni mit jelent a dualitás, elkezdték megérteni, hogyan kapcsolhatják ki tartósan szeretettel az elméjüket, hogyan szabadulhatnak ki az idő fogságából.

Nem a perui tekercsek, vagy a biblia prófétál az emberiség átalakulásáról. A maja naptár 2012 december 21-ét jelölte meg annak az időszaknak, amikor az események felgyorsulnak, az utolsó napciklus marad az átváltozásra. A maja prófécia nagyon érdekesen úgy jósol, hogy megváltozik a kozmikus hang, ahol az idő többé, nem idő. 2019-re rengeteg ember megértette, mit takar ez a kijelentés. Ha hosszabb ideig középpontban marad az ember, emelkedett energiaszinten marad az ember, ahol nincs elmeműködés, akkor elfelejti az időt, ahogy tette azt gyerek korában is. Amikor még szeretet szintű volt az energiaszintje, még nem élt elmében, dualitásban, félelemben. A kozmikus hang az energia változásra utal, a jin és jang energia cserélődik, ciklusonként, 25920 évenként. Egyik ciklusban a félelem energiaszint van támogatva, másikban a szeretet. Eddig nehéz volt elengedni az elmét, nehéz volt megnyugodni, most sokkal könnyebb lesz.

Az ősi egyiptomi vallás is sokat ír erről az időszakról, ugyanezt mondja el, csak más szavakkal. És az összes vallás. Valamint harminc éve folyamatosan megjelennek olyan írások, könyvek, melyeket állítólag kozmikus lakók, más bolygók felemelkedett intelligens fajai diktáltak Földi médiumokon keresztül. Mind arról beszél, hogy az emberiség a változás küszöbén áll. Több, mint kétszáz könyv született, mely ugyanazt a várható folyamatot beszéli el.

Te érzed már a változást? Tapasztalsz már önmagadon érzékelési változásokat? Felébredt már a belső sugallatod, elkezdtél már keresni? Vannak akik nem fognak felébredni. Ez így van rendjén. Ők hatalmas sikernek értékelik az elért gazdagságot, beteljesültek az álmaik, politikusok lettek, hatalmas hatalomhoz jutottak, célba értek. Ez így van rendjén, ők is Isten játékosai, az ő feladatuk a kizsákmányolás, a szorongattatás, nekik köszönhetően ébrednek fel a lelkek. Egy másik életeben, majd nekik segítenek mások, hogy a szorongattatással, gonoszsággal felébredjen, kifejlődjön a lelkük. Minden tökéletesen történik, minden az Isteni terv szerint történik, világunkban nincs véletlen, és nincs igazságtalanság. A te dolgod, hogy elfogadj, megbékülj, elengedj, megnyugodj. Egyre jobban megnyugodj, egyre magasabb energiaszintre növekedj. A te dolgod a csoda megtapasztalása!

Sardna Argis


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése