Keresés ebben a blogban

Printfriendly

2018. július 3., kedd

Jót cselekedni

Jót cselekedni.


A legjobb érzés adni. Ezt sokszor hallottuk életünkben. Kutatom az ember elme és lélekkapcsolatát, energiarendszerét, és azt értem meg, hogy valóban a legjobb érzés adni. Minden egyes gondolatunkat érzelem követi a testünkben. Nincs érzelem gondolat nélkül. A legtöbb gondolatunk semleges, vagy kevésbé erős polaritású. Jó, jobb, legjobb. Ritkán értékelünk valamit nagyon nagyra, ritkán kerül olyan dolog a figyelmünk fókuszpontjába, amit nagyon jónak, vagy nagyon-nagyon jónak ítélünk meg. Ezeknek a gondolatoknak már tudatosítható az érzelmi hatása, mert már elég intenzív érzelmi változás követi őket a testben. Ha semleges marad a gondolat, vagy csak picit gondoljuk valamiről, hogy szép, jó, - akkor is megjelennek érzelmek, de olyan enyhék, hogy nem figyelünk fel rájuk. Egy hirtelen megemelkedett érzelmi állapothoz, már valamit nagyra kell értékelni. Természetesen a negatív polaritásra is igazak ezek az érzelmi jelenségek, - ha valamit nagyon-nagyon rossznak ítélünk, figyelünk meg, akkor érezni fogjuk a szorongató érzelmeket. Ugyanúgy ahogy a felszabaduló érzelmeket a pozitív gondolkodás polaritásában.

Azt figyeltem meg, hogy az ember nagyon-nagyon jónak ítéli meg azt, amikor egy másik embernek örömet, boldogságot okoz. A megfigyelt látvány, hogy a másik ember a mi jóságos tettünk végett mosolyog, nagyon - nagyon erős pozitív polaritású gondolatot ébreszt, amit azonnal követ az érzelmi hatás, változás. Ezt felismertük, a népi bölcsesség tartalmazza ezt az igazságot, - a legjobb érzés adni.

Mi történik az emberrel, amikor belé áramlik egy ilyen magas rezgésű érzelem, életenergia? Az érzelem hatására ellazul a testünk, ugyanúgy mint amikor egy kád forróvízbe beleülünk. Nagyon erős intenzitásnál, az ember érzi azt a kéjes, mámoros érzést, amit a forró víz ellazító hatása is kivált az első percekben. Hirtelen annyira megnyugszunk, hogy szinte eláll a lélegzetünk, alig veszünk levegőt. Majd egy ponton teleszívjuk a tüdőnket, egy nagyon mély lélegzettel, és lassan, hosszan kifújuk, amit egy felszabadult érzésnek tudatosítunk. Kapunk levegőt, leesnek a nagy kövek a szívünkről, mellkasunkról, könnyedén lélegzünk. Mindeközben szeretetet érzünk, békét, elégedettséget, és nagyon szelídek, nyugodtak vagyunk. Ezt csinálja velünk a belénk áramlott magas rezgésű érzelmi energia, a szeretet energia. Ezt érezzük boldogságnak. Amit egy nagyon erős polaritású pozitív gondolat válthat ki. Valamire azt mondjuk, úgy ítéljük meg, hogy gyönyörű! Egy hegy tetején is ezt érezzük, miközben az összes figyelmünkkel megcsodáljuk a völgy látványát. A tengerparti naplementénél is ugyanígy megnyugszunk, szeretetet érzünk. Azt is nagyon nagyon szépnek figyeljük meg. Hétköznapokban akkor legkönnyebb elérni ilyen erősségű pozitív polaritás szintet, amikor jót cselekedünk. Olyankor magunkat figyeljük meg nagyon nagyon jónak, akaratlanul is, amint meglátjuk, hogy mosolyog az embertársunk, örömöt okoztunk neki. Vagy csak elképzeljük, mennyire fog örülni a meglepetésünknek, nem kell ott lenni amikor megkapja. És nem csak embernél igaz, - egy állatnak is lehet boldogságot okozni. Sőt a természetnek is, ha kitisztítunk egy parkot a szeméttől. Minden esetben az érzelmi ajándék jelentkezik, amikor jót cselekedünk.

Jóisten figyel minket. Nem csak az érzelmeket kapjuk ajándékba. Hanem a vonzás törvényébe is erősen belenyúlunk. Nem azt vonzod amire gondolsz, hanem amit érzel. Gondolkodhatsz egy évig, hogy eljutsz a tengerre, miközben egyszer sem éreztél szeretetet. Egyszer sem voltál emelkedett pozitív érzelmi állapotban. Csak azon gondolkodtál, hogy mennyi pénzed van, mennyit kell még keresned, és csodálkoztál azon, hogy valahova mindig el kell költene a pénzed, nem tudod összespórolni a nyaralásra. valami mindig közbe jön, valami elromlik, aminek javítási költsége van, és egyéb gondok. Ha arra figyelsz, hogy gyönyörű érzelmeid legyenek, akkor a véletlenek által gyönyörű életed lesz. Egy ismerősöd vásárol egy hajót, szeretne egy próbautat tenni, szüksége lenne egy családra, akiket lefotózhat a csónakban a próbaút alatt, hogy legyenek fényképei a reklámhoz, mivel a hajót turisztikai célokra szeretné használni. Gondolkodik, hogy kinek szóljon. Ha a te rezgésed a jó cselekedeteidnek köszönhetően sokszor a boldogság, szeretet szintjén rezeg, akkor te vonzani kezded a jót az életedbe, - az ismerősöd rád fog gondolni, amikor akaratlanul is jót készül cselekedni valakivel. Ezeregy másik ember is eszébe juthatna, de ő rád fog gondolni. Isten ebben segít neked. Így működik a vonzás törvénye. Ha azt akarod, hogy boldog légy, - hogy az élet, Isten, embertársaid örömet okozzanak neked, - akkor először adnod kell. Neked is örömet kell okoznod. Meg kell teremtened magadban a boldogság érzelmi állapotát, hogy vonzani tudd magadhoz a boldogságot. És ezt legegyszerűbben úgy teheted meg, ha önzetlen jó cselekedeteid vannak. Ha tetteid következtében az emberek mosolyognak, örülnek, - megfigyelésüknek köszönhetően megszületik benned a nagyon nagyon jó polaritású pozitív gondolat. Én mindig emelkedett érzelmi állapotba kerülök, amikor egy egy írásommal látom, hogy sok boldogságot, örömet adtam. Ha boldog életet akarsz élni, akkor kezdj el szeretni, önzetlenül segíteni, jót csinálni.

Például süssél süteményt a szemeteseknek. Ha már hallod az utcavégén a szemetesautót, akkor készítsd a papírtálcát, takard le szalvétával a sütiket, és készülj fel arra, hogy mit fogsz mondani. Köszönd meg a munkájukat, mond el hogy mennyire értékeled, hogy elhordják a szemetet, fejezd ki nekik a háládat. Meglásd nagyon boldogok lesznek a szeretetedtől, és a sütinek is nagyon fognak örülni. Boldoggá teszed a napjukat, egy felejthetetlen napot adsz az életükbe. A nap amikor a félbolond süteményt hozott. Nem baj, ne foglalkozz másokkal, hogy a szomszéd kibeszél majd, te csak a lelkedre figyelj, és a vonzás törvényére. Bátran élj úgy, hogy sok jó cselekedeted van. Csak akkor fog sok jó dolog az életedbe áramolni, akkor fogod vonzani a boldogságot. Nagyon sok jót cselekedhetsz, sok ember várja, hogy boldoggá tegyék. Sok jó cselekedet után, nagyon sok véletlen lesz, amikről egy idő után megbizonyosodsz, hogy nem is véletlenek, hanem valóban a pozitív gondolkodásodnak az eredményei. Valóban Jóisten van a véletlenek mögött, ő segít majd, hogy mennyországban érzed magad a Földön.
Boldog életet kívánok 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése